|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przezyc w Niemczech (Kramada, ale nie tylko !)
Drogie Wizazanki!
Forum nam powoli zamiera....napiszcie co u Was slychac? Jakie macie plany na swieta? Pozdrawiam cieplutko!!
|
#2163 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Niemcy :)
ja bede i o ktorej? Hmmmm, moze 14-ta? I gdzie? Beda jakies nowe? TO trzeba pod Dm na dworcu sie umowic, ale jak bedziemy w starej paczce czyli:
-mloda, -majka -ciapulinka i -ja to mozemy sie na Heinrich-Heinee-Allee umowic (Ciapulinka jak bedziesz jechac U79 to 3 przystaneK jak U-Bahna wjedzie pod ziemie) Prosze sie meldowac, jesli bedze ktos nowy to spotkamy sie pod Dm na Hbf |
|
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
dobra zatem ja sie melduje ze bede!!! Monia Ty to wiesz ze ja gapa znow bede miec stresa![]() a co do ozdobiania okan to juz mam lampki wokolu i choink z nich zrobiona i wiadomo pelno gwuazdek i malych choineczek mnie sie podoba
|
|
|
|
#2165 |
|
Rozeznanie
|
a i Majka ja tu pisze na gg i cisza!!! nie wspomne o Moni!!!wiecie jak ja rzadko tu zagladam
jeszcze mnie cos omnie to wam do tylka nakopie pa
|
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
Jak nikt nowy sie nie melduje to w takim razie wysiadamy na Heinrich-Heine-Allee, tak?
Ciapulinka nie miej stresa. Jak juz wjedziesz do Düsseldrofu to pamietaj trzeci przystanej jak U-Bahn wjedzie pod ziemie. Bedzie duza tablica z nazwa przystanku/ulicy. A mloda? Da sobie rade? Mloda chyba nie ma innego wyjscia jak dojechac do Hbf, tak? I potem dojechac do HHA. Mloda, jak bedziesz jechac? ty sie przeprowadzilas i ja nie wiem jakie masz polaczenie, czy musisz najpier do Hbf jechac czy idzie odrazu na HHA jechac? |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda da sobie rade,w koncu duza diewczynka jest
![]() Pewnie musi najpierw na Hbf jechac,a potem to 2 lub 3 przystanki (nie pamietam dokladnie) U-Bahnem do HHA... Mam nadzieje,ze nie bedzie padac Edit: Ciapulinka,ja nie mam na gg nic od Ciebie Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2007-12-06 o 13:50 |
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
Ja tam widze ciapulinke ciagle na gg , a w podpisie ma smieszne rysunki heheheh. Wczoraj chciala kogos zastrzelic, zeby sie tylko dowiedziec czy dostanie od mikolaja prezent heheheheh
|
|
|
|
#2170 |
|
Rozeznanie
|
hahah a jak
przeciez musialam wiedziec co mi da mikolaj i dal mi dzis chwalic sie jednak nie bede![]() rety chyba dojade w razie co handy mam to zadzwonie![]() majka no jak nic nie masz jeny za to bede cie molestowac
|
|
|
|
#2172 |
|
Rozeznanie
|
majka super ze mnie widzisz
jeszcze nicnie napisalam dopiero siadlam sobie na dupce zamalowalam okna sniegiem nikt teraz nie bedzie mnie podgladala co bedziemy robic w niedziele ??beda sklepy otwarte czy idziemy gdzies pogadac i usiasc?? p.s. zaraz cos skrobne majka
|
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
Jest juz Weihnachtsmarkt na Schadowstr. i na starym miescie. Sklepy co niekotre moga byc otwarte ale ktore i czy napewno to nie wiem.
|
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,jutro sie widzimy
W ostatnia niedziele byly wszytskie sklepy otwarte,wiec obstawiam,ze jutro raczej beda pozamykane chociaz fajnie byloby skiknac po paru z kosmetykami ![]() O 14:00 na HHA? |
|
|
|
#2175 |
|
Konto usunięte
|
Albo z butami sporotwymi heheheh nie ciapulinka? Na Schadowstr. jest taki sklep. Ide obejrzec w necie czy jutro beda sklepy otwarte
|
|
|
|
#2177 |
|
Rozeznanie
|
o buty super
no to bylo by extra ze nie pamietam o ktorej szlam spac ale pametam reszte dzis juz wtsalam i sie szykuje do drogidziewczynki to do zobaczenie!!!! oczywiscie nie mam nic na handy wczoraj zapomnialam doladowc moze mi sie jeszcze uda ale nie jestem pewna![]() do zobaczenia
|
|
|
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
hejka
ano pogoda super bardzo mi przykro ale to sila wyzsza zadzwonie majka do ciebie potem i powiem co i jak. jestem mega wsciakla bo rano juz bylam na spotkaniu dusza ale niestety cialem nie bede
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Ciapulinka ,i jak tam,zyjesz
|
|
|
|
#2181 |
|
Rozeznanie
|
ano zyje
w koncu beda inne razy![]() korzystajac wiec z mojej obecnosci chcialam zlozyc wszystkim zyczenia: W dniu Bożego Narodzenia; Dziś składam Wam życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby Wam się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło, Aby Wam się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia. wesolych swiat!!! |
|
|
|
#2183 |
|
Wtajemniczenie
|
jolanta.g. odpisalam na PW
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam watek, choc kilka razy juz umieral
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu sie pojawilam i nikt juz wogole nie zaglada, hm.... az tak na Was dzialam ??
|
|
|
|
#2186 |
|
Wtajemniczenie
|
sniezynka lol !!!!
No wlasnie, gdzie sa wszystkie ?
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
nowy rok a wy gdzie jestesta???
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam na imie magdalena mieszkam w niemczech od 2 lat mam 6 letnia corke ma na imie julia ale niestety w bayern dokladnie würzburg nie mam znam kilku polakow ale nie mam z nimi kontaktu o polskich przyjaciolach mozna zapomiec znam duzo niemcow ale to nieto samo:-( jesli ktos ma ochote ze mna popisac bardzo prosze pozdrwaiam wszystkie na obczyznie magda ))pozdrawiam serdecznie wszystkie |
|
|
|
|
#2189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze sie przyznac ze nie slyszalam o tych wiekszych cenach w bayern i zarobki takie jak wszyedzie uwazam pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

dobra zatem ja sie melduje ze bede!!! Monia Ty to wiesz ze ja gapa

przeciez musialam wiedziec co mi da mikolaj

chociaz fajnie byloby skiknac po paru z kosmetykami
bardzo mi przykro ale to sila wyzsza
zadzwonie majka do ciebie potem i powiem co i jak. jestem mega wsciakla bo rano juz bylam na spotkaniu dusza ale niestety cialem nie bede