![]() |
#2161 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do jedzenia, to nie mam pojęcia, bo u nas od początku szło dobrze i problemów nie było ![]()
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za zainteresowanie ![]() Spiii, to i ja sie drzemne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to oby przystopowało, bo limit wyczerpiecie
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Debrah u nas raz grudki przejdą, a raz nie
![]() ellmi ![]() Lady zdrówka dla Pietraszka ![]() Bokeh podasz przepis ![]() ![]() ![]() nawijko tulę mocno ![]() pisałaś w końcu, co się wydarzyło w Biedrze? Bo chyba przeoczyłam... oglądam Taniec trzcin, ogląda któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
chcialam wstawic zdjecie mojej 11-sto miesiecznej dziewczyny ale cos nie chce sie wgrac
dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Co to ten taniec trzcin i gdzie?
U nas tez dziwnie z grudkami, bo czasem zje, a czasem prawie rzyg i cofka od razu. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Lady : biedny Pietraszko, kurcze sezon chorobowy widze trwa..;/ Spokojnej nocy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
film dokumentalny o święcie w Suazi
ogólnie teksty takie walą, że szok ![]() rozmawiają dziewczyny o seksie i jedna mówi, że straciła dziewictwo w wiek 15 lat a druga mówi, że pamiętam, wtedy wszyscy się z Ciebie śmiali, ze jesteś najstarszą dziewicą na świecie ![]() albo tatuś, który chce sprawdzać, czy jej córki są nadal dziewicami -regularnie, żeby bały się chodzić do buszu z chłopakami... na jedynce |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43989953]mówisz i masz
![]() http://joemonster.org/art/8073[/QUOTE] LADYYYYYYY....przyłóż palec ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
dobranocki
![]()
#2172 |
Zadomowienie
|
Szaja to będziecie do ośrodka w Katowicach też na reh. chodzić?
Nawijko tulę! Oby się polepszyło chociaż na 3h... wiem, że mało, ale w takie dni cieszy jak wygrana w totka ![]() ![]() Tress brawo za kroczki! Bokeh brzmi pysznie i na pewno smakowało! ![]() Ellmi o kurde, to nie chciałabym być teraz na miejscu Twojego tż... ![]() Lady zdrówka dla Pietraszka! Moja wczoraj charczała jak usypiała, ale wcześniej wpadła w histerię i to przez to. Ale oczywiście do takiego wniosku doszłam rano, wcześniej ślęczałam nad nią czy przypadkiem się nic nie dzieje i czy już wkraczać z nawilżaniem powietrza ![]() Kija ale się Was uczepiły te choróbska :/ może wychoruje Ci się Grześ na koniec roku i od stycznia będzie już ok ![]() W ogóle wiecie jaką mi niespodziankę mąż zrobił? Pojechał wczoraj do sklepu i zajrzał przy okazji do Jyska i kupił mi nowy regał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę spać, bo padam... A chciałam jeszcze książkę poczytać... Miłej nocki i do jutra.... Zapomniałabym.... Piszecie o sankach. Mój tż ostatnio wypatrzył Paulinie sanki... Nie wiem jak wyglądają w rzeczywistości, ale wg niego są idealne... na 2 stronie na dole są.. takie niebieskie z pomarańczowym oparciem... http://www.majsterpl.pl/gazetka-promocyjna |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i klata w tle wymiata ![]() Cytat:
Ja mam taką bransoletkę ![]() ach ta moja mentalność nastolatki ![]() Cytat:
![]() co do łuszczącej się skóry: ja mam przetłuszczającą się, ale taką z suchymi skórkami. Żadne kremy mi nie pomagały, udało mi się zwalczyć te skórki tonikiem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html po prostu po każdym umyciu twarzy i przed makijażem myję nim buzię, a potem nakładam krem: na dzień matujący żel z tej samej serii (świetnie się u mnie sprawdza) natomiast na noc daję ziaję z tlenkiem cynku. U mnie rozchodzi się właśnie o przemywanie tonikiem, bo bez niego skóra dalej się łuszczyła. Cytat:
U mnie też dzieciątko ![]() ![]() ![]() co do tż - padłam ![]() aha, Misia - Twoja Hania ze szczeniaczkiem jest niesamowita ![]() Tż dziś wrócił z pracy pół godziny temu. Po weekendzie z nim, przyznaję, że dziś był świetny dzień. Nikt mi nie buczał nad uchem, nie rozwalał dnia, mogę robić co chcę. Oj źle to wygląda. Przez Was spodobał mi się uczniaczek ![]() ![]() Idę pracować. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-02 o 23:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zadomowienie
|
Debrah Ania zajarzyła o co chodzi z grudkami w tamtym tygodniu. Na razie z takimi maleńkimi grudkami, ze słoiczków po 6 miesiącu. Wcześniej miała odruch wymiotny jak tylko poczuła taką zupkę końcem języka. Nie było szans żeby połknęła choć ćwierć łyżeczki. Cóż, dawałam to co chciała czyli papki dla dzidziusiów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:44 ---------- debrah wazne, zeby cos jadla, ale tez istotne, by przekonala sie do grudek, wiec dawalabym rozne sloiczki szklanko po dlugich dyskusjach zdecydowalismy sie na ceremonie w rodzimym obrzadku, juz chyba nawet swiatynie wybralismy. Ps. Czesc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Meneq,
![]() Akcja odciaganie glutow zakonczona. Wyobrazcie sobie to, ide z frida wyplukac ja do lazienki, a glut mi plum na dywanik ![]() Takie atrakcje o 4 nad ranem. Jestem padnieta, spalam ciagiem moze 20min tak to pare minut czuwania na siedzaco, ale babel przynajmniej nie kaszle, tylko ten katarek. Mam nadzieje, ze przejdzie ![]() Pewnie dlatego byl taki marudny wczoraj..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedny Pietraszko! Zdrowka!! ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- tresello u mnie 6 przychodzil sw. Mikolaj a w Wigilie Gwiazdor. Ale poki zyli dziadkowie, to bylo Dzieciatko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Cycuś nie.
Butelka tak. Ale że nie mogłam spać w nocy to raz było mm, a potem odciagnelam 180 ml i wypiła z butli moje mleczko ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawijko jak u Was? u nas nocka ładna, tzn chyba 3 pobudki (3 pobudki do 3 nad ranem) a potem nie mam pojęcia, czy coś się działo :/) pobudka o 7 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Mlody juz wstal. Zasnal przed 6. Jestem wykonczona :'(
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2182 | |
Rozeznanie
|
Aga,nie biczuj sie
![]() Nawijko,tule mocno ![]() ![]() Pstryczku,wymiatacie z TZtem,nie ma co, Dzjkob bedzie mial wesolo z Wami ![]() U nas moj czlowieczek zasnal o 20:15, a obudzil sie o... 3:28!!! ![]() ![]() Milego dnia kochane ![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() |
#2184 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale słońce za oknem i jaki mróz, brrrrrrr Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a u nas niby Gwiazdka, ale w sumie to się mówi, że też Mikołaj ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
![]() Mój urwisek śpi a ja jem śniadanko ... Poza tym frajer nadal mnie w.ku.r.wia bo gdzie to on nie był,czego to on nie ma,jaki to on mądry ... Taaa ku.wa siedzi 7 lat za granicą i "dorobił się" wynajmowanego mieszkania. Śmiech na sali. Kapiszon je.bany. Predzej ja się dorobie w Polsce jak on tam-z takim podejściem. Nie wiem na ile przyjechali ale mogą już wracać ![]() Nie pasuje mi taka zepsuta atmosfera. Nie umiem żyć z nimi. Lady-zdrówka dla Pietraszka ![]() Aaaa wczoraj pierwszy raz widziałam żubry (po tym jak Hope napisała ![]() ![]()
#2186 |
Zakorzenienie
|
pytanie: jak się tylko polubi jakiś profil na FB, ale nie doda go do znajomych, to ta osoba widzi, co się dzieje na mojej tablicy? co ja piszę i jakie fotki wrzucam? bo kurde nasz szef założył profil naszego biura i mamy to polubić i tak się zastanawiam; nie chcę, żeby widział moją tablicę
#2187 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-03 o 08:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Nomen, Nancy dzięki za słowa otuchy
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Witam się,
Nie było mnie, ale czytałam na bieżąco (przez to prawie nic nie pamiętam), bo jakoś po piątkowym popołudniu miałam trochę nerwów, humor się popsuł i w sumie w taką chandrę popadłam. Troszkę się ostatnio czułam(?) hmm.. ignorowana, pomijana tu na forum. A przykro bo jestem jedną z pierwszych ciężarówek na wątku, a mimo to czasami mam wrażenie, że jakby mnie nie było to bez echa. I co ja pamiętam? Oczywiście spóźnione życzenia miesięcznicowe dla: Zosi, Olusi, Hani i Tomaszka za 10 miesięcy ![]() Igusia i Nataszki za 11 miesięcy oraz Ani za 10 miesięcy ![]() I dzisiejsze ![]() Gorące ![]() ![]() Fewciu przykre, że już przyszedł ten czas żłobka ![]() Ill, fajnie że już jesteś ![]() Lady czekam na teścik ![]() Mała współczuję kwasu Aga to co? Odstawiacie się? Więcej teraz nie pamiętam, ale bardzo dziękuję dziewczynom, które się pytały o mnie, bardzo to miłe ![]() Proszę tutaj rozbój http://www.youtube.com/watch?v=nE1JY...ature=youtu.be Uprasza się o niezwracanie uwagi na moją mamę i na mnie na końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja tak na szybko pytanie mam : czy jeśli dziecku nie lecą gluty z nosa ale słychać , że jakby "wciąga" coś nosem i charczy to znaczy że nos jest zatkany i psiknąć nasivinem ????
![]() Przepraszam, że takie głupie pyt ale na prawdę nie wiem, a pierwszy raz taka sytuacja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.