|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 1 wątku na odchowalni ? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.1 - Witamy na odchowalni |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 23,26% |
Wszystkie już dzieciaczki mamy, więc dzielimy się radami. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
2 | 4,65% |
Wszystkie maluszki są już z nami, zmagania z trudami wychowania rozpoczynamy. |
2 | 4,65% |
Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
24 | 55,81% |
Czasem pawik, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
5 | 11,63% |
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nasz wczoraj zasnął o 23... po 3 godzinach ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mi nie chce spać a muszę posprzątać bo położna ma przyjść a nie wiem o której... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Sofcia jest cudna
![]() witamy Tymusia !!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. jak byście chciały przepis na extra szarlotkę mojej babci(taką z jabłkami ze słoiczka domowymi) to dajcie znać ![]() lecę na ktg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi polozna tez ma wleciec i tez nie wiem o ktorej,nie luubie tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.
![]() My też jeszcze w stanie "intel inside" (jak to ładnie nas mój małż nazywa) ![]() ![]() Idę na śniadanie, później do fryzjera i do poloznej ![]() ![]() Mysia, ja kocham szarlotke więc jeśli mogę prosić to proszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez joooasia Czas edycji: 2013-06-07 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
siedzę i myślę
|
Hej
Wczoraj wróciliśmy do domku... na wyjściu jeszcze zdążyłam się zdenerwować ![]() ![]() Pierwsza nocka średnia.. nad ranem już mnie wymęczył.. cyc... zasypia... budzi się za 15 min i znowu cyc.. a potem już się wkurzał brał i wypluwał (chyba mam jednak za mało pokarmu... ![]() ![]() teraz pytanie mleko było zrobione o 6 - mały w ogóle go nie pił - nadaje się jeszcze czy wylać? Następne pytanie - czym przemywacie dzieciom buzie ? Zwykłą wodą przegotowaną... ? Mam wodę termalną kupioną do porodu nawet nie otwartą myślicie, że można nią przemywać buzię?
bla bla bla Edytowane przez karolina2121 Czas edycji: 2013-06-07 o 08:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myje buzie woda z rumiankiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie w szpitalu na szczęście salowe były super ![]() co do mycia buźki to ja na początku bawiłam się w przegotowaną wodę, teraz już się tak nie bawię i myję zwykłą wodą z kranu ![]() ![]() ![]() ![]() axella- dzisiaj Zuza kończy już miesiąc !! ![]() ![]() karolina- a gdzie trzymałaś to mleko ?? jeśli w lodówce to się nadaje, jeśli w temp pokojowej to lepiej wylej Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-06-07 o 08:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miesiac...kiedy to minelo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciąża to była męka- ciągle marzyłam o tym, żeby mieć już dziecko przy sobie, a czas tak wolno leciał... całe szczęście urodziłam w 36 tygodniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.
Ja myje przegotowana wodą. Ale faktycznie może zacznę termalnej używać bo mam zapas ze szpitala...tylko czy można?
Ale dziś była fantastyczna noc. Dziewczyny zasnely po karmieniu koło 22.30 i majka zbudzila się o 2:30 dopiero a ala koło 3 ![]() Rachu ciachu zjadły i o 4 znów się położyłam spać. Mąż wstał do nich rano a ja spalam do 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
Cytat:
![]() ![]() ![]() myślę, że woda termalna jest jak najbardziej wskazana do mycia buźki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych: o 13 Rafa z Novakiem!!
Chyba spróbuje ogarnąć spacer przed meczem ![]() Jeśli ogarne-to będzie mój pierwszy samodzielny spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie, że już w domu ![]() ja buzię myję przegotowaną wodą, nie wiem czy można termalną |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My się witmy w 40tc! Do tp 5 dni... ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ciazy liczenie dni,tygodni..ciaaaaagnelo sie jak nie wiem.. a teraz?dopiero wrocilismy z porodowki a tu boom!mija miesiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw muszę się zaopatrzyć w specyfiki. Moja od wczoraj bez kupala, jak dziś też będzie bez to trzeba działać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z dnia na dzień będzie coraz lepiej ![]() Cytat:
![]() U nas też całkiem w porządku noc minęła. Młoda spała od 21 do 4! ale na śpiocha udało mi się ją nakarmić o 1! Potem buszowała od 4 do 6, obudziła się po 7 zjadła i dalej śpi ![]()
![]() |
#2179 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie podawaj mleka - za długo. ja do 2 godzin podaje mleko i to głównie w nocy jak Młody się drze jak opętany a wcześniej mało zjadł i zasnęłam a butelka pełna została. oczywiście mm, odciągnięte z piersi dłużej może leżeć. w kąpieli przemywamy buźkę tą samą wodą w której się kąpie - czyli z hipp-em do kąpieli ![]() Cytat:
![]() czyli nie tak źle z bliźniaczkami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |||
Zakorzenienie
|
A ja się witam w 41tygodniu...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I gratulacje dla Zu za skończony miesiąc ![]() I widzę, że 7.05 był owocny bo aż czworo dzieciaczków z tej daty jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie tylko tobie tak czas mija, każdy dzień staje się jakby coraz krótszy mimo że nie śpi się już po kilkanaście godzin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
Z zasnela..przyszla polozna,ostatni raz..obudzila ja i teraz mam plakanko i znow usypianie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wodą przegotowaną przemywam najczęściej, jak jest podczas kąpieli to wodą z Oliatum bo tego używam i ma od razu nawilżoną skórkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przegapiłam tyle cudownych zdjęć dzieciaczków ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() własnie kupiłam sobie kilogram polskich i pachnących truskawek, do tego czereśnie i zaczynam weekendową rozpustę ![]()
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też ostatnio obudziła Małego, na szczęście to była akurat pora jedzonka... zasnął.... po 3 godzinach ![]() ![]() od kilku dni ma takie bardziej bystre oczka ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
pol godzinki temu napisala do mnie Justyna:
7.06 o godz. 1 urodzila się Laurka wazy 3400 ma 54cm dostala 10pkt. porod podobno szybki. Nacieli mnie i mala wyszla przy jednym parciu. Ja o 6 już bylam pod prysznicem, wiec nie jest zle. Justyna_g4 ![]() ![]() Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-06-07 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
łojesos
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie zapisałam Bartoszka na USG bioderek, idziemy 28 czerwca ![]() Jeszcze próbuję się dodzwonić do poradni audiologicznej ale coś ciężko idzie ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-06-07 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.