|
|
#2161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() super z tą szafą ![]() musze meza zmoblizowac co do tego przedpokoju... Cytat:
![]() super ze jestes ![]() Cytat:
pewnie dlatego że owiałaś to taką tajemnicą ![]() wstawać śpiochy ![]() to będzie dobry dzień
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za oknem sloneczko, ptaszki cwierkaja, sniadanko podane do lozeczka a o 13 widze sie z moimi laskami czego mozna chciec wiecej haha
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Weekend upłynął nam bardzo miło Szkoda, że się skończył.Piękna pogoda, a przynajmniej tak wygląda przez okno. Muszę zapytać męża jak jest na dworze, bo jak faktycznie ładnie, to po drzemce Marceli planuję długi spacer Obiad praktycznie mam, bo mam rosół a zrobię z niego buraczkową, więc luz
|
|
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby bylo tak pieknie jak wyglada w srode podobno 15 stopni!! Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzięki za gratulacje, dzisiaj pierwszy test bo jestem przeziębiona na maxa a wypada mój dzień ćwiczeń więc trzymajcie kciuki żebym się zmobilizowała. Na spacer się nie wybieram niestety więc czeka mnie sajgon w domu z dwójką rozszalałych maluchów, do tego postanowiłam nauczyć Dawida samodzielnego zasypiania w łóżeczku co oprotestowywuje bardzo głośno i dosadnie a mnie głowa taaak boli :/ U nas tez pięknie i słonecznie za oknem aż żałuję że nie wyjdę. Martuś Pat wymiata, urodzony z niego model i do tego rewelacyjnie ubrany. Na pewno zdolny po mamusi No i bluzy też świetne, sama bym takie sprawiła swoim maluchom.Jakby któraś chciała to mogę podesłać na pw linka do zdjęć z mojej trzymiesięcznej katorgi
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tylko witam i na razie na nic więcej mnie nie stać
marcowy sabat uważam za otwarty!
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas mgła od samego rana... ![]() Cytat:
Co do samozasypiania to mam to za sobą, jutro minie miesiąc odkąd sama zasypia Były gorsze dni, ale jak się chciała bawić to ubierałam kapcie i heja, biegała aż do momentu kiedy chciała iść spać, nic na siłę ![]() India czekam na fotki zmian w mieszkanku Jak zdrówko, lepiej już?
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonilam do meza pytalam jak tam na dworze i mimo ze slonce to jednak zimno...
niu! trzymam kciuki za mobilizjacje! no i za naukę Dejwa ja widzialam zjdjecia i uważam że jesteś mega mega mega!!! taka zmiana wow! a śmiem twierdzić że bedzie lepiej!!!a co do Pata.. dziękuje ci bardzo Gucia nie pękaj!!
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już szykuje miotłę na powrót do domu, więc Guciu młodzieniec cały Twój
|
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, poczekam do południa, może troszkę się ociepli. Spaceru nie odpuszczę! ![]() Ja już po Chodakowskiej, wcinam drugie śniadanie. Córcia dosypia ![]() Martuś buziak dla Zięcia! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-03-04 o 10:47 |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kondycja powoli sie poprawia ![]() U nas też pięknie słonko świeci i jak Kuba sie obudzi to też idziemy na spacerek
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas wiosna pelna para
na termometrze (ale w sloncu 20 stopni ) wystawilam glowe przez balkon i na dworze tez przyjemnie also za niedlugo wybywam z domu ![]() w ogole to od kilku dni czuje sie o niebo lepiej... nawet wczoraj i dzis rano udalo mi sie umyc zeby bez wymiotow sukces wprawdzie rano jest mi nieziemsko ciezko podniesc sie z lozka bo czesto mam niskie cisnienie... wczoraj 100/50 np (a w ogole to nie wiem czy wam mowilam ale gin jak zobaczyl wyniki z holtera to byl w szoku ze takie dobre, ale u niego znowu mialam wysokie i kazal mi powtorzyc holter bo jak cos trzeba to leczyc... a ja potrafie miec cisnienie 100/50 to juz widze ile bym miala po lekach hahah ) ale jak juz sie podniose to mi dobrze
|
|
|
|
#2175 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja dzisiaj wczesniej z pracy bo wyjątkowo nie miał kto z juniorem zostac i mam pytanie rozliczam pity i mam problem z tz... on ma dwa pity 11 o róznych pracodawców bo zmieniał pracę. czy koszty uzyskania przychodu mam wpisac 1335 zł czy te wynikające z dwóch stosunków pracy?? Myśle ze jednak te 1335 z jednego stosunkupracy bo okresy zatrudnienia nie nakłądały się- nie pracował jednocześnie u dwóch pracodawców tyllko skonczył jedna prace i zaczął drugą.... dobrze myslę?? |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Byłyśmy na spacerze, ale jest cudnie!!!
Rosi przyznaję, że pomysł z topieniem Marzeny był rewelacyjny! ![]() Neska na mój rozum powinno byc tak jak piszesz, ale to tylko moje gdybanie, nie czytałam przepisów. |
|
|
|
#2180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i trzymam kciuki za przedszkole, to dla mnie jakiś kosmos Cytat:
Cytat:
wczoraj byliśmy u moich rodziców na obiedzie, przyjechała moja kzynka z 6 tygodniowa córeczką - ale fajna ta mała kruszynka, nie mogłam się napatrzeć ![]() u mnie też piekna pogoda... w słońcu dosłownie się rozpływałam.
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
z kosztami przychodu to jest tak, sumuje się je do konkretnej określonej kwoty.
Jeżeli w innym czasie pracował to faktycznie tylko do tej granicy 1335zł się sumuje. Tu jest wyszczególnione do jakiej http://taxmachine.pl/PITy-roczne/Kos...u-z-pracy.html
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-03-04 o 18:53 |
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - znawczynie od PITów. Czy wy cos wiecie na temat odliczania podatku od zaciągniętych kredytów (od odsetek)
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Kocham taką pogodę, już powoli czuć wiosnę ![]() India ja nic nie wiem, ale fajnie by było ![]() Znowu mam zakręcony weekend. Jutro i w srodę mam zastępstwo za koleżankę (czyli od 7 do 16) a do tego jutro są dni otwarte więc musze być po pracy do dyspozycji rodziców. Do domu wrócę po 19. |
|
|
|
#2184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() więc myślę, że dobrze myślę
|
||
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis sie wyhasalam wyszlam z domu o 13, spotkalam sie z kumpelami, wypilysmy soczek, polazilysmy po miescie i poplotkowalysmy...wrocila m o 16,30 zjadlam golabka i heja na spacer z tz wrocilismy o 19 taka wiosna ze banan nie schodzil mi z twarzy przez caly dzien
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia poczytaj http://www.pit.infor.pl/dzial/rozlic...cznej_pit.html
Ja się chyba nie łapie, bo kredyt z 2010. Czy któraś z tego korzystała?
|
#2187 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tym roku był grzeczny, nie kupił nic więcej niż planował Normalnie dumna z niego jestem.Co do szafy to musimy się w końcu zdecydować czy chcemy szklane drzwi czy nie. Na pewno optycznie powiększą nam przedpokój, ale pytanie jak bardzo będą się paprać???? Cytat:
India - na pewno salon wyjdzie super, podobają mi się meble, które wybrałaś. Zjedliśmy z Tż pizzę na kolację i teraz tak mi się chce pić, że szok a ona jakaś mega słona nie była.
|
|
#2188 | |||
|
Zakorzenienie
|
i dla synowej
![]() i ja i ja ![]() Cytat:
a ty co mentalnie przygotowujesz sie do dziecka? ![]() Cytat:
chcielismy z tego korzystac ale majac rns nie mozna..Cytat:
![]() dzieci nie macie wiec ekstremalnie brudne nie beda narazie cos mnie zbiera bom przeziebiona... a w czwartek mam wystepy z okazji dnia kobiet moje dzieci graja utwor wiec... musze byc w pracy
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
U mnie znów piękne słońce, ciekawe jak jest w rzeczywistości. Lecę zaraz po zakupy, dziś na obiad pieczarkowa
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja bratowa odlicza, jak chcesz mogę ją popytać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

a ja się lenię.

a ona jakaś mega słona nie była.