|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Najlepsze zyczenia na nowy rok!!
My juz zaczelismy ;-) a tz przygtowuje "tradycyjny" makaron, ktory powinno sie zjesc jeszcze w Sylwestra... |
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi biedny fifi ;[
ja dawałm dezaftan [pomaga] |
|
|
|
#2133 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
![]() ja tak na szybciutko: Życzę Wam aby 2014 rok był pełen magicznych chwil pełnych pozytywów. Aby udało Wam się spełnić postanowienia noworoczne oraz żeby w Waszym życiu nie brakowało miłości, radości i spokoju i aby za rok, w sylwestra, każdy z Was mógł powiedzieć, że to był dobry rok I jeszcze przekazuję Życzenia od HJE: udanej zabawy i żeby dzieciaczki się pozwoliły wybawić
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ode mnie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo szczęścia, miłości, zdrówka dobrego, samych powodów do radości i pociechy z naszych małych Brzdąców, a dla tych, które chciałyby II kreseczek
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
mamy dziewczynek: http://allegro.pl/pajac-the-children...828438915.html
wpadł mi w oko
|
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że święta udało się spędzić w domu.... to nie wiem czy niebawem nie trafimy do szpitala... Mała znowu chora... Dziś już się zaczynałam pakować do szpitala... Byłam pewna, że znowu duszności, ale coś mnie tknęło i nosek oczyściłam i przeszło, także chyba to z zatkanego noska tak dziwnie oddychała... Mam nadzieję, że nic się gorszego nie rozwinie. Narazie mamy ogromne katarzysko, suchy kaszel i gorączke.... Śpi prawie cały czas... A przy okazji chcę życzyć wszystkim wszytskiego co najlepsze.... Dziewczyny co z Blogerką??? Dawno nie widziałam, żeby coś pisała... |
|
|
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
Czesc czolem
![]() Za chwile skonczy sie ten niesamowity dla nas mamusiek rok, zobaczcie ile cudownych momentow przed nami http://youtu.be/Df2rijKGQBw Oby ten nadchodzacy rok byl lepszy od mijajacego! Ellmi my na afty plukalismu rozrobionym z woda dentinoxem a. |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta- Oskar ma łożeczko przy naszym łóżku. Jak zaczyna się tylko wiercić to wstaje daje mu smoczek i idę do kuchni robić mleko. Czasem zanim się na dobre wybudzi ja jestem już spowrotem. Dzisiaj się np idealnie czasowo wstrzeliłam,ale bywa również tak że robię mleko a za chwilę słyszę płacz. Jeszcze do niedawna smoczek wystarczał mu na dobrą godzinę zanim obudził się na mleko a teraz to trwa góra 5 minut
nie: Działam naprawdę szybko więc nie rozumiem za bardzo jego irytacji
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za odpowiedzi, bratówka ma mi coś kupić w aptece; o aphtinie myslałam, bo mam, ale on ma ten kwas borowy czy coś tam, to samo co tormentiol i sama nie wiem
![]() nadrobiłam dwie stronki, doczytałam, że Daduś nam chodzi ![]() udanego sywlestra
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego Sylwestra kochane
![]() Tez ide sie szykowac, salatka zrobiona, szarlotka zrobiona, zakupy zrobione, ananas kupiony, mniam! Gruba jestem po tych swietach strasznie. Dzisiaj kupilam sobie stanik i jak zobaczylam sie w lustrze to mi sie plakac zachcialo, sam tluszcz!!!!!!!!!!! Fuj Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2141 |
|
Konto usunięte
|
A my u tesciow jestesmy `
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |||
|
Wtajemniczenie
|
A ja, że jaka Wigilia taki cały rok
![]() Cytat:
A film.. mój mąż już mi zapowiedział, że on ogląda Seksmisję (na 1 chyba ma być).Cytat:
Cytat:
Mala już Ci lepiej?? Może faktycznie powinnaś do lekarza pójść. Choć sama wiem, jak to się lekceważy własne dolegliwości.. Moje chłopy na spacer jeszcze poszły może jak się Dominik przewietrzy przed snem to pośpi lepiej![]() Ja też Wam życzę udanej zabawy Sylwestrowej. Ja to chyba sobie piżamę wyprasuję, żeby bardziej szałowo było
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-12-31 o 18:26 |
|||
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Scotasia u mnie też się mówi że jaka Wigilia taki cały rok
![]() Zuzka w nocy jak się budzi to od razu albo siada albo ucieka z łóżka. A podgrzewacz i mleko stoją obok łóżka na szafce więc jak się budzi i widzi że mleko zaczynam robić to się patrzy i czeka grzecznie, a ja nawet z łóżka nie schodzę. ![]() ![]() Wszystkiego Najlepszego w 2014 kochane baby ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie ten rok był super i następny też może taki być ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sam nocą nie wstaje. Oczywiście jakby płakał już jakiś czas to by się wybudził i napewno by wstał. Ale nie zdąży bo jak tylko zaczyna dowodzić wyciagamy go z łożeczka.Dziękuje czuje się lepiej. Nadal jestem słaba ale już da się żyć. Lekarz... Wrrr jak ja nie lubie się leczyć ![]() Dziewczynki moje kochane-Wszystkiego czego sobie życzycie na ten nowy rok. Szczęścia,zdrowia no i pociechy i z dzieci i z tż'tów
|
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczynki!!! Żeby ten rok był lepszy od poprzedniego!
My jak co roku niebawem wsiadamy w auto i jedziemy gdzieś świętować północ, jeszcze nie wiem gdzie
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, Sylwester u mnie jak ta lala
siedze przed kompem, piwko popijam cytrynkowe, czipsiki do kompletu, dziec ululany- impreza na wypasie Młody zaliczył dziś pierwszą dorosłą kąpiel w wannie ia tak oto pożegnał 2013 myslałam, ze moze bedzie sie bał przestrzeni, ale dzie tam, bawił sie, siedział jak lord, moj duży chłopczyk [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44354913]Sylwietta, ale oryginał za 20zł? nierealne chyba? pytam, bo te chińskie podróbki w przypadku garnuszka akurat to kiepścizna :/ jakościowo i one nie wiem, jak z dźwiękiem. Wolałabym używkę oryginalną także, daruje sobie ![]() Cytat:
co do t. - moja była tka sama, dzieki Ci Panie, ze juz jej nie oglądam |
|
|
|
|
#2149 |
|
Wtajemniczenie
|
pochorowałam się
Mam dreszcze, niedobrze mi u słabo jak diabli
|
|
|
|
#2150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodzinka Blanusia Cytat:
![]() ![]() ![]() rewelka Cytat:
i nasze bobasy cudą parę stowrzą aaaa, jeszcze mi sie w temcie przypomniało- ten przydupaśny braciszek się żeni 24 lipca ![]() Cytat:
![]() kl aski:
|
||||
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
biedna Ty
![]() Elllmi mi apthin odradzała w aptece właśnie ze względu na kwas borowy Sylwietta, ja też pewnie przed kompem, ewentulanie przed stołem z TZtem i t.
|
|
|
|
#2152 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie chcę Cię martwić, ale u nas takie spokojne kąpiele w dużej wannie szybko się skończyły. Dominik odkrył kran i prysznic i teraz ciężko go na pupie posadzić Muszę zakupić jakąś ciekawą zabawkę kąpielową. zdrówkaCoś Wam spamuję ostatnio za bardzo...
|
||
|
|
|
#2153 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- brawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i tego sie trzymajmy kochana |
||||||||
|
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
no,zeżerło mi cytaty
![]() Sylwia, nie wiem którego dokłanie mam to wesele dżizas, ale współczuję przyszłej żonie przydupaśnego braciszka Gdzie będą mieszkać?? a ekstzowi żal dupę scisnie,że braciszek ma żonkę i swoje życie, a on został na lodzie sam
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za wszystkie slowa otuchy
dzis jest podobnie, ale moje uszy juz przywykly.Szkoda mi jego meczarni, wiec znow g*wno zrobilam tylko jemu poswiecam czas. Jak tam sie bawicie? ![]() Ja latam pomiedzy sylwestrem z tvp2, tvn i polsatem w miedzyczasie sie pakuje, bo kolezanka zaprosila nas do siebie do Wrocka na 2 dni.Tym samym osiagne kolejny level pociagowy - jade sama z Kuba w nosidelku, wozkiem i torba podrozna ![]() Dziec oczywiscie nie spi i nie opuszcza mojej nogi na krok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad 2 w ciągu dnia w sekundzie na nogach jest, wstaje, trzyma sie szczebelków i albo bek albo usmiech od ucha do ucha- obie rzeczy niezależnie od długosci dzremki, takze nigdy nie wiem jaki sie obudzi ![]() ad 3 toś przyszalała |
|||||
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja melduje sie przed kompem...
![]() Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamusia za nią bedzie robic a ona sie nie przemeczy a i tak bedzie wspaniałą synową a co do miejsca zamieszkania, jeszcze jak tam byłam to kredytu nabrał i zaczal dom remontowac po dziadkach (taki murowany, na wysokich piwnicach), domurowali piętro, takze tam z 7 pokoi jest, kuchnia, łązienka, bo cytat braciszka : "oni sie nie bedą gnietli w 3 pokojach". Nie bede sie juz w tym temacie udzialc bo po co sobie nastrój psuc, mam nadzieje, ze za wszystko mu los zapłąci ![]() Cytat:
wspólczuje dnia ojjj, kuruj sie, niech tztuncio wygrzewa ![]() Cytat:
Cytat:
on dzisiaj tak cudownie siedział, że aż sie rozczuliłam gdzie sie podział mój bobasek oczywiscie zestaw umilaczy czasu był: szczotka kąpielowa- wymachiwał nią jak cepem, ale nic to , gąbka osobista, kaczucha, listki gumowe ![]() u mnie juz strzelają tu i ówdzie ![]() No to: Drogie moje kochane jedyne takie- żebvy ten 2014 był jak najlepszy, pełen usmiechów dzieciowych i żeby każdy dzien byl lepszy od poprzedniego- tego sobie i Wam życze ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
wyobrazcie sobie, mieszka niedaleko mnie, wiec jak jade to widze, ze od 2 mies. firanka w oknie jest oberwana na żabkach, nawet na swięta nie poprawiła.... a zakochany w niej na amen, jak osiemnastke miala to bukiet róz kupił taki, że ledwo sie w drzwiach zmiescił. A ja takie gówno byłam bo i wymagałam porzadku, i gonilam M. do koszenia trawy, sprzatania auta, pilnowania żeby wszystko było zrobione na czas
Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2013-12-31 o 21:15 |
|||||
|
|
|
#2159 |
|
Lurker ;)
|
Witam, ja padam na ryj bo wstalam o 4 do pracy ;/
U nas od tygodnia w sumie strzelaja, dzieciaki doczekac sie nie mogly chyba .Siedzimy sami z tz, ja przysypiam bo czekam na niego az wroci ze sklepu. Poszedl po driny dla mnie, cos winko nie wchodzi niedobre :P:P Zjedlismy pycha kurczaczka w ciescie francuskim. Ogolem dzis ostatni dzien obzerania, od jutro rygor i tracimy tluszcz ![]() edit. Tz dzwoni i mowi, ze wzial ostatniego! drina. Ogolem wodek juz nie ma procz 100ml Niezly utarg dzis maja :P:P
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-12-31 o 21:30 |
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia, to żeby nie było tak,że t. się jednak nie spodoba,że nie ma komu robić i będzie psioczyć na nią po cichu, zobaczysz. Dadzą się we znaki dziewczynie. Ciekawe jaką ona zna wersję Twojej wyprowadzki
no bo skoro nie zdaje sobie sprawy jaki to czort jest z mamusi i braciszka... a niech tam se zyją
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

nie: Działam naprawdę szybko więc nie rozumiem za bardzo jego irytacji 

Moje biedactwo.

Ale sam nocą nie wstaje. Oczywiście jakby płakał już jakiś czas to by się wybudził i napewno by wstał. Ale nie zdąży bo jak tylko zaczyna dowodzić wyciagamy go z łożeczka.
bo w końcu jeśli przez 9 miesięcy miał usposobienie aniołka to nie mógł się tak zmienić o 180 stopni. Mam tylko nadzieję że to jeszcze wróci do normy. 
kl aski:

Nie chcę Cię martwić, ale u nas takie spokojne kąpiele w dużej wannie szybko się skończyły. Dominik odkrył kran i prysznic i teraz ciężko go na pupie posadzić

on dzisiaj tak cudownie siedział, że aż sie rozczuliłam
gdzie sie podział mój bobasek