Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 00:02   #2161
Calipso88
Zadomowienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
ekhm, noooo tak
Spoko, spoko...jak zwał tak zwał. Nam się też stara rogówka "od siedzenia" poniszczyła... no za dużo się ...sie-działo :P

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:02   #2162
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
"delegacja"
Dosłownie coś takiego usłyszałam..

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:04   #2163
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Skoro nie chce się pokazywać to mogła usiąść w ostatniej ławce i uśmiechnąć się gdy przechodziliście obok wychodząc.
Cale szczescie ja jej nie widzialam. O tym ze byla pod kosciolem dowiedzialam sie po weselu... Na szczescie!
Ale kilka osob ja widzialo (do kosciola nawet nie wchodzila, przywiozla tylko aparat i pojechala)
A najsmieszniejsze jest to ze jak ja moja mama namawiala by przyszla to miala rozne wymowki ale w kazdej mialo jej nie byc w miescie w tym czasie...

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:05   #2164
Calipso88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość

Ja wiem, że są rzeczy, których nie można przewidzieć. Tak jak te dwa pogrzeby, między którymi były 2 tygodnie. Dosłownie. Ale mój chrzestny, któremu zmarł właśnie wtedy tata potrafi przejechać prawie 150 km, być na ślubie i pójść na obiad, ale będzie. A osoby, dla których to był wujek nie przejadą 10 km i w ogóle ich nie będzie...
Ja wiem, że każdy przeżywa to inaczej, że to jest sprawa indywidualna każdego człowieka..
Ale nic nie poradzę na to, że we mnie się teraz wszystko buntuje...
Ale z drugiej strony - spójrz pozytywnie - cudownie, że Twój chrzestny uważa to za tak ważną uroczystość i BĘDZIE. A tamci... boli.. ale niestety - musisz to przełknąć No jest to przykre - nie ma dwóch zdań.

Idę się zdrzemnąć, bo wjadę gdzieś autem zawożąc Tżta do pracy

RAZEM OD : 3.V 2009r
Calipso88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:05   #2165
zielona87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
TAK JEST!! Może nie teraz, ale no faktycznie - pora zacząć! Ale kurcze ma, tyle sprzątania- chyba głupio bym wyglądała wycierając podłogi na kolanach w szpilkach... nie??
ja tak sprzatalam, jak mylam gary albo gotowalam zawijalam worki na nogach jeszcze.... a wyrzucanie smieci.... krótkie gacie, bluzka na ramiaczkach bez stanika (a mam 70 F), skarpety frotte i biale szpilki Mina sąsiada - bezcenna:P
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 00:08   #2166
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Cale szczescie ja jej nie widzialam. O tym ze byla pod kosciolem dowiedzialam sie po weselu... Na szczescie!
Ale kilka osob ja widzialo (do kosciola nawet nie wchodzila, przywiozla tylko aparat i pojechala)
A najsmieszniejsze jest to ze jak ja moja mama namawiala by przyszla to miala rozne wymowki ale w kazdej mialo jej nie byc w miescie w tym czasie...
Jak widać trochę nie przemyślała tego, co mówiła skoro postąpiła tak, a nie inaczej...

Cytat:
Ale z drugiej strony - spójrz pozytywnie - cudownie, że Twój chrzestny uważa to za tak ważną uroczystość i BĘDZIE. A tamci... boli.. ale niestety - musisz to przełknąć No jest to przykre - nie ma dwóch zdań.

Idę się zdrzemnąć, bo wjadę gdzieś autem zawożąc Tżta do pracy
To jest cholernie przykre. Już pal sześć wesele. Ale ślub?
Odkąd się dowiedziałam o tym, to mam ochotę non stop ryczeć. I na każdą wzmiankę o tym tak właśnie reaguję...

Stary 2013-07-26, 00:21   #2167
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak widać trochę nie przemyślała tego, co mówiła skoro postąpiła tak, a nie inaczej...

