![]() |
#2161 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - III część
Cytat:
Ciężko jest zostać, ciężko jest zerwać, to są trudne decycje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | ||
Dolce vita
|
Cytat:
![]() Cytat:
To mądry facet i zależy mi na nim..po tym, jak widze, jak się to dzieje wszystko...wiadomo, tracę też to zaangażowanie, bo pojawia się poczucie - że on mnie po prostu nie kocha. ratujcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Konto usunięte
|
Uderz wprost. Zapytaj, czy Cię kocha, albo czy zależy mu na Tobie. Czy widzi z Tobą przyszłość? Jeśli nie, to może nie warto się męczyć i kalać przed nim.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | |
Dolce vita
|
Cytat:
Póki co nie rozmawiam z nim. Nie chcę poki co, bo cisną mi się słowa, których mogę żałowac. Nie specjalnie on też zabiega, dając mi tak jakbyu wolną rękę. Wiem, jak to wygląda i pewnie to rozstanie jest już niemal przesądzone ![]() spędzam całe dnie w pracy. Pracuję daleko od domu. Fitness wieczorem a raczej w nocy to masakra, padam na ryj (mówiąc doslownie). Weekendy są jałowe, a to sprzatanie, a to zakupy. Przyjaciele mają żony/mężów i dzieci. Jestem sama jak palec. Pozostają mi książki i samotność (sama też mieszkam). EDIT: przejdźmy z tym do klubu Edytowane przez Mocny Akcent Czas edycji: 2014-11-28 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Mocny akcent, ciężko zrozumieć facetów. Może on nie chce się zaangażować? Choć może by o tym powiedział.
A jak jesteś z nim to czujesz się samotna? Słucham codziennie polecanych przez Was książek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2166 | |
Raczkowanie
|
Odpuść wewnętrznie.
Co ma być to będzie. Nie zasilaj tego energię a rozwiąże się samo. Wiem co mówię. Jak będziesz chciała na priv pogadać to jestem. Byłam w podobnej sytuacji. Wyszło na moje ![]() Cytat:
Trzeba dokonywać wyborów. Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej gwarancji. I zawsze, zawsze wybiera sam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Nina, już na swoim?
![]()
![]() |
#2168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo zasilaj to dobrą energią - im więcej złych emocji w nas drzemie i im bardziej pozwalamy im dochodzić do głosu, tym jest gorzej. (zgodnie z lubianym przeze mnie filmem Prawo Przyciągania) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Konto usunięte
|
Coś nam wątek ucichł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ponieważ najbliższy wolny weekend będziemy mieli przed samymi świętami, dzisiaj się wybraliśmy na zakupy - szaleństwo, 20 min szukaliśmy miejsca na parkingu. Ale przynajmniej 2 prezenty mamy odhaczone ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez kalwinka Czas edycji: 2014-11-29 o 18:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 |
❤ bee happy ❤
|
Ja odpoczywam sobie, bo od poniedziałku ruszam z pracą
![]()
![]() |
![]() |
#2172 |
Dolce vita
|
Hej, dziękuję Wam za wsparcie. Postanowiłam się zdystansować. W efekcie napisal do mnie, ze musimy jutro pozmawiac. Tylko, ze wiecie co? Napisal: nie podoba mi sie, jak mnie traktujesz (pewnie chodzi o to, ze sie nie odzywam). Ale od razu sie zdenerwowalam, jakie to żałosne. Powiem mu, ze traktuje go tak, jak o sobie tego życzy.
A dzis moj wieczor. Zaraz z kolezanka walniemy driny i jedziemy do klubu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
![]() Dziwny tok myślenia przyjął, nie rozumiem go. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Mocny Akcent udanego wieczoru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Dolce vita
|
Mam kaca giganta. Nie zaluje, ze poszlam do klubu,ale na pewno niepredko ponowię klubbing. Za stara jestem, nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
histoire abracadabrante
|
Rozmawiałaś z nim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Konto usunięte
|
Chociaż to wątek pozytywny, dziś się przeraziłam na poważnie - nie wiem, co mam robić dalej. Wiem, że wszystko zależy ode mnie i chyba to mnie najbardziej przeraża! Bo nie mam planu na życie, żyję z dnia na dzień, z projektu na projekt, z zajęcia na zajęcie na uczelni.
Ale potem jest życie...i co dalej? Co chcę robić, i gdzie? Z kim chcę być, jak żyć? Czy chcę podróżować czy osiąść w miejscu? I gdzie chcę mieszkać? Co chcę mieć? To takie...frustrujące... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 | |
histoire abracadabrante
|
Cytat:
Nic więcej od siebie nie napiszę, bo w głowie mam tylko jedną odpowiedź na wszystko: nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
Ja mam dokładnie tak samo :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Konto usunięte
|
Teraz myślę, czy coś ze mną jest nie tak?
Bo ludzie mają marzenia, albo chociaż plany typu "Chcę wyjść za mąż", "Chcę mieć dwójkę dzieci" "Chcę mieć samochód marki Audi". Jakoś potrafią wyartykułować. A ja nic. Auto? No chcę...Ale jakie, czarne-czerwone? Jaka marka? Wszystko zależy ode mnie, ale ja nie wiem... Mąż,dzieci? Nie wiem, nic nie wiem, boziuniu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
❤ bee happy ❤
|
Dziewczyny to przychodzi z czasem.
Był okres kiedy i ja nie wiedziałam czego chcę. Ale powolutku, powolutku zaczęły kiełkować we mnie te marzenia, potrzeby i teraz już trochę wiem. Trochę bo nie jest to 100% ![]()
![]() |
![]() |
#2183 |
Konto usunięte
|
Ja jak byłam na studiach też nie wiedziałam, czego chcę. Poszłam do pierwszej pracy i dowiedziałam się czegoś równie ważnego - czego NIE chcę robić. Dopiero jak poszłam do 2 pracy (mając prawie 26 lat) znalazłam coś, co mogę robić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
Dołączę do Was. Szukam pocieszenia wszędzie gdzie się da ale nic nie pomaga. Wszystko się sypie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Dolce vita
|
Hej. Rozmawialiśmy wczoraj. Każde z nas powiedziało co o tym wszystkim myśli, pogodziliśmy się, i cóż, sama nie wiem, chyba czeka mnie uzbroić się w cierpliwość ( i drobne wprowadzanie moich zasad do tego związku, wiadomo, konspiracyjnie, powoli:/). Nie no nie narzekam, wiem, że ten zeszły tydzien w klótni wiele mi dał do przemyślenia, wiec na spokojnie będe obserwować co dalej.
Co do mnie, ja znalazłam swoją "ścieżkę" zawodową po tym, jak "awansowalam" i przez przypadek trafiłam do konkretnej jednostki. No i w sumie odnajduję się w tym, myślę, że to jest to, co chcę robić. Minusem jest, że całe życie w tym zawodzie tzreba się uczyć i teraz, wśród współpracowników jestem tępa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
ja zawodowo dalej nie jestem na 100% pewna czy to, co robię chce robić przez całe życie. Ale patrze na to w ten sposób, ze jestem otwarta na nowe doświadczenia i nie zamykam się na nic "bo planowałam coś innego". z resztą, wydaje mi się że jestem jeszcze bardzo młoda (mam 25 lat) i póki co nie czuję presji (szczerze mówiąc, będąc młodsza miałam bardziej skonkretyzowane plany na przyszłość i bardziej mnie to stresowało niż aktualny stan)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
Mocny Akcent i jak się układa?
U mnie ostatnio spokojnie i bezstresowo, nie mam w sumie czasu na żalenie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Dolce vita
|
Hej, u mnie ok, dystansuje sie i obserwuje. Pogodziliśmy się, ale będę obserwować. W pracy za to bardzo dużo stresu. Atmosfera kiepska. Ale nie wiem, czy zniosę to na dluższą metę. Poza tym git, uwielbiam grudniową atmosferę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Rozeznanie
|
Grudniowa atmosfera to prawdziwe szaleństwo...
U mnie czuć już coraz mocniej, ale ostatnio jestem na mocno motywacyjnych lekturach, które uczą mnie przerabiać emocje stresujące na pozytywne, więc i święta przetrwam ![]() Swoją drogą - polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
Cześć, obserwuje was od dłuższego czasu. Staram się pozytywnie myśleć, ale pesymizm się ciągle przebija przeze mnie. Taki chyba mam charakter i się zastanawiam, czy jest mi dane pozytywnie myśleć
![]() Czytam jakąś mądrą książkę, jestem nakręcona nią 2-3 dni, myślę, że zdobędę cały świat, widzę mega zmianę w sobie i po kilku dniach ciśnienie spada i dalej jest tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.