![]() |
#2161 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
ja myslę, że olewać, nie mieć czasu, odpisywać z duzym opoźnieniem itd.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
bede sie starała...i chyba jak najmniej na fb tez cos publikowac nie? zeby nie wiedział co ze mną....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaa, no tak, zapomnialam ![]() Jezeli nie chcesz wrocic i nie czujesz urazy to powinnas byc normalna, potraktuj go jak zwykla osobe, nie, ze olewanie ale badz neutralna i tez nie rozkminiaj zabardzo. Skoro nie jestescie razem to jest tego jakis powod, wiec nie ma co rozmyslac czemu jednego dnia pisze taka drugiego tak. Jesli serio by chcial cos wiecej na pewno da ci to dosadnie do zrozumienia ![]()
![]() |
#2164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
ja wiem, ale juz duzo razy wspominalas, ze powrotu nie bedzie na pewno. ajesli on bedzie mial zalowac, to na pewno kiedys bedzie
#2166 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
nie chodzi o to , aby olewac-nie odzywac sie , obrazać, tylko....nie miec tyle czasu, byc zajętą a potem grzecznie kulturalnie odpowiedzieć. jak mu zalezy to się zacznie zastanawiać czemu juz tak nie masz dla niego czasu, jesli nie-no to wiadomo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sorry że Was tak męczę...i tak mam się CIUT lepiej niż miałam... Ale jakoś tak sama mam myślowe zatwardzenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Raczkowanie
|
U mnie : święty spokój , kretyn się nie odzywa i tylko współczuje jego przyszłej dziewczynie .
Jakich błędów nie będę popełnić w przyszłości jak będę w związku: - nie będę wierzyć w żadną zmianę - przestanę go idealizować i usprawiedliwiać - będę tylko z mężczyznami w 100 % a nie z tchórzami i ciotami - bardziej będę zwracała uwagę na to co podpowiada intuicja - biedaki , niedoroby życiowe i naciągasze finansowi won ![]() - jeżeli nie lubi tego co ja i ma problem , żeby wyjść tam gdzie ja lubie to też won |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hahahaha no i git ![]()
![]() |
#2171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
Patrzę na Wasze wpisy i cieszę się, że nie jestem jedyna ze swoim problemem. Zastanawiam się tylko skąd Wy znajdujecie w sobie tyle optymizmu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Że zaraz kogoś pozna... Boże jaka ja jestem żałosna.... Przecież rozpaczą nic nie zmienię.... Wstyd mi przed samą sobą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Rozeznanie
|
optymizmu? hmm może po prostu jak człowiek się wygada, wyrzuci z siebie troche żalu to odczuwa ulgę, choć na chwilę. mi to pomaga oderwac mysli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja dzisiejsza chwila slabosci i teskoty to doslownie minuta ![]() ![]()
![]() |
#2176 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ech seriale, bez nich byłabym zgubiona! Ostatnio skończyłam "Homeland" i mogę polecić z czystym sumieniem- bardzo dobrze zrobiony, zagrany i wciągający serial! A co u mnie...w sumie bez zmian, jakoś dzień za dniem leci w miarę szybko. Czasem sobie popłaczę, ale jak wychodzę do ludzi to jest dobrze. Po ostatnim załamaniu na początku miesiąca, kiedy znowu wysyłałam do niego bez sensu esemesy ( ![]() ![]() Na horyzoncie nikogo nowego. Z jednej strony chciałabym bardzo, z drugiej wiem, że jakiś związek teraz byłby tylko dla pocieszenia i jestem tak emocjonalnie niepoukładana, że bez sensu byłoby się w coś ładować. Ale to i tak teoretyczne rozważania, chętnych pocieszycieli tak czy siak brak ![]() Cholernie brakuje mi moich kotów, jak tylko o nich myślę to łzy same się cisną do oczu. To naprawdę wyjątkowe zwierzaki, wiem że niektórym trudno zrozumieć takie przywiązanie do zwierzęcia. Ale jak się adoptuje stworzenie w trudnej sytuacji, wyciaga z choroby i widzi jak taki kot się zmienia, to się tworzy wyjatkowa więź. Jak już schodzę na temat zwierząt to apeluję o rozwagę dziewczyny, i nie brania psów, kotów jako pocieszycieli czy zastępstwa za faceta. Przygarnięcie zwierzaka powinno być przemyślaną decyzją, to jest zobowiązanie na dlugie lata. Na chwilowe otarcie łez to pluszowy miś, lody i serial ![]() A jak tam tyene u Ciebie? Mam nadzieję, że lepiej, bo czytalam, że miałaś cięższe chwile. Kiedy jedziesz do swojego Absztyfikanta? ![]() Tindomerel_ audiobooka słucham akurat przez You Tuba tu jest cała kolekcja Kinga w oryginale w dodatku czytane przez autora http://www.youtube.com/user/osirisli.../videos?view=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Mam dwie mlodsze siostry jeszcze, jesli chodzi o tego pieska. To mial byc dla kogos innego, ale zaczeli namawiac mnie, potem mame i tak wyszlo. Ciesze sie
![]()
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A włoski nawet oki chociaż szału nie ma.
![]() |
#2180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty nie pokazujesz, a ja pokazuje kompromitując się przed EX. Niedlugo w lustro nie spojrzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że to ciężkie ale najlepsze co możesz zrobić to nie pisać, nie dzwonić do niego. Ja mam ochotę ciągle do niego napisać, ale się jakoś powstrzymuję.
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam się dzisiaj zastanawiać, czy to aby normalne, że nie znielubiłam swojego exa, wciąż ciepło o nim myślę i tęsknię generalnie za nim...
![]()
#2185 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dzisiaj cisza? OK, nie inicjuj kontaktu. Odzywaj się pierwsza tylko w ważnych dla niego życiowych momentach, żeby powiązał Twój kontakt z pozytywnymi emocjami i uzależnił się od niego. Nie odpisuj od razu, ale jak już rozmawiacie, to dopasuj tempo rozmowy do niego, nie odpisuj szybciej niż on, ale też nie każ mu długo czekać, bo to niekulturalne (chyba że sam tak robi, że znika w trakcie rozmowy). Zacznij planować kolejny wyjazd, ale tak na serio. Jeśli znajomi nie wypalą, są portale podróżnicze. W trakcie którejś tam rozmowy napomknij o tym niewinnie. Niech wie, że masz życie i hobby poza nim, że nie uzależniasz swojego rozwoju od niego. Jesteś pod kątem wyjazdów lepiej zorganizowana i rozsądniejsza od niego i niech będzie tego świadomy, niech poczuje potrzebę bycia z Tobą i partnerowania Ci. Cytat:
Poza tym nie wiem, czy Twoja mama zna się na zbilansowanym żywieniu psów. Choćby na tym, że karma sprzedawana w supermarkecie nadaje się najwyżej dla ptaków. Proste, trafne i bolesne...
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już sobie postanowiłam, że 21.12.2012 to KONIEC z moim kompromitującym zachowaniem i proszę wspierajcie mnie w tym! Dzisiaj do niego napisałam jak debil, nie wiem po co. Ale od dzisiaj KONIEC. NO WAY. Co do podróży to sama na razie muszę się wstrzymać... Szukam pracy. Mam jakąś, ale b. słabo płatną, nie mogę nic odłożyć, wręcz ostatnio Rodzice mi pomagają. No a jak dostanę coś nowego to też hop siup nie wyjadę. Ale praca której szukam też jest z dziedziny mojej pasji.... Więc mogę mu pokazać że tu się rozwijam. W podróżach chwilowo nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zabierzcie mi ten telefon, trzaśnijcie w łeb albo zróbcie jeszcze coś innego. Już dostałam dzisiaj jeden opieprz od mamy, ale jak widać nie pomogło. Muszę wziąć się w garść, ale tak mi ciężko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | ||
Nie depcze krokusów
|
I jak było?
Cytat:
![]() Nawet jak nie wyjeżdżasz, to zawsze możesz się szkolić, czytać o zwyczajach, kosztach, sytuacji politycznej... to procentuje. On nie może wiedzieć, że ma Cię w garści, że jesteś na każde jego skinienie. Wtedy nie będzie Cię chciał. Musi mieć bodziec, by chcieć Cię znów mieć blisko. A ja mam nadzieję, że jak to zwykle w takich przypadkach bywa, chcąc omotać jego, wyleczysz się z tego całkowicie i przy okazji rozwiniesz skrzydła ![]() Cytat:
Bez telefonu można żyć, nie miałam komórki przez 20 lat życia i moje życie towarzyskie na tym nie ucierpiało, za to sercowe zapewne wiele zyskało, bo w tych czasach pisało się listy do szuflady ![]()
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-12-20 o 23:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak było? Nie no rozmawiał miło...ale i tak czułam się głupio ŻE rozmawiałam i O CZYM rozmawiałam. Ja napisałam.... zagadałam tak glupio bo w sobote mowił jaki ma zasuw na uczelni i ze codziennie sie uczy. We wtorek mówił że od środy znika bo ma tyle nauki. W środę że od czwartku a dziś cały dzień na fb siedzial. Więc tak zagadałam że "straszny kujon z niego". Coś się zaśmiał. Ale oczywiście potem się coś zaczęło o naszym zakładzie (założyliśmy się zaraz po rozstaniu kto pierwszy sobie kogoś znajdzie. Ja oczywiście mówilam że on, on że ja). I znów coś zaczęłam gadać że na bank szybko sobie kogoś znajdzie :/ Ale on jakoś na wesoło o tym mówił i miło zakończył rozmowę (musiał spakować coś tam). Przeprosiłam że znów zaczęłam ten niezręczny temat i tyle. I OBIECUJĘ SOBIE TU PRZY WAS ŻE TO OSTATNI RAZ JAK TAK SIĘ ZACHOWAŁAM. A dawałaś radę komuś żeby odzywać się w ważnych momentach... On ma za 2 tygodnie egzamin na prawko. Napisać coś czy olać? To ja go "wysłałam" na prawko, ja uczyłam pierwszych kroków na placu manewrowym, ja pożyczyłam kasę na kurs.... Jak myślisz? Boję się że zamiast wzbudzić pożądanie to wzbudzę niechęć i złe wspomnienie mojej osoby.... Boję się ze nawet jak teraz sie już zamknę i wytrwam w postanowieniu niekompromitowania się to już mam u niego kiepskie zdanie.... ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.