|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D
|
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
siemano dziewoje
musiałam nadrobić bo wczoraj koleżanki na noc u mnie były ^^ jestem dziwna. miałam kupić sobie coś na rozpoczęcie roku a zamiast tego do domu wróciłam z książką do hiszpańskiego i angielskiego... w ogóle nienawidze mojego sąsiada. zasnęłam gdzieś o 1 a pobudke miałam przez tego kretyna o 5 a wiecie co robił? walil młotkiem i wiercił coś na balkonie (nie mieszkam w bloku tylko domku jednorodzinnym) Jezu nie wiem co tacy ludzie mają w głowie.. Cytat:
a moja mama ' one po napiwki przychodziły, zobaczyły że nic nie ma to gdzie indziej poszły ' yeep miszcz sucharów!
|
|
|
|
|
#2163 | ||
|
Rozeznanie
|
wakacje są! odpoczywać! ja nadal w szlafroku, a jaki mam bajzel na biurku. Pełno papierków od cukierków
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie jadę na te zawody
Pogoda nie fajna, bo pada co chwilę, ale to mi nie przeszkadza Poza tym zazdroszcze wam tych spotkań klasowych... W mojej klasie dużo osób sie zna z gim i nie są za bardzo za spotkaniem, tym bardziej, że pierwsze nie wypaliło... :/ No trudno, zobaczymy się 3 września ![]() A teraz papa i do wieczora |
|
|
|
#2165 | ||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez nekofood Czas edycji: 2012-08-25 o 10:44 |
||
|
|
|
#2166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też miała już dwa spotkania klasowe, na pierwszym było ponad 20 osób . Na drugim było dużo, dużo mniej, lecz ja nie poszłam, bo miałam remont tego pokoju, a było z 7 osób? coś takiego. Nie wiem w ogóle po co robili to spotkanie, ale okej. miłego dnia! ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- a słuchajcie tego, ostatnio tutaj na Wizażu czytałam o kremie Nivea, tym pospolitym. Pisały wizażanki jak stosują ten krem i do czego. No i jedna napisała, że nakłada go na suche końce włosów no i wczoraj tak zrobiłam i rano je zobaczyłam, takie mięciutkie, będę stosować częściej, ale przede wszystkim nie są szorstkie i sianowate
|
|
#2167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Rozeznanie
|
nie, nie umyłam, bo mówię sobie, że najpierw wypróbuję to na nieumytych
![]() ale pytasz czy umyłam włosy przed czy po?
|
#2169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja teraz miksturkę sobie robie, 1 łyżka oliwy z oliwek, łyżeczka tego kremu nivea (wypróbuję skoro dobry ) i trochę pseudo olejku arganowego z avonu i oliwki kosmetycznej i z 3 godziny poczymam
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobra, lecę na śniadanie. Dam cynka później!
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Moge do Was dołączyć ? Rozumiem ci bardzo dobrze, na oklep jeździłaś ? Ps. Jak czytałam wątek, to zauwazyłam że któraś z Was jest z Tarnowa, tak ? Ale możliwe, że tylko mi się tak zdawało ![]() Asia, pamiętasz mnie może z wątku rocznika 96 ? Bo ja Ciebie bardzo dobrze
|
#2172 | |||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3610832 8]Oj tak, dokładnie ![]() Cytat:
Cytat:
Kupiłam tylko dwie pary spodni i to jeszcze nie firmówki i 4 staniki Toteż ogłaszam, że do szkoły będę jeździła w spodniach i samym staniku, łuhu ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Nivea ma w składzie jakiś silikon? |
|||
|
|
|
#2173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nied55555;36107122]
Cytat:
np. dla pewnych osób byłam fałszywa albo bóg wie co jeszcze same ploty były i grupki Cytat:
nie no ja zawsze się tak uśmiecham bo też nigdy nie podchodzę pierwsza podobno w moich oczach widać, że jestem szalona ;D Cytat:
Cytat:
ja nivea na morde używałam to miałam gule i więcej tłuszczu niż grubas jakiś czyli myjesz przed a potem nakładasz trochę na końcówki ? dobra mogę wypróbować wieczorkiem
|
||||
|
|
|
#2174 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2175 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[QUOTE=ChocoWhite;36111330] Cytat:
ja też raz próbowałam tego kremu na ryjca to frytki można było smażyć taka tłusta byłam... w ogóle on zapycha i wągiery od niego się robią więc lepiej nienienie. |
||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
chcę sobie to kupić i jeszcze jakiś nawilżający ale boję się że mnie wysypie bo na każdego inaczej kosmetyk działa
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-matujacy.html a co do nawilżających to myślałam nad tym : http://www.bangla.babyonline.pl/opin...y-z-witamina-a i tym: http://www.i-apteka.pl/product-pol-3...-krem-35g.html nie wiem co o tym myśleć bo wiem że skórę tłustą trzeba nawilżać ale nie zapychać i szukam czegoś nawilżającego bo coraz bardziej się świecę po nosie to aż mi spływa cholercia ;/ ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- [QUOTE=Kyarii;36111636][QUOTE=Kaveri;36110927]Znam ten ból. hm zdaje mi się że nie, tutaj jest analiza składu http://cozakrem.pl/Details/Nivea.html ^^ Cytat:
chodziło o te laski co napiwki zbierają Edytowane przez ChocoWhite Czas edycji: 2012-08-25 o 12:55 |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Spaceroholiczka
|
Kyarii - dzięki.
Cytat:
Zamierzam pokusić się o: kosmetykidla .pl/podstrona.php?a=1 48&b=130 Wychodzi ponad 20 zł z przesyłką, nie majątek, a podobno świetny. Bez silikonów, w składzie nie ma nic, co mogłoby zapychać. |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i nawilżający ^^ chociaż nie wiem po co mi nawilżenie, jak opre sie o okno to plama zostaje... buhahaha na serio takiego mam tlustego ryjca :< a miałam taki za☠☠☠iście matujący z biodermy ten korygujący pory i rzeczywiście pory były zmniejszone a mat cudo *.* tylko rolował się pod podkładem :/
|
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
weźcie sobie literki przybliżcie bo mi link się nie chce załadować ![]() i ma bardzo dobra opinię chyba go wezmę bo mam mega tłustą cerę i również mam ślady na szybie nawet na telefonie zostawiam o.0 ja to muszę mieć teraz kosmetyki dla dzieci bo mają najmniej chemii ;D inne już na mnie nie działają porażka o żal o żal o żal ma w składzie alkohol a już myślałam że znalazłam jakieś cudo Edytowane przez ChocoWhite Czas edycji: 2012-08-25 o 13:06 |
||
|
|
|
#2180 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buee szukam dalej a właśnie jak mam szukać silikonów w składzie bo ja nie wiem jak one się zwą |
|
|
|
|
#2182 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
(Co to się dzieję, ja proponuję lekarza...) ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Wklejaj tutaj skład, to Ci przeanalizuję. Specem nie jestem, ale takie "podstawy" ogarniam. |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co ja byłam u dermatologa ze dwa razy chrzanię jej 30 minut że nie chce z alkoholem nic bo mnie kurde źle na twarz działa to debilka mi dała maść i żel co ma w uj! tego alkoholu i w dupie ją mam .. moge iść ale na wizytę sobie trochę poczekam a ja w tym momencie musze coś wypróbować bo mi szlak trafia ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Aqua, Mineral Oil, Petrolatum, Sorbitan Oleate, Isopropyl Myristate, Mink Oil, Glycerin, Lanolin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cera Alba, Magnesium Sulfate, Cholesterol, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Parfum. to jest skład do kremu powyżej 25 roku życia ale co tam ;D |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Jak coś znajdziesz, to wklej skład. Chyba, że skusisz się na ten sam krem, co ja. |
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
INCI: Aqua, Citrus aurantium dulcis flower water, Panax ginseng root extract, Macadamia ternifolia seed oil, Ethylhexyl stearate, Caprylic/capric triglyceride, Isopropyl palmitate, Glycerin, D-panthenol, Citrus aurantium dulcis peel cera, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Propylene glycol, Tocopheryl acetate, Hippophae rhamnoides fruit oil, Lecithin, Glucose, Sodium hyaluronate, Magnesium PCA, Calcium lactate, Trilaureth-4 phosphate, Hydroxyethyl acrylate, Sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Phenethyl alcohol, Caprylyl glycol, Pelargonium roseum leaf oil, Parfum.
|
|
|
|
#2186 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubolewam teraz już nie ma normalnych kremów które mają z 6 składników na dodatek naturalnych lecę po tym internecie jak głupia ale nic nie ma nawet dla dzieci z alkoholem dają.. o.0 ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- okej dzięki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj po prostu rozpuściłam włosy przed snem, bo miała koka, codziennie go mam no i po prostu nałożyłam na całe końcówki krem, wtarłam i przeczesałam.
|
|
#2190 |
|
Spaceroholiczka
|
Może krem APIS? Wiem, że jest na dozie, mogę zerknąć na skład.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

musiałam nadrobić bo wczoraj koleżanki na noc u mnie były ^^ jestem dziwna. miałam kupić sobie coś na rozpoczęcie roku a zamiast tego do domu wróciłam z książką do hiszpańskiego i angielskiego...
w ogóle nienawidze mojego sąsiada. zasnęłam gdzieś o 1 a pobudke miałam przez tego kretyna o 5 a wiecie co robił? walil młotkiem i wiercił coś na balkonie (nie mieszkam w bloku tylko domku jednorodzinnym) Jezu nie wiem co tacy ludzie mają w głowie.. 

. Na drugim było dużo, dużo mniej, lecz ja nie poszłam, bo miałam remont tego pokoju, a było z 7 osób? coś takiego. Nie wiem w ogóle po co robili to spotkanie, ale okej.