Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 11:16   #2041
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Czemu się wkurzyłaś?
Aaa, bo mówię do niej, że moje libido jest strasznie niskie, w ogóle nie mam ochoty, a ona na to, że to normalne przy braniu tabletek antykoncepcyjnych. Zapytałam co z tym robimy, a ona, że możemy odstawić, może mi inne przepisać, może mi przepisać plastry, i tak zaczęła wymieniać... spytała co chce, a ja w sumie nie wiedziałam powiedziałam, żeby przepisała mi coś, co jest najmniej szkodliwe w tym wieku. Ona na to, że skoro jestem taka niezdecydowana to przepisze podobne tabletki, właśnie Silvie 20...

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Idę myć włoski i poprasować trochę, jak zdążę przed uczelnią to wpadnę, a jak nie to do niedzieli
Udanego weekendu
Stary 2013-04-05, 11:17   #2042
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Polecam Eveline 3 w 1, serum do rzęs Ja nakładam jako bazę pod tusz i fajny efekt daje

Króliczku, znam Twój ból Mi od chemii też powypadały rzęsy, ale już wróciły do normy. Włosów mi wypadło jakieś 60-70%, koszmar. Najgorsze było odrastanie i te baby hairy sterczące na głowie, których nie dało się nijak zniwelować, ludzie na uczelni się mnie pytali co mi się stalo (czy się tak obcięłam czy co). Brrr, masakra. Ale wreszcie mam z powrotem dłuuugie włosy
Mam to serum, jako baza daje efekt. Ale jako serum... Hmm, w sumie zauważyłam że nie wypadają mi tak rzęsy podczas zmywania makijażu, ale wydłużenia i wzrostu nie zauważyłam.

Słyszałyście coś o TYM SERUM

A odnośnie włosów podczas chemii... Na głowie wypadały strasznie, w końcu podjęłyśmy z mamą drastyczną decyzję że trzeba je zgolić Mama ryczała jeszcze bardziej odemnie kiedy mi goliła głowę... I tak wypadłyby wszystkie. Najgorsze jest to że na nogach skubańce zostały i musiałam się golić Później w miarę kończenia się chemii zaczęły odrastać, tak jak mówisz, baby hair. Kiedy już były w miarę okazało się, że chemia była za słaba i trzeba było jeszcze gada dopalić lampami - radioterapią... A że guza miałam na szyi, naświetlany miałam również kawałek głowy :/ I włosy które odrosły zostały wypalone spowrotem Brwi wypadły całkiem, rzęs wypadło ponad połowę... Brwi odrosły, ale słabsze niż były, rzęsy natomiast wcale nie odrosły
Ale teraz mam dłuuugie włoski, co prawda skubane się nie układają tak jak wcześniej, ale wolę takie niż żadne

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:18   #2043
misia880
Zakorzenienie

waniliova ja ide w maju i tez mam zamiar zapytac co z tym fantem zrobić. Moja Pani doktor jest bardzo sympatyczna, wiec mam nadzieje ze mi doradzi

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:18   #2044
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Aaa, bo mówię do niej, że moje libido jest strasznie niskie, w ogóle nie mam ochoty, a ona na to, że to normalne przy braniu tabletek antykoncepcyjnych. Zapytałam co z tym robimy, a ona, że możemy odstawić, może mi inne przepisać, może mi przepisać plastry, i tak zaczęła wymieniać... spytała co chce, a ja w sumie nie wiedziałam powiedziałam, żeby przepisała mi coś, co jest najmniej szkodliwe w tym wieku. Ona na to, że skoro jestem taka niezdecydowana to przepisze podobne tabletki, właśnie Silvie 20...

Udanego weekendu
zmien lekarza, jak ona sie ciebie pyta co ty chcesz, a ty skad masz to wiedziec? jak bys byla lekarzem to bys wiedziala....
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:19   #2045
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Makijaż oka jest w miarę ok (chociaż widać, że robiony przez osobę, która maluje "na czuja", bez wyuczonej techniki), trochę brakuje światłocienia twarzy - modelowania kształtu twarzy. Moim zdaniem powinnaś koniecznie popracować nad kolorami (ciepłe/zimne, nasycenie i łączenie - nie mam tu na myśli przejść kolorów, bo to jest ok, tylko łączenie różnych barw)

I tu niestety wkrada się w w twoje myślenie trochę ignorancji, która mnie osobiście bardzo smuci.
Dziewczyna na zdjęciach zamieszczonych przez ciebie, jest młoda, ma stosunkowo standardowe oko, które nie stwarza większych problemów.
Jeśli planujesz malować klientki (dojeżdżając do nich) trafią Ci się różne. Trafi się starsza pani z opadającą powieką, młoda dziewczyna z opadającym zewnętrznym kącikiem, pani z szeroko osadzonymi oczami itp. Aby pomalować taką osobę trzeba mieć już technikę, tu się nie da na oko, nawet jeśli przejawia się predyspozycję.

Reasumując - uważam, że masz dryg do tego, ale to nie wszystko, jeśli chcesz zając się malowaniem powinnaś skończyć chociaż jakiś podstawowy kurs. MAKIJAŻEM MOŻNA ZROBIĆ RÓWNIEŻ KRZYWDĘ !!!! nie tylko taką, że ktoś będzie wyglądać gorzej niż bvy mógł.
Przede wszystkim znam zasady konturowania twarzy - jest tam i róż i bronzer i odrobinka rozświetlacza, ale ja po prostu nie umiem tak sutawić aparatu aby to było widoczne na zdjeciach....
Po drugie - może i jestem ignorantką, ale zdaje sobie sprawe że nigdy nie będe malować tak jak malują dziewczyny po kilkuletnich szkołach, ale jak widze niektore pomalowane kobiety po "takich wykształconych wizazystkach" (paniach po 50 które zapomniały już co to pasja) w mojej miejscowości, to ręce opadają - 90% z nich wraca do domu i poprawia makijaż... wydaje mi się, ale podkreslam - wydaje mi się, że wiele dziewczyn szuka bardziej wizazystki z pasją, która nie zrobi jej krzywdy, wydobędzie piękno z twarzy....

Jesli chodzi o malowanie osób w róznym wieku i z róznym układem twarzy to rownież malowałam juz takie osoby - własna mame, mamy koleżanek itp, teraz pokazuje wam tylko jedną moją koleżankę ktorą ma ochote i czas zostać moja modelką
Kolejne zdjecie -makijaz swtorzony godzinę temu - kolor brzoskwinia z chłodnym brązem - na życzenie koleżanki - różu standardowo nie widać na zdjeciach a tak ślicznie wyglądała na żywo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC5804.jpg (55,5 KB, 41 załadowań)
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:27   #2046
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
\Byłam dzisiaj u ginekologa... pogadałam z nią o zmianie antykoncepcji i się wkurzyłam powiem Wam skończyło się na tym, że zmieniła mi tabletki na Silvie 20, bierze je któraś z Was? teraz jeszcze biorę Novynette i moje libido jest meeeega niskie
Eee moje libido na widok TŻ-ta zawsze skacze do maksimum Niezależnie czy biorę tabsy czy nie

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Przede wszystkim znam zasady konturowania twarzy - jest tam i róż i bronzer i odrobinka rozświetlacza, ale ja po prostu nie umiem tak sutawić aparatu aby to było widoczne na zdjeciach....
Po drugie - może i jestem ignorantką, ale zdaje sobie sprawe że nigdy nie będe malować tak jak malują dziewczyny po kilkuletnich szkołach, ale jak widze niektore pomalowane kobiety po "takich wykształconych wizazystkach" (paniach po 50 które zapomniały już co to pasja) w mojej miejscowości, to ręce opadają - 90% z nich wraca do domu i poprawia makijaż... wydaje mi się, ale podkreslam - wydaje mi się, że wiele dziewczyn szuka bardziej wizazystki z pasją, która nie zrobi jej krzywdy, wydobędzie piękno z twarzy....

Jesli chodzi o malowanie osób w róznym wieku i z róznym układem twarzy to rownież malowałam juz takie osoby - własna mame, mamy koleżanek itp, teraz pokazuje wam tylko jedną moją koleżankę ktorą ma ochote i czas zostać moja modelką
Kolejne zdjecie -makijaz swtorzony godzinę temu - kolor brzoskwinia z chłodnym brązem - na życzenie koleżanki - różu standardowo nie widać na zdjeciach a tak ślicznie wyglądała na żywo
Ja bym się chętnie oddała w czyjeś ręce jako modelka do makijażu
Z moim wyglądem tylko do tego bym się nadawała
Może przy okazji bym się dowiedziała czegoś o makijażu, bo często mam z nim problem

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-04-05, 11:29   #2047
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A odnośnie włosów podczas chemii... Na głowie wypadały strasznie, w końcu podjęłyśmy z mamą drastyczną decyzję że trzeba je zgolić Mama ryczała jeszcze bardziej odemnie kiedy mi goliła głowę... I tak wypadłyby wszystkie. Najgorsze jest to że na nogach skubańce zostały i musiałam się golić Później w miarę kończenia się chemii zaczęły odrastać, tak jak mówisz, baby hair. Kiedy już były w miarę okazało się, że chemia była za słaba i trzeba było jeszcze gada dopalić lampami - radioterapią... A że guza miałam na szyi, naświetlany miałam również kawałek głowy :/ I włosy które odrosły zostały wypalone spowrotem Brwi wypadły całkiem, rzęs wypadło ponad połowę... Brwi odrosły, ale słabsze niż były, rzęsy natomiast wcale nie odrosły
Ale teraz mam dłuuugie włoski, co prawda skubane się nie układają tak jak wcześniej, ale wolę takie niż żadne
O rany...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
waniliova ja ide w maju i tez mam zamiar zapytac co z tym fantem zrobić. Moja Pani doktor jest bardzo sympatyczna, wiec mam nadzieje ze mi doradzi
Ja jestem wkurzona i załamana... nie wiem co mam robić... brać te ''nowe'' tabletki, odstawić? myślałam, że mi doradzi!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
zmien lekarza, jak ona sie ciebie pyta co ty chcesz, a ty skad masz to wiedziec? jak bys byla lekarzem to bys wiedziala....
O tym samym pomyśłałam... co ja kuzwa lekarzem jestem żeby sobie wybierać?! i jeszcze tekst ''Widzę, że Pani jest niezdecydowana...''. A na jakiej podstawie mam się zdecydować? Na podstawie nazwy?!

Cytat:
Eee moje libido na widok TŻ-ta zawsze skacze do maksimum Niezależnie czy biorę tabsy czy nie
Ja je biorę od 3 lat...
Stary 2013-04-05, 11:33   #2048
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Ja od 8 na nogach dziś i ponieważ wczorajszą noc miałam tragiczną nadal mnie oczy bolą ze zmęczenia...
Muszę Wam powiedzieć, że się wzięłam trochę za siebie Drugi dzień ćwiczeń zaliczony Mam nadzieję, że zapał się utrzyma, bo wiele nie potrzebuje, żeby brzuszek nabrał ładnego kształtu

Co do kępek...myślałam o tym..też nigdy nie miałam..i Tż twierdzi, że nie potrzebuję, bo mam swoje ładne...ale myślę o tym jeszcze;D

Anka! powodzenia na mgr Oby fajni ludzie Ci się trafili

Ja znowu muszę zacząć szukać tych nauk...i właśnie najchętniej bym chciała u dominikanów, albo jezuitów..albo franciszkanów.. to jednak zupełnie co innego...moja ciocia brała ślub u jezuitów..skromny kościółek...przesympatycz ne podejście do młodych..no miodzio

Co do pogody, my mieliśmy wczoraj słońce i 9 na plusie...Mam nadzieję, że i w Pl w końcu śnieg się podda...ileż można! Nie zazdroszczę Wam...
dzieki

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
śliczna
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:34   #2049
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
O rany...

Ja jestem wkurzona i załamana... nie wiem co mam robić... brać te ''nowe'' tabletki, odstawić? myślałam, że mi doradzi!

O tym samym pomyśłałam... co ja kuzwa lekarzem jestem żeby sobie wybierać?! i jeszcze tekst ''Widzę, że Pani jest niezdecydowana...''. A na jakiej podstawie mam się zdecydować? Na podstawie nazwy?!

Ja je biorę od 3 lat...
Na pewno spróbuj nowych tabletek Może te okażą się dobre
Ja ogólnie tabsy biorę od ponad 4 lat. Teraz miałam 3 miesięczną przerwę tylko co pisałam że mi się okres zatrzymał.
Najpierw brałam Microgynon 21, ale woda mi się strasznie zatrzymywała, strasznie puchłam, później miałam zmienione na Naraya, po tych zatrzymał mi się okres. Teraz od 3 miesięcy biorę Vibin i jak narazie jest super

A jeśli będzie trzeba to zmień lekarza Ja mojego zmieniłam na bardzo miłą babeczkę. Po tym jak mi powiedział że nie dostaję okresu bo jestem za gruba...

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-04-05 o 11:35
Stary 2013-04-05, 11:35   #2050
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
przesłuchaj sobie geminix.pl

będzie dobrze! Trzymam kciuki

wiesz, zadowolona klientka to najlepsza reklama więc maluj najpierw za pół darmo, wyrobisz renomę i samo się rozkręci

Wiatm się
Również polecam geminix ale mają już zarezerwowany 16.08.2014 - Mój dzień )))
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:35   #2051
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Udanego weekendu

NIE, to nie jest normalne. niskie/zerowe libido to jeden z powodów do zmiany tabletek na inne, bo jest to skutek uboczny = te tabletki nie są dla Ciebie.
Ja biorę plastry od dwóch lat i mam libido baaardzo w porządku Więc to żadna norma

Króliczku, moje na nogach też się trzymały jak szalone
Na głowie ścięłam do minimum, powinnam ogolić maszynką, ale tak strasznie mi ich było szkoda, że postanowiłam je ratować za wszelką cenę Choć wyglądały okropnie.
Niestety, mnie w przyszłości znów czeka 1-1.5 roku chemii, bo tamto leczenie się nie udało
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 11:36   #2052
adziia13
Rozeznanie

Cytat:

Zgadzam się z tym, że nie każdy kto posiada dyplom, robi coś dobrze i z pasją, dotyczy to każdego zawodu. Uważam jednak, że jeśli chcesz za swoją usługę pobierać jakąkolwiek opłatę, to powinnaś przejść choć podstawowy kurs, który nie kosztuje 1000zł. Wybacz, ale siedzę w tym już dobre kilka lat i wiem, że talent, pasja i predyspozycje to nie wszystko. Myślę, że na tym skończę, makijaże, które robisz są nie złe, są całkiem dobre, ale ja widzę na nich twój brak przygotowania technicznego (nie jest to kwestia jakości zdjęć, widać po prostu, że nie jest to makijaż profesjonalny), jeśli robisz make up np. PM jej rodzina będzie również robić jej nie profesjonalne zdjęcia i na nich też powinno być widać profesjonalny makijaż, a nie "brak" różu czy bronzera, bo zdjęcie jest nie profesjonalne.

Edytowane przez adziia13
Czas edycji: 2013-04-05 o 11:39
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:37   #2053
Myxak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość

Nie, u nas 1/3 gości to będą studenci (w sumie za rok i 4 miesiące to i absolwenci), byle wódka była to barmana nie trzeba

A na ile osob wesele ? ;> Bo ja w sumie znajomych to 4 zapraszam ;P
Myxak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:40   #2054
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z tym, że nie każdy kto posiada dyplom, robi coś dobrze i z pasją, dotyczy to każdego zawodu. Uważam jednak, że jeśli chcesz za swoją usługę pobierać jakąkolwiek opłatę, to powinnaś przejść choć podstawowy kurs, który nie kosztuje 1000zł. Wybacz, ale siedzę w tym już dobre kilka lat i wiem, że talent, pasja i predyspozycje to nie wszystko. Myślę, że na tym skończę, makijaże, które robisz są nie złe, są całkiem dobre, ale ja widzę na nich twój brak przygotowania technicznego (nie jest to kwestia jakości zdjęć, widać po prostu, że nie jest to makijaż profesjonalny), jeśli robisz make up np. PM jej rodzina będzie również robić jej nie profesjonalne zdjęcia i na nich też powinno być widać profesjonalny makijaż, a nie "brak" różu czy bronzera, bo zdjęcie jest nie profesjonalne.
Kochana - w życiu bym się nie podjeła malowania PM na pewno nie teraz ale ja nie wykluczam kursu, teraz po prostu nie mam na niego pieniedzy...
Ja naprawde myslałam o małych opłatach - nie wiem 20 zl za makijaż już z dojazdem?
Ale ciesze się, że nie skrytykowałaś mnie totalnie - szczególnie że się na tym znasz
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:40   #2055
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Właśnie moja znajoma kosmetyczka poleciła mi tą odżywkę: http://www.xlash.com.pl/

Podobno lepsza od revitalash...
No i tańsza

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 11:43   #2056
Myxak
Raczkowanie

Cytat:
szacuneczek zazdraszczam

Pomyślę, choć TŻ jak się dowie że wydałabym tyle kasy na kosmetyk to by mnie chyba zabił :/ Musiałabym kupić drugą skarbonkę, tą dostałam od kumpeli jest w kształcie fiutka

Ładna :tak: Mori Lee ma ładne kiecki... Mnie się ta podoba:
Tez mi sie podoba , ładna jest
Stary 2013-04-05, 11:45   #2057
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno spróbuj nowych tabletek Może te okażą się dobre
Ja ogólnie tabsy biorę od ponad 4 lat. Teraz miałam 3 miesięczną przerwę tylko co pisałam że mi się okres zatrzymał.
Najpierw brałam Microgynon 21, ale woda mi się strasznie zatrzymywała, strasznie puchłam, później miałam zmienione na Naraya, po tych zatrzymał mi się okres. Teraz od 3 miesięcy biorę Vibin i jak narazie jest super

A jeśli będzie trzeba to zmień lekarza Ja mojego zmieniłam na bardzo miłą babeczkę. Po tym jak mi powiedział że nie dostaję okresu bo jestem za gruba...
Masz racje, spróbuję tych. Zobaczymy. Ty miałaś totalnie głupiego ginekologa moja też jest sympatyczna, ale jeśli chodzi o doradzanie, leczenie, itp. to widzicie...

Cytat:

NIE, to nie jest normalne. niskie/zerowe libido to jeden z powodów do zmiany tabletek na inne, bo jest to skutek uboczny = te tabletki nie są dla Ciebie.
Ja biorę plastry od dwóch lat i mam libido baaardzo w porządku Więc to żadna norma

Króliczku, moje na nogach też się trzymały jak szalone
Na głowie ścięłam do minimum, powinnam ogolić maszynką, ale tak strasznie mi ich było szkoda, że postanowiłam je ratować za wszelką cenę Choć wyglądały okropnie.
Niestety, mnie w przyszłości znów czeka 1-1.5 roku chemii, bo tamto leczenie się nie udało
Właśnie ja z nią też gadałam o plastrach, ale jakoś nie mam do nich przekonania... eh sama nie wiem co mam robić, naprawdę

A choroby współczuję...
Stary 2013-04-05, 11:48   #2058
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Kochana - w życiu bym się nie podjeła malowania PM na pewno nie teraz ale ja nie wykluczam kursu, teraz po prostu nie mam na niego pieniedzy...
Ja naprawde myslałam o małych opłatach - nie wiem 20 zl za makijaż już z dojazdem?
Ale ciesze się, że nie skrytykowałaś mnie totalnie - szczególnie że się na tym znasz
Absolutnie, nawet nie miałam na celu krytykowania, chciałam tylko zwrócić Ci uwagę, że Twoje makijaże, mogą być naprawdę profesjonalne, jeśli tylko zdobędziesz trochę wiedzy. Wtedy Twoje dzieła nie będą już make up'em bardzo zdolnej koleżanki, tylko czymś co wyszło spod ręki, która doskonale wie co robi
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 11:50   #2059
Dotka90
Zakorzenienie

Swiat katarzyny - ja się nie znam (od razu mówię ) ale dla mnie ten makijaż nie wygląda jak od wizażystki w takim sensie, że nie widzę różnicy między takim, a wykonanym samodzielnie
A zazwyczaj widując dziewczyny umalowane przez profesjonalistkę, widać, że robił to ktoś, kto się na tym zna, a nie one same

I hmm, to fakt, chyba nie kwestia zdjęcia, bo ja, malując się różem/bronzerem, widzę go na zdjęciach

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Waniliova, ja bardzo chwalę sobie plastry, no ale musisz być do nich przekonana
Co do choroby - mam nadzieję, ze kiedyś się to skończy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 11:52   #2060
Opiumalfa
Zakorzenienie

To ja juz tak oficjalnie chcialabym!
Mamy podpisana umowe z sala juz, wiec pisze

O nas: Ja 1984 Polka, TZ 1983 Belg, mieszkamy w Belgii
Jestesmy razem: 6 lat, 3 mieszkamy razem
Zareczyny: 8 lutego 2013 o polnocy, Alpy Francuskie, Grand Bornand, 1300 m.n.p.m

21 czerwca 2014

Kosciol: ------
Sala: http://www.fermeabbayedemoulins.be/en/
Katering: http://www.traiteurdelvaux.be/
DJ: http://animationmusicale.be/
Wodzirej: Michal Borkowski http://zbawa.pl/
Foto*: Monika Wasylewska & Sebastian Scigalski http://www.swiatwasylewskich.pl/ http://www.sebastians.pl/
Kolor przewodni -:blush & peach
Motyw przewodni: Podroze
Suknia*: Pronovias Barcares
Wodka: Wyborowa
Make up: Magda Stankowska http://www.magdalenastankowska.com/
Buty*: Badgley Mischka http://www.badgleymischka.com/Bridal-Shoes/RANDALL
Sesja zareczynowa: Xavier Navarro http://xaviernavarro.com/blog/
Tort: http://www.tortymarty.blogspot.be/
Sukienka na sesje narzeczenska i poprawiny: Mango http://shop.mango.com/BE/p0/mango/cl...=1364475551345
Zaproszenia i inne materialy papierowe: JA

* jeszcze nie potwierdzone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg colage color 1.jpg (71,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg colage color.jpg (90,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg db318259ce42c1c9f6cfef0f879c49de.jpg (47,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klasyczne-zlote-obraczki-zo-z-r03-obr-733w.jpg (11,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pink-peonies-wedding.jpg (26,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pronovias_barcares_b.jpg (36,3 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Randalls.jpg (24,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m3xaayj0DD1qdk1qco1_1280.jpg (35,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_mf8vogcQ4Z1qmqaudo1_500.jpg (18,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olive-branch-wedding-cake1.jpg (23,4 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-04-05 o 14:14
Stary 2013-04-05, 12:04   #2061
Dotka90
Zakorzenienie

Buty

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

A ja chciałam powiedzieć, że wybralismy DJa
Teraz tylko podpisać umowę, ale to już formalność, bo zaklepany
Podpiszemy po 15.04, bo on teraz wyjezdza
Stary 2013-04-05, 12:04   #2062
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Swiat katarzyny - ja się nie znam (od razu mówię ) ale dla mnie ten makijaż nie wygląda jak od wizażystki w takim sensie, że nie widzę różnicy między takim, a wykonanym samodzielnie
A zazwyczaj widując dziewczyny umalowane przez profesjonalistkę, widać, że robił to ktoś, kto się na tym zna, a nie one same

I hmm, to fakt, chyba nie kwestia zdjęcia, bo ja, malując się różem/bronzerem, widzę go na zdjęciach

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Waniliova, ja bardzo chwalę sobie plastry, no ale musisz być do nich przekonana
Co do choroby - mam nadzieję, ze kiedyś się to skończy
Ja właśnie nie jestem... w sumie nie wiem dlaczego...

Na pewno się skończy!

Opiumalfa zaręczyny o północy... ale super
Stary 2013-04-05, 12:09   #2063
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
To ja juz tak oficjalnie chcialabym!
Mamy podpisana umowe z sala juz, wiec pisze

O nas: Ja 1984 Polka, TZ 1983 Belg, mieszkamy w Belgii
Jestesmy razem: 6 lat, 3 mieszkamy razem
Zareczyny: 8 lutego 2013 o polnocy, Alpy Francuskie, Grand Bornand, 1300 m.n.p.m

21 czerwca 2014

Kosciol: ------
Sala: http://www.fermeabbayedemoulins.be/en/
Katering: http://www.traiteurdelvaux.be/
DJ: http://animationmusicale.be/
Wodzirej: Michal Borkowski http://zbawa.pl/
Foto*: Monika Wasylewska & Sebastian Scigalski http://www.swiatwasylewskich.pl/ http://www.sebastians.pl/
Kolor przewodni -:blush & peach
Motyw przewodni: Podroze
Suknia*: Pronovias Barcares
Wodka: Wyborowa
Make up: Magda Stankowska http://www.magdalenastankowska.com/
Buty*: Badgley Mischka http://www.badgleymischka.com/Bridal-Shoes/RANDALL
Sesja zareczynowa: Xavier Navarro http://xaviernavarro.com/blog/
Tort: http://www.tortymarty.blogspot.be/
Sukienka na sesje narzeczenska i poprawiny: Mango http://shop.mango.com/BE/p0/mango/cl...=1364475551345
Zaproszenia i inne materialy papierowe: JA

* jeszcze nie potwierdzone

suknia i buty
bukiety i obrączki też w moim stylu
zaręczyłyśmy się tego samego dnia ;p
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 12:14   #2064
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
suknia i buty
bukiety i obrączki też w moim stylu
zaręczyłyśmy się tego samego dnia ;p
dzieki!

jak fajnie z tymi zareczynami!
Stary 2013-04-05, 12:16   #2065
Myxak
Raczkowanie

Po co robić sesje zaręczynowa ? o.O
Stary 2013-04-05, 12:19   #2066
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myxak Pokaż wiadomość
Po co robić sesje zaręczynowa ? o.O
bo może poprostu ktoś chce ??

bo fajnie jest miec profesjonalne zdjęcia, z okresu przed ślubem?

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 12:20   #2067
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki
Stary 2013-04-05, 12:21   #2068
Agata_2810
Raczkowanie

Cytat:
Nie Mam dość długie swoje rzęsy, jak je dobrze wytuszuję to są meeega długie Więc mi nie potrzeba
uważam, że bardzo ładnie byłoby z Twojej strony, gdybyś podzieliła się ze mną swoimi rzęsami!!!!! ja mam jakieś takie nijakie, tak mi się wydaje:P

moja koleżanka przedłuża sobie jakąś tam metodą nową, ale dla mnie na codzień to wygląda zbyt sztucznie, a do tego one co jakiś czas wypadają i musi ja uzupełniać, tylko dopóki nie uzupełni to wygląda hmm dosyć dziwnie:P

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja wszystko rozumiem, że jak wódka, to trzeba zagryźć i tak dalej. Ale nie jestem w stanie ogarnąć jak można jeść non stop- skutek chyba będzie odwrotny. Nie napisałam też, że nic się nie zmarnuje, bo to fizycznie niemożliwe, ale wolałabym zmarnować jak najmniej.

Jeśli wszystkie 6 dań zostało wymiecione, to mniemam, że porcje były małe? Nie wiem. U mnie na Śląsku człowiek już po obiedzie ma dość, bo kluchy i rolady zapychają
hmm z tego co pamiętam to porcję były normalne ale ludzie nie jedli non stop, bo posiłki były podawane z odpowiednimi przerwami
no i tez nie mieli 6 ciężkich dań, tylko wiadomo, a to kurczaczek, a to ryba (bleee:P) itp. Menu mieli fajnie skomponowane. Wiadomo jakby na all 6 posiłków wybrali cięzkie mięcho to nikt by rady nie dał...ale było wszystko dobre

swiat_katarzyny kurcze, kochana, nie obraź się na mnie, ale jeśli mam być szczera to dla mnie te makijaże to nic specjalnego:/ może to wina zdjęć, albo ja sie nie znam po prostu:/ ale dla mnie to tak jakbym sama sie pomalowała delikatnie:/

opiumalfa 7,8 i 9 zdjęcia - MEGAAAA
Stary 2013-04-05, 12:21   #2069
justynkie
Wtajemniczenie

Opiumalfa Prześliczna sala i cała okolica

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 12:22   #2070
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

dokładnie, też jestem za Ostatnio moi znajomi robili właśnie taką sesję i jest to wyjątkowa pamiątka, często takie sesje są w "pakiecie" zdjęcia z sesji narzeczeńskiej, zdjęcia ślubne i weselne i plener
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości