|
|
#2161 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Jest dobrze, a tydzień później nagle nie jest U nas to już nieco się sypało, ale myślałam, że to chwilowe...
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Rozeznanie
|
witajcie dziewczyny
![]() Dołączam do was ![]() dzisiaj rozstałam się z facetem - było ciężko, ale teraz jak o tym myślę to zrobiłam najlepszą rzecz jaką mogłam zrobić.
Ćwiczę z Ewą od 9 maja 2013 SKALPEL : 8 KILLER : 12 TURBO : 3 TOTAL FITNESS : 1 5 treningów 6 minutowych z YouTube : 15 30 day squat challenge 1: 30/30 SIERPNIOWA WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=711771 |
|
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, musicie mi pomóc. Zaczynam się zastanawiać, czy ja przypadkiem nie mam jakichś problemów ze sobą.
Udzielałam się tutaj, sama dawałam rady dziewczynom, podtrzymywałam na duchu... A teraz nie wiem co się ze mną dzieje, do jasnej cholery! Rozstałam się z facetem rok temu, wszystko było naprawdę ok, pogodziłam się z tym, wyszłam na prostą. Ale 3 dni temu, po prostu mój były mi się przyśnił. Nie myślałam o nim, nie wracałam do niego wspomnienami. Czułam się świetnie... ten sen zaburzył moją równowagę. Śniło mi się po prostu, że się całowaliśmy, przytulaliśmy. To było dla mnie strasznie dziwne. Jak wstałam rano to się czułam nieswojo, od tego momentu ciągle o nim myślę, jestem w takim stanie, że mogłabym teraz go odblokować na FB, napisać do niego, cokolwiek. Czuję się z tym POTWORNIE, nie wiem co się stało. A najgorsze jest to, że ja się po prostu już z kimś spotykam. Odrzucam wciąż myśli o byłym, ale one same wracają. Nie wiem, czy ja serio jestem jakaś nienormalna? Myślałam, że wszystko jest okej, bo w sumie było. Byłam szczęśliwa, radosna, a teraz się czuję jakbym się rozstała z nim 2 dni temu, a nie rok temu. Pomóżcie, doradźcie...
|
#2166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to chodzi! Nigdy nie powinnyśmy wątpić, czy zerwanie było dobrą decyzją. Dzięki temu, że nie zwątpiłam wreszcie cieszę się życiem ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację, mychamycha. To TYLKO sen, a to mnie wyprowadziło z równowagi. Do tej pory cały czas mówiłam, że był złym człowiekiem. Ten sen sprawił, że mi się po prostu przypomniały wszystkie dobre chwile z tym człowiekiem. Ale naprawdę było ich mało. I tak szczerze to było mi z nim cholernie źle. Mam nadzieję, że za kilka dni mi miną głupie pomysły i natrętne myśli i wrócę do rzeczywistości.
|
|
#2168 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się
) Zaczęłam o nim nie myśleć jak o ideale tylko jak o frajerze i to przez jego głupotę cieszy mnie to bardzo ) otóż wczoraj miałam pogrzeb wujka, a dzisiaj zmarł mój dziadek. Napisałam do niego, żeby szybko przyjechał, bo się stało coś ważnego. Wyszłam na chwilę z pokoju patrzę 6 nieodebranych połączeń od zastrzeżonego. W końcu odebrałam i odezwała się ona. Się pyta co się stało, a ja że to nie jej sprawa a ona swoje i że mój ex nie chce ze mną gadać, a ja to trudno się nie dowiecie. I po tym zaczęłam go nienawidzić za jego durność. Teraz jak myśle o nim to o samych złych momentach. I czuję, że mam przewagę nad nim, bo wiem, że się martwi, bo tak to by mógł olać mojego smsa. Znam go na tyle, że wiem, że po prostu nie chciał wyjść przed nią na frajera, że leci na moje skinienie. A ona starała się popisać przed nim, starała się być taka jak ja, jak z nią rozmawiałam. Średnio jej to wychodziło, bo nie wiedziała co ma robić. A ja byłam spokojna i nie styrałam jej jeszcze. Mam satysfakcję. Niedługo jadę z koleżanką do tej szkoły co ona chodzi, bo jedziemy odwiedzić starych znajomych to wtedy ją styram, przed całą szkołą. Zastanowię się nad tym. A z mojego byłego i tak już wszyscy się śmieją, że poleciał na takie coś i mówią, że po prostu szuka pocieszenia w byle czym. Bo ona ani ładna, ani fajna ani mądra. Nawet jego kuzyni tak mówią. A ja się skupiam na sobie, w tym tygodniu zmiana fryzury w końcu na tą wymarzoną i niedługo profesjonalna sesja zdjęciowa na zakmnięcie rozdziału z nim. Jest pięknie <3
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko teraz mam myśli że nikt już mnie nie pokocha, że nikomu się nie spodobam
|
#2170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głupoty gadasz
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki trochę wiary w siebie
|
#2173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo za podejście. Najważniejsze to dbać o siebie i cieszyć się życiem, niezależnie od tego czy jest się w związku, czy po związku, czy też przed związkiem. ![]() Jest pięknie, życie jest piękne, tylko same sobie je czasami komplikujemy niepotrzebnie. Sama sobie bigosu narobiłam znowu... A miało być tak pięknie
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
Amambada, to prawda trzeba dbać o siebie. A co takiego zrobiłaś?
Czułam, że on tęskni i się mną interesuje i przez to czułam taką wyższość. Wiem, że go boli, że sobie radzę, że mam świetne przyjaciółki i że odnowiłam kontakty. Wszystkie mówią, że w końcu wróci, ale jakoś mnie to co raz mniej interesuje. Nie mówię, że nie będę miała jeszcze czasami doła, bo pewnie tak będzie, ale w końcu się nie zastanawiam, że to moja wina i co mogę zmienić ![]() Również szczere kondolencje dla ciebie.. |
|
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
Co zrobiłam? W sumie to nie wątek do opisywania tej sytuacji, ale w skrócie:
Wpakowałam się w trudny związek. Mam chyba szczęście do takich. Mój facet mówi, że mnie kocha, że ze mną chce spędzić życie, w ogóle jest cud, miód i orzeszki, (znamy się bardzo krótko - dwa miesiące) ...z drugiej strony ma cały czas na tapecie byłą + dziecko w drodze. Matko bosko. Od początku wiedziałam o wszystkim, a jednak się wpakowałam. A to mogła być przecież któraś z Was/Nas... :/Ja wiem, każdy zasługuje na szczęście, może to zła kobieta była, ale ja nie chcę być szczęśliwa czyimś kosztem, zwłaszcza tak dużym kosztem. On się upiera, że ze mnie nie zrezygnuje, za to ja... mam poważne wątpliwości czy tak powinno być, bo przecież i ja za parę lat mogę się znaleźć w takiej sytuacji. Bardzo poważnie się zastanawiam czy nie wrócić do tego wątku... To świetny facet, zaangażowałam się w tą relację, ale jednak chyba nie tędy droga. Tak się kończą historie jak z filmu ![]() "Nie zawsze pewne bywa Że wszystko dobrze skończy się Jak tez pewności nie ma Że coś się musi skończyć źle Lecz nawet gdy wiadomo Że coś niedobrze skończy się To można mieć nadzieję Ze dobrze zacznie się..." Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2013-10-06 o 23:07 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2177 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ptaszek się przyzwyczaił do obecności dwóch dziupli i wiadomo że mu to nie w smak i w miarę swojego egocentryzmu spróbuje delikatnie zawrócić Cię z drogi buntu
|
|
|
#2178 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, naprawdę się zdziwiłam, ale to kolejny dowód na to, że on ma wszystko i wszystkich gdzieś. Odpisałam mu to samo: nie ma co wyjaśniać, nie pisz więcej |
|
|
|
|
#2179 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2180 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz, ja czasami naprawdę wierzyłam w niektóre rzeczy, które mówił: po ostatniej ostrej kłótni (a on nigdy nie traci panowania nad sobą!), gdy powiedziałam, że nie będę z nim sypiać, zgodził się i nawet powiedział, że tak będzie nam się łatwiej obcowało
oczywiście, gdy byłam u niego po tym po przyjacielsku, przespaliśmy się poza tym, próbowałam nawet uwierzyć w niektóre inne rzeczy (wydawały się logiczne, bo w to, co mówił ogólnie o naszych stosunkach i tamtej dziewczynie, nie wierzyłam ani trochę; dlatego dziwi mnie, że ona wierzyła (znowu!!!)i uważała, że to ja jestem tą złą), ale właśnie, kolejny raz nie wyszło tak, jak chciał ![]() ![]() Po prostu potrzebowałam kolejnego dowodu na to, że niewarto, łatwiej mi było całkowicie odejść. Skoro nie ma po co się starać (nawet tylko dla seksu), to nie widzę sensu. Wiem, że dobrze zrobiłam. Może teraz otworzę się na nowe znajomości. Bo chętni są. |
|
|
|
#2181 |
|
po drugiej stronie szafy
|
kaguya, najważniejsze że W KOŃCU przestałaś widzieć jakikolwiek sens
Przyznam, że nie mogłam się doczekać tej chwili
|
|
#2182 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
A ja... weszłam na czata
W zasadzie nie wiem po co. Nie szukam tak zwanego klina, pocieszyciela. Oczywiście musiałam oddzielić ziarno od plew, ale popisałam sobie z kilkoma osobami płci przeciwnej. Nie flirtowałam. Pisałam z jednym starszym panem, którego poprosiłam o radę. Pisałam z rówieśnikami. I powiem Wam, że pomogło. Jeszcze o 15:00 ryczałam w poduszkę, potem nawet jeśli pomyślałam o swoim eks to tak obojętnie, bez łez. Myślę, że nie ma co na siłę szukać wrażeń, ale też niczego nie wykluczać, nie zamykać się na innych. W zasadzie taka zwykła rozmowa uświadomiła mi, że na moim byłym świat się nie kończy, że mam dopiero 24lata i jeszcze mam szansę na szczęście i na to, że komuś się spodobam i uzna mnie za interesującą osobę. Owszem, zdarza mi się płakać, ale to już nie jest taka bezdenna rozpacz. Czasem spojrzę na nasze wspólne zdjęcia i jest mi żal, że tak to się skończyło...bo jednak sześć lat to kawał czasu. Tej nocy mi się śnił. Siedział i trzymał mnie za rękę. Obudziłam się z uśmiechem na ustach, no a potem...przypomniałam sobie, że to już nie wróci
|
|
|
|
#2184 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Jak przestaniem się nad tym zastanawiać, to sen odejdzie do przeszłości razem z nim Cytat:
Jakie rozstania stają się mało ważne w obliczu prawdziwego odejścia...Czyli pan ze sklepu zostanie niedługo ojcem? Jakie ma relacje z byłą? Co Ci o niej opowiadał? Poznałaś ją?
|
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm...z boku to wygląda trochę kiepsko,zwłaszcza z tym dzieckiem. nie chcę Ci tutaj dawać wielkich rad, ale powiem Ci,ze póki jeszcze nie wkręciłaś się za bardzo, to to przemyśl,bo 2 miesiące,to jednak mało. ale rób co Ci serce podpowiada ![]() ja także zaczęłam się spotykać z pewnym facetem i niby wszystko ok,ale nie wiem,czy to jest to. Nie wiem,czy to nie jest przypadkiem tak,że chce tylko załatać tę dziurę,która została mi po ex, ma wrażenie,że jest dla mnie za....spokojny
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
E ta, u mnie jak na razie od prawie 4 miesięcy tylko jeden i to jeszcze 16 - latek
|
#2187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
Widzę,że na moje posty nikt nie reaguje.
Dziś przyszedł do szkoły,podszedł do mnie,że chce porozmawiać,ja odparłam ,że nie mamy o czym a on:zrywasz? ja: tak. on:że co?tylko dlatego ,że się pokłóciliśmy?Do końca dnia z nim nie rozmawiałam,jedynie kilka lekcji później powiedział,że mam się ogarnąć.Odparłam,że niech inną traktuję jak szmatę. Teraz dzwoni,odebrałam raz,powiedział:na ch*j ja się tak starałem,po co to było?patrze nieźle Ci zależało. Dziewczyny Już nie wiem co pisać...Nikt nie wierzy we mnie.Czytam "kobiety ,które kochają za bardzo"...Jakbym czytała o sobie książkę. Czy ja jeszcze mam szansę wyrwać się z tego bagna raz na zawsze i wejść kiedyś w normalny związek?
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, moja mama poznała swojego partnera na czacie i już są 7 lat razem
|
|
#2190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spotkałam się z nim dziś. Oficjalnie ze mną zerwał. I mimo, że było kulturalnie i w ogóle nie płakałam przy nim, nawet sobie pożartowaliśmy to... teraz siedzę i przeglądam zdjęcia i beczę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

znam ten ból, też rozstałam się z TŻtem z dnia na dzień
jeszcze tydzień przed rozstaniem zorganizował romantyczny wieczór 
I o to chodzi! Nigdy nie powinnyśmy wątpić, czy zerwanie było dobrą decyzją. Dzięki temu, że nie zwątpiłam wreszcie cieszę się życiem

:/