|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno sie odwrocil i kopal sobie od srodeczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
No niestety,ale w pracy trzeba czasem iść komuś na reke.Może kiedyś ja też bede potrzebowała się zamienić..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
My dziś zaczynamy 20 tydzien..połóweczka heh więc stawiamy soczki
![]() ![]() Głowa mi peka od rana... Ja sie załatwiłam..zapomniałam wczoraj fasolki namoczyc i ciekawe czy mi sie ugotuje do 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z fasolka moze byc ciezko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, czy mogę się tutaj do was dołączyć?
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalałam ja o 7 rano goraco woda z czajnika...trudno najwyżej zamówimy pizze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() kooocur, jak tam się czujesz? jak dzidziuś? ![]() ![]()
#2140 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie dziewczynki... melduje sie ze wrocilam z horror weekendu cala i chyba zdrowa...
Kocurku śliczny synus ![]() Nadrobilam was ale zapomnialam juz co mialam komu napisac :p mam przez ten weekend tylko wiecej roboty i jestem wsciekla...
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Nie ma u mnie prądu i pisze z telefonu.KOCUR gratulacje
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Wpadam tylko się przywitać i napisać że cały czas was podczytuję i trzymam kciuki! ![]() U mnie zaczyna się 32 tydzień ![]() ![]() Wysyłam ciążowe fluidki i zmykam ![]() ![]() ![]()
#2143 |
Rozeznanie
|
kooocur, właśnie nadrobiłam trochę, i widziałam Twojego synusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2144 |
Zakorzenienie
|
Kocur Marcelo śliczny chłopiec
![]() Pszczoła witaj mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Ja zrobiłam obiad, potrawkę z kurczaka, i ciasto potrójnie czekoladowe, bo by umilić poniedziałek TŻ i mamie. I powiem Wam, że mam czasem humorki, dopada mnie nie raz taki smutek bez powodu, że masakra.
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuemy laseczki..tak sie zastanawiam jak będzie wyglądał...eh cudne jest to wyczekiwanie
![]() Cytat:
Może Ty w ciąży jestes?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ale te tygodnie nam lecą. Fakt, niektóre dopiero co testowały a teraz 20 tydz, 11tydz. RETY!
Jaki śliczny chłopczyk. Słodziak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cześć Monisia. następna, której tygodnie śmignęły. Z dzieckiem ok?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2148 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki!
![]() Pierwsze co, to gratuluję wszystkim, którym się udało! ![]() I trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki. ![]() Widzę, że nowy wątek stworzyłyście ![]() Piersi bolą i swędzą od tygodnia, ogólne osłabienie, troszkę większy apetyt, temperatura mierzona rano od 2 tygodni podwyższona o około 0,2-0,4 st C, ale to wszystko równie dobrze może być przed @. Także czekam... A tymczasem zbieram się do pracy... ![]() Pozdrawiam cieplutko i Miłego Dnia życzę Kobitki ![]()
#2149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pamiętaj, że czasem i on potrzebuje odpoczynku inaczej się ułozy czy coś. To jeszcze maleństwo ma dużo miejsca. Daj mu troszkę czasu. Jest ok i będzie ok i tego się proszę trzymać!! Pomyśl, że czasem niektóre do 20 tygodnia nie czują nic albo i dłużej ![]()
![]() |
#2150 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() miłego dnia ! ![]()
#2151 |
Zakorzenienie
|
kocurku gratuluję połóweczki
![]() magbes tobie 11 tygodnia ![]() IsiaG co do porodu to najlepiej by było urodzić kiedy dziecko chce iść, ale czasem wcale nie chce, i dobrze, że mu pomogą, bo przenoszona ciąża też jest nie za dobra ![]()
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To takie proste jak sie komus tłumczy ![]() Zresztą lepiej sprawdzić czy jest ok niż sie denerwowwac lub coś przeoczyć. Zreszta nerwy mamy aniołkowej zawsze sa mniej racjonalne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi od kilku dni pykaja jajniki: raz jeden, raz drugi. boje sie czy to zadne zapalenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak już z innej beczki, to powiem wam, że te nowe testy na prawo jazdy są naprawdę idiotyczne.. co za ludź je wymyślał to nie mam pojęcia.. ale na pewno nie był to inteligentny człowiek. Jest o tyle dobrze, że nie trzeba czekać na kolejny termin ponad miesiąc, raptem tylko parę dni.. to jest moim zdaniem jedyny plus tej całej zmiany systemu zdawania testów..
![]() |
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gdyby ciąża była z 3 tygodnie strasza nie czekałbym, ale wczoraj konczylam 19 tydzien i wiem co by na IP powiedzieli ![]() A czemu ma pyaknie byc jakims zapaleniem?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
czesc Wam baby moje
![]() Witam się ...trzecią kawką ![]() ![]() Mierzylam sobie dziś pierwszy raz temperaturę tam na dole.A to za sprawa dylematu czy duphaston podnosi czy nie temperaturę. Miałam 37.1 , wczoraj wieczorem zmierzyłam ale pod pachą w celach sprawdzenia bez przyczyny i miałam 37.2 jakoś tak dziwnie sie czulam. Mierzenie zdecydowanie nie jest dla mnie.Dziś 9dfl. Sluz zołtawy na wkladce jak przed @ |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Wtajemniczenie
|
korzystam z chwili gdzie mam przerw miedy sprzataniem, dezynfekowaniem i robieniem prania...
Moze zaczne od tej lepszej czesci naszej podrozy ![]() W ppiatek jak wiecie wyjechalismy do Austrii... nie mamy do niej daleko pociagiem jakies 30 minut do samej granicy. Do tej miejscowosci gdzie jechalismy lacznie godzinka czasu wiec git gitara... Jechalismy z tego wzgledu ze mojego Tz brat mial urodziny w sobote... Wykorzystalismy to i pojechalismy wczesniej zeby spedzic noc z piatku na sobote sam na sam z Tz w hotelu w gorach... no wiecie romantyczny wieczor... odskonia od rzeczywistosci... i tak bylo... kominek romantyczna kolacja tylko my, rozmowy... i nawet pomimo tego ze @ w tym miesiacu jest bardzo nieprzyjemna bo dopiero po 5 tabletach przestalo bolec naprawde swietnie sie bawilismy... w sobote rano na stok i o 14 odebrali nas Brat i przyszla szwagierka... i sie zaczelo.... ; Oni maja dwa psy w alcie smrod syf, malaria, dżuma no porostu burdel na kolkach... bylismy tak zniesmaczeni... (nie mam nic do psow... kocham wszystkie jak leci) ale... ta niedorosla niedojrzala leniwa krowa (wielka obronczyni zwierzat) sprawila sobie psa... jakas nowa rasa za full kasy i nie potrafi dbac... pies chory smierdzi skora czerwona draie sie lize sie ropa leci ochyda... no i my z tz siedzielismy z tylu auta z tymi psami tam... ale to nie kniec... przyjechalismy do nich do mieszkania... hmmmm mieszkaniem to nazwac nie mozna to jest taki feriowe mieszkanie bio z tymi psami plus KOT nie moga znalesc normalnego mieszkania no i tez dlatego ze ona ta pinda nie kwapi sie do pracy tylko zyje za kase mojego przyszlego szwagra... on nic oczywiscie nie widzi... w ogole ona go kiedys tam zdradzala wrocili do siebie znowu... najgorsze to moj tz jej nienawidzi ale ze wzgeldu na brata wiecie same... ale nie o tym... wchodzi my do tego "mieszkania" syf kila i mogila... pelno klakow kurzu i bog wie jeszcze czego... ja niejestem jakas tam pedantka ale no masakra... smierdi i wogole... ja do moje tz jedziemy dzisiaj do domu mnie nic nie interesuje.... on ze nie wypada brqat ma urodziny itd.... itp. ok ze wzgeldu na Tz mowie co tam nawale sie jak swinka i bedzie git... Ta jedza mopwi ze lozko jest czysto ubrane... yhm... "czysto" na tej kanapie lezal koc ktory byl pelen klakow... na tej kanapie psy a my musimy potem na tym spac... musielismy wziasc swoja koldre bo nie mieli... ok rozumiem ale jak pomyslalam ze musze potem ta koldre do domu wniesc to mi juz nie bylo tak wesolo... Urodziny brata... wszystko pieknie... zaprosili nas na kolacje do restauracji (super jedzenie poza smierdzaca stodola) yhm... jak szybko sie rozczarowalismy.... za jedzenie i picie musielismy sami placi... jak tak mozna sie mowi wczesniej sluchajcie idziemy zapraszamy ale placimy odzielnie a tu nic takie nie bylo wczesniej... wiec w☠☠☠☠iona z tz. POjechalismy do tej budy wypilam jeszcze zeby to szybko zasnac na smierdzacym lozku... wstajemy rano... kawa w odpazonych kubkach... oni wstali zadne sniadanie nic... nie chodzi o to ze musze wpieprzac... ale no heloł... nikt nigdy od nas nie wychodzi glodny... zreszta samie wiecie jak ktos do was przyjedzie. Mniejsza z tym... pomyslalam ok idziemy sie myc bo niedalismy rady po duzych ilosciach %%%%%% mialam taka ochote zmyc z siebie ten brud i syf... wchodzimy do lazienki i pomimo tego ze mam @ nie umylam sie... naprawde wolalam chodzic brudna niz myc sie w takich warunkach... u nich nigdy nie bylo czysto... ale boze jest tak i tyle ale to co teraz bylo to byla przesada. Marzylam tylko zeby jak najszybciej wyjsc z tej budy, wskoczyc do mojej wanny, i zjesc cos porzadnego. Na koniec jeszcze zeby bylo smieszniej brat stwierdzil ze nas odwioza do domu bo musza cos zalatwic po drodze... ja sie upieralam ze pojedziemy pociagiem... (wizja 45 minut w aucie mnie przerazala) niestety odwiezli nas do domu i jeszcze do nas wstapili... nie mam nic przeciwko... ale te psy poszly z nami... tak to zawsze zostawiaja psy w aucie... nawet po 6 godzin na mrozie... i nagle biora je ze soba do nas... no szlak by to trafilll nie chcialam ze wzgledu na naszego kota... jeszcze bbidulek mi zalapie to swinstwo. jak pojechali pierwsze co to odkurzacz... wietrzenie mieszkania... dezynfekcja podlogi... a dzisiaj stos prania... wszystko do pralki... kurtki koldra ciuchy nawet te nie noszone kapcie... do wszystko... jestem juz dzisiaj przy 3 praniu ![]() Ja nie jestem pedantka... lubie porzadek ale bezprzesady... jak jade do kogos to nie sprawdzam czy ma czysto czy nie... bo to nie moja sprawa... moze ktos nie miec czasu, albo i checi... ale to byla przesada... zesmy sie ssorowali pod tym przysnicem jak glupi... a wszytsko dlatego ze ta malpa jest leniwa... ok jakby pracowala bym zrozumiala ale tak caly dzien w domu, zeby pojechac i zrobic sobie tipsy czas ma... ale zeby posprzatac bo szwagier przyjezdza nie ma... co ona zrobila z Bratem moje Tz to jest obled... on zawsze dbal o porzadek a teraz.... jak o tym mysle to mnie wszytsko swedzi... i naprawde mam ochote mam zadzwonic do tych co sie zajmuja zwierzakami i podkablowac... bo ten pies tak cierpi ze sie to w pale nie miesci... a wiem bo bylam asystenka weterynarza przez 4 lata w renomowanej lecznicy... powiedzielismy ze nigdy wiecej do nich nie pojedziemy no chyba ze z rana jedziemy i z wieczora wracamy, albo ona sie z mieni i w koncu ruszy dupe. Sory ale troche mi tego wyszlo i tak pewnie nie dalo sie tego opisac jak to naprawde wygladalo... sie wyrzalilam wam... Jestem zniesmaczona!!!!! sory za bledy
![]() |
#2160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.