![]() |
#2132 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
KarolinaPW sukienka śliczna
![]() ![]() ![]() my byliśmy na spacerze 3h-normalnie mi nogi w du.pkę wchodzą.....ale pogoda ładna, Lilka spała, potem siedziała, potem znów spała ![]() mamcia-moja też ostatnio gazuje, że szok, nawet teraz mi na kolanach ![]()
![]() ![]() Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-03-08 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zadomowienie
|
Sukienka bardzo fajna i jak najbardziej pasuje na tą okazję
![]() ![]() Depoison super te książeczki ![]() Już ostatnio przy okazji jakiegoś zakupu kazałam mu wziąć dwie i czekam aż w końcu przyjdą ![]() Nadalka ślicznego masz tego diabełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Mała dzisiaj marudna więc wzięliśmy ja na drugi spacer. Ledwo co wyszliśmy dziecię zasnelo. Do domu nie mogliśmy wrócić bo by się od razu obudziła, a że pogoda absolutnie nie zachęcała do dłuższych spacerów to poszliśmy na chwilę do Biedrony i do restauracji. W lokalu wszystkie stoliki zarezerwowane. Widać Polacy chętnie świętują Dzień Kobiet. Jednak my tylko na piwo wiec. Z miejscem nie było problemu. Ja pilam herbatę i wzięliśmy śliwki w boczku i pajdę ze smalcem. Mała rzecz a cieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
To dziecko ma motorek w tylku!!!
Aha i Sticzkens ma od dzis przesrane :p |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba sukienka, która Blue pokazała
![]()
#2140 |
Branzoletka
|
Dzisiaj dzień kobiet, więc cycki w górę
i odrzućcie z twarzy gradową chmurę, niech żyje cellulit i kurze łapki, bo i tak jesteśmy fajowe babki! ![]() ![]() ![]() ![]() cześć dziewczyny ![]() Wpadam na chwile dać znać,że żyjemy i wsio(prawie) w porządku ![]() Patryk zdrowo rośnie waży ok.10kg.a ja mam już tylko ok.4kg.do zrzucenia ![]() Wpadam was czasem podczytać ale na bieżące bycie z wami nie ma szans no chyba,że wtedy jak Patryk zacznie raczkować, bo na razie to mogę pomarzyć o czasie na skupienie się nad czymkolwiek ![]() Straciłam pracę,bo poszłam na L4 i znowu gnije w domu ![]() Nie żeby mnie macierzyństwo nie cieszyło ale ja musze do ludzi i mieć własną kaskę na swoje i dla małego wydatki ![]() Bosze nawet tego posta pisze już chyba z godzinę i chciałam coś jeszcze napisać ale muszę się zbierać, bo wychodzimy ze znajomą parą na małe piwko z okazji dnia kobiet ![]() Martwi mnie tylko,że mały za cztery dni skończy 7 m-cy a jeszcze nie raczkuje nie pełza i tylko na brzuchu ala kołyskę robi a zabawki to najlepiej do rączki dać a nie żeby po nie sięgać ![]() Wasze też miały/mają taki etap? i jak czytam,że wasze już na nocnik sadzacie,to ja nie wiem co z moim ![]()
![]() Edytowane przez branzoletka Czas edycji: 2013-03-08 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Cześć branzoletka
![]() Moja mała w ogóle nie pełzała. Raczkować zaczęła 2 tygodnie temu, jak miała ponad 7,5mc. Mała jak zobaczyła że umie wstać to teraz wstaje gdzie popadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zakorzenienie
|
ja dzis zobaczylam mloda na kolanach rekoma trzymala sie grzejnika :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za moim tez nie mogę nadazyc, jest normalnie wszędzie ![]() ![]()
http://suwaczki.maluchy.pl/li-60657.png ![]() ![]() ![]() ![]() "Wędrówką jedną życie jest człowieka..." Edytowane przez ewka5891 Czas edycji: 2013-03-08 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
ekhem no to z działu dziwnych miejsc z których targałam swoje dziecko - pod biurkiem (a biurko mamy duuuuże) od strony ściany jest taka listwa łącząca "nogi" biurka. Lu przy niej stała i dobierała się do kabli... a dzisiaj wlazła niemal za obudowę komputera (tył obudowy)
a następnie postanowiła wejść pod bujaczek. I wlazła. Ale wyjść nie umiała i był ryk ![]()
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2146 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hehe oczywiście, że każdy jej kąt ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i super ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
to jest to ze wszedzie dojade autobusem przystanek mam pod domek a autobusy niskopodlogowe na wozki miejsca jest pociagi tez choc tymi akurat rzadko podrozuje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zadomowienie
|
Dzięki za wszystkie odpowiedzi odnośnie sukienki
![]() Więc zdania podzielone ![]() ![]() Pomyślę jeszcze, mam czas do niedzieli (bo do 10go jest rabat 40zł na dzień kobiet) Najwyżej odeślę jak będzie do dupy. Blue- Twoja bardzo ładna jest, ale kolor nie mój ![]() Linka- jakbyś trzasnęła fotki w weekend byłabym wdzięczna ![]() Branzoletka- witaj z powrotem ![]() mój jest w wieku Twojego, pełza czasem do tyłu, do przodu nie i obraca się przez jeden bok ![]()
"When you’re in my arms The world makes sense There is no pretence And you’re crying When you’re by my side There is no defence I forget to sense I’m dying" ![]() Edytowane przez KarolinaPW Czas edycji: 2013-03-08 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Mała właśnie bawi się wstazeczka z kwiatów, ale ma przy tym radoche. Aż żal ja brać do spania.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
moja juz kima
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
A moja właśnie usypia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||||
Zakorzenienie
|
tego nie wiem ale mogę założyć że nie nastapi to tak od razu
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- gdzie usypia? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj mieliśmy problem z usypianiem, co dziwne, bo Lu w dzień spała mało, a miała też dobry humor. W końcu po ciężkich bojach zostawiłam ją przysypiającą z mężem w sypialni. Jak tam zajrzałam 15 minut później małż chrapał, a mała też spała głęboko, bo jej to chrapanie nic nie przeszkadzało
![]() Na ogarnięcie czeka kuchnia i salon, małż się powinien tym zająć, ja mam to gdzieś, powiesiłam pranie i odpoczywam ![]() Ach i zostałam dzisiaj zaskoczona, bo prezent z okazji dnia kobiet małżon mi wręczył kilka dni temu, a dzisiaj jeszcze dostałam bukiet róż. A najlepsze jest to, że jak mi go wręczył to... Lu zaczęła ryczeć, chyba chciała dać tatusiowi do zrozumienia, że ona też powinna dostać kwiatka ![]()
#2156 | |||||
Wtajemniczenie
|
Moje dziecię śpi.
Ja dziś zrobiłam 35 krokietów ![]() Poza tym nic nowego... Cytat:
A to, że króluje Maxi Cosi to też norma wszak w sklepach najwięcej tych fotelików i chyba są najpopularniejsze. Jak zapytać przeciętnego zjadacza chleba o to czy zna jakiegoś producenta fotelików to w 9 na 10 odpowiedź będzie brzmiała właśnie maxi cosi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie takie wędrówki będą pewnie do klatki Maniusia w której on ma jedzenie i wodę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam dom kompletnie nei przystosowany do dziecka. Mam niskie meble na których stoją kwiaty, tv, sprzęt audio... Oj, będzie się działo |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dawno nie miałam tak skopanego dnia jak dzisiaj. Normalnie ryczałam razem z moim chorym dzieckiem z bezsilności. Ona anioł zazwyczaj, a dzisiaj darła się równe 7 godzin bez wiekszych przerw. Nie na moje nerwy takie humory. Wszyscy mówią, że to zęby, a ja jestem ostrożna w takich osądach i nie zwalam niczego na zęby, ale co do cholery, no co ![]() Z miłych rzeczy i dość zaskakujących, dostałam kwiatka od tż i kupon uwaga uwaga.... na 12 zabiegów liposukcji i dermomasażu :P Jak to zobaczyłam, to prawie się obraziłam ! ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a udało jej się raz wytaplać, i to porządnie, bo akurat nadziewałam roladę i miałam brudne ręce i nie miałam jak jej zabrać... więc obie ręce wylądowały w misce i nastąpiło chlapanie, a na buzi mega banan ![]() ![]() do klatki pewnie będzie wędrować, ale łazienkę da się zamknąć ![]() a co do ostatniego, mój brat kupił mieszkanie, jakoś w kwietniu będą urządzać, a z końcem kwietnia ma im się dziecko urodzić. I jak z nim ostatnio rozmawiałam, to sobie uświadomił, że musi przy urządzaniu uwzględnić kwestie dziecka i bezpieczeństwa w kwestii fotelików też go uświadamiałam, bo on oczywiście, jak to ten facet opisywał na blogu o fotelikach, z tych co to uważają, że jeździ bezpiecznie więc najbardziej obawia się uderzenia z tyłu w związku z czym boi się fotelików montowanych tyłem jak ognia. No teraz to mus na początek, bo są tylko takie, ale potem kupiłby pewnie montowany przodem. Po rozmowie ze mną przekonał się, że jednak te tyłem lepsze ![]()
![]() |
#2159 | ||||||
Rozeznanie
|
Moje dzieciątko już śpi, więc mogę powizażować
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak samo jak w pierwszej ciąży się ekscytuję i nie mogę doczekać się kolejnego usg i narodzin maluszka ![]() ![]() OK ![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję straty pracy... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I współczuje bardzo takiego dnia ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-03-08 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.