rossman.. - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-08, 09:00   #2161
smerfeta01
Zakorzenienie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez cypressangel

Używałam i nadal używam maseczki Rossmana do włosów zniszczonych i suchych - uważam, że jest rewelacyjna. Mam zniszczone włosy rozjaśnianiem, robiło mi się straszne siano i ogólnie ich stan nie był zadawalający. Po tej maseczce włosy stały się bardziej nawilżone i przed wszystkim już tak strasznie się nie puszą, więc wg mnie warto wydać te 3,99 w promocji lub 4,99 normalnie za tę maskę
kolejna pozytywna recenzja zbliża do zakupu
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 09:37   #2162
Dreamgirl
Rozeznanie

GG do Dreamgirl

Cytat:
Napisane przez smerfeta01
kolejna pozytywna recenzja zbliża do zakupu
Oj,chyba też się zacznę zastanawiać bo po balsamie do włosów z tej samej (ten w butelce) serii, w ogóle już nie zwracałam na nie uwagi - w moim przypadku okazał się totalnie beznadziejny,teraz wykorzystuję go do golenia nóg
/Albert Camus/
Dreamgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 10:30   #2163
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dreamgirl
Oj,chyba też się zacznę zastanawiać bo po balsamie do włosów z tej samej (ten w butelce) serii, w ogóle już nie zwracałam na nie uwagi - w moim przypadku okazał się totalnie beznadziejny,teraz wykorzystuję go do golenia nóg
Za 3,99 zł - jeśli nawet okazałoby się, że ta maska nie jest dla Twoich włosów dobra - to nie szkoda wyrzuconych pieniędzy Ja kupiłam Waxa dla blondynek za 20 zł i nie jestem zadowolona z jego działania (w sumie nawet takiego nie zauważyłam), i teraz stoi sobie bezużytecznie na półce, ale to już inny temat
cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 10:53   #2164
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Za 3,99 zł - jeśli nawet okazałoby się, że ta maska nie jest dla Twoich włosów dobra - to nie szkoda wyrzuconych pieniędzy Ja kupiłam Waxa dla blondynek za 20 zł i nie jestem zadowolona z jego działania (w sumie nawet takiego nie zauważyłam), i teraz stoi sobie bezużytecznie na półce, ale to już inny temat
co do Waxa to też nie jestem z niego zadowolona więc na pewno dzisiaj kupię sobie tą maskę rossmana
Stary 2006-06-08, 11:41   #2165
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
co do Waxa to też nie jestem z niego zadowolona więc na pewno dzisiaj kupię sobie tą maskę rossmana
Smerfeto, napisałam ci PW z pytaniem czy nie byłabyś zainteresowana wymianą maseczki wax na inny kosmetyk?
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-08, 12:06   #2166
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia.a
Smerfeto, napisałam ci PW z pytaniem czy nie byłabyś zainteresowana wymianą maseczki wax na inny kosmetyk?
odpisałam
Stary 2006-06-09, 10:52   #2167
Apiska
Zakorzenienie

o zakupie sobie tą maske.
Z waxa dla blondynek i ja nie jestem zadowolona, wrecz zła, bo włosy jeszcze szybciej mi się przetłuszczają, a efekty marne były
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-09, 13:28   #2168
lilithin
Wtajemniczenie

a uzywal ktos zelowych wkladek do butow fuss wohl??? sa na ostatniej stronie gazetki. co to w ogole za wynalazek?
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-09, 13:29   #2169
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska
o zakupie sobie tą maske.
Z waxa dla blondynek i ja nie jestem zadowolona, wrecz zła, bo włosy jeszcze szybciej mi się przetłuszczają, a efekty marne były
coś wax się chyba popsuł

kupiłam dziś tą maskę jutro wypróbuję
Stary 2006-06-09, 14:52   #2170
cypressangel
Zakorzenienie

Arrow Dot.: rossman..

Cytat:
coś wax się chyba popsuł

kupiłam dziś tą maskę jutro wypróbuję
Daj znać, co sądzisz o tej masce, OK? Ja też zakupiłam kolejny słoiczek
Stary 2006-06-09, 15:11   #2171
witch-17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilithin
a uzywal ktos zelowych wkladek do butow fuss wohl??? sa na ostatniej stronie gazetki. co to w ogole za wynalazek?
"Wkładki Patry Pads marki Fusswohl zapewniają idealny komfort stopom w półbutach lub butach na wysokich obcasach. Te cienkie żelowe wkładki zapobiegają występowaniu uczucia pieczenia oraz odciskom. Doskonałe na długie noce w dyskotece lub wyprawy na zakupy..."

