Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 19:53   #2161
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o sali bez pokoi? Bo jest jedna ładna restauracja, dosyć tanie menu... Ale nie mają żadnych pokoi. Nas w sumie tak czy tak nie będzie stać żeby wynajmować pokoje dla gości, zresztą na żadnym weselu na którym byłam nigdy to nie było praktykowane...
Bardzo ładna ja też nie byłam jeszcze na weselu, na którym młodzi zapewniali gościom nocleg... moim zdaniem to bez sensu... ale to zależy kto jaką ma rodzinę
Stary 2013-04-05, 19:55   #2162
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Super a gdzie jedziecie? my też się wybieramy, chyba do Szczyrku w niedziele podejmiemy ostateczną decyzję i rezerwujemy mnie w pracy też się zaczyna sajgon... już sobie wyobrażam co będzie od poniedziałku
Beskid Żywiecki, czyli podobne rejony Chociaż patrząc na pogodę, to może być ciężko z łażeniem, no ale zobaczymy Muszę odpocząć!!!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 19:56   #2163
moooniaaaa
Zakorzenienie

Exist, dlaczego odstawiasz

Cytat:
Dziewczyny a co myślicie o sali bez pokoi? Bo jest jedna ładna restauracja, dosyć tanie menu... Ale nie mają żadnych pokoi. Nas w sumie tak czy tak nie będzie stać żeby wynajmować pokoje dla gości, zresztą na żadnym weselu na którym byłam nigdy to nie było praktykowane...
A potrzebne są Wam te pokoje? Sala daleko od miejsca zamieszkania? Ilu przyjezdnych gości, których nie da się przenocować u rodziny?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:00   #2164
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
a u nas żadnych wesel, ani w tym roku ani w przyszłym:P
Właśnie wczoraj jeszcze pisałam, że my mamy dwa wesela, ale się okazało, że jednak trzy ;/ Jak coś to jedno mogę oddać
Zajrzę pewnie po weekendzie bo TŻ kradnie cały mój czas

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:02   #2165
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

A potrzebne są Wam te pokoje? Sala daleko od miejsca zamieszkania? Ilu przyjezdnych gości, których nie da się przenocować u rodziny?
Restauracja w Poznaniu. Goście praktycznie większość spoza Poznania. Ale maksymalnie mają 50km do domu, więc będą sobie musieli załatwiać kierowców... Najdalej chyba mają mój chrzestny z żoną, ok. 100km...
W sumie jak ja chodziłam na wesela do kogoś to też z TŻ-tem sami sobie dojazd spowrotem załatwialiśmy...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:02   #2166
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Beskid Żywiecki, czyli podobne rejony Chociaż patrząc na pogodę, to może być ciężko z łażeniem, no ale zobaczymy Muszę odpocząć!!!
O, no właśnie, mam nadzieję, że będzie piękna WIOSNA! ja tak samo muszę odpocząć, oderwać się, mam już dość tej monotonii
Stary 2013-04-05, 20:09   #2167
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ładna ja też nie byłam jeszcze na weselu, na którym młodzi zapewniali gościom nocleg... moim zdaniem to bez sensu... ale to zależy kto jaką ma rodzinę
ja jeszcze nie bylam na wesaelu z zapeniwonym noclegiem ale moze dlatego ze raczej niedaleko domu bywalam. u mnie wiekszosc rodziny z niedaleka wiec nie mam problemu. zalezy jak duzo masz gosci z dalekja?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Restauracja w Poznaniu. Goście praktycznie większość spoza Poznania. Ale maksymalnie mają 50km do domu, więc będą sobie musieli załatwiać kierowców... Najdalej chyba mają mój chrzestny z żoną, ok. 100km...
W sumie jak ja chodziłam na wesela do kogoś to też z TŻ-tem sami sobie dojazd spowrotem załatwialiśmy...
no to mysle, ze nie ma sensu martwic sie o noclego w tej sytuacji
Stary 2013-04-05, 20:20   #2168
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja już się nauczyłam, żeby nie myśleć o wszystkich, bo zapewne nikt nie będzie myślał o Was ale tak jak mówię, zależy kto jaką ma rodzinę
Stary 2013-04-05, 20:44   #2169
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajna sala Jeżeli nie planujecie zapewniać noclegów to jak najbardziej jest ok.

Opiumalfa śliczne to wszystko

Odnośnie zepołu my mamy ten http://www.youtube.com/user/zespszarotka?feature=watch
Oczywiście były takie co nam się bardziej podobały, ale ceny powyżej 5000 złotych, szkoda nam było tyle wydać Koleżanka była na kilku weselach gdzie grali i mówiła że jest ok.

Robiłam dzisiaj pizze (ciasto bez drożdzy) jest super doskonała alternatywa dla leniwych

misiadełko fajnie że jesteś sukienka bossska

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:44   #2170
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Masz może link do tego zespołu bo aż mnie ciekawi za co biorą tyle pieniędzy
Cytat:
No ja nie jestem zwolennikiem instrumentów dętych nie wiem dlaczego ale ich brzmienie mnie drażni. Uwielbiam gitarę, skrzypce wszystko co strunowe Nie dziwie się, że sobie tyle życzą bo co tu porównywać pracę klawiszowca który łupie w klawisze przez całą noc a gościa który musi dmuchać tyle godzin w saksofon
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
o kurna ile ich tam jest! 7?! jakby się taki zespół na mojej sali rozstawił to by mi pół parkietu zajęli

ale szczerze? nie podobają mi się przynajmniej takie jest moje pierwsze wrażenie słuchając ich demo...jak słucham tych piosenek to mi to bardziej pasuje do przygrywania do obiadu żeby czas ludziom umilić niż do zabawy
powiem wam, że byłam na weselu na którym grali, i bardzo dobrze się bawiłam nie grają biesiadnej muzyki, tylko fajnie, elegancko zaaranżowane znane utwory

wróciłam od gina z receptą na plastry evra daję im ostatnią szansę, jak libido się nie podniesie, to przerzucamy się na gumki
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 20:53   #2171
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
powiem wam, że byłam na weselu na którym grali, i bardzo dobrze się bawiłam nie grają biesiadnej muzyki, tylko fajnie, elegancko zaaranżowane znane utwory

wróciłam od gina z receptą na plastry evra daję im ostatnią szansę, jak libido się nie podniesie, to przerzucamy się na gumki
Ja wtedy kiedy biorę tabletki mam ciągle ochotę na TŻ-ta, może to też psychika. Bo jak używaliśmy gumek to ciągle myślałam co będzie jak pęknie :/ Zamiast się skupiać na przyjemności. A tabletki jakoś dają mi taką pewność że nie myślę o tym I korzystam

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-05, 20:57   #2172
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
o kurna ile ich tam jest! 7?! jakby się taki zespół na mojej sali rozstawił to by mi pół parkietu zajęli

ale szczerze? nie podobają mi się przynajmniej takie jest moje pierwsze wrażenie słuchając ich demo...jak słucham tych piosenek to mi to bardziej pasuje do przygrywania do obiadu żeby czas ludziom umilić niż do zabawy
braliśmy pod uwagę ilość osób w zespole. Za każdą płacimy jak za gościa (możemy wziąźć wersję okrojoną dla nich, ale to i tak 100 zł za osobę) Do tego doliczyć fotografa, kamerzyste to uzbiera się jedna rodzina

Stary 2013-04-05, 21:01   #2173
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wtedy kiedy biorę tabletki mam ciągle ochotę na TŻ-ta, może to też psychika. Bo jak używaliśmy gumek to ciągle myślałam co będzie jak pęknie :/ Zamiast się skupiać na przyjemności. A tabletki jakoś dają mi taką pewność że nie myślę o tym I korzystam
u mnie to nie psychika, tyko naprawdę gwałtowny spadek libido kiedyś byłam mega szalona pod tym względem, a teraz nawet jak mam ochotę to ciężko mi się nakręcić

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
braliśmy pod uwagę ilość osób w zespole. Za każdą płacimy jak za gościa (możemy wziąźć wersję okrojoną dla nich, ale to i tak 100 zł za osobę) Do tego doliczyć fotografa, kamerzyste to uzbiera się jedna rodzina
u nas za obsługę 70zł/os
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:04   #2174
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jakiś głos rozsądku, TŻ też jest za o dziwo. Jestem jeszcze młoda, nie chcę ich stosować za długo, a znając mnie i moje wygodnictwo chciałabym to ciągnąć w nieskończoność. Z drugiej strony lepiej odstawić za te 6 miesięcy, niż jakoś tuż przed slubem, bo wtedy nie wiadomo jak organizm zareaguje. A znowuż jakiś diabełek podpowiada mi żebym brała jeszcze aż do ślubu, bo wiem że dobrze je toleruję i w razie czego zrobię tak żeby nie było @ na ślubie.

Ugh musiała się zacząć runda wiosenna ekstraklasy... Takie to nudne, bez emocji, a TŻ by oglądał
Stary 2013-04-05, 21:15   #2175
KaEs
Wtajemniczenie

Witam się (nie dam rady nadrobić) i od razu żegnam

ahhh siła wyższa, jednak na szybko przeleciałam iiii

Kishlaczkowa mam nadzieje, że będzie coraz lepiej

Opiumalfa piękne to wszystko co masz, buty, suknie, sala wszystko, wysztko mi się spodobało

i jeszcze do Kasi (świat katarzyny) mi się osobiście makijaż nie spodobał, ale nie załamuj się, metodą prób i błedów a nóż się uda 3mam palce za Twój sukces

no to teraz się zegnam i całuje

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-04-05 o 21:23
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:18   #2176
Margolcia4111991
Raczkowanie

Cytat:
O, tani ten Vibin ja Novynette kupowałam za 20zł, nie wiem po ile jest ten Silvie 20. Nie stosuje ich żadna z Was?
Ja stosuję i powiem szczerze, że cena zależy od apteki. W mojej (w której zwykle kupuję) płacę 19,90, ale ostatnio kupowałam w innej (bo moja była już nieczynna) i zapłaciłam 29. Nie ma reguły. Proponuję się przejść po kilku aptekach i zapytać.
Margolcia4111991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:20   #2177
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o antykoncepcję - brałam Lesinelle ale ostatnio podrożało do 30 zł więc pani w aptece sprzedała mi Vibin mini za 10 ten sam skład, to po co przepłacać, zwłaszcza że Lesinelle też zawsze kupowałam za 10
o kurczaczek to taniutko!
Ja za yasminelle płaciłam na początku 27 zl za opakowanie...a później zwykle kupowałam po 30...byłam w mega szoku jak w mieście, gdzie studiowałam pani mi za 45 chciała sprzedać!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:27   #2178
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
A odnośnie włosów podczas chemii... Na głowie wypadały strasznie, w końcu podjęłyśmy z mamą drastyczną decyzję że trzeba je zgolić Mama ryczała jeszcze bardziej odemnie kiedy mi goliła głowę... I tak wypadłyby wszystkie. Najgorsze jest to że na nogach skubańce zostały i musiałam się golić Później w miarę kończenia się chemii zaczęły odrastać, tak jak mówisz, baby hair. Kiedy już były w miarę okazało się, że chemia była za słaba i trzeba było jeszcze gada dopalić lampami - radioterapią... A że guza miałam na szyi, naświetlany miałam również kawałek głowy :/ I włosy które odrosły zostały wypalone spowrotem Brwi wypadły całkiem, rzęs wypadło ponad połowę... Brwi odrosły, ale słabsze niż były, rzęsy natomiast wcale nie odrosły
Ale teraz mam dłuuugie włoski, co prawda skubane się nie układają tak jak wcześniej, ale wolę takie niż żadne
Biedaku
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Króliczku, moje na nogach też się trzymały jak szalone
Na głowie ścięłam do minimum, powinnam ogolić maszynką, ale tak strasznie mi ich było szkoda, że postanowiłam je ratować za wszelką cenę Choć wyglądały okropnie.
Wszystko będzie ok, musi przecież Biedne jesteście dziewuszki że już takie rzeczy musiałyście przejść...
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
To ja juz tak oficjalnie chcialabym!
Mamy podpisana umowe z sala juz, wiec pisze

O nas: Ja 1984 Polka, TZ 1983 Belg, mieszkamy w Belgii
Jestesmy razem: 6 lat, 3 mieszkamy razem
Zareczyny: 8 lutego 2013 o polnocy, Alpy Francuskie, Grand Bornand, 1300 m.n.p.m

21 czerwca 2014

Kosciol: ------
Sala: http://www.fermeabbayedemoulins.be/en/
Katering: http://www.traiteurdelvaux.be/
DJ: http://animationmusicale.be/
Wodzirej: Michal Borkowski http://zbawa.pl/
Foto*: Monika Wasylewska & Sebastian Scigalski http://www.swiatwasylewskich.pl/ http://www.sebastians.pl/
Kolor przewodni -:blush & peach
Motyw przewodni: Podroze
Suknia*: Pronovias Barcares
Wodka: Wyborowa
Make up: Magda Stankowska http://www.magdalenastankowska.com/
Buty*: Badgley Mischka http://www.badgleymischka.com/Bridal-Shoes/RANDALL
Sesja zareczynowa: Xavier Navarro http://xaviernavarro.com/blog/
Tort: http://www.tortymarty.blogspot.be/
Sukienka na sesje narzeczenska i poprawiny: Mango http://shop.mango.com/BE/p0/mango/cl...=1364475551345
Zaproszenia i inne materialy papierowe: JA

* jeszcze nie potwierdzone
Gratulacje! Wszystko piękne i bajkowe!
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
bo może poprostu ktoś chce ??

bo fajnie jest miec profesjonalne zdjęcia, z okresu przed ślubem?
też bym chciała, ale tż się śmieje że chciałabym wszystko - narzeczeńską, ślubną, brzuszkową, noworodkową
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Narzeczeńskie sesje są fajne

Podobają mi się też bardzo ciążowe
Uwielbiam sesje ciążowe z racji mego kształcenia
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
daj spoój uwielbiam takich ludzi, którzy zazdroszczą, że ktoś ma lepiej. Kuźwa znam taka jedną ;P która mi nawet pozazdrościła wesela, i hajta sie 3 miesiące wcześniej niż ja ( uwaga, zareczyny odbyly sie po 3 miesiacach znajomosci w wieku 20 lat) szczęscia
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a słyszałyście może o firmie "la marka", która ma podobnież bardzo dobre buty ślubne?
Kilka koleżanek polecało ją, miały na swoich weselach, ale może to tak falą poszło i chciałabym znać opinię kogoś jeszcze, dlatego pytam, bo może coś wiecie
Taaa też znam takie...
Co do butów - to jest dla mnie spory problem. mam małą i wąską stopę i bardzo szybk obcieram i odciskam sobie palce/ pięty itp wiem że ciężko mi będzie coś znaleźć.. słyszałam wiele dobrego o butach tanecznych,moze to jest wyjście..?
Cytat:
Uważam, że takie rzeczy jak pierścionek zaręczynowy czy obrączki nie przestają się podobać
Tez tak myślę, a te obrączki say-hello, są cuuudoooowneeee!
Cytat:
Też miałam takie dylematy z tym że u nas większość gości jest z miasta oddalonego od mojego o ponad 100km. Więc nie mam wyjścia, muszę przenocować. Zwłaszcza że jak ja u nich byłam na weselach to zawsze miałam nocleg zapewniony.

Witam was w piątkowy wieczór! Tż pojechał koncertować, więc zostałam sama

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Jakiś głos rozsądku, TŻ też jest za o dziwo. Jestem jeszcze młoda, nie chcę ich stosować za długo, a znając mnie i moje wygodnictwo chciałabym to ciągnąć w nieskończoność. Z drugiej strony lepiej odstawić za te 6 miesięcy, niż jakoś tuż przed slubem, bo wtedy nie wiadomo jak organizm zareaguje. A znowuż jakiś diabełek podpowiada mi żebym brała jeszcze aż do ślubu, bo wiem że dobrze je toleruję i w razie czego zrobię tak żeby nie było @ na ślubie.

Ugh musiała się zacząć runda wiosenna ekstraklasy... Takie to nudne, bez emocji, a TŻ by oglądał
Ja brałam tabsy 4 lata z powodów zdrowotnych, odstawiłam z powodu naprawdę dużego przyrostu wagi, wahań nastroju i obawy o moją wątróbkę
Ale jakieś 3-4mies przed ślubem planuję ze swoim ginkiem że zacznę brać tabsy i jakby mi wypadła @ na dzień ślubu to wezmę dwa pod rząd

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:27   #2179
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
o kurczaczek to taniutko!
Ja za yasminelle płaciłam na początku 27 zl za opakowanie...a później zwykle kupowałam po 30...byłam w mega szoku jak w mieście, gdzie studiowałam pani mi za 45 chciała sprzedać!
moje najtańsze anty kosztowały 8 zł (chyba był to cilest) jednak było to baardzo dawno temu Odkąd przestałam stosować anty hormonalną z moim libido jest już ok (wcześniej była porażka - wogóle nie miałam ochoty).

Stary 2013-04-05, 21:31   #2180
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa trzymaj się kochana!
Trzymam się - prosto Dziś mam już dobry humor, więc i nie myślę o bólu. A Wam dziękuję za wsparcie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa mam nadzieje, że będzie coraz lepiej
Musi być Staram się nie myśleć o tym co złe z tego - chociaż się wyśpię

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 21:59   #2181
Agata_2810
Raczkowanie

kurcze dziewczyny tak piszecie o tym libido, aż zaczęłam się zastanawiać nad sobą ja tabletki biorę od połowy lipca - yasmin a moje libido jest prawie żadne...inna kwestia że nawet nie mamy jak, bo u mnie w dom non stop ktoś jest, u TŻ tak samo....ale TŻ ma zawsze ochotę a ja...tylko mi sie wydaje że tak samo było u mnie zanim zaczęłam brać tabletki. Wydaje mi się ze u mnie to kwestia braku akceptacji samej siebie, swojego ciała:/ jak byłam chudziutka to mi sie podobało, z kolei TŻowi nie ... a teraz nie cierpie swojego ciała dobrze że po tabletkach nie przytyłam...mam nadzieję że mi nie rozwalą wątroby, bo chorowałam swego czasu na mononukleoze i miałam ryzyko pęknięcia wątroby i śledziony i muszę trochę uważać, np jak zjem coś tłustszego to od razu mnie boli:/ ehh a pamiętam jak było na początku:P szalelismy jak króliki nawet nam nie przeszkadzało że ktoś jest w domu

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

magdalenla_w_86 chętnie jedno wezmę potańczyłabym
Stary 2013-04-05, 22:10   #2182
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze dziewczyny tak piszecie o tym libido, aż zaczęłam się zastanawiać nad sobą ja tabletki biorę od połowy lipca - yasmin a moje libido jest prawie żadne...inna kwestia że nawet nie mamy jak, bo u mnie w dom non stop ktoś jest, u TŻ tak samo....ale TŻ ma zawsze ochotę a ja...tylko mi sie wydaje że tak samo było u mnie zanim zaczęłam brać tabletki. Wydaje mi się ze u mnie to kwestia braku akceptacji samej siebie, swojego ciała:/ jak byłam chudziutka to mi sie podobało, z kolei TŻowi nie ... a teraz nie cierpie swojego ciała dobrze że po tabletkach nie przytyłam...mam nadzieję że mi nie rozwalą wątroby, bo chorowałam swego czasu na mononukleoze i miałam ryzyko pęknięcia wątroby i śledziony i muszę trochę uważać, np jak zjem coś tłustszego to od razu mnie boli:/ ehh a pamiętam jak było na początku:P szalelismy jak króliki nawet nam nie przeszkadzało że ktoś jest w domu

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

magdalenla_w_86 chętnie jedno wezmę potańczyłabym
a co Ci najbardziej przeszkadza?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 22:13   #2183
ane3kaa
Zakorzenienie

dziewczyny.... jestem jedyną dziewczyną w grupie na mgr ((
aaaaaaaaaa jutro mam wf z samymi chłopakami... masakra
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 22:16   #2184
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
a co Ci najbardziej przeszkadza?
przeszkadza mi brzuch, uda, ręce, palce u rąk, buzia...mam parę nadprogramowych kg i ciężko mi je zrzucić...zmuszam sie do chodzenia na fitness, odrzuciłam fast food'y ale gubią mnie słodycze...
Stary 2013-04-05, 22:20   #2185
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
rewelacja jak dla mnie!

całą podstawówkę, gimnazjum i liceum kumplowałam się prawie wyłącznie a chłopakami, z babami się nie mogłam dogadać
teraz na studiach nie mam takiego komfortu

więc zazdroszczę

Cytat:
przeszkadza mi brzuch, uda, ręce, palce u rąk, buzia...mam parę nadprogramowych kg i ciężko mi je zrzucić...zmuszam sie do chodzenia na fitness, odrzuciłam fast food'y ale gubią mnie słodycze...
kochana nie możesz być dla siebie zbyt krytyczna

a może dobrym sposobem jest zaakceptowanie samej siebie?

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 22:21   #2186
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
to mi teraz pomysł podsunęłaś! My mamy sesję narzeczeńską już w pakiecie, na pewno będzie to fajna pamiątka dla nas i swego rodzaju oswojenie się z aparatem no i myślałam żeby właśnie rodzicom na podziękowanie dać nasze zdjęcia. Ale żeby były dekoracją - na to nie wpadłam... hmm pomyślimy
cieszę się Ja to widzę tak : ramka - z jednej strony numerek stołu z drugiej nasze zdjęcie + na wachlarzach będzie nasze zdjęcie + podziękowania
Sesje mamy w "gratisie" bo podpisujemy umowę w pakiecie foto i video więc dostaliśmy taki prezent - bardzo się cieszę

No i pochwalę się dziś podpisaliśmy umowę z foto, a z kamerzystą to już tylko podpis nas dzieli od umowy - i spokój ahhhh

Idziemy to opić z Tż

ps. Macie pozdrowienia od Tżta (czyta przez ramie)
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 22:25   #2187
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
fajnie

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 22:26   #2188
Agata_2810
Raczkowanie

karoolecka gratuluję umowy wiem jaka to ulga że masz już to z głowy....

mala_czarna_21
TŻ mówi tak jak Ty, ale ja najchętniej wróciłabym do poprzedniej wagi, a metoda staje sie już mało wazna. Wtedy sie przestraszyłam bo przez odchudzanie zanikł mi okres i TŻ powiedział że jak się nie opamiętam to porozmawia z moimi rodzicami. Ale krytyka wobec siebie mi została no nic, wierzę że schudnę i może wreszcie poważnie się do tego wezme
Stary 2013-04-05, 22:28   #2189
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
fajnie Ci z facetami lepiej się dogadać niż z babami skoro jesteś jedna to na rękach Cię będą noscić
Tylko co na to Tż

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

karoolecka gratulacje kolejny krok do przodu

ps. pozdrów Tż od nas

Stary 2013-04-05, 22:30   #2190
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Eeeeee, super też bym tak chciała

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
rewelacja jak dla mnie!

całą podstawówkę, gimnazjum i liceum kumplowałam się prawie wyłącznie a chłopakami, z babami się nie mogłam dogadać
teraz na studiach nie mam takiego komfortu

więc zazdroszczę
ja to samo poza tym mam samych braci w rodzinie i już jakoś z chłopami tak się nauczyłam dogadywać i zawsze dobrze mi to szło

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości