![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
natalis, jak wyniki?
Medziu, ale przecież Ty jesteś wysoka...Może i ważysz te 90kg, ale przy Twoim wzroście to nie jest tak jak byłoby przy Wyrafinowanej... Kochana, cm i ciuchy się liczą a nie tylko cyferki na wadze! ![]() Puchatku, to chyba Twoja waga przeszła do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Mówisz o P.? No takie nowo-stare, bo znaliśmy się wcześniej. Ale im bliżej naszego spotkania tym mam więcej wątpliwości... ![]() Także jednak nie wiem co P. jutro powiem ![]() Z tego stresu jak zwykle odreagowałam dziś żarciem...nawet szkoda gadać co żarłam. Za karę zaliczyłam skakankę i na godz.20 idę na Mega Spalanie.
#2162 |
Rozeznanie
|
laski chyba wrzuca Wam moje aktualne fotki do klubu w sobotę, bo nie wiem co mam robić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() elganja mój ćwiczeniowy miszczu doradzisz na co najbardziej postawić, żeby lepiej to wszystko wyglądało ![]() Medzia powiem Ci, że nawet wymiary nie do końca odzwierciedlają naszą wagę, bo laska, która jest niska zawsze będzie wyglądać jakby miała trochę więcej ciałka w porównaniu z osobą wysoką. Jak ja bym chciała wyglądać tak jak Ty, żeby nie było widać tych kg. Do tej pory wracam do Twoich zdjęć, po prostu nie mogę oderwać od Cb oczu ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany ![]() ![]() ![]() ![]() dixie wszyscy (oprócz oczywiście nauczycieli ![]() ![]() ![]() kruszi ![]() ![]() Puchatku no widzę postępy. Walcz dzielnie a waga spadnie w mgnieniu oka ![]()
![]() |
#2163 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowany, trochę podcięłam, bo po poprzedniej fryzjerce beznadziejnie mi odrosły. I pofarbowałam, ale już sama w domu
![]() super spadek, o 3 rozmiary ![]() kruszi, gratuluję zaliczenia! ![]() Puchatku, niestety nie znam tej opery ![]() co za beznadziejny dzień dzisiaj ![]()
cel I: ![]() ![]() cel II: 68 - 67 - 66 - 65 ![]() zrzucone: 3 / 12 VICTORY LOVES PREPARATION ![]() Edytowane przez la girafe Czas edycji: 2012-09-12 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Rozeznanie
|
pogoda czy @ sie zbliza?
#2165 |
Zadomowienie
|
Baleronowa, chyba jedno i drugie, a do tego 2 kolegów mnie dzisiaj trochę wkurzyło, niby nic, ale wszystko na raz = dzień do dupy
![]()
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Baleronowa ale żeś wstawiła sesję
![]() Puchatku no ja też właśnie szare rurki kupiłam ![]() ![]() Bottega ja po piwie też mam nadwyżki zawsze, ale one szybko spadają. Coś chyba dziwnego się dzieje po piwsku w organizmie, jakby wszystko kumulował ![]() Atram wstawiaj zdjęcie, zobaczymy, może faktycznie już Ci wystarczy? Masz mój wzrost, jak ja sobię odejmę 10kg (bo taka jest między nami różnica) to będę już chuda, nawet nie szczupła. Wiem że każdy jest inny, ale mimo wszystko nie sądzę że masz co zrzucać. Ja niby cel też mam 58kg, ale jak będę wcześniej zadowolona to nie będę na siłę do niego dążyć. Wyrafinowany gratki za 36 ![]() ![]() Baleronowa no w końcu avatar oddaje Twój charakter ![]() Turkusia trzymaj się dzielnie. Została Ci jeszcze czwarta 8 do wyrwania? Będziesz miała swój wymarzony rozmiar, zobacz ile dziewczyn od nas schudło ![]() Kruszi gratulacje ![]() ![]() Elganja bierz się za nasze dupska ![]() ![]() Puchatku dziecko nieee ![]()
#2168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez tak mysle czyli: seksowny, zboczony, diabel ![]() ![]() ![]() i sie w tym momencie wszystko wydalo ojjjj ![]() W koncu nie pojechalam z Miska na dzialke, bo koledzy dali dupy i siedza w pracy jeszcze. Zaraz ma u mnie byc, bo jej sie tel zwalil i daje jej swoj stary, a takze sie dogadamy co do piatku. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
Laski dzisiaj u mnie znowu spadeczek, dietkowo ok no i jutro o 6 rano odbieram męża z dworca
