|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
|
Yyy.. w tym cyklu szansa jest bliska zeru bo Tż chory był, w sumie to przytulanki były tylko ze 4 razy i to nie w owulację. A dokładniej 8,9, 19 i 22 dc.
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Już nie cytowałam wszystkiego, żeby miejsca nie zabierać. BOŻE!!! Podziwiam Cię kochana, że w ogóle tam wytrzymałąś. Ja to bym się zawinęła po 5 minutach. Nie rozumiem ludzi którzy w syfie żyją. Ja też może super wysprzątanego mieszkania nie mam czasem nie chce mi się sprzątnąć (jak dziś ![]() Najważniejsze, że koszmar już za tobą ![]() ![]()
#2163 |
Rozeznanie
|
Niestabilna, faktycznie miałaś niezłe przygody..
#2164 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a od masy to się odczep bo duża dziewczynka jest ![]() Cytat:
![]() i ani przez chwile się nie martwiłam bo wiedziałam że z nim wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczny Marcelek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tz się bardzo cieszy..., już by chciał wszystkim powiedzieć ale ja go zawsze przystopuje ![]() Dzień dobry ![]() Mi już przeziębienie pomału mija... na szczęście... Dzwoniłam dziś do mojej ginki żeby umówić się na wizytę i kazała już mi przyjść w tą sobotę ![]() ![]() Misia,a ty już komuś mówiłaś o ciąży? ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-25 o 13:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
To sprostuję, że Misia juz test ma za sobą. Zobaczyła II kreski. Cytat:
![]() Podziwiam Cię, że wytrzymałaś. Chyba bym jednak podkablowała na tego psa, toż to znęcanie się. Pomyśl, a gdyby to było dziecko??? A przecież nasze zwierzaki tak samo bezbronne jak dzieci, nie poskarżą się, nie zapłaczą, że im źle. Kabluj, jak małpa nie martwi się o nic to tym też się nie przejmie, mniej sprzątania dla niej więcej czasu na paznokcie. MASAKRA! Szkoda zwierzaka, tylko się męczy przez ludzka głupotę i bezmyślność. No i ten chłop mnie zastanawia - co on tam robi??? Kocha, ok ale zgubił po drodze mózg?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisze tak... zabrzmi to chamsko i wyjde na osobe bez serca... oni caly czas sie staraja o dziecko czym jestem przerazona i ona jest juz po drugim #... moze i to przez ten syf... wczeniej mieszkali na 17 m2 i mieli lacznie 2 psy i 3 koty... masakra !!!!!!!! ona nie ma mozgu a ten slepy pewnie mu dobrze ciagnie... sory ale tak jest... Ja sama mam kota i wiem ze musze jeszcze bardziej dbac o czystosc... i nasi najlepsi sasiedzi znaczy sie sasiad ma alergie na koty... i jak do nas przychodzi to tym bardziej zalezy mi na tym zeby nie zaczal odrazu kichac i prychac... to sa nasi najlepsi przyjaciele i bylo by mi glupio jakbym ich zaprosila na kawe i nie posprzatala... a tak on siedzi u nas 4-5 godzin i dopiero po tym czasie zaczyna kichac... i mowi ze nigdy tak nie mial. Wiec dla mnie muzeum tez nie musi byc... nie ma co swirowac... ale staram sie chociaz codziennie odkurzyc ... i to mi nie wychodzi... ale kot ma zawsze posprzatane i jezdzi regularnie do lecznicy.
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
O patrz, to przeoczyłam
![]()
#2170 |
Zakorzenienie
|
Niestabilna- ja mam w domu remont i niestety mam teraz białe podłogi bo robia gładz w pokojach i łazience i już mam ochote sie za to zabrać (po południu poosprzata maz ja mam zakaz
![]() My bylismy u jednych znajomych przed slubem dac zaproszenie....to co zobaczyłam w tym mieszkaniu wołąło o pomste do nieba. Jak ktos oglada czasami te programy o zagraconaych mieszkaniaach to tam tak było!! Wody mi nala do skzlanki, ale nie tknełam... N akoniec chciał nam koles pokazać strych bo robia tam salon z sypilnia i mówi do nas "ale tam jets bałagan"!! Był jak to na w remontowanym pomieszceniu...ale lepiej tam było niz na dole!! Bleeeee..znou mam ciarki..... No i musz ekanape odwłosic bo moj pies sie sypie na wiosne...bo podobno zaraz ma przyjść ![]() ![]() Ide jeść fasolke bo sie jednak ugotowała ![]() ![]() Lunka- ja sie staram nie denerwować..ale to było silniejsze ode mnie. Jak Twoje skurcze? Kiedy mędzie Twoj mąż?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
kocuuur pozyc psa co ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Wtajemniczenie
|
Meluduje ze wszystko zrobione
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
kooocur jaki Marcelek sliczny
![]() no i przez ciebie musze isc do sklepu po boczek, kielbache i fasole ![]() ![]() ![]() no a teraz chyba odpale ther*momixa i rosolek niech mi ugotuje ![]() Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-02-25 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
To dawaj do mnie na kawe ![]() Cytat:
Ja chce termomix.....ale jest dla mie za drogi ![]() Będę Ci za to co chwile na cos ochote robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie idę do babi na obiad ![]() ![]() ja tez chce ☠☠☠☠☠☠☠☠☠a..ale proprytetowo najpierw trza męzowski laptop wymienić ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Umówię się tutaj do lekarza prywatnie, wizyta 120 euro. Przeżyjemy.
Dzastin u mnie wie TŻ, moja mama, i mój brat, bo mama się wygadała. Ale poza tym nikt. A mama wiedziała zanim test zrobiłam ![]() Jak w kwietniu załatwię zaświadczenie z ZUSu, że nie mam ubezpieczenie w PL, to wyrobię kartę i dopiero zacznę chodzić normalnie do lekarza.
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rosolek wlasnie sie pichci, a ja i tak mam taka ochote na ta fasolke ze jeszcze chwila i zdecyduje sie na ta sloikowa z pudliszek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie mdli
![]()
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi codziennie twardnieje brzuch nawet jak leżę na boku... Ta nospa nic nie daje... Czasem to aż boli, ale chociaż wiem, że z małą ok, bo pobryka... Tylko czasem człowiek aż nie chce się żalić... bo po prostu mi głupio ![]()
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslę, że bym sie juz nie podniosła.. Ty kochan może powinnaś barć coś mocniejszego. Bo jak boli to chyba nie jest dobrze?? Żal sie nam...a kto Cie lpeiej zrozumie niz druga kobitka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Niestabilna... jak to przeczytałam no ... o fu.... współczuje...
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() Wiesz mi się super łatwo zaszło w ciażę, ale jak usłyszałam, że byle do 30 tyg... Boje się o każdy dzień i modlę się i modlą się inni... I nawet nie chce myśleć... nie nie nie dopuszczam, złych myśli... Jula wi, jak mama ją kocha i ma się trzymć do terminu... Wiesz przeczekam do wizyty zobacze co gin powie... Ufam mu i wierzę, że wie co robi ![]() A ty się tego gina trzymaj... Bo widać, że jest ludzki... Ja jak pojechałam na IZbę przyjęć w 12 tyg to usłyszałam,,jak kobieta ma poronić to i tak poroni"... i to mnie tak zraziło... Dlatego czasem chociaż niefortunnie próbuję pocieszyć... Bo wiem, że sama potrzebuje potwierdzenia, że będzie ok... Co któryś dzień mówię do męża: obiecaj mi, że będzie ok ![]()
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki jestem
![]() Dzisiaj miałam robione hsg, choć już miałam go nie mieć, bo mialam złe wynki chlamydii. No ale po wszelkich konsultacjach podjęli decyzje, że mi zrobią pod osłoną antybiotyku. Wieć dostalam antybiotyk, potem ketanol i dwie nospy i troszkę sobie poczekałam. Potem przyszła po mnie pielęgniarka (bardzo miła) zaprowadziła na miejsce i powiedziała, ze musimy poczekać na lekarza ale ona w tym czase sobie wszytsko przygotuje. Jak zobaczyłam ten cały wziernik metalowy to chciałam uciekać. Za chwilkę przyszła lakarka ze studentką i ta studentka się pyta, czy ona moze zrobić badanie, bo już robiła ![]() ![]() ![]() ![]() Po badaniu wzieli mnie jeszcze na usg, które tez robiła studentka i po dłuższej chwili wola lekarza i mówi, że nie może znaleźć macicy ![]() ![]() Dzastin gratuluje fasolki, super, że Wam sie udalo ![]() Kocurek cieszę się, że u Ciebie wszy w porządku i Marcelkowi nic nie jest ![]() U mnie to na tyle, idę dziś z Tż na pożegnanie jego kolegi z pracy, mam zamiar utopic moje wszytsie stresy w %. |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Kurcze byłam wczoraj w Policach,,mohłam Cie odzwiedzić
![]() Widzisz coś zaczyna sie powli dziac. Dobrze, ze ta chlamydie wykryli bo niestety ona czesto jest przycznyna poronien! Wypij kielicha za koocura! |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 18 marca mam wizytę u Ciepieli, mam się do niego zgłosić ze wszystkimi badaniami, trochę się zmartwilam tym niedroznym jajowodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udrożnnia Ci jajowody i bedziesz jak nowa....i wtedy będzie miała fasolak szanse sie zadomowić. Myślę, że dobrze, że tam trafiłaś- zwłaszcza ta chlamydia mnie zmartwiła. Tż musi sie koniecznie przebadać bo to zarazliwe cholerstwo jest.. Teraz juz będzie dobrze-zobaczysz! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słodziak ![]() To ja wizytę mam w środę za tydzień i też się martwię, czy na pewno wszystko ok... Czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była i przez to czasem się schizuję ... Dziewczyny piszą o mdłościach itp. Mnie nawet przestał brzuszek boleć. Tylko czasem humorki mam takie zmienne i piersi bolą ale już nie tak bardzo jak na początku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Ja poznałam płeć własnie na genetycznym. Zreszta moje bezwstydne dziecko rozkracza nóżki co wizyte..wczoraj też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że wszystko ok, a że byłaś o raz więcej u lekarza to przecież bez znaczenia ![]() wyobraź sobie jak mi się mały nie chciał ruszać w szpitalu w 23tc a oni nic nie chcieli zrobić.. w końcu łaskawie zmierzyli tętno ale to po całym dniu nie ruszania.. dlatego ja nie jeździłam na IP jak mały się nie ruszał bo wiedziałam ze nie ma sensu.. a później zobaczysz będzie tak że mały będzie Cię mocno kopał a przez pare dni ledwo co będziesz czuła.. to jest dopiero schiza ![]() Moje skurcze ledwo dają mi oddychać, dziś już miałam nawet bolesne.. heh wkurze się jak odstawie leki i mały nie wyjdzie. Najgorsze jest to że podobno dziecko dostaje mniej tlenu jak są skurcze i to jest logiczne bo ja też wtedy nie moge oddychać ![]() ![]() a TŻ już jest od soboty w nocy ![]() ![]() ![]() Co do podnoszenia się to wiem że każde # jest tragedią.. ale za nic w świecie nie uwierzę że taki sam ból jest przy stracie na początku ciąży jak i w połowie czy na końcu. Dla mnie to nieporównywalny ból. Im starsza ciąża tym napewno większy. Cytat:
![]() Dobrze że już po ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Pojechałam dzielnie sama, i umówiłam się do lekarza na 6 marca, pani położna zapytała kiedy miałam ostatnią @ i powiedziała, że za tydzień będzie ok, mówiła po hiszpańsku, a nie katalońsku. Także jestem szczęsliwa.
#2190 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No normalnie padlam... to co wam napisze nieodbirzcie tego jako przechwalki albo cos w tym stylu ale ja wam musze to napisac... Z tz budujemy dom... w sensie dzialka juz kupiona i jest projekt domu teraz tylko czekamy na rozpoczecie prac... no i przed chwila zobaczylo ze ogladam kuchnie... wiecie kuchnie chce zrobic taka porzadna... no i sie go pytam il;e chce przeznaczyc na kuchnie ( ja myslalam o kwocie max 8 tys... i to juz za duzo) a on mi wyskkuje..l tylko pamietaj na kuchnie masz budzet 35 tys......... ![]() padlam ja w zyciu tego nie wydam... nie uda mi sie ![]()
![]() 10.09.2014 na świecie pojawił się cud-Justus J.M. ![]() Edytowane przez Niestabilna Czas edycji: 2013-02-25 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.