To jest coś takiego jak Party Feet Scholla...
Stary 2006-06-09, 15:44   #2172
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać, co sądzisz o tej masce, OK? Ja też zakupiłam kolejny słoiczek
na pewno napisze
Stary 2006-06-09, 19:33   #2173
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez lalesia
Kupilam wczoraj sypki puderek rival de loop i jest super ladnie matuje i ma takie naprawe mikro drobinki nie to co ten inglota - giga drobiny brokatu a na dodatek dawno juz nie wachalam pudru, ktory pachnialby wlasnie ... pudrem przesliczny, pudrowy, klasyczny zapach
Zaopatrzylam sie w ten puderek wczoraj i potwierdzam, ze slicznie pachnie i na tyle na ile udalo mi sie do niego dostac matuje i ladnie wyglada na twarzy ale mam problem i jednoczesnie prosbe. To moj pierwszy puder sypki i ja nie umiem sie nim obsluzyc:confus ed: Jak go nabierac?? Zawsze wysypuje mi sie duzo i przy otwieraniu pudelka bucha chmurka pudru i brudzi wszystko dookola. Poprosze o instrukcje obslugi dla poczatkujacej
pearlania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-10, 17:49   #2174
Apiska
Zakorzenienie

pokażcie laski ta maske na włosy z rossmana.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 09:43   #2175
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska
pokażcie laski ta maske na włosy z rossmana.
to taka w pudełku z różową nakrętką wcześniej był wklejony scan gazetki, tam możesz sobie ją zobaczyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-06-11, 10:29   #2176
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez pearlania
Zaopatrzylam sie w ten puderek wczoraj i potwierdzam, ze slicznie pachnie i na tyle na ile udalo mi sie do niego dostac matuje i ladnie wyglada na twarzy ale mam problem i jednoczesnie prosbe. To moj pierwszy puder sypki i ja nie umiem sie nim obsluzyc:confus ed: Jak go nabierac?? Zawsze wysypuje mi sie duzo i przy otwieraniu pudelka bucha chmurka pudru i brudzi wszystko dookola. Poprosze o instrukcje obslugi dla poczatkujacej
ciesze sie, ze Ci sie rowniez podoba ja ze swoim robie tak: delikatnie potrzasam opakowaniem (gora-dol), nastepnie stukam o cos twardego, zeby nadmiar puder osiadly na wieczku opadl na swoje miejsce i dopiero wtedy delikatnie, powoli otwieram. To prawda, ze ma tendencje do "buchania", bo jest bardzo drobno zmielony (ale to dobrze, przez to jest calkowicie niewidoczny na twarzy ). Pozniej biore duzy pedzel i "ocieram" kilkakrotnie okreznymi ruchami o to "sitko", na ktorym jest puder. Jesli masz dobry pedzel, to powinna nabrac sie odpowiednia ilosc pudru, jesli Twoj pedzel nabiera za duzo, postukaj nim troszke o brzezeg opakowanka, zeby nadmiar spadl z powrotem do opakowanka

mam nadzieje, ze zrozumialas cos z mojej dosc chaotycznej wypowiedzi milego uzytkowania puderku
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 13:59   #2177
smerfeta01
Zakorzenienie

dziewczny mam pytanie, wcześniej dyskutowałyście tutaj na temat szamponu który z żółtych blond włosów robi platynowe, jak ten szampon zachowałby się na włosach farbowanych na brąz ?
Stary 2006-06-11, 20:49   #2178
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez lalesia
ciesze sie, ze Ci sie rowniez podoba ja ze swoim robie tak: delikatnie potrzasam opakowaniem (gora-dol), nastepnie stukam o cos twardego, zeby nadmiar puder osiadly na wieczku opadl na swoje miejsce i dopiero wtedy delikatnie, powoli otwieram. To prawda, ze ma tendencje do "buchania", bo jest bardzo drobno zmielony (ale to dobrze, przez to jest calkowicie niewidoczny na twarzy ). Pozniej biore duzy pedzel i "ocieram" kilkakrotnie okreznymi ruchami o to "sitko", na ktorym jest puder. Jesli masz dobry pedzel, to powinna nabrac sie odpowiednia ilosc pudru, jesli Twoj pedzel nabiera za duzo, postukaj nim troszke o brzezeg opakowanka, zeby nadmiar spadl z powrotem do opakowanka

mam nadzieje, ze zrozumialas cos z mojej dosc chaotycznej wypowiedzi milego uzytkowania puderku
Dziekuje calym sercem za wyczerpujaca odpowiedz. Musze wiec sie do dymku przyzwyczaic bo cudow nie ma. W sumie to nie jest bardzoe uciazliwe, myslalam tylko, ze moze sa jakies tajne sposoby obslugi puderku sypkiego
Podoba mi sie to, ze naprawde jest na buzi niewidoczny. Zadnego pylu ani sladu i twarz ladnie matowa.
pearlania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 21:24   #2179
kafetka
Zadomowienie

a ja kupilam wczoraj w rossmanie super zestawik rozowy tusz do rzes miss sporty(ten w rozzowym opakowanku) i gratis brazowa kredka tej samej firmy za 9,90!!
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 22:11   #2180
konfitura
Wtajemniczenie

Moja siostra w sobotę kupiła tusz do rzęs Maybelline w promocji za 16 czy 17 zł i dostała gratis (tzn. za grosika) płyn do demakijażu Maybelline. To płyn miceralny Siostra jest zadowolona, stwierdziła, że świetnie zmywa.
Kupuję jutro ze 2 tusze

Jeśli któraś z dziewczyn pisała już o tej promocji to sorry

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 22:16   #2181
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

Dziewczyny jutro się wybieram do Rossmana i może poradzicie tak w skrócie co warto kupić,tak ogólnie ?

Byłabym bardzo wdzięczna
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-11, 22:55   #2182
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez konfitura
Moja siostra w sobotę kupiła tusz do rzęs Maybelline w promocji za 16 czy 17 zł i dostała gratis (tzn. za grosika) płyn do demakijażu Maybelline. To płyn miceralny Siostra jest zadowolona, stwierdziła, że świetnie zmywa.
Kupuję jutro ze 2 tusze

Jeśli któraś z dziewczyn pisała już o tej promocji to sorry
a ja z kolei kupilam mojego ulubionego sky high curves w leclerku za 13.90zl i tez dostalam w prezencie plyn micelarny
Stary 2006-06-11, 23:24   #2183
konfitura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalesia
a ja z kolei kupilam mojego ulubionego sky high curves w leclerku za 13.90zl i tez dostalam w prezencie plyn micelarny
O, to świetnie Ciekawe czy w każdym L.Eclerku jest taka promocja...

konfitura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-12, 01:12   #2184
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
Napisane przez lalesia
wow! to ja lecę do swojego! a podkręca coś ten tusz? (mam już ich chyba z 10)
Stary 2006-06-12, 08:13   #2185
smerfeta01
Zakorzenienie

rzeczywiście tusz Maybelline opłaca się kupić, jeśli dziś nie zbankrutuję na butach to kupię sobie Express Volume
Stary 2006-06-12, 08:48   #2186
lir391
Zakorzenienie

U moim Leclerku w ogole nie ma tuszow Maybelline

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-12, 08:57   #2187
dankad
Raczkowanie

GG do dankad

Cytat:
Napisane przez lalesia
A przy jakich jeszcze produktach Maybelline dodaja ten plyn? I czy one tez sa w promocyjnych cenach??
Stary 2006-06-12, 09:26   #2188
cypressangel
Zakorzenienie

Arrow Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez dankad
A przy jakich jeszcze produktach Maybelline dodaja ten plyn? I czy one tez sa w promocyjnych cenach??
W Rossmanie tylko kupując tusze Maybelline (3 rodzaje) dostajesz ten płyn - ja też go mam i uważam, że dobrze zmywa i ładnie pachnie, a przy tym wszystkim jest go sporo, bo aż 200ml
Stary 2006-06-12, 09:32   #2189
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczny mam pytanie, wcześniej dyskutowałyście tutaj na temat szamponu który z żółtych blond włosów robi platynowe, jak ten szampon zachowałby się na włosach farbowanych na brąz ?
Po co Ci ten szampon na brązowe włosy skoro przeznaczony jest do siwych i blond ?
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-12, 09:38   #2190
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Beekeeper
wow! to ja lecę do swojego! a podkręca coś ten tusz? (mam już ich chyba z 10)
dla mnie jest swietny chociaz sadzac po ocenach na KWC raczej dziewczyny nie sa zadowolone ale ja juz tak mam z tuszami, ze co innym nie pasuje, to dla mnie jest jakby stworzone

ten tusz daje bardzo naturalny efekt, jako jedyny nie skleja moich rzes, super podkreca (naprawde wywija niesamowicie), tylko, ze slabo pogrubia, ale mi akurat na pogrubieniu nie zalezy.

ja tez mam juz ze 20 tuszy(ow), najlepszy jaki mialam, to wlasnie od rok temu sky high, od tego czasu mialam juz z 15 innych i teraz pokornie wracam wlasnie do niego jest dla mnie niezastapiony
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości