|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
![]() Ja też Wam życzę, aby Nowy Rok był lepszy niż ostatni ale gorszy niż następny Dużo w tym roku miałyśmy radosnych chwil. Niby 13 a jakże dla Nas szczęśliwaOby zdrowie było a reszta się jakoś ułoży |
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się melduję Sylwestrowo
zrobiłam sałatkę (gyrosa ze słodką cukinią mniam mniam), teraz ciasto francuskie z pieczarkami się robi, zaszalejemy z tż jak nic ah i otworzymy pepsi wystarczy tego szaleństwa oglądam seksmisję, uwielbiam ten film ![]() tylko mnie sąsiedzi denerwują, jak można tak głośno muzyki słuchać, przecież małe dzieci śpią |
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to juz nie mój cyrk, nie moje małpy ![]() nie wiem czy dotrwam do tej pólnocy bo ziewam jak lemur, wstyd..... |
|
|
|
|
#2164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane..od jutra zaczynam Was nadrabiać
a my siedzimy u teściów, Antonio śpi pod pół godziny dopiero..i chętnie bym się już ułożyła obok niego...ale jeszcze troszkę i ciepła kołderka.... jakoś mnie ani święta ani sylwester nie podniecają w tym roku, no poza tym ze to pierwsze z Antoniem...![]() A teraz szybciutko... NAJLEPSZE ŻYCZENIA NOWOROCZNE, ABY NASTĘPNY ROK BYŁ PEŁEN RADOŚCI, SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI, ZDROWIA I POMYŚLNOŚCI-ORAZ JAK NAJMNIEJ TROSK I PROBLEMÓW, DLA WAS KOCHANE I WASZYCH RODZINEK...MOJA DRUGA RODZINKO..... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
Kochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie - zyczenia!
Kochane oby ten nastepny rok byl jeszcze lepszy od tego!! Usmiechu na twarzy i samych wspanialych chwil z dzieciaczkami i TZtami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Otóz to!:thumbup:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
Czyli, że co? zamykam tugezę?
ja poszalałam, że ło! po 20 od teściów wyszliśmy, piechotką, po 21 w domku, młode do łóżek i najpierw ze starszą usnęłam (co z tego, że tatuś w domu, skoro dziecko mamunię sobie zażyczyło...), potem z młodszą, w efekcie o północy mąż mnie smsem obudził z życzeniami no to wstałam, wpierdzieliłam sałatkę i wlazłam tu ![]() Serdeczne życzenia na rok 2014, coby nas humor dziewczyny nie opuszczał! Hje, ściskam, bo może nas podczytujesz ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Evel zdrówka! |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Przez to długie siedzenie teraz zasnąć nie mogę ![]() Maz chrapie, Zuzka zasnęła po butelce. Dobrze piszecie jesteście drugą rodzina ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze wpadlam sprawdzić czy wogóle któraś polala tego noworocznego szampana w kielichy...no i niestety
![]() ![]() Więc czynię swoją powinnosc..zaczynam lac w kielichy...dziewczyny szklany w gore do toastu..zdrowia..humoru i jak to napisac..hmmmm?dalszego naszego takiego zwarcia ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Czy wszystkie dzieciaczki jeszcze śpią? Daria nie śpi od 6.00. A myśmy poszli spać dopiero o 2.... A przez najblizszy czas też sie nie wyspie bo będę sama z Daria w szpitalu. .... za☠☠☠iscie..
|
#2175 |
|
Konto usunięte
|
Jakie śpią, kobieto, nie bluźnij
6:40 pobudka, a w nocy 2-3:30 tugeza, wstawanie na śpiąco, siadanie na śpiąco, włażenie na mamusię na śpiąco...
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
YO!
Myśmy poszli spać po 23 Gdyby nie obecność Dadudsia to bym powiedziała że to najgorszy sylwester jaki miałam (podobnie jak święta)Dadolowi puściliśmy fajerwerki po 20 Ale miał minę cieszył się jak głupi ![]() Poszedł spać po 21, jadł przed 1, potem popłakiwał po 6 to zjadł butelkę i spaliśmy do 8:00 ![]() Silver za badanie
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Heja..u nas Antonio spał od 22, o 1 przenesiliśmy go od teściów i się przebudził, ale szybko zasnął...o 3 znów pobudka..i spał już z nami do 8.40
..Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
O już, taka zabawa..jeszcze w piżamie.
P.s. Malz wczoraj ubierał małego...wyjął z dna szafki pajaca(bo był fajny ) ale..za dlugi 10cm, na jakiego półtora roczne dziecko najmniej![]() Silver kciukasy za badanie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-01-01 o 09:06 |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!
My poszliśmy spać po 22 U nas noce są kiepskie, więc wolałam odpocząć. O 24 obudziły nas peardy, z każdej strony bloku ktoś strzelał, było głośno jak na wojnie, ja, stary koń się obudziłam, a Blanka miała wszystko w.... pieluszce Nawet nie drgnęła! Zasnęła o 19, o 21.30 się obudziła i spała do 6.15, bez przerwy ![]() Teraz chodzi i gada, cały czas ba ba ba ba ba ![]() Silver trzymam kciuki za szpital! Oby szybko było po wszystkim!
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu oby to początek super nocek...trzymam kciuki..:thumbup::thumbup :
![]() A co do stawania pod stołem....u nas identiko... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj się! Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia w szpitalu kochana Miałam nosa żeby o 22 iść spać, młody wstał o 6 i dalej szaleje. Fewciu brawa za nockę, oby już takie były dobre
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Rozeznanie
|
KOBIETKI SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU!!! A DLA DZIECIACZKÓW DUŻO ZDRÓWKA!
Ja dalej internetu nie załatwiłam. troszkę was podczytałam i jakoś mi smutno bo nie potrafię się wbić, nie wiem co u was na bieżąco. Sylwester taki sobie, jest u nas brat z dziewczyną przyjechali z Holandii, jeszcze śpią, tzn sie budzą, tż z bratową sobie podrinkowali, ja wypiłam piwko, Lenka nawet spała przy petardach, po północy wypiłam pikolo, złożyliśmy sobie życzenia i poszłam do lenusi. coś czuję że tż będzie ledwo żywy bo dopiero rano zdjął skarpetki jeszcze dziś odwozimy ich do rodziców więc czeka nas kawałek drogi. lenusia jeszcze dosypia więc mam troszkę chwili dla siebie, niepamiętam kiedy tak sobie posiedziałam godzinkę w spokoju z laptopem ;-) Lenka o tej chorobie nie chce mi jeść, do tego wychodzi druga górna jedynka. Macie jakieś postanowienia na nowy rok? ja miałam nie jeść słodyczy tylko mi sie przypomiało jak zjadłam kilka toffifee. tak w ogóle czuję się jakoś do dupy ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- a i jeszcze: Silwer trzymam kciuki za badania. Szaja brawo dla Dorki, super sobie radzi. Fewciu jak Blanka się rozkręci z mowieniem to zatęsknisz za chwilą ciszy ;-) zdrówka dla Małej i dzieciaczków. standardowo
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
Jestesmy w pociagu
![]() Kuba rozgadany (nie wiem czy wspolpasazerom do smiechu :P), rozglada sie na wszystkie strony. U mamusi na kolankach, wiec ani mysli buczec :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas impreza Amelci od 23:30 do 3.30 gdzieś... Humor świetny, płacz jak zabierali z podłogi żeby spać położyć! Po co skoro można sie bawić?
A przed 7 wstalysmy na dobre! Teraz zasypia przy Uu na drzemke. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podziwiam cię ![]() Moje dziecko nie potrafi beze mnie żyć -dosłownie, mama jest najlepsza na wszystko, potrzebna do wszystkiego, naewt jak jest z tatą to muszę być blizko.
|
|
#2189 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku U nas wczoraj byli znajomi do 4 więc zanim posprzątałam było przed 5. Hania na szczęście spała do 8, ale i tak jestem zombie i pytanie. dawałyście już takie normalne krowie mleko?? sliver kciuki za badanie insolito uważaj żeby jeszcze nie zaczął oglądać mjm od początku i zdrówka!sylwietta to super cena za garnuszek! Debrah uwielbiam Cię czytać Deli ale masz pomocnicę w domu ![]() szaja brawa dla Dorki ![]() mała ![]() Ewik brawa za ząbki ![]() pstryczku brawa dla dzielnego Kubusia ![]() elllmi biedny Mały ![]() evel zdrowia! nawijko spokojnej podróży fewciu brawa za nockę! oby takich więcej
|
#2190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w Nowym Roku
Cytat:
co ciekawsze bez zabezpieczenia Potem zasnąć nie mogłam bo tłukli petardami. Jak zasnęłam ok 00.30 to o 1.40 Dominik wstał i do 3 imprezaTrzymam kciuki za badanie! I współczuję pobytu w szpitalu ![]() Cytat:
![]() Misiael ja samego krowiego mleka nie dawałam. Tylko niewielkie ilości produktów, typu bieluch, twarożek. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

Niezly utarg dzis maja :P:P
Dużo w tym roku miałyśmy radosnych chwil. Niby 13 a jakże dla Nas szczęśliwa
wystarczy tego szaleństwa 
no bo skoro nie zdaje sobie sprawy jaki to czort jest z mamusi i braciszka... a niech tam se zyją 

Gdyby nie obecność Dadudsia to bym powiedziała że to najgorszy sylwester jaki miałam (podobnie jak święta)
za badanie
U nas noce są kiepskie, więc wolałam odpocząć. O 24 obudziły nas peardy, z każdej strony bloku ktoś strzelał, było głośno jak na wojnie, ja, stary koń się obudziłam, a Blanka miała wszystko w.... pieluszce 

Potem zasnąć nie mogłam bo tłukli petardami. Jak zasnęłam ok 00.30 to o 1.40 Dominik wstał i do 3 impreza