To jest cholernie przykre. Już pal sześć wesele. Ale ślub?
Odkąd się dowiedziałam o tym, to mam ochotę non stop ryczeć. I na każdą wzmiankę o tym tak właśnie reaguję...
Jest jeszcze inna kwestia... Choc nie naleze do osob pamietliwych to jakos ciezko mi chyba bedzie przy najblizszym naszym spotkaniu nie myslec o tym... A pewnie jak co roku, na swieta albo i wczesniej sie spotkamy... Jakos ciezko mi bedzie normalnie rozmawiac z osoba ktora pokazala jak gleboko w ma mnie i jedno z najwazniejszych wydarzen w moim zyciu... :-(

Stary 2013-07-26, 00:26   #2168
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Jest jeszcze inna kwestia... Choc nie naleze do osob pamietliwych to jakos ciezko mi chyba bedzie przy najblizszym naszym spotkaniu nie myslec o tym... A pewnie jak co roku, na swieta albo i wczesniej sie spotkamy... Jakos ciezko mi bedzie normalnie rozmawiac z osoba ktora pokazala jak gleboko w ma mnie i jedno z najwazniejszych wydarzen w moim zyciu... :-(

Nawet nie wiem, co Ci napisać...

Stary 2013-07-26, 00:32   #2169
Anaelle
Wtajemniczenie

Koncze swe zale i zmykam spac....
Dobranoc

Stary 2013-07-26, 00:45   #2170
burlesque90
Zakorzenienie

Też idę spać.
Ale chyba długo będę jeszcze to przeżywać....
Dobranoc.

Stary 2013-07-26, 00:50   #2171
kaczuszka69
potworkowa

jak któraś będzie miała czas, to proszę o opinię w klubie

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 04:27   #2172
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Kompletnie nie mam czasu żeby z Wami pisać

Ja się chyba z przyszłą teściową nie dogadam.

Edytowane przez AnonimowaMoni
Czas edycji: 2013-07-26 o 04:28
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:13   #2173
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość

Ja się chyba z przyszłą teściową nie dogadam.
Co sie stalo?

Wysyłane z Tapatalk 2
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:37   #2174
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Moni co się dzieje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Muszę wstać. Uwierzycie? O 7.37

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:45   #2175
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
Napisane przez Laidee Pokaż wiadomość
Jutro odbieram morelowy. Chcesz sie przylaczyc do degustacji?
Kusi mnie, bo podobno jest kwaskowaty a nie slodki.
.
Nie, dziękuję, tortów nie lubię jakie by nie były

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
czarne mogą być?

Cytat:
Napisane przez Laidee Pokaż wiadomość
Poza tym uslyszalam ostatnio, ze w wersji "mniej oficjalnej" uchodzi juz nieodpruwanie szlufek.
Uprzedzajac pytanie naiat slyszalam to od znajomego - dystrybutora ktoregos z producentow meskich akcesoriow tego typu. Nie wiem, czy to chwilowa moda czy tak juz jest w ogole.
.
Może i uchodzi, ale chyba nie na ślub

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
U mnie też. Jeśli masz wypłaty 25 każdego miesiąca to to mi daje obraz tego gdzie możesz pracować
nie, ja różnie dostaję wypłatę, mam ją zawsze mieć na koncie z końcem miesiąca

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Co się dzieje?
Stary 2013-07-26, 08:23   #2176
Karoloo
<3 <3 <3

dzień dobry
dzisiaj drugi dzień burzenia ściany

Cytat:
super projekt - pieknie będzie to wygladało
podoba mi się w projekcie, że jest tak realistycznie zrobiony... niektóre rzuty wygladają jak zdjęcia... zwlaszcza tam, gdzie widać światło sloneczne padające na stół i podłogę...
przy moim braku wyobraźnie przestrzennej, taki projekt byłby jak znalazł....
z tym że ja zostawilabym szare szafki lub jesli zielone to inny kolor panelu w kuchni... i zlew bym wymieniła
dzięki
Tylko jaki kolor palena ??

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
miałam nie cytować, ale będzie pięknie!

Cytat:
No to jak sklep odzieżowy, to według trendów tego sezonu - mięta

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

patrz- FAKTYCZNIE nie zwróciłam uwagi

salonik i jadalnia
nawet ładnie to wygląda (chodzi o fototapete) ale mamy całkowicie inny gust
co do mieszkania to ładne

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:33   #2177
edzka1104
Zakorzenienie

Hej

Piąteczek

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 08:47   #2178
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdzili, że mają żałobę i wystarczy jak na ślub pójdzie ich "delegacja"..
Gdyby przyszli na ślub to wypadałoby dać Wam prezent... Kopertę jakąś, bo z samym winem czy kwiatami to głupio raczej, a to rodzina w końcu. Może to o to chodzi Wybacz, ale po ostatnich przejściach ze ślubem i nie tylko jestem w stanie się wszelkiego chamstwa po ludziach spodziewać
Zresztą - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Nie warto się takimi ludźmi przejmować, naprawdę.
Stary 2013-07-26, 09:00   #2179
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Brulespue... Przykra ta sytuacja ale wydaje mi się że ma drugie dno...my byliśmy tydzień przed ślubem na pogrzebie koleżanki mamy. Była i na ślubie i na weselu...

Stary 2013-07-26, 09:01   #2180
Kin_Ga07
Wtajemniczenie

Dzień Dory.

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
tylko meble u góry mają być zielone a fototapeta inna
Karolcia super wizualizacja, taka realna, mieszkanko będzie piękne

Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
Witam nocną porą.padam z nóg bo po powrocie z pracy nerwy dalej były.
Kot wrócił, ale z otwartym złamaniem tylnej łapki. Biedaczek przez okno w piwnicy jakoś wszedł do domu ale dał o sobie znać jakies pół godz po tym jak wróciliśmy z pracy. Odwiedziłam dwóch weterynarzy. W końcu zostawiłam go na noc w klinice, jutro jadę do niego na prześwietlenie. Mam nadzieje, ze jest w miarę spokojny i ze leki przeciwbólowe działają. Proszę Was o ogromne kciuki, bo jeden wet powiedział ze może byc różnie, może nawet amputacja łapki (nie mogę o tym myśleć bo juz mi łzy do oczu napływają).
Dodatkowo dzis tata sie dowiedział ze ma zapalenie stawu trójdzielnego(odpowiada m.in. za mimikę twarzy). Leczenie jest podobno długie i uciążliwe (ok pół roku) a leki przeciwbólowe nie działają.

Jedna dobra wiadomość: Tz po przebojach z kotem zmiekł w kwestii mieszkania. Nie było kiedy o tym porozmawiać ale powiedział tylko ze zgodzi sie na kompromis.

Byle wytrwać te trzy tygodnie...

Poziomka nawet nie wiem co Ci powiedzieć

Śniło mi się, że złamał mi się ząb....

U&I
Kin_Ga07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:03   #2181
tusia0708
Zakorzenienie

umarłam! Właśnie słucham radia: zdecydowanie pojadę na RODOS-rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką

Stary 2013-07-26, 09:13   #2182
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
Witam nocną porą.padam z nóg bo po powrocie z pracy nerwy dalej były.
Kot wrócił, ale z otwartym złamaniem tylnej łapki. Biedaczek przez okno w piwnicy jakoś wszedł do domu ale dał o sobie znać jakies pół godz po tym jak wróciliśmy z pracy. Odwiedziłam dwóch weterynarzy. W końcu zostawiłam go na noc w klinice, jutro jadę do niego na prześwietlenie. Mam nadzieje, ze jest w miarę spokojny i ze leki przeciwbólowe działają. Proszę Was o ogromne kciuki, bo jeden wet powiedział ze może byc różnie, może nawet amputacja łapki (nie mogę o tym myśleć bo juz mi łzy do oczu napływają).
Dodatkowo dzis tata sie dowiedział ze ma zapalenie stawu trójdzielnego(odpowiada m.in. za mimikę twarzy). Leczenie jest podobno długie i uciążliwe (ok pół roku) a leki przeciwbólowe nie działają.

Jedna dobra wiadomość: Tz po przebojach z kotem zmiekł w kwestii mieszkania. Nie było kiedy o tym porozmawiać ale powiedział tylko ze zgodzi sie na kompromis.

Byle wytrwać te trzy tygodnie...

Dużo zdrowia dla taty i dla kotka!

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
umarłam! Właśnie słucham radia: zdecydowanie pojadę na RODOS-rodzinne ogródki działkowe ogrodzone siatką

Miałam sen ślubny. Trudno to nazwać koszmarem, chociaż miłe też nie było. Śniła mi się szalona zabawa, non stop wirowanie na parkiecie, a głównym punktem snu był moment kiedy uświadomiłam sobie, że nie będę miała żadnego normalnego zdjęcia, bo na wszystkich jestem w ruchu, zgrzana i z dziwną miną pffff.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:46   #2183
Anaelle
Wtajemniczenie

hello

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Gdyby przyszli na ślub to wypadałoby dać Wam prezent... Kopertę jakąś, bo z samym winem czy kwiatami to głupio raczej, a to rodzina w końcu. Może to o to chodzi Wybacz, ale po ostatnich przejściach ze ślubem i nie tylko jestem w stanie się wszelkiego chamstwa po ludziach spodziewać
Zresztą - jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Nie warto się takimi ludźmi przejmować, naprawdę.
etam, goście przychodzący na ślub zwykle przynoszą tylko kwiatki lub winko/książkę itp... pierwsze słyszę żeby wypadało dać kopertę...

u nas było kilka osób na samym ślubie, większość to były koleżanki teściowej, których nie znałam ale to było naprawdę miłe, jak podchodziła starsza Pani, mówiła skąd nas zna (bo ona oczywiście o nas wiedziała sporo ) składała życzenia, kwiatek plus kilka ochów i achów nad nami

Może to moja nadinterpretacja ale jeśli ktoś nie chce przyjść na ślub i/lub wesele to będzie szukał wymówek i o ile głupio będzie mu się wykręcać nie mogąc podać jakiegoś "dobrego" powodu, to w momencie gdy może "wykręcić" się żałobą to choćby to zmarła 10 lat nie widziana ciocia to powód uznają za wystarczający

u mnie na weselu było kilka osób z żałobą :
1 cała rodzina gdzie zmarła ciotka TŻa: był jej mąż, dzieci i wnuczka. Byli na ślubie i na weselu na obiedzie. Nie tańczyli, po ok 2 godzinach wyszli.
4 m-ce przed naszym ślubem zmarła też mama mojego taty i teoretycznie ja też miałam żałobę ale nie sądzę by babcia chciała bym odwoływała ślub z tego powodu.
Na weselu był mój tata (nie tańczył) i jego dwaj bracia, którzy normalnie się bawili...

zabawa na weselu jest kwestią indywidualną - każdy niech postępuje wg własnego sumienia ale żałoba nie jest moim zdaniem powodem by nie przyjść na czyjś ślub....

Stary 2013-07-26, 09:53   #2184
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
zabawa na weselu jest kwestią indywidualną - każdy niech postępuje wg własnego sumienia ale żałoba nie jest moim zdaniem powodem by nie przyjść na czyjś ślub....
A ja uważam, że nie tylko zabawa, ale po prostu żałoba jest sprawą indywidualną. Niektórzy w czasie żaloby nie chodzą na sluby o weselach nie wspominając. Trzeba to uszanować. Każdy ma prawo przeżywać żalobę tak jak chce.
Stary 2013-07-26, 09:56   #2185
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
A ja uważam, że nie tylko zabawa, ale po prostu żałoba jest sprawą indywidualną. Niektórzy w czasie żaloby nie chodzą na sluby o weselach nie wspominając. Trzeba to uszanować. Każdy ma prawo przeżywać żalobę tak jak chce.
Zgadzam się...
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:56   #2186
emma90
Wtajemniczenie

jakoś nie umiem się dziś dobudzić..

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
tylko meble u góry mają być zielone a fototapeta inna
bardzo fajnepochwal się jak skończycie remont
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 09:59   #2187
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
hello

etam, goście przychodzący na ślub zwykle przynoszą tylko kwiatki lub winko/książkę itp... pierwsze słyszę żeby wypadało dać kopertę...

u nas było kilka osób na samym ślubie, większość to były koleżanki teściowej, których nie znałam ale to było naprawdę miłe, jak podchodziła starsza Pani, mówiła skąd nas zna (bo ona oczywiście o nas wiedziała sporo ) składała życzenia, kwiatek plus kilka ochów i achów nad nami

Może to moja nadinterpretacja ale jeśli ktoś nie chce przyjść na ślub i/lub wesele to będzie szukał wymówek i o ile głupio będzie mu się wykręcać nie mogąc podać jakiegoś "dobrego" powodu, to w momencie gdy może "wykręcić" się żałobą to choćby to zmarła 10 lat nie widziana ciocia to powód uznają za wystarczający

u mnie na weselu było kilka osób z żałobą :
1 cała rodzina gdzie zmarła ciotka TŻa: był jej mąż, dzieci i wnuczka. Byli na ślubie i na weselu na obiedzie. Nie tańczyli, po ok 2 godzinach wyszli.
4 m-ce przed naszym ślubem zmarła też mama mojego taty i teoretycznie ja też miałam żałobę ale nie sądzę by babcia chciała bym odwoływała ślub z tego powodu.
Na weselu był mój tata (nie tańczył) i jego dwaj bracia, którzy normalnie się bawili...

Ale to goście, którzy są proszeni na wesele też tak? Chyba dobrze zrozumiałam? Wg mnie jeśli wybieram się na ślub i wesele, a nagle coś mi wypadnie i nie mogę pójść (chociażby ta żałoba), to idę pod kościół i daję normalny prezent, bo miałam iść na wesele, ale pewne przykre sytuacje doprowadziły do tego, że nie mogę pójść.
A to, że ktoś nie chce iść na wesele zazwyczaj wynika z tego, że szko0da mu kasy, więc wszystko się do jednego sprowadza Przynajmniej ja wiem, że u mnie 90% odmów było tym spowodowanych. Chociaż wymówki były różne - zagranicą są i nie dadzą rady przyjechać, obronę lic. mają, za daleko, nikogo nie znają tam. A ja wiem swoje i wiem, że po prostu im było kasy szkoda. Jak ktoś chce to będzie i już.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Po części się zgadzam, chociaż troszkę nie rozumiem tego, że ktoś nie chce iść na ślub, przecież to uroczystość kościelna, choć z drugiej strony związana z radością itp.
Stary 2013-07-26, 10:06   #2188
cowie
Zakorzenienie

Dzień dobry

Karoloo widziałam projekt mieszkania -
Nawet podkradłam sobie pomysł z tą tapetą na ścianie i drzwiach obok przedpokoju. Tą z ptakiem

Fajny. Mieszkanie któremu się przyglądamy ma pomieszczenie gospodarcze z wejściem właśnie w przedpokoju, a jako, że to nie pełnoprawne pomieszczenie, do którego inni mieliby zaglądać - można je trochę ukryć

Chociaż ja tak snuję te plany i marzenia o nowym mieszkaniu, a raczej nic z tego nie będzie

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 10:14   #2189
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kin_Ga07 Pokaż wiadomość
Śniło mi się, że złamał mi się ząb....
jakby wierzyć w sennikito raczej niezbyt dobry sen
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Miałam sen ślubny. Trudno to nazwać koszmarem, chociaż miłe też nie było. Śniła mi się szalona zabawa, non stop wirowanie na parkiecie, a głównym punktem snu był moment kiedy uświadomiłam sobie, że nie będę miała żadnego normalnego zdjęcia, bo na wszystkich jestem w ruchu, zgrzana i z dziwną miną pffff.
u mnie Twój sen stał się jawą... zobaczymy co wyczaruje Pani fotograf ale na zdjęciach od gości nie mam na żadnym z wesela normalnej miny tylko same jakieś dziwaczne

Stary 2013-07-26, 10:15   #2190
naiat
Zakorzenienie

Tablice i tuby z płatkami zamówione.
W sprawie tortu naskrobałam maila.

Wystarczy tego ślubnego szaleństwa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości