|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
ooo nie, tylko nie tematy ciążowe
![]() ja mam nadzieję, że będę jedną z niewielu ciężarnych bez mdłości, bo nie jestem w stanie ich znieść i nie można mnie nawet dotknąć już od paru miesięcy się z nimi męczę, to co dopiero w ciąży
|
#2162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
czasem sie przejasnia fakt ale : albo rzadko albo jak pracuje Cytat:
w tym momencie mam predkosc 117 mbps a czasem muli a ile za to kasy kosza dranie witam nowa i zegnam sie na dobranoc |
||
|
|
|
#2163 |
|
Konto usunięte
|
no... już mam nadzieję że się uspokoiłam
![]() spać powinnam
|
|
|
|
#2164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Idę dzioszki bo padam. a za jakieś 2,5 do 3 godz moje skarbeńka wstaną musze wytulić po ich weekendowej nieobecności ![]() Paaaaaa
|
|
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
a ciąża to w ogóle dla mnie kosmos
tak bez papierosów i bez niczego. i jeszcze wypadałoby trochę się przygotować do porodu. maaatko nie wyobrażam sobie tego poza tym w ostatnich miesiącach z brzuchem... ja muszę spać w 150 kombinacjach jednej nocy a tak się nie daaa
|
|
|
|
#2166 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za powitanie
ja jestem nawet śpiąca, ale co jakiś czas słyszę to bzyczenie, szkoda, że trafił mi się niewidzialny komar ![]() Cytat:
dobraaaanoc! Cytat:
"Jak pokonasz samego siebie, to już ci nikt nie stanie na drodze." Edytowane przez goszzi Czas edycji: 2012-09-10 o 02:55 |
||
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama jak śpię pod kordłą to też olaboga, nawet wstaję zmarzła a z bucem to całą zimę ostatnią przeżyłam pod cienką kołdrą ![]() Cytat:
![]() Zawsze w takich momentach tęsknię za telefonem z klapką, to był wabik na owady! |
||
|
|
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brr ja dzisiaj marzłam strasznie w mieszkaniu ;/ A wyszłam na dwór to całkiem ciepło było jak na wieczór
![]() Cytat:
![]() Jak dużo osób korzysta to tak gorzej działa ![]() No trochę Cie bez sensu ponosi, po co się czepiasz o takie rzeczy? Ja się z moim wszystkim bardzo chętnie dziele, czesto mu coś kupuje ( najczesciej jedzenie w sumie, bo moj taki chudy jest Bez urazy ofc, tak luźno rzucam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
no ja dzisiaj mojemu zżarłam tę mozarellę ....
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty
ja pierdziele. Jestem człowiekiem słabej woli ![]() Cytat:
![]() Brej nocki
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skubańce chyba się zakryję kołdrą po samą szyję, ale jak mnie ugryzie w nos to nie ręczę za siebie
|
|
#2172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz do już paaa na serio serio
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
o kurde mnie dzisiaj dwa prosiaki ugryzły :[ właśnie znaczy się komary. heloł mamy wrzesień
dobra ja idę spać. gadam do facet jak śpi ale mnie ie słyszy. ale rozmowa była w miarę inteligentna. |
|
|
|
#2174 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:02 ---------- Cytat:
![]() dobra idę już naprawdę idę, pójde jak ostatnio alice?
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
ja też spróbuję zasnąć, chociaż nie wiem czy ten komar w pelerynie niewidce mi na to pozwoli
![]() DOBRANOC
|
#2176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im bliżej jesieni tym bardziej mnie to mierzi ![]() A to nie ale i tak ciekawa jestem jego opinii ![]() Ja się nie obrażam z reguły ![]() Straszna egoistka jestem, dzielę się bardzo chętnie, ale tylko wtedy jak wiem, że na pewno mi nie zabraknie. Teraz bida to ciągnę do siebie, były pieniądze to też bucowi prezenty robiłam, bardzo miłe uczucie chociaż marne to wytłumaczenie, bo on miał bidę jeszcze większą a najpierw o mnie myśli.A dzisiaj się odezwałam bo ja nie biorę tabletek dopóki nie mogę wytrzymać, a on je wsuwa jak truskawki, siedzi przed tym kompem cały dzień a potem dziw, że łeb boli ![]() No, ale skąd on miał wiedzieć, że zazwyczaj się powstrzymuję ![]() ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Cytat:
Kiedyś jeszcze wyczytałam inny poprawiacz nastroju - że one se w zimie pod ziemią siedzą i czekają na wiosnę a ja naiwnie myślałam, że zdychają Cytat:
polecam się na przyszłość ![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie to właśnie dzień pełen zajęć jest najlepszy na niedospanie, kaca itd., jak się nudzę to zaraz mi się taaak strasznie chce spać
|
||||
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Oliv słabą komunikacje macie między sobą to nie wie
![]() Też już zmykam dobranoc wam |
|
|
|
#2178 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() U mnie w sumie też, ale wiesz jak jest - 90% chUopów wku.rwia ![]() Cytat:
![]() tak tak, Krk. Dlatego się nie odzywałam nigdy bo mówię jak mam jeszcze płacić za dojazd to proooszę was ![]() Cytat:
Mój najmniejszy dziś zaczął jeść gąbkę do garów Cytat:
w klawiaturę napier.dalam 2 podrozdziały są teraz trzeci - porównanie i będzie good ![]() Cytat:
|
|
|
#2179 | ||||
|
Lux Mundi
|
Bez kitu
jaka piękna gra słów ![]() Cytat:
Pozdrów od mła miejscowość bo już więcej tam nie pojadę na pewno Cytat:
zawsze patyczak była - wypinała brzuch przed lustrem, żeby jakiś mieć - bo tak to zawsze wklęśnięcie Szaleństwo ![]() Cytat:
Kocham lody Byłam chyba ostatni raz tego roku w letniej sukience w Kościele ale ponoć od juta upały - obaczym, co im się tam sprawdzi ![]() Cytat:
![]() A ja Cię kojarzę z filologicznego wątku ![]() Dopsh, odmóżdżyłam się chwilę, wracam do wirtualnej bankowości ![]() Kolorowych
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też już idę. O co najmniej 1,5 h za późno ![]() Dobranoc
|
|
|
|
|
#2181 |
|
Lux Mundi
|
Melduję, że 2 rozdział napisany
![]() W takim tempie, to się może M. obroni kiedyś ![]() Lecę zasłużenie spać ![]() Dobrej resztki nocy ![]()
|
|
#2182 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie coo!
Nowość, nie? będę jechać po 12 ![]() Hahaha dokładnie Cytat:
![]() Cytat:
Tego jeszcze nie było I chyba rzeczywiście młody zniósł to bez szału, broił w nocy jak absolutnie zdrowy kotek ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Cytat:
Bożeee, znowu muszę ogolić nogi
|
|||||
|
|
|
#2183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jesu ale miałam posrany i smutny sen... ze chłop pojechał za granicę do pracy i wrócił eeee zrobił sobie więcej tatuaży jakieś dziwne. i okazało się że mnie zdradził. boze jakie to bylo smutne i dołujące >_> |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojejko często miewam takie sny jakieś pogięte, ostatnio się obudziłam taka wystraszona że lada moment bym wydarła z łóżka uciekać
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
Weź ja mam teraz normalnie...
przed tym związkiem, byłam w takim toksycznym... koleś mnie zdradzał i tak dalej... i qwa spotkałam go w piątek a nie widziałam go z 4 lata pewnie. I tak jakoś mnie to zdołowało i przypominam sobie i rozgrzebuje bez sensu >_> powinnam moje wysiłki poświęcone na rozgrzebywanie starych spraw poświęcić na wysiłki na rzecz golenia nóg
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz co, moim zdaniem to nic złego tak se czasem powspominać
przynajmniej możesz odkryć na nowo jak fajnie, że już nie jesteś z takim skurczybykiem
|
|
|
|
#2187 |
|
Konto usunięte
|
No... tylko ja to rozgrzebuję i myślę łolaboga co by było gdyby ten obecny mi tak robił i tak dalej, analizuję, rozgrzebuję, myślę, nawet najbardziej bolesne wspomnienia. Boże co za bezsens
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() co za słaby spamik był tylko 3 strony :P i jakie tematy
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na niektóre rzeczy nie ma się wpływu :/ ![]() Naprawdę tylko 3?
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Konto usunięte
|
też tak sobie mówię jednak taka moja babska strona z tendencją do przesady każe mi rozmyślać
![]() ojesu czas się zwijać na lumpeksy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

już od paru miesięcy się z nimi męczę, to co dopiero w ciąży

Szczególnie ja miałam szczęście jak gdzieśza miasto jechałam , w Malahide w DUB, lub na Bray ( ale niestety nie dużo zwiedziłam :/ .

tak bez papierosów i bez niczego. i jeszcze wypadałoby trochę się przygotować do porodu. maaatko nie wyobrażam sobie tego
to też olaboga, nawet wstaję zmarzła
a z bucem to całą zimę ostatnią przeżyłam pod cienką kołdrą 

Bez urazy ofc, tak luźno rzucam

Pojawię się za jakiś czas