Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-24, 14:01   #2161
Flowerbombka
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

zaczęłam 22 tc, w następnym tygodniu usg połówkowe moja córeczka to tak skacze, ze widać na brzuchu takie guzki jak mnie kopie

W zeszły czwartek byłam na pierwszych zajęciach szkoly rodzenia... i od razu zdążyłam się pokłócić z moim M. Poszło o to, że ja chcę rodzić w miejscowym szpitalu gdzie nie ma zzo, ani innych takich udogodnień, są za to fajne położne i wszystkie moje koleżanki, które tu rodziły były zadowolone. Natomiast M. uważa, ze powinnam rodzić w lepszym szpitalu ze znieczuleniem i innymi bajerami i że jestem głupia że tego nie chcę... szkoła rodzenia natomiast jest ze szpitala św. zofii w wawie, więc reklamują swój szpital jak tylko mogą...co mnie trochę wkurza ale z drugiej strony są też fajne ćwiczenia i i inne takie, które mi się pewnie później przydadzą....
Rajciu ale fajnie masz z tymi kopniakami. ja się już nie moge doczekac ale to dopiero 15 tydzień, więc jeszcze się naczekam.

A ten szpital bez ZZO to w Wawie? Jak możesz to napisz który.

Cytat:
Napisane przez cloudletti Pokaż wiadomość
lena_mi

no to super! u mnie z tymi terminami też różnie bywało..był 23..25..26..ale w karcie wpisał 25
Ja z OM miałam 17 kwiecień, ale wg usg (owu miałam w 24-25 dc) to będzie 26/27 kwiecień. Więc podobnie do was dziewczyny.

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
aaa tak w ogóle co do "bunga-bunga" (jak to ostatnio modnie jest określać :P) to mi strasznie spadło libido...
Ja mam zerowe libido a do tego infekcję Już brałam Nystatynę, teraz biorę Gino-Pevaryl i nadal mam jakies dziwne upławy.

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
A to ot tak się pochwalę moją psiną miałam już wcześniej przy psiowym temacie pokazać moja Akirę..ale jakoś nie pokazałam... hehe
Psinka super, uwielbiam buldożki francuskie.

Co do serników, to jadam tylko takie na zimno, bo takich typowo serowych to nie lubię. A rodzynki są w porządku

Na rozstępy używam kremu babydream z Rossmana. ładnie pachnie, dobrze się wchłania, co do skuteczności to powiem po ciąży.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:02   #2162
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Wrzuciłam dzisiejsze zdjęcia i siebie w nowej sukience

Super zdjęcia

Ja muszę się zabrać za robienie zdjęć bo Antek ma tyle a się okaże że drugie nie ma żadnego

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:03   #2163
rybka13
Zakorzenienie

Wszystkie fotki śliczne
Karolca bardzo fajna sukieneczka, mam chętkę na coś takiego, ale to chyba dopiero w Pl bo tu ładnych rzeczy to nie mają
I cieszy mnie książeczka, chyba sobie druknę...
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:04   #2164
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Śliczna sukienka Karolca! Gdzie taką nabyłaś??
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:05   #2165
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
karolca super wygladasz jaki brzuszek fajny

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:06   #2166
Mała!
Zakorzenienie

Karolca...fajnie wyglądsz...sylwetka i brzusio sliczności!!!!!!!!!!!

Właśnie zobaczyłam, że faktycznie znikneły moje zdjęcia...ale już to naprawiłam...

Jeju znowu mam smaka na słodkie ... obiecałam sobie, że przystopuję...i dupa idę po coś...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty... My jutro

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-10-24 o 14:09
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:06   #2167
karolca
Zakorzenienie

Dziękuję Sama czuję się piękna

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Śliczna sukienka Karolca! Gdzie taką nabyłaś??
w sklepie u mnie na osiedlu były czarne, szare, jasny róż ale ja wolę morski turkus, bo mam dużo fioletowych dodatków a w bladym rózu wyglądałam trochę nudno.
60 zł kosztowała. ale ma trochę duży dekolt więc obowiązkowo jakąś koszulkę musiałam ubrac pod spób

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 14:07   #2168
tikki85
Zakorzenienie

Karolca śliczna sukienka

I nadrobiłam zaległości z poczty
Koniakonia - śliczne dzieciątko
Julliczka - jak nieśmiało . Już ładnie widać brzuszek
Aalegna - śliczne zdjęcia ślubne . Ja też chciałam na polu pszenicy, ale już było po żniwach
Engela - ładnie
Mała! - Wyglądasz jak rasowa Hiszpanka - super!
Pempek - niezła dziara
Evvcia - mogę wiedzieć gdzie u Ciebie ten "tłuszczyk" o którym pisałaś, się znajduje???

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-10-24 o 14:09
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:08   #2169
engela
Raczkowanie

tikki85 oja Kochana jesteście,że mi wrzuciłaś zdjęcie
yhm... to ja nawet nie widziałam,że tam muszę zaglądać żeby sprawdzić to regulację
teraz jest model ciemniejszy pewnie na jesień-zimę taki rzucili...
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:10   #2170
pempek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Rajciu ale fajnie masz z tymi kopniakami. ja się już nie moge doczekac ale to dopiero 15 tydzień, więc jeszcze się naczekam.

A ten szpital bez ZZO to w Wawie? Jak możesz to napisz który.
jak 15 tc to już niedługo, ja poczułam pierwsze w 18tc, a do szczupłych nie należę bo podobno chudzinki wcześniej czują.

Co do szpitala, to nie w wawie, u mnie na wsi, 60 km od W-wy. Chciałabym tu urodzić, bo jest blisko, mam tu wszystkich najbliższych, są fajne położne i w ogóle wszystko mi pasuje
A co do zzo, to położna na SR powiedziała mi, że niektórzy anestezjolodzy odmawiają znieczulenia, jeśli ktoś ma duzy tatuaż na plecach, a ja takowy posiadam... więc w sumie nie wiem po co ta kłótnia z M. była
pempek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:11   #2171
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
extra ta sukienka !!! i brzusio jaki ładniutki ja musze się tez zmobilizować i jakąs fotke strzelić bo to już 21 tydzień a ja żadnej fotki nie mam z widocznym brzuszkiem póki co uciekam pod prysznic i do lekarza, ehsss stresorek mi się włączył

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 14:15   #2172
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj oglądałam tam spodnie, były właśnie takie z niską gumka ale w moim rozmiarze tylko w wersji z długimi nogawkami, drugie miały pas zachodzący na brzuch-okropny, zwisał mi z brzucha, to chyba na samą końcówkę ciąży, a jeszcze jedne miały koło kieszeni takie gumowe wstawki i te mi właśnie najabrdziej przypasowały-ładny, zgrabny fason, fajnie leżą na brzuszku i nic nie uciska. Dziś albo jutro pojadę, i je sobie kupię
Ja tych z wstawkami nawet nie mierzylam, a moze powinnam. I oczywiscie (przy 178cm) tlyko wersje long kupuje
Cytat:
Zia_ chyba nie ma ... przynajmniej ja nie kojarzę...
widziałam podobny model właśnie w H&M i się zastanawiam bo podobają mi się takie proste dżinsy,ale boje się że później rozejdą mi się biodra i się nie w cisnę, a worków szerokich też nie chce...
Bardzo optumistycznie zalozylam ze mi sie biodra nie rozrosna A jak rozrosna to bede sie martwic albo w sukienkach chodzic.
Karolcia - sliczna sukienka! Mi kolezanka pozyczyla taka fajna dzianinowa , moze ufoce jak bede w domu.
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:16   #2173
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
extra ta sukienka !!! i brzusio jaki ładniutki ja musze się tez zmobilizować i jakąs fotke strzelić bo to już 21 tydzień a ja żadnej fotki nie mam z widocznym brzuszkiem póki co uciekam pod prysznic i do lekarza, ehsss stresorek mi się włączył
Ja mobilizuję się co tydzień. Ale porównując z poprzednim, brzuch raczej się nie zmienił. W sklepie babka jak usłyszała, że to połowa ciązy, to aż za głowę się złapała

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-24, 14:18   #2174
engela
Raczkowanie

karolca fiu, fiu rzeczywiście kiecka bombastyczna! jeszcze za taką cenę!
Stary 2011-10-24, 14:20   #2175
karolca
Zakorzenienie

i po ciąży też będzie dobra (mam nadzieję!)