![]() ![]() ![]() Wyrafinowany ![]() ![]() Suzzi z całego serca Ci życzę abyś się juro dowiedziała, że to córcia choć nie nastawiaj się Kochana. Ja zanim się dowiedziałam minął miesiąc od wizyty co teoretycznie już powinnam wiedzieć, mała non stop pokazywała albo plecy albo dupkę i choć poruszał brzuchol, stukał do niej to ewentualnie rączką pomachała i tyle hehehe Nie chce abyś szła do gina nastawiona że wyjdziesz i będziesz wiedziałą co i jak bo jak stanie się tak jak u mnie to będziesz smutna jak i ja ![]() ![]()
#2170 |
Wtajemniczenie
|
Este Ty się kobieto dobrze baw i nie przejmuj się nami (no może nie tak do końca, ale wiesz co mam na myśli
![]() ![]() Ale ja jestem upierdliwa ![]() ![]() ![]()
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kolacje zrobiłam mu domowe burgery mięso miałam mielone indycze super chude jemu zrobiłam burgery w bułach a sobie 2 sznycelki usmazylam i do tego sałata winegret ![]() melduję, że na pumpach się spociłam yeaaah!!! Bottega pisz co żarłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
wyrafinowany cieszę się razem z tobą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zadomowienie
|
superkas, a dziękuję
![]() ![]() turkus, racja, dobrze mówisz. Muszę się ogarnąć ![]() Martuszka, dziękuję za komplement ![]() ![]() elganja, no właśnie ja się nie cieszę... dużo łatwiej byłoby mi się zmotywować, gdybym ważyła mniej. A teraz moje myślenie jest w punkcie: "wszystko mi jedno, bo i tak jestem hipopotamem"... Wyrafinowany, cieszę się ogromnie z Twoich wagowych sukcesów ![]() ![]() dixie, jutro poszukam takiej, jak tylko będę miała dostęp do swojej, żeby sobie przypomnieć nazwę ![]() dlugorzesista, brawo za motywację do odrzucenia słodkiego! myślę, że na lekkie odstępstwo możesz sobie pozwolić w ramach nagrody ![]() Smile, tęskniłam ![]() ![]() ![]() Kruszi, gratuluję! ![]() Puchatku, ogromne brawa za gubienie nadwyżki! ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega, pewnie masz rację ![]() atram, ja naprawdę nie zasługuję na te komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() Dajcie mi chusteczki, koc i sprawcie, żebym obudziła się za rok ... ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Raczkowanie
|
Medziu ja Cię doskonale rozumiem i też uważam, że to nie fajne uczucie, bo widzieć 9 z przodu kiedy inni dają Ci 7 potrafi być dołujące... po za tym nie wiem jak Tobie ale mi stawy nawalają, bo wygląd wyglądem ale waga też nie mała i konstrukcja (kości) zaczynają skrzypieć, nawalać, bo są przeciążone. Dla nich wagi nie da się oszukać.
Co do zostania moją muzą już dawno nią dla mnie zostałaś, w sumie chyba jeszcze w 1 części był poruszany ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega za lody masz ode mnie rozgrzeszenie, bo sama sobie dogadzam przy pisaniu, wstyd mówić ile czasem potrafię w siebie wcisnąć ![]() ![]() Wyrafinowana ![]() ![]() ![]() ![]() Este my poczekamy, ciesz się mężem i wspólnymi przeżywanymi chwilami ![]() ![]() Puchatku Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() La girafe co się dzieje, dzisiaj chyba jest taki dzień na łzy ![]() ![]() Martuszka ale Ci zazdroszczę Playstation Ja też chcę!! ![]() Kenzi koleżanko po fachu gratuluję zdanego budownictwa ![]() ![]() ![]() Dziewczynki 3majcie kciuki, jutro wyprawa do promotorki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
helloyellow, oby, oby
![]() Smile, poważnego nic, zwyczajnie wszystko się dzisiaj skumulowało - całe życie pod górkę, nikt mnie nie kocha i mam grubą dupę. Do tego jestem przemęczona - nie dość, że zero wakacji w tym roku, praca, nauka, to jeszcze dzisiaj mnie kolega z pracy obudził o 4 rano smsem kompletnie bez sensu ![]() ![]() ![]() ![]() idę spać, może jutro faktycznie będzie lepiej... dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo jesteście Kochane
![]() ![]() Medziu rozumiem, że dołujęCię ta liczba, ale cyferki na wadze to nie wszystko liczy się Twoje ciałko objętościowo a na 100% nikt tyle Ci nie daje i nie da kg !!! Liczy się to jaka jesteś - a Twój sposób bycia, poruszania się i ogólnie zachowania sprawia, że jesteś MEGA ATRAKCYJNA i SEKSOWNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Twoja koleżanka z wyjazdu - niby mniej waży a takiego rwania nie miała - i mówię to na 100% serio i szczerze, nie żeby Cię pocieszyć czy się licytować kto co i ile tylko czyste fakty Złotko ![]() ![]() SmileGirl będę ![]() Atram Kochana czy ty mi tu nie ściemniasz, że nosisz 40 - bo ważysz mniej ode mnie i jesteś wyższa 10cm coś mi tu nie gra ![]() Bottega nigdy więcej zajadania stresu ![]() la girafe niby ciut podcięte włosy, a już zupełnie inne samopoczucie się ma po wyjściu od fryzjera ![]() Martuszka85 mam nadzieję, że ja jeszcze w tym roku w spodnie 36 się wbije ![]() Puchatku nie ma problemu będę Cię kontrolować ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miska niedawno ode mnie pojechala, odprawdzilam ja na przystanek. Duzo sobie pogadalysmy i jutro sie umawiamy na zakupy na party, a takze jutro sie bedziemy umawiac o ktorej pojedziemy w piatek i ustalimy plan dzialania zeby ze wszystkim zdazyc i sie nie zameczyc nim zacznie impreza. ![]() atram no wlasnie dla mnie tez cos krecisz, skoro kazdy mowi, ze jest juz dobrze to cos w tym jest. Dawaj szybko fotki este ulala bedzie sie dzialo, bedzie sie dzialo. :d oby tylko szyby nie powypadaly :P haha
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2012-09-12 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie dziś tańczyłam w łazience ![]() Baleronowa akurat pod względem kupowania to on mi nigdy nie żałował. Pożałuje jak się zacznie walka o telewizor ![]() Wyrafinowana chcesz się wbić w spodnie 36? to idź do orsaya ![]() ![]() Atram ![]() ![]() ![]() Oby udało mi się przez weekend nie zaprzepaścić tej 6 ![]()
#2179 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowany, i to od jakiego fryzjera
![]() Martuszka, super! gratuluję 6 ![]() ![]() ![]() dzisiaj już mi trochę lepiej, więc spinam poślady i cisnę po swoją 6 ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#2180 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja za chwilkę uciekam- na wyjazd służbowy (2dniowy) wracam pewnie w pt późnym wieczorem, sob-niedz. też mam już całą zaplanowaną, ale postaram się przed poniedziałkiem tu zajrzeć
![]() Bo jak pomyślę o kolejnych 10 stronach do nadrabiania to ![]() Martuszka85 w orsay-u powiadasz ![]() la girafe ![]() Trzymajcie się dzielnie ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
Żyrafko Dawaj adres jadę do Ciebie i Ci nakopie do dupska! Jak Ty przy wadze 71 kg i Twoim wzroście-Jesteś o 10 cm wyższa ode mnie!-masz wielkie dupsko to do cholery jakie wielkie musi być moje???!! Weź mnie nie dołuj! Ja już z 70 to bym się cieszyła jak dziecko,ale po porodzie biorę swoją dupę w troki i choćbym się posrać miała to zobaczę tą 6 z przodu,bo nie chcę wyglądać jak potwór z lochnes.. Więc przestań smutać i zobacz,że inni mają gorzej:/
#2182 |
Zadomowienie
|
Cześc Dziewczyny! Zmotywowana groźbami Medzi
![]() ![]() ![]() 1.Płatki owsiane Nesvita Golden Syrop (35g) +100g mleka Ale 2% - 181 kcal 2.150g serka wiejskiego Piątnica 3%+1 dymka+1 Wasa 7zbóż - 151 kcal 3.pół sałaty lodowej+4 Wasy 7 zbóż+30g twarogu 0% Emilki+1 cebula+1 pomidor - 175 kcal 4.pół krupniku (pietruszka+marchew+seler korzeniowy+por+kasza jadlana+pierś z kury)+kilka łyżek wywaru buraczkowego - pozostałość z krupniku Małej - 250 kcal 5.1/4 piersi z kury+niecały ziemniak+143 g brokułów - 127 kcal 6.100g twarogu0% Emilki+2 pieczone jabłka+7g kaszy jaglanej - 323 kcal 7.50g granulowanych otrębów zbożowych śliwkowych Mr. Breakfast+137g Ale jogurtowy truskawkowy Danone - 267 kcal W sumie wyszło 1474 kcal Dziś na wadze juz bez szaleństw, jest -0,4 kg=57,2kg, ale i tak zaliczam to do maksi-spadków ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zadomowienie
|
Puchatku Kochanie masz nas i razem damy radę
![]() A właśnie co do Este to myślę,że możemy ją rozgrzeszyć z aktywności fizycznej,bo będzie mieć jej pod dostatkiem przez ten tydzień ![]() A i w diecie na pewno wpadnie jej jakaś parówa czy nabiał to źle nie będzie ![]() Este ryjku Kochany naciesz się tym swoim tż i go wykorzystaj na 100% ![]()
#2184 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
ja nie wiem co jest grane, zle niepotrzebnie ważę się czasem na wadze u siostry ![]() zostaje przy wadze teściowej, skonfiskowałam ją do siebie do góry i na tej zostaję dzisiaj na czczo było 67 ![]() i tak się założe, że to sama woda mi spadła w sumie 2.2 kg czemu tak malo chudnę ![]() głupia byłam, że nie zrobiłam pomiarów w sierpniu dzisiaj sajgon w firmie od rana i tak będzie do późnego wieczora na obiad zamawiam bo nie mam czasu będzie sałatka z grillowanym kurczakiem z melonem i dressingiem jogurtowym mamy taką zarąbistą knajpę gdzie mają i fit i fat hehe sałatki mają mega ![]() i nie ociekaja tłuszczem jak w niektórych restauracjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
Baleronowa, w temacie zycia uczuciowego to Ty masz niewątpliwie baaardzo duzo do napisania
![]() ![]() A z tym avatarem, to jak właczyłam wizaż, to własnie idealnie wstrzeliłam sie w te 5s tego pierwszego. Potem lukne do Twojego albumu i zobaczę, bo ni chu chu nie widziałam tam całującej się pary ![]() Bottega, Ty sie teraz ostro wzięłas w ryzy, od jakiegos czasu jesz wzorowo, więc nawet jeśli przedwczoraj pojadłas więcej warzyw+więcej wypiłas wody+więcej poćwiczyłas, to już mogłas miec nadwyżkę ![]() ![]() ![]() ![]() A z facetem, to chodziło mi o tego co sie czai. Pisałas, że neka Cie 3 -K+P+?, a czwarty sie czai -myslałam więc, że może poznałaś kogoś w ostatnich dniach=że to jakies nowe ciacho ![]() Atram czekam na fotosy ![]() ![]() Żyrafko, mam nadzieje, że dzis juz widzisz swiat w jasniejszych barwach! ![]() Martuszka, a w jakim sklepie te szare rurki, jesli mozna spytac? ![]() ![]() Martuszka, powinni Cie zatrudnic jako domokrązce lub wierzyciela ![]() Este, korzystaj z obecnosci meza ile wlezie, fajnie, że masz teraz rodzinke w komplecie ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Rozeznanie
|
Puchatku dzieki
![]() ![]() ![]()
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-12 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
Agus mi się wydaje,że najlepiej trzymać się jednej wagi.. Np.moja w domu pokrywała się z wynikiem tej u gin.. A u siostry tżta jak wlazłam na wagę to mało z niej nie spadłam,bo pokazała tyle,że ooooooooo :O
Jezu co ja bym dała za Twoją wagę,mogłabym z głodu paść,byle tyle ważyć,ale wiem,że nie tędy droga.. Mam nadzieję,że z Wami uda mi się zobaczyć tę 6 z przodu najdalej do lipca 2013 ![]()
#2188 |
Zadomowienie
|
Agus, mój maz nie chce niestety jesc nawet takich pół dietetycznych rzeczy
![]() ![]() ![]() Medzia, ale pilnujesz teraz dietki? Bo jesli tak, to kg szybko poleca i motywacja przyjdzie ![]() ![]() Smilegirl, mocno ![]() ![]() Żyrafko, na noc wyciszaj tel, to przynajmniej ten problem odpadnie ![]() ![]() Martuszka ![]() WyrafinowanySmak, trzymaj się tam na wyjeździe ![]() ![]() Suzzi, dzięki ![]() ![]() ![]() Zboczuch z Ciebie ![]() Jestem pewna, że jak juz sie poukładasz z dzidzia, to wszystkie cele bedą Twoje ![]() ![]() Baleronowa, na drugi raz podziel to śniadanie na 2 i będzie git ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zadomowienie
|
Puchatku Kochanie ja zboczuch? O nie nie
![]() ![]() Wiesz mam nadzieję,że z Wami mi się uda ogarnąć i będę wyglądać jak ludź..
#2190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sobote znowu impreza mój brat i bratowa mają pierwszą rocznicę ślubu.... no i jak ja mam schudnąć!?!?! muszę im powiedzieć, że ma być dietetycznie!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.