|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
No to moja też już śpi
|
|
|
|
#2162 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Na pewno coś wybierzesz Cytat:
Mój powiedział, że Mała nie dostała, bo by zjadła Dostała więc jedzonko![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Pumas, strasznie współczuje. A jakieś przeciwbólowe nic nie pomagają? |
||
|
|
|
#2163 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nasza położna mówiła, że gatunek ludzki jest dziwny. Kobieta wpuszcza do łóżka obcego chłopa (w sensie, że męża, ale mąż to nie rodzina), a własne dziecko "wyrzuca" do łóżeczka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ja na ogół widzę jakieś obdarte stare foteliki Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz kwiatki postawię na stole do ktorego nie sięgnie, podobnie zrobię z innymi rzeczami. I powinno być dobrze ![]() Taaa, wszyscy jeżdżą bezpiecznie tylko wypadki nie wiem kto w takim razie powoduje Wiele spraw człowiek sobie uzmysławia właśnie dopiero w momencie jak zaczynają go dotyczyć. Wcześniej bym nawet nie spojrzała na stronę o fotelikach, a teraz... No ale czlowiek się uczy całe życie
|
||
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia, ja już nic nie wiem. Nie mam siły nawet zagłebiać się w temat. Wyobraź sobie, że zrobiłam jej wszystkie badania, nie tylko morfologię, ale też dodatkowe, które zlecił lekarz, do tego mocz, do tego usg jamy brzusznej, wymazy, itp. NIC. Dziecko ma katar i kaszel, nie akceptuje łyżeczki, wszystko co płynne jest ok, dziś nawet chrupek nie chciała włożyć do buzi, bo ją drażniły. brakuje mi sił.
Blue, przeciwbóle nie działają, podaję jej ibufen i to na V, taki czopek co Mamka podawała Amelci. Do tego dostaj krople Dicoflor no i tyle. |
|
|
|
#2166 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak młody siada? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Głupoty gadasz.Cytat:
"Mysi domek" rzeczywiście zachwycający i na chwilę obecną Aros nie ma w sprzedaży. Poszukam u innych, też wciągnę na listę must have. Branzoletka witaj Cytat:
![]() Potem przeprowadziłam się do centrum i wszędzie dojdę na piechotę ![]() No jak gdzie, w sypialni przy cycu A ja razem z nią i z komórką Jak mała zasypia to ja sobie czytam wizaż. Ostatnio jak nie miałam komórki to zasnęłam razem z małą ![]() Cytat:
Chociaż Lu też powinna dostać, ale mądra dziewczynka upomniała się o swoje Pumas współczuję dnia
|
|||||||
|
|
|
#2167 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby katar szybko przeszedl. Cytat:
U mnie nie ma tak dobrze. Jeszcze kilka dziewczyn tak ma. Też bym tak chciała .Cytat:
Cytat:
![]() A jak się czujesz? Cytat:
Wspólczuję Ci, ciężkiego ząbkowania M. Biedny maluch i biedna Ty, bo się oboje męczycie. Dostalam dziś piękny prezent na dzien kobiet. Nadka powiedziała MAMA A podobno już w środę tak wołała. Poszłam na spotkanie do przedszkola i moja mama chodziła na spacerku z Nadką i ta ponoć wołała wtedy mama, mama. Niestety mój nastrój i jakies takie duże zmęczenie trwa. Nie wiem, może to przesilenie mnie dopadło. Nie lubię tak się czuć. Jestem taka nieswoja. |
|||||
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Aa tz kupil mi butelke wina
Przydaloby sie teraz wstawic pod ten dzien kobiet ale rozsadek mowi nie
|
|
|
|
#2171 |
|
Wtajemniczenie
|
Może i tak. ![]() Muszę w końcu spróbować, ale już sobie wyobrażam, jak będą wyglądały pierwsze dni bez.. ![]() .
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
pumcia współczuję dnia marudy
też nam się ostatnio zdarzają ale nie aż tak hardcorowe. Ale ja znam powód-górne jedynki. No i dziś koleżanka która ma 1,5 rocznego synka powiedziała mi że najbardziej bolesne ząbki to górne jedynki i wszystkie czwórki. U nich nawet przy ząbkowaniu krew leciała![]() Blue Oskar ma przerwę nocną bez jedzenia 12h Phdwao my będziemy mieć fotelik przodem,pumcia też zdaje się ![]() Sol gratki za wczorajszy egzamin!!!
|
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Mandragorrka, nie zabespieczamy się i czekamy aż samo się zrobi
nooo ja myślę, że jakby moje libido było w lepszej kondycji to może by już się coś zrobiło Mój mąż mówi że będzie druga córeczka i już imiona wymyśla![]() A tak w ogóle nie nadrobiłam jeszcze forum to nie mam co pisać... siedzę i wymyślam... tzn. myślę co zrobie w pokoju Sary oglądam aranżacje... ale sobie nie nafikam bo pokoik jest tyci tyci
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam o fotelikach, dalej nic nie wiem, ale mogę iść spać
![]() Dobrej nocy Kobietki |
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
Krolina, fajna sukienusia ale też sądzę że czarne rajstopy nie bardzo, za to do Ciebie chyba by pasowała mimo karnacji..
Tak w ogóle Sara ma dzisiaj śpiocha, w nocy spała od 20 do 8 30, z małą przerwą na jedzenie, ale ona to i tak doiła mnie przez sen w dzień dwie drzemki, jedna 1h, a druga prawie 2,5h i poszła spać znów 20... w nocy śpi mi zawsze ładnie chociaż przeważnie wstaje przed 7, ale w dzień to śpi bardzo mało. Już się zastanawiam czy ona nie planuje przespać ząbkowania,bo w nocy wyszła jej górna jedynka
|
|
|
|
#2176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja sobie nawet nie chcę wyobrażać co będzie u nas... Cytat:
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Za to w tej, którą pokazałam jak sexi lala
![]() Orientowałyście się może gdzie warto pojechać na wakacje z maluszkami? |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Buena no na początku jest bardzo ciężko, ale po tygodniu/dwóch już jest z górki
blu , ja w tym roku zachowam się bardzo egoistycznie i jadę na wakacje tylko z mężem i koleżanką. Nad morze. Ale tylko od piątku do niedzieli. Przyda się się odpoczynek. Chyba że coś się jeszcze zmieni. ---- A w ogóle dzisiaj jest moja wizażowa imprezka! Jestem już z wami rok
|
|
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
ja tradycyjnie wstałam po 7 ale wczoraj z okazji Dnia Kobiet spać poszłam o 21.30 ![]() ![]() ![]() w nocy padał deszcz, a teraz się wypogadza, więc jak zwykle czeka Nas długi spacer Miłego dzionka Dziewczynki
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za sprawą Dep kusi mnie Prowansja ![]() Cytat:
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macie jakis na oku? hej wiecie co dzis kupiłam? bakus mus owocowy, jestem ciekawa czy moge podawac juz to małemu, jak nie spróbuje nie będe wiedzieć skała się z owoców głównie, reszta to cukier i mączka chleba świętojańskiego |
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm a nie lepiej samemu coś takiego zrobić, bez cukru albo zostać przy słoiczkach? Ja bym przez ten cukier właśnie zrezygnowała, zresztą czytam, że on bardzo słodki. Ja bym ze względu na ten cukier tego nie dawała. Ale ja w ogóle nie chcę małej przyzwyczajać do słodkiego, nie podaję jej niczego, co ma cukier w składzie, wyjątkiem są baaaaardzo okazjonalnie biszkopty (maks jeden na tydzień, więc nie jakaś wielka ilość) jak muszę ją chwilę czymś zająć a nic nie działa ale ponoć można to już nawet półrocznemu dziecku podać, jeśli nie jest uczulone na żaden składnik
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-03-09 o 09:11 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadalka gratki
przez nowego avjatora chwilę CIe nie poznałam![]() co do wakacji też już się rozglądamy, ale cięzko zdecydować gdzie jechać ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
tak wzięłam na wyprobowanie mysle z ejak raz na tydzien dam to sie nic nei staniea ogólnie to Jas mi się zmienia- od tygodnia nie chce pic mleka, o ile z piersi wypije może 2x na dobę to mm nie ruszy juz wcale, kaszki zje za 100ml no i jogurciki i jakies mleczne deserki chce nie wiem co o tym myslec, tZ niegdy nie lubił mleka moze ma topo nim? moze już wybiera sobie co lubi i chce jesc a czego nie
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
WELCOME TO MY WORLD że tak powiem
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2187 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/czapka-czapeczka-m...011268166.html http://allegro.pl/czapka-czapeczka-m...011247773.html i mimo dodania 2 cm marginesu przy mierzeniu dziecku główki okazały się ciasne tzn ta welurowa jest na styk---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
wczoraj wieczorem zrobiłam zakupy u tego samego sprzedawcy http://allegro.pl/cynamon-i-trusia-w...081972792.html http://allegro.pl/rosne-i-poznaje-ag...075540783.html http://allegro.pl/gdzie-jest-moja-cz...074941630.html opis mnie zaintrygował ![]() http://allegro.pl/na-wsi-praca-zbior...069843658.html http://allegro.pl/bardzo-glodna-gasi...067175980.html o tym chyba kiedyś pisałaś, że kupiłaś? http://allegro.pl/slowniczek-malucha...081359140.html
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wypiłam kawę, zjadłam śniadanie i zaraz wybywamy na zakupy. Oprócz spożywki chcemy zahaczyć o sklep dzieciowy. Jestem ciekawa czy mają na stanie foteliki montowane tyłem i czy cokolwiek wiedzą na ten temat Kupować jeszcze nie zamierzamy, będziemy patrzeć
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może mu się smaki już zmieniają, dorośleje chłopak ![]() I kable, nie zapominajmy o kablach
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

co do rajstop również
Dostała więc jedzonko

Choć później to już nie było do śmiechu... Czasami, jak się tylko poruszył myślałam, że mi brzuch rozerwie :P
Jest gorzej niż wczoraj, istny sajgon. Zasypia na rękach, nie lulana celowo, ale noszona, wtedy pada na pysk. łóżeczko beeeeee. Ogólnie wszystko na nie. Dziękuję za takie atrakcje, oby szybko wróciło do normy, bo jestem wrakiem człowieka, zarówno psychicznie, jak i fizycznie. 
gryzaczki ogląda a dziąsełka masuje językiem
, bo mam blond włosy i jasną karnację. I czy pasowałyby do tego czarne rajstopy (nie cierpię cielistych)
Chociaż Lu też powinna dostać, ale mądra dziewczynka upomniała się o swoje