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-24, 14:23   #2176
engela
Raczkowanie

karolca zazdroszczę Ci jesteś taka szczuplutka więc brzusio będziesz miała jak śliczną piłeczkę!
zawsze zachwycam się jak widzę takie zgrabne babeczki w ciąży...
mi się pewnie brzuch rozleje... ech... dlatego mam zamiar się wziąć za siebie i ograniczać słodkie... ciekawe co mi tam Pani Doktor dziś ustali... ma mnie pilnować,że nie więcej niż 2 kg na miesiąc...
Stary 2011-10-24, 14:25   #2177
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Aguśkaa83 dziękuje,ale ja i tak uważam się za brzydactwo... mam zamiar zacząć nad tym pracować bo moja mama mówi,że szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, a jak bym miała już mieć dziewczynkę to w ogóle mój pogląd na siebie odbije się na niej... to mówi moja mama kiwając głową i przyznając,ze jej wieczne odchudzanie odbiło się na mnie...
A Ty to w ogóle będziesz miała fajnie... na dzień kobiet 3 facetów będzie Cię obsługiwać... hehe
myślicie nad 3 dzieckiem?
jestes bardzo ladna dziewczyna i prosze tak o sobie nie myslec
A ja na dzien kobiet rzeczywiscie bede miala ciekawie, oczywiscie jesli maz nie zapomni
A na trzecie dzieciatko sie nie decydujemy bo powiem Ci szczerze ze mam juz dosc, juz nie mam zamiaru przechodzic ciazy na nowo, tym bardziej ze w tej mialam do 5 m-ca odruchy wymiotne, wymioty i nudnosci, zle sie czulam, teraz znow doskwiera kregoslup i w poprzedniej ciazy tez porzadnie dokuczal.... Poza tym zawsze planowalismy dwojke dzieci i to mi w zupelnosci wystarcza. Chociaz jak teraz mam Filipa, jeste mimo trudow bardzo szczesliwa i gdybym miala spokojniejsza prace, bylabym pewna ze bede miala przez dlugi czas zapewniona pomoc dziadkow ktorzy no niestety starzeja sie i wiadomo ze sily maja coraz mniej, lub mialabym na tyle kasy zebym mogla wynajac opiekunke i gosposie to w sumie czemu by nie miec wiecej dzieci? Dzieci w domu to niesmowita radosc i szczescie ktorego nie da sie opisac, to jest to jest cudowne. Ale zarabiajac tyle co zarabiam, majac prace jaka mam, biorac pod uwage to ze dziadki czuja sie coraz gorzej i ze z dnia na dzien tez ich moze braknac nie zdecyduje sie na wiecej dzieci.
Cytat:
Dziewczyny, wczoraj podczas spaceru złapał mnie przerażliwy bół brzucha, z prawej strony-uczucie jakby rozrywania od środka, bardzo bolesne i nieoczekiwane, aż krzyknęłam z bólu i musiałam się zatrzymać. Póżniej odczuwałam ten ból już słabszy, ale do domu wracaliśmy tiptopami, przy mocniejszym poruszaniu się ból się nasilał...Póżniej w domu połozyłam się, Tż napoił mnie gorącą herbatką i mi przeszło...Czy to mogło być rozciąganie się wiązadeł macicy czy coś? Do gina idę w czwartek, będzie robil USG, więc się od razu poradzę. Jakby się powtórzyło, to chyba skonsultuję się wcześniej...
wiesz co, te bole jak rozciaga sie macica sa bardzo nieprzyjemne i ja tez czasem krzykne, no mam nadzieje ze to co Ty mialas to wlasnie to....
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 14:32   #2178
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Karolca...fajnie wyglądsz...sylwetka i brzusio sliczności!!!!!!!!!!!

Właśnie zobaczyłam, że faktycznie znikneły moje zdjęcia...ale już to naprawiłam...

Jeju znowu mam smaka na słodkie ... obiecałam sobie, że przystopuję...i dupa idę po coś...

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty... My jutro
u mnie tez dupa...wlasnie opierdzielilam opakowanie ciasteczek

Stary 2011-10-24, 14:38   #2179
engela
Raczkowanie

Aguśkaa83 fakt gdyby mieć kupe forsy to można się rozmnażać ...
niestety nasze realia są przerażające, żadnego wsparcia ze strony rządu i czym tu oni chcą zachęcić kobiety do macierzyństwa?!?! ciągłą batalią o te marne kilka groszy becikowego (będzie-nie będzie), bezpłatnymi urlopami wychowawczymi?!?!
dowiedziałam się,że żeby starać się o pomoc z MOPS-u dochód w rodzinie nie może przekraczać 508 zł na osobę!!!
Matko jak można ubrać, wykarmić, opłacić rachunki i raty w 3 osobowej rodzinie za 1524 zł miesięcznie?!?! Nie mówiąc o edukacji i normalnych przyjemnościach...
Paranoja, paranoja...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 14:40   #2180
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Sama czuję się piękna

w sklepie u mnie na osiedlu były czarne, szare, jasny róż ale ja wolę morski turkus, bo mam dużo fioletowych dodatków a w bladym rózu wyglądałam trochę nudno.
60 zł kosztowała. ale ma trochę duży dekolt więc obowiązkowo jakąś koszulkę musiałam ubrac pod spób
Jeju, jaka piękna! Właśnie takiej szukam i nigdzie nie mogę znaleźć Szkoda, że mam tak daleko do Ciebie
Stary 2011-10-24, 14:45   #2181
tikki85
Zakorzenienie

Haha...a ja się cieszę, że mnie dalej do słodyczy nie ciągnie .

Engela , łatwiej było pokazać na zdjęciu niż opisać .
Stary 2011-10-24, 14:45   #2182
MoniaHan
Wtajemniczenie

czasami sklepy osiedlowe sa super!! mozna w nich znalezc fajne ubrania i nie trzeba jechac do centrum handlowego, pamietam jak mieszkalam w Wawie na Chomiczowce i wlasnie w sklepie osiedlowym kupilam moj ulubiony golf i szalik, a cena tez byla naprawde super.

Stary 2011-10-24, 14:49   #2183
joanaros
Zakorzenienie

karolca pięknie wyglądasz

Mi poszło w uda i dlatego nie lubię siebie teraz w kieckach więc głównie eksploatuje spodnie
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-24, 15:06   #2184
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Jeju, jaka piękna! Właśnie takiej szukam i nigdzie nie mogę znaleźć Szkoda, że mam tak daleko do Ciebie
Na dołączonej metce napisane jest tylko Renais Collection

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-24, 15:11   #2185
cziqua
Zadomowienie

karolca śliczna kiecka

a ja na obiad nie hod dogi które będą jutro a przysmażone ziemniaczki z cebulą, boczkiem, kiełbasą i białą kapustą do tego kefirek

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 15:19   #2186
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Mam pytanko:
Ktora z Was podawala przepis na kotleciki z jajek?
Bo dzis robilam i byly ciezkie do ulepienia, jakos pokombinowalam ale cos chyba zle zrobilam Nie mialam bulki suchej, wiec namoczylam bulke tarta w mleku i to dodalam, wiec moze przez to wyszly taki dziwne
Jak ja juz tesknie za robieniem normalnych obiadkow, jeszcze pare dni i beda mebelki do kuchni i wszystko rozpakuje w koncu, bo poki co w duzym pokoju nie widzi mi sie ubijanie miesa czy robienie ryb jeszcze przy Filipie, wiec tak ciagle jakies szybkie dania a to zupy a to cos innego....

karolca slicznie wygladasz, a do takiej sukienki trzeba miec nienaganna figurea Ty jestes taka drobinka, masz swietna figurke, widze ze jeszcze spodni ciazowych nie musisz uzywac, szczesciara

Cytat:
Aguśkaa83 fakt gdyby mieć kupe forsy to można się rozmnażać ...
niestety nasze realia są przerażające, żadnego wsparcia ze strony rządu i czym tu oni chcą zachęcić kobiety do macierzyństwa?!?! ciągłą batalią o te marne kilka groszy becikowego (będzie-nie będzie), bezpłatnymi urlopami wychowawczymi?!?!
dowiedziałam się,że żeby starać się o pomoc z MOPS-u dochód w rodzinie nie może przekraczać 508 zł na osobę!!!
Matko jak można ubrać, wykarmić, opłacić rachunki i raty w 3 osobowej rodzinie za 1524 zł miesięcznie?!?! Nie mówiąc o edukacji i normalnych przyjemnościach...
Paranoja, paranoja...
A no wlasnie. Ja nawet kiedys myslalam o adopcji, tyle biednych dzieci czeka na rodziny, jednak do tego tez trzeba miec fundusze i to nie male, majac juz swoje dzieci.
Tak mi sie marzy duzy dom, wesoly, ale wlasnie nie ma mozliwosci przy takich warunkach jakie nam daje Panstwo;/
A zeby dostac, tak jak napisalas pieniazki z mopsu, to naprawde nie wiem jak trzeba by byc biednym, zeby je otrzymac. To jest chore i to strasznie.
U mnie w pracy wiekszosc kolezanek ma jedno dziecko, te co maja dwojke moge zliczyc na palcach jednej reki. A juz nie mowie o wiekszej ilosci Ciekawe skad bedziemy miec pieniadze na nasze emerytury? Nikt sie na tym nie zastanawia, ale co taki polityk bedzie o tym myslal jak on nie musi?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-10-24 o 15:21
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 15:21   #2187
tikki85
Zakorzenienie

Aguśka to byłam ja chyba . ... możliwe że to przez tą bułkę tartą...bo jak ja robię to mi się ładnie lepią.
Stary 2011-10-24, 15:24   #2188
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Aguśka, mam nadzieję, że to właśnie to, czyli winna jest rozciągająca się macica...Na razie nie mam żadnych sensacji, zaboli w dole brzucha od czasu do czasu i przejdzie, więc się nie będę na zapas zamartwiać. Wizyta już za 3 dni.

Co do ilości dzieci, my też docelowo chcemy dwójke, drugie może za 3 lata-tzn zaczniemy staranka za 3 lata, nie wcześniej....Ja nie mam specjalnie żadnych dolegliwości, wymioty mnie ominęły, ale np plecy bolą, i do tego odpowiedzialność za wychowanie potomstwa. Na więcej niż dwójka pociech się nie piszę!!!
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-24, 15:24   #2189
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość

karolca slicznie wygladasz, a do takiej sukienki trzeba miec nienaganna figurea Ty jestes taka drobinka, masz swietna figurke, widze ze jeszcze spodni ciazowych nie musisz uzywac, szczesciara
Zakocham się w sobie
Ciążowych nie noszę, bo są jeszcze mało wygodne jak dla mnie (a mam już jedną parę). Za to biodrówki tak, z każdym tygodniem większe rozmiary

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-10-24, 15:26   #2190
emigra
Zakorzenienie

Karolcia, ladna sukienusia i brzuszek sie zaokraglil tez

Ja za Wami znowu nie nadazam staram sie podczytywac na biezaco bylam dzisiaj na zakupach i kupilam sobie dwie bluzeczki bez rekawow takie dlugie do pupy, sweterek i dwie bluzki z dlugim rekawem, tez dluzsze bo wiekszosc mojej garderoby odkrywa mi juz dawno brzuch kupilam tez trzy pary spioszkow malutkiej, dwie bluzeczki i trzy pary mini skarpeteczek a w piatek jedziemy do meza znajomych z pracy (tzn kolegi z pracy i jego zony, ja ich obojgu nie znam ) bo proponowali nam rzeczy po swojej coreczce, ktora urodzila sie w marcu tego roku, no i chca zebysmy sobie popatrzyli co chcemy itd troche mam stresa, bo mam juz malo kontaktu z niemcami, a tu trzeba sie dogadywac, no ale ja i tak malomowna jestem ostatnio boje sie obcych ludzi normalnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1224.jpg (107,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1226.jpg (39,4 KB, 35 załadowań)
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości