|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4,92% |
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! |
1 | 1,64% |
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! |
55 | 90,16% |
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? |
0 | 0% |
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! |
2 | 3,28% |
listopadowo grudniowe mamusie |
0 | 0% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
witajcie Mamusie
![]() My zaczęliśmy 33 tc... mówili że będzie się dłużyć a te tyg leeeecą ![]() Może któraś mi tu coś poradzi.. od jakiegoś tyg mam potworne swędzenie dłoni.. ale takie szaleńcze ![]() ![]() a tak poza tym od kilku dni czeka fuura prania Małego do wyprasowania no i co? oczywiście NIC mi się nie chce... cały dzień bym leżała ![]()
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
iskra-nawilzaj, najlepiej olejkami.Ja mam z weledy. Mnie dopada swedzenie stop i lydek.Dloni tez, ale wyniki mam ok.
Ale pedzicie, nie nadazam za wami ![]() Od przyszlego tygodnia niech sie dzieje co chce. Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-10-10 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
De ale masz jakiś konkretny? nie wiem do ciała/do rąk.. nie miałam nigdy ich kosmetyków to nawet nie znam.. :/
#2164 |
Wtajemniczenie
|
Mam z wyciagiem z granatu.Pieknie pachnie.
![]() O kurcze ale u was te olejki drogie- u mnie kosztuja 16 euro http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...em-100-ml.html Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-10-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
czesc
matko jaka mialam noc, masakra, nie wiadomo jak sie ulozyc zeby bylo dobrze, gratuluje kolejnych tygodni, acelinka czapka super, sama ja chcialam ale tz na mnie naskoczyl (oczywiscie w zartach) ze wszystko z uszami bym kupowala ![]() dzidzia super, ze jest lepeiej, Sylwia sliczny kombinezon, czas zasuwa, ja dzis niby 31 tydzien czyli od jutra 8 miesiac,
#2167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beatka ze wszystkim sobie poradzisz ! ![]() ![]() Powiem Ci że ja na początku miałam problemy z ubraniem małego teraz wzbogaciłam się o kilka malusieńkich rzeczy (mama pobuszowała po lumpeksach) i problemu już nie ma ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie baaaaardzo podoba mi się macierzyństwo ![]() ![]() Zadzwoniłam do męża praktycznie z płaczem że tragedia jest z tym naszym pokojem i że ciągle coś wychodzi, bo teraz jeszcze pytali mnie co robić z podłogą. Była opcja żeby parkiet cyklinować (chyba dobrze napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciesze sie że brzunio okej ![]() spróbuj z tą cytrynką ![]() ![]() co do remontu - my jestesmy po ślubie 3 lata, razem mieszkamy od 5 lat a teraz przy remoncie nasze mamy też nas wsparły finansowo. Pomyśl sobie, że przecież za 20 lat też Jaśkowi chętnie pomożesz jeśli będziesz mogła ![]() szkokda że tak rzeczy wynikaja przy tym remoncie, tak jest chyba zawsze z remontami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehhhe ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |||
Rozeznanie
|
nawet mi nie mów
![]() taki urok ciąży, jedne przechodzą pięknie i gładko, inne nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O matko i córko! Nie wiedziałam, że tak wykończy mnie odkurzenie 120 metrów ![]() ![]() Idę smażyć kotlety ![]()
![]() |
#2170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cyklinowanie przy Jasieńku bym odradzała jednak bo to kupa kurzu i smród lakieru. A panele można położyć na ten parkiet, jak się Wam za kilka lat zamarzy drewniana podłoga to wtedy bez problemu panele się ściągnie i można cyklinowac ![]() Lece pod prysznic i do przedszkola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Sylwia Fajny kombinezon
![]() Cytat:
![]() Następne prasowanie skończone ![]() Udeczka się pieką,ziemniaczki gotują Głodna jestem! Jaki tutaj spokój dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w sumie czapeczki to mam z uszkami i kombinezonik ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem że na swędzenie okłady z mokrego ręcznika pomagają, ale teraz pora roku taka troche niesprzyjająca na obkładanie się mokrym. Miłego popołudnia ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieci do roku nie umieja wymuszac. ![]() A co do radzenia sobie- oj pamietam jak majac dziecko w nosidelku pielilam w ogrodku czy jak spal w wozku malowalam plot, by zrobic mezowi niespodzianke.Masz racje, jak sie chce to sie da zrobic i polaczyl wszystko. Ty masz jeszcze dobrze, bo nie masz calego domu na glowie, dzielisz prace z tesciowa, a to duza pomoc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
a ja mam dziś jakąś depresje
![]() Leże sobie od rana sama, nudze się strasznie, nic mi dziś nie wychodzi ![]() Ciśnienie tak średnio spada, niy wiem że od razu nie spadnie bo w szpitalu dopiero po całym dniu i nocy zaczeło się normować ale i ta mnie wszystko denerwuje ![]() a do tego Mały mnie jeszcze dziś porządnie nie skopał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za☠☠☠iście tż mnie podbudował ![]() Naprawa piecyka 2 stówy ![]() ![]() Jeszcze akumulator w samochodzie i jakieś dysze czy cuś prawie 1000 ☠☠☠☠a ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiula ![]() niezle,
![]() |
#2179 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój Miś też dziś mniej się wierci. A ja mam jakoś mało sił, wczoraj resztkę prasowania chciałam zrobić to prawie padłam nad deską i rozłożyłam to na 2 dni... Ale jest plus dzisiejszego dnia: u mnie dziś otworzyli Lidla i moja mama upolowała dresik i bluzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Wtajemniczenie
|
zwariowaneserduszko- chodz do mnie, mam troche wiecej do odkurzania a sily i checi brak
![]() nemosek- kocham takie niespodziewane wydatki. My ostatnio bankrutujemy przez nasza kotke- miesiac temu 300 euro, wczoraj 180. Na dniach szykuje sie nastepna wizyta. ![]() kasiula- zjedz sobie czekolade.Ja zrobilam kilka dni temu blok czekoladowy i zajadam codziennie. Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-10-10 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Rozeznanie
|
Kociak85 dobra i taka wygrana
![]() ![]() dzidziadziumdzia ![]() ![]() Miss Triss, Nasturcja zdrówka dużo!!!!! issia88 oby skurcze przeszły!!!! ![]() motylek85dobrze, że nocka spokojna ![]() ![]() anulka2205 u nas też 3 piętro bez windy i opcje są trzy: albo wózek do piwnicy(jeszcze tam nie byłam bo muszę się o klucz do właściciela uśmiechnąć), albo stelaż zostaje przypięty na dole, a ja z gondolką i Tomaszem wędruję na górę-mąż po pracy wniesie stelaż i przed pracą zniesie, albo stelaż zamieszka w samochodzie ![]() sanrinoo ![]() ![]() ![]() Nemosek, Kyte, Babku ![]() ![]() ![]() Anoula za bezproblemowe uzyskanie podpisu ![]() Babku mój lekarz też nic nie komentuje dolnej fryzurki ![]() Nemosku oj, to się Wam wydatków nazbierało ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiula ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- I się nie przywitałam ![]() ![]() ![]() ![]()
#2183 |
Rozeznanie
|
Nasmazylam milion piencet sto dziewiecet kotletow i padlam
![]() ![]() Zobaczymy co na ktg wyjdzie,ide na 17,pozniej do tesciowej,wiec bede wieczorkiem ![]() A...kombinezon sliczny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Domi,jak czytam co piszesz to zycze kazdej z nas (w tym sobie) takiego zadowolenia z macierzynstwa...oby tej pozytywnej energii bylo jak najwiecej,trzymajcie sie i powodzenia przy przechodzeniu przez remontowe sprawy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Dobrze, że zostały dwa tygodnie do porodu bo bym się wykończyła psychicznie.. Tż powiedział, że zabierze mi neta jak nie przestane czytac tych bzdur bo przecież wczoraj mialam usg i z Maleńkim wszystko super eh... |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Rozeznanie
|
staram się nie przesadzać, ale dopóki jesteśmy u moich rodziców w domu, to jakoś czuję obowiązek, że muszę ugotować, poprać, posprzątać, prasować w ramach podziękowania za to, że nas tak długo przechowują.. mieliśmy tu być tylko dwa tygodnie, góra miesiąc, a już 5 miesiąc leci
![]() ![]() już mnie skurczybyki cholerne zaczęły łapać, więc no spa i leżenie do końca dnia ![]() Leosiek kocha mamę i jeszcze chwilkę poczeka ![]() Cytat:
![]() idę się położyć ![]() ![]()
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam problem, wyprałam kombinezony bez wirowania bo są misiowe i bałam się zmechacenia, no i wyschły z wierzchu w środku są nadal mokre i od wody już niezbyt ładnie pachną wilgocią, choć wiszą 2 dzień. Co robić uprać jeszcze raz i wywirować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też od razu mówiłam że cyklinowanie odpada ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki "remontowe" (że tak to ujmę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardzo sobie chwalę olejki z Alterry lub mamusiowy z Babydream. Ale pięknie na dworze dzisiaj. Idę zaraz na spacer. Zajrzę do Biedronki przy okazji, uzupełnię zapasy rzodkiewki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aj ja też dziś jakaś przybita jestem, a młody szaleje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
U mnie w lumpeksie jest zatrzęsienie kombinezonów, niektóre śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.