Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 09:48   #2161
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
zelka no ja samego octu to nie wypiłabym!Wiesz samo picie octu to pewnie niewiele da.Trzeba ćwiczyć i pilnować diety.Tydzień to za mało żeby zobaczyć efekty, ale po miesiącu....
meedzik dzięki za linka do hula-hop
białaczekoladka szampańskiej zabawy
właśnie słyszałam ze dżo ludzi po samym occie jabłkowym schudło ale piło go dzień w dzień na śniadanie także niewiem ile w tym prawdy ale własnie zastanawiam sie nad tym czy nie zaczne go pic

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Dziewuszkii Kochane jak tam po Sylwestrze ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 11:09   #2162
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Witam w Nowym Roku
U mnie chyba najgorszy sylwester w życiu. Siedziałam sobie i oglądałam tv pijąc cincina. Na szczęście udało mi się porozmawiać z tż przez tel i facebooka chociaż chwile. Poszłam spać przed 2 i przed chwilą wstałam.

A Wam jak sie udał sylwester ?

Monia a Tobie życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin Kochana

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-01-01 o 11:20
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 11:10   #2163
meeedzik
Zakorzenienie

Witam się w Nowym Roku
Wczoraj siedzieliśmy z Tż i moimi rodzicami, wypiłam dwa desperadosy i 4 kieliszki likieru kawowego
Ciekawe jak tam nasza Monia? Już się nie mogę doczekać zdjęć

Zelka kochana Ty nie masz z czego chudnąć moim zdaniem nie powinnaś pić tego octy, już lepiej zdrowo się odżywiać, niż wprowadzać jakieś dziwactwa
Stary 2012-01-01, 12:55   #2164
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry w Nowym Roku
Ja sylwestra spędziłam w domku z chłopakami, tak jak pisałam.Przygotowałam sałatkę owocowa, orzeszki, paluszki,było ciasto.O 12 oglądaliśmy sztuczne ognie na balkonie.Potem wpadli do nas sąsiedzi z szampanem i pogadaliśmy do 2.
zelka sam ocet na śniadanie to absolutnie nie może być!trzeba racjonalnie się odżywiać! ja piję ocet z woda i jeszcze i na razie bedę go piła.
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 13:14   #2165
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Witam się w Nowym Roku
Wczoraj siedzieliśmy z Tż i moimi rodzicami, wypiłam dwa desperadosy i 4 kieliszki likieru kawowego

Zelka kochana Ty nie masz z czego chudnąć moim zdaniem nie powinnaś pić tego octy, już lepiej zdrowo się odżywiać, niż wprowadzać jakieś dziwactwa

Meedzik nie martw sie Kochana ja sie nie odchudzam tylko chciałam wypróbowac ja sie tylko zdrowo odżywiam by nie przytyc

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

a Mój Sylwester był u Tż znajomych ! ale był jeden z gorszych bo TŻ słabo kontaktował już po 3 i troche wstydu narobił bo ja tych ludzi nie znałam a wszystko to jego znajomi nikt prawie sie tak nie spił jak on i 3 innych typów ale powiedzmy ze był Udany ! ;*
Stary 2012-01-01, 13:52   #2166
meeedzik
Zakorzenienie

Moniczko kochana w dniu urodzin chciałam Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń

Zelka moim zdaniem najlepsze co może być to zdrowe odżywianie a jeżeli chcesz troszkę schudnąć, to jedynie zmniejszyć ilość jedzonka
No to widzę, że sylwester udany
Stary 2012-01-01, 14:57   #2167
zelka9o
Zadomowienie

Meedzik póki co sie zdrowo odżywam i to mi wystarczy jesli bede wiedziała ze tyje czy coś to wtedy zmiejsze ilośc jedzenia

Moniaaa Wszystkiego Naj kochana ! Dużo miłości i Szczęścia !
Ps czekamyy na zdjeciaaa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-01, 17:26   #2168
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Dziewczyny, miło, że piszecie, żebym została dziękuję.
Monika- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń, zdrowia, miłości i zadowolenia z życia
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:15   #2169
tyncia90
Raczkowanie

Hej Chcę zacząć (po raz n-ty w życiu, ale teraz chyba po raz pierwszy poważnie) dietę. Nie chcę głodówki, wiem, ze nie dam rady... Dlatego stawiam na zdrowe odżywianie. Niestety jestem zielona w tematyce diet itp., tzn. coś tam ogólnie wiem, że 5 posiłków, błonnik, wieczór białkowy, dużo wody, warzywa itp... no takie ogóły Chcę zrzucić 10 kg... wg kalkulatorów mój metabolizm podstawowy to ok. 1500 kcal - jedząc tylko 1000 nie będę mega głodna=wkurzona na maxa? :P

A pierwszy krok to przyłączenie się do wątku wspierającego na forum
tyncia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 21:30   #2170
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tyncia90 Pokaż wiadomość
Hej Chcę zacząć (po raz n-ty w życiu, ale teraz chyba po raz pierwszy poważnie) dietę. Nie chcę głodówki, wiem, ze nie dam rady... Dlatego stawiam na zdrowe odżywianie. Niestety jestem zielona w tematyce diet itp., tzn. coś tam ogólnie wiem, że 5 posiłków, błonnik, wieczór białkowy, dużo wody, warzywa itp... no takie ogóły Chcę zrzucić 10 kg... wg kalkulatorów mój metabolizm podstawowy to ok. 1500 kcal - jedząc tylko 1000 nie będę mega głodna=wkurzona na maxa? :P

A pierwszy krok to przyłączenie się do wątku wspierającego na forum

drugi krok że witamy Cie i miejmy nadziejeze z Nami bedzie C dużo latwej !
Stary 2012-01-02, 02:00   #2171
monika01011986
Zakorzenienie

Witam moje gwiazdeczki w Nowym Roku
Dopiero teraz mam czas aby do Was napisać. Goście nie dawno poszli bo była mała imprezka u mnie z okazji moich urodzin
Ale od początku
Pojechaliśmy na 19! Jedzenia wzięliśmy sporo ze sobą i inni tez także nie wiadomo było co jeść bo taki wybór był Było świetnie! Gadaliśmy, smialiśmy się, pilismy ( ja wypiłam ok. 13 kieliszków wódki przez całą noc). O północy wyszliśmy przed dom przywitać nowy rok Puszczalismy fajerwerki, składaliśmy sobie życzenia no i wtedy stało się coś niedobrego gdy brałam łyka szampana koledzy obok chcieli się uściskać składając sobie zyczenia i przez przypadek jeden z nich uderzył łokciem w moją butelkę z szampanem którą trzymałam w buzi bo piłam szampana..... butelka uderzyła mi w ząb i kawałek mi się ukruszył..... taki spory kawałek niestety Kolega przepraszał mnie strasznie, no ale na szczęscie nie wyleciał mi cały ząb. 5 stycznia mam wizytę u dentystki to mi naprawi to Wróciliśmy do domu i zaczęły się tańce muzyka od Disco Polo po techno wybawilam się za wszystkie czasy!!!! Tak mi się super tanczyło że szok Mężuś cały czas ze mną, kochany i czuły - dumny ze swojej żony bo koledzy mi komplementy przy nim mówili, że ładnie wyglądam Tancowaliśmy aż do 5:20 !!! Nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał.... Potem wrócilismy do domu i o 6 połozyłam się już spać. Obudziłam się po 8 ze strasznym bólem zęba i kolan.... okropnie bolało i spac nie mogłam - wzięłam ibuprom i troche przeszło to zasnęłam. Wstaliśmy przed 13. Zdążyliśmy się ogarnąć, posprzatać i zrobić babeczki a o 15 przyszli do mnie goście - moja mama, teście, siostra z mężem i dziećmi. Dostałam toche kasy w prezencie od każdego i tak siedzieliśmy do 19stej wszyscy O 20 przyszli wszyscy nasi znajomi z którymi się bawilismy na Sylwestra i zrobili mi przyjęcie niespodziankę z okazji urodzin Mąż się z nimi ugadał i to wymyslił Było super!!!!! Urodziny na prawdę udane w tym roku o 2 wszyscy poszli bo każdy już zmęczony po tylu imprezach
Mąż pomógł mi posprzatać i poszedł spać a ja musiałam napisać do Was bo inaczej bym nie znasnęła chyba!!! Zdjęcia wrzuciłam na fejsa więc kilka z Was już pewnie widziała je ale wrzucę je dla reszty dziewczyn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ekipa.jpg (111,7 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylwe3.jpg (67,8 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylwester2.jpg (80,7 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylwester.jpg (69,0 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sylwester3.jpg (41,3 KB, 101 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-02 o 02:09
monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 02:02   #2172
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia bo na pewno tak będzie widzisz sama, że Twój mąż się ze mną zgadza jesteś śliczna i szczupła no i w ogóle super laseczka więc nie widzę powodów, żeby było inaczej
wiesz, że ja skromna jestem no i dziękuję

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Witam w Nowym Roku
U mnie chyba najgorszy sylwester w życiu. Siedziałam sobie i oglądałam tv pijąc cincina. Na szczęście udało mi się porozmawiać z tż przez tel i facebooka chociaż chwile. Poszłam spać przed 2 i przed chwilą wstałam.

Monia a Tobie życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin Kochana
jeju jak mi przykro, że miałas taki kiepski sylwester szkoda mam nadzieję że odbijesz go sobie jakoś jak ukochany wróci

Dziękuję za życzonka urodzinowe

Cytat:
Moniczko kochana w dniu urodzin chciałam Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń
Kochana dziękuję Ci ślicznie Mam nadzieję że się wszystko spełni

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Dziewczyny, miło, że piszecie, żebym została dziękuję.
Monika- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia marzeń, zdrowia, miłości i zadowolenia z życia

Pewnie że masz zostać! My równiez Cię bardzo polubiłyśmy i nie chcemy abyś nas opuszczała!
Dziękuję za życzonka strasznie mi miło

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaaa Wszystkiego Naj kochana ! Dużo miłości i Szczęścia !
Ps czekamyy na zdjeciaaa
Dziękuję kochana zdjęcia wrzucone

Cytat:
Monia przeżyła Sylwka,wkleiła Wam foteczki i idzie spać bo ledwo żyje Dobranoc Jutro się odezwę jak się wyśpię

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 06:27   #2173
tinekk
Zadomowienie

Witajcie kochane ! tak jak obiecałam tak jestem od dziś

Ponieważ waga moja znacznie wzrosła i czuje sie fatalnie:/ ( już czuje jak te udziska mi się ''łączą" czego nie znoszę!!! ) zaczynam dzis dietę i chce jej się trzymać w 100%, nie chce robić odległych planów bo przeważnie wtedy nic mi z tego nie wychodzi. Póki co do końca tego tygodnia nie jem słodyczy ZERO, to jakie ilości pochłonęłam przez cały ten czas to sie nie mieści nigdzie :P

Menu na dziś:

7 - owsianka na mleku z bakaliami
10 - pół pomarańczy
12 - miseczka kapusty z grochem
15 - pół grejpfruta
18 - kanapka z paprykarzem

A do tego ćwiczenia ( brzuszki + agrafka ) - CODZIENNIE

Monia śliczne zdjęcia i nie dziwię się że otrzymujesz tyle komplementów, wysoka, zgrabna, długie włosy, po prostu śliczna dziewczyna, bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa i wszystko Ci sie tak fajnie ułożyło

Meeedzik zazdroszczę wagi, ja to muszę się za siebie ostro wziąć, a Ty możesz tylko podszlifować jedynie to co Cie drażni

Tyncia witaj z Nami zawsze raźniej i dużo łatwiej, dziewczyny często wklejają swoje menu także możesz podglądać bo od dziś prawie każda z nas rusza pełną parą

Zelka próbowałam kiedyś tego octu chyba po to żeby poprawić metabolizm, ale szczerze nie pamiętam czy coś mi pomogło, przypominam sobie tylko że siostra faktycznie ciągle latała do kibelka, ale ona piła go z sokiem ( bez cukru ) a ja nie potrafiłam go w siebie wmusić bo strasznie dla mnie pachniał i chyba po kilku dniach rzuciłam w kąt:P

Wszystkim Wam kochane życzę Szczęśliwego Nowego Roku i by ten rok był łaskawy dla nas i naszych ciał! Wszystko zależy od nas i od naszej silnej woli także do dzieła kochane !

Wklejam Wam kilka zdjęć z mojego sylwestra nie są to typowe zdjęcia sylwestrowe tylko raczej wypad w góry :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1519.jpg (84,8 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1529.jpg (132,8 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1532.jpg (115,3 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1545.jpg (136,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1523.jpg (116,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1543.jpg (116,0 KB, 37 załadowań)

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 07:54   #2174
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki moje

Monia Gwiazdo Ty nasz prześliczna!!! cudownie wyglądałaś, jak zawsze z resztą
Bardzo się cieszę, że imprezka się udała tylko współczuję Ci tego zęba :/ kurcze pech mam nadzieję, że dentysta Ci to naprawi i nie będzie ani śladu
Tinek cieszę się, że już wróciłaś _ zdjęcia ekstra! Ślicznie wyglądasz i widoki super!
A co do Wagi to na pewno szybko wróci do normy Trzymam kciuki
Tyncia witamy

Ja w Nowym roku też mam parę celów, pierwszy to zdać jak najszybciej prawko, drugi utrzymać wagę w granicy 47-48 kg, trzeci to ujędrnić i stracić 1cm w udach, żeby całkowicie pozbyć się tych "bułek" i ostatni to taki, że mam zamiar zapuścić włoski, pomału odstawiam prostownicę i suszarkę i zaczynam o nie dbać
Mam nadzieję, że mi się uda
Stary 2012-01-02, 08:12   #2175
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry!
Wszystkie dziewczynki, dzisiaj mamy 02.02.2012, także wracamy do naszego dietowania.Ja znowu zaliczyłam wzrost wagi ,obecnie wynosi 54.0(oczywiście na czczo wole nie myśleć ile jest wieczór)
Monia wyglądałaś cudownie!Uwierz w to w końcu bo nikt tego nie pisze bez powodu.Jesteś wysoka i bardzo zgrabna(czy będziesz ważyła 57 czy 60 to i tak będziesz szczupła)
Tineek bardzo się cieszę ,że wróciłaś.Będziemy razem zmagać się z tymi cholernymi słodyczamiJa mam taki zapas ,że hej...Ile teraz ważysz?
moje postanowienia
-regularnie ćwiczyć
-regularne posiłki( w miarę możliwości oczywiście, w pracy jest to niemożliwe)
-stopniowo ograniczać spożywania słodyczy(chciałabym je całkowicie wyeliminować je z jadłospisu, zamiast tego bakalie i suszone owoce, jednakże raz w tygodniu jeden ulubiony przysmak)
Zamierzam również wybrać sie do psychologa...tak tak dobrze przeczytałyście(wpsominał am kiedys ,że chorowałam na bulimię, zauazyłam u siebie niepokojące sygnały a ponieważ nie chce żeby wróciło to co przeżywałam kiedyś chce już teraz zacząć działać.Zawsze uważałam ,że ED zawsze może wrócić).
Jednakże chciałabym nadal udzielać sie na wątku, mimo tego co napisałam powyżej...
Uciekam kochane, miłego dnia
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 08:13   #2176
tinekk
Zadomowienie

Meeedzik Trzymam kciuki za postanowienia ja równiez od Nowego Roku odstawiam prostownice od dzis własnie zaczynam, suszarki niestety sie nie pozbęde, ale prostwnicy również podziękuje przynajmniej na miesiąc

Kamikadze obecnie warzę 50,5 bleeeh co za okropność a pomysleć ze przed świetami było ok. 48.5 także +2kg przez święta i sylwka.
Od dziś na szczescie wracam na dobre tory i dostawiam całkowicie słodycze przynajmniej do końca tego tygodnia. Od dawna chodzi zamną kubek kakao więc w poniedziałek rano za dobre sprawowanie wypije sobie na śniadanie do bułeczki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2012-01-02 o 08:17
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 08:52   #2177
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Witam sie w nowym roku
Ja imprezke zrobiłam w domku wpadło troche znajomych osób, posiedzielimy posmialismy sie popilismy ale było bardzo sympatycznie i bardzo fajnie spedziłam noc
Niestety nie spotkałam sie z osoba na której strasznie mi zalezalo(zalezy) i jest mi bardzo smutno z tego powodu....

Od dzisiaj dietka pełna para no i codziennie cwiczyc zaczynam i sie balsamowac, bez odpuszczania i wymówek w stylu "nie chce mi sie " itp itd

tyncia90
witamy

monika01011986 super ze sie dobrze bawilas i imprezka udana i spoznione ale szczere wszystkiego naj naj i spełnienia marzen

tinekk to razem zaczynamy od dzisiaj fajne zdjecia, napewno super spedziłas czas iz azdroszcze tego sniegu, szkoda ze chociaz na sylwestra u mnie nie spadl...

meeedzik ja tez mam postanowienie dbac o włoski zapuscic je i doprowadzic do porzadku najgorzej z suszeniem, bo zazwyczaj myje głowe rano i musze wysuszyc

Kamikadze1706 ja juz sie nie doczekac az bede 54 wazyła i dobrze, ze do psychologa idziesz z ED trzeba uwazac, bo z tym nie ma zartów

Moj jadłospis na dzisiaj to:
1.kanapka z ciemnego chleba z zoltym serem ( ok 206kcal)
2.2mandarynki (57 kcal)
3.kanapka z zolty serem + zupa pomidorowa (ok270)
4.kaszka manna z malinami ( 144 kcal)
5.serek wiejski z pomidorem ( ok 150 kcal)

Troche mało chyba, ale niestety w pracy nie mam dzisiaj mozliwosci nic innego zjesc...

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:20   #2178
tyncia90
Raczkowanie

dzięki Dziewczyny za powitanie pisząc tutaj na pewno będzie mi raźniej!
Będę patrzyła na Wasze jadłospisy, gdyż sama niezbyt się znam, a tak można coś podpatrzeć i zaprzyjaźniam się ze stronką z tabelami kalorycznymi, tyle a dobry początek
do tego muszę poszukać źródła silnej woli, gdyż nie dałam rady wstać rano na siłownię a teraz czekoladki kuszą... (i tego nie lubię w Świętach :P )
Stary 2012-01-02, 09:23   #2179
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja musze jak kasa wpadnie zaopatrzyc sie w karnet na fitness i siłownie, ale tym razem wybieram tą naprzeciwko mojej pracy łatwiej mi będzie chodzic rano albo wieczorem niz sie tłuc do domu i pozniej znowu na siłownie

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-02, 09:33   #2180
czbasia
Zakorzenienie

Witajcie w 2012 roku!!!!
Ja od dziś też zabieram się za siebie Nie ma ze boli Po tych swietach przybył mi kilogram. Wazylam sie dzis rano i 56,5:/ Ale nie odmawialam sobie niczgo. Okres w nocy dostałam i umieram. Pól nocy przechodzilam bo lezec nie moglam i szukalam tabletek. Znalazalm tylko nospe ale ona na mnei nie dziala chyba. Wzielam 2 nospy forte i odrobine lepiej jest.
Milego dzionka
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:57   #2181
tyncia90
Raczkowanie

to życzę Ci aguniaaaaa041986 mobilizacji i silnej woli, racja jak już będzie blisko i 'przy okazji' to prościej tam trafić

u mnie najgorzej jest iść pierwszy raz po przerwie - wiem, ze kiedyś było super, że chodziłam, ale ten pierwszy raz odwlekam i odwlekam i trudno się za to zabrać, potem już chodzę jak pieniążki wydam i zacznę
a dziś rano było tak ciemno i zimno, że nie poszłam
Stary 2012-01-02, 09:58   #2182
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyncia90 Pokaż wiadomość
to życzę Ci aguniaaaaa041986 mobilizacji i silnej woli, racja jak już będzie blisko i 'przy okazji' to prościej tam trafić

u mnie najgorzej jest iść pierwszy raz po przerwie - wiem, ze kiedyś było super, że chodziłam, ale ten pierwszy raz odwlekam i odwlekam i trudno się za to zabrać, potem już chodzę jak pieniążki wydam i zacznę
a dziś rano było tak ciemno i zimno, że nie poszłam
Dziekuje i wzajemnie

No najtrudniej jest zacząc , pozniej to juz jakos idzie podobno jak cos sie robi regularnie 21 dni to staje sie nawykiem

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-02, 10:39   #2183
zelka9o
Zadomowienie

Moniaaa świetne zdjecia ! bardzi fajnie wygladałaś ! tak sexownie także ciesze sie że wszystko jest okey ! i dobrze sie bawiłaś

Tinekk ahhh zazdroszcze Ci sylwka w górach ; ) ! pewnie dużo ludzi było w Zakopcu ? aaa zdjecia fajnee fajne

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Moje postanowienia to odrzucic wody słodkie ! i słodycze ! do tego ćwiczenia codziennie przynajmiej brzuszki i przysiady musze sie tegotrzymac i nie zapominac o tym ! ;D
Stary 2012-01-02, 11:01   #2184
Gosia2011
Rozeznanie

Kobietki Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! *
Zdrówka i spełnienia marzeń!!!

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Witam w Nowym Roku

To przybij piąteczkę! ja miałam dokładnie tak samo, po 00:00 jedynie z Tżtem życzenia sobie pisaliśmy i potem spałam..i taki był Sylwek

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Witam moje gwiazdeczki w Nowym Roku
Hej Monia Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin przede wszystkim zdrówka! fajna fotorelacja! chyba twój mąż bardzo się stęsknił jak jest taki kochany... i bardzo dobrze!

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

Wklejam Wam kilka zdjęć z mojego sylwestra nie są to typowe zdjęcia sylwestrowe tylko raczej wypad w góry :P

super fotki
^^ zawsze chciałam sylwestra w górach ale w tym roku jakoś wszystko mi było już obojętne jak Tż poszedł do pracy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Od dzisiaj będę jadła mniej !
Wczoraj byliśmy u znajomych tak we czwórkę, wcześniej się przygotowaliśmy na małą imprezkę no i rozmowy toczyły się na różne tematy iw efekcie od 13 do 22.30 każdy z naszej czwórki miał focha bo ktoś powiedział za dużo!No i na koniec i tak wszyscy się z tego śmieliśmy..

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Edytowane przez Gosia2011
Czas edycji: 2012-01-02 o 11:10
Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 11:10   #2185
meeedzik
Zakorzenienie

Kamikadze masz rację, że idziesz do psychologa, lepiej wcześniej niż miałaby być za późno no i cieszę się, że nadal będziesz z nami pisać
Tinek dziękuję ja teraz akurat siedzę w domku, bo Tż rano do pracy i jak myję głowę, to nie muszę suszyć więc jak najdłużej będę się trzymała z dala od suszarki i prostownicy tylko na jakieś imprezki będę prostować
Agunia cieszę się, że Sylwester udany tylko szkoda, że tej osoby na której najbardziej Ci zależało nie było

Kurcze muszę się zabrać za naukę testów, a tak mi się nie chce. Niby ciągle jak robię to mam zero albo jeden błąd, ale muszę wykuć na blachę, bo wiadomo jak przyjdzie mi zdawać, to w stresie można wszystko zapomnieć.
Stary 2012-01-02, 11:10   #2186
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hej
Ja się dzisiaj zważyłam i jest 54,5kg także wszystko wraca do normy Do wakacji musi być 50kg a najlepiej 49 Takie może postanowienie nie koniecznie noworoczne Ja rano miałam klientkę na rzesy także od rana robota

Monia jaka z Ciebie laska nie dziwie się że obsypywali Cie komplementami

Tinek zazdroszcze Ci sylwa w Zakopanym Wagą się nie przejmuj pare dni diety i wróci do normy No i witamy z powrotem

Gosia2011 no sylwester marzenie, ale co zrobić
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 11:16   #2187
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

meeedzik no wlasnie nie było...i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie dobrze....Strasznie mi z tym zle i przykro....nie ma to jak fajnie zaczac nowey rok...NO ale co jakos dam rade

Think happy - be happy

M

Stary 2012-01-02, 11:54   #2188
meeedzik
Zakorzenienie

Agunia a kiedyś było tak fajnie między Wami. Jak Ci na nim zależy to może spróbuj z im porozmawiać? Będziesz wiedziała a czym stoisz. Współczuję Ci kochana pewnie okropnie się czujesz nie wiedząc czego możesz się spodziewać.
Stary 2012-01-02, 14:26   #2189
muffinek666
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Ja juz od wczoraj bardzo ostrożnie z jedzeniem. Dzisiaj zabiore się do cwiczen. Jeszcze nie wiem jakich bo wczesniej nie cwiczylam ;p moze jakies brzuszki hmm

Tinek zazdroszcze tobie tego sylwestra w gorach. Piękne widoki i uroczo wygladasz w tych emu :P ja mam czarne wszyscy mowia ze sa mega urocze

Monika pieknie wygladalas, nie dziwie sie tym ktorzy komplementy prawili

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 17:30   #2190
meeedzik
Zakorzenienie

Ale tu cisza dzisiaj

Ja właśnie pokręciłam hula hop i ściskam sobie agrafką

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości