![]() |
#2161 | |||||||
Rozeznanie
|
Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam że używanej przeze mnie pasty do zębów nie powinno się używać w ciąży
![]() Nie nadążam za tymi wszystkimi: można/ nie można ![]()
![]() |
#2163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Wtajemniczenie
|
Blanx white - pasta lekko wybielająca a wybielające są zakazane jak się okazało
![]()
![]() |
#2165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sie troche ta różnica zatarla, ale tez niewiele mam zostalo na watku unas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Raczkowanie
|
to trzymam kciuki.! na pewno wszystko bedzie dobrze,
![]() ja usg mam w srode ![]()
#2168 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Ja też mam wizytę w środę (w tym usg) i liczę na same dobre wieści ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() Ja nie muszę się niczym smarować ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam pojęcie o czym pisze ale noe bede sie chwalić co ukonczylam,zdradzę jedynie ze na uniwersytecie medycznym;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Z wielka chęcią takie od babci bym zjadla ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pijcie jak najwięcej płynów tylko one dotrą tam gdzie tworzą się rozstępy, to jest najlepszy kosmetyk dla nas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co u mnie-mały człowiek urósł przez tydzień z 9 mm na 14 mm, jak szybko bije serce nie wiem, bo nie było sprawdzane, torbiel bez zmian kolejna wizyta za 4 tyg na genetycznym USG póki co to jest jakiś kosmos dla mnie, że taki mały człowiek sobie tam żyje... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Nie ja zakładałam wątek, więc co postanowicie, to będzie
![]() Tomorrow gratuluję wizyty!! ![]() ![]() ![]() dusiolka lekarz? Odnoszę wrażenie, że lubisz pouczać ![]()
#2174 |
Zadomowienie
|
Co do psa, to mój pies ma osobną pościel na łóżku, ona śpi po swojej stronie łóżka, ja po swojej. Jasne, mogę być nawiedzonym człowiekiem, ale jak już pisałam wcześniej mój mężczyzna mieszka 400 kilometrów ode mnie i samotne noce są smutne, więc nawet towarzystwo psa jest pocieszające. Jak on przyjeżdża to ona, moja suka, nawet nie wchodzi nam do sypialni, bo ma zakaz. Całuję ją w głowę, ale nigdy w mordę, bo to obrzydliwe. A odnośnie królików, to zjadłabym taki prawdziwy pasztet z królika, wiecie gdzie można taki kupić? I może rzeczywiście się nie znam, bo żadnego uniwersytetu medycznego nie skończyłam i mądrzejsza od lekarza nigdy nie byłam, ale zawsze myślałam że zielona herbata jest najzdrowszą herbatą, no cóż mogłam się mylić, więc teraz będę się kajać, jako ta bezczelna, co wyraża swoją opinię i udam się w stronę szafy, by tam spokojnie przeanalizować swoje podejście do życia.
I co do psa, to mi chodziło o to, że nie stronię od kontaktu z nią, bo jestem w ciąży, bez przesady, bez popadania w skrajności, bo jak można pozbyć się członka rodziny, bo jest się w ciąży. Przepraszam, już nie będę wychodzić z szafy(tylko cholera, moja szafa nie ma drzwi) Edytowane przez justynalyp Czas edycji: 2014-06-05 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bede na forum zdradzać zawodu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Jakies kompleksy?;p bo nie lubię takich aluzji ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Po prostu nie lubię (teraz pisze ogólnie nie mając na myśli żadnej konkretnej wypowiedzi) "wierzeń" tylko fakty w tej dziedzinie życia ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratki za pozytywną wizytę ![]() Hehe ja jakoś nie mogę uwierzyć, że tam coś jest e moim brzuchu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2177 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo kulturalną osobą jestem, choć przynajmniej się staram. Chodziło mi o to, też że nie każdy lekarz jest wszechwiedzący i nieomylny, niektórzy pieprzą bzdury. Ja na mojego ginekologa, do którego chodziłam już kupę lat, obraziłam się będąc w ciąży, bo powiedział, że jedyne badania jakie w ciąży się robi to tylko morfologia i badanie ogólne moczu, a nawet ja wiem, że to bzdura. I prawda jest taka, że najlepiej to wierzyć tylko sobie i słuchać swojego organizmu. I obrażać nigdy nikogo nie chcę ani nie chciałam.
Byłam dziś na zakupach, kupiłam sobie spodnie ciążowe, bo ze wszystkimi swoimi już się pożegnałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo ze lekarz lekarzowi nierówny dlatego wybiera sie tego któremu sie ufa z jakiegoś powodu;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zadomowienie
|
Ufałam swojemu, 7 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, dawał zawsze mi skierowania na wszystkie niezbędne badania, zawsze wszystko było tak jak powinno być, a przy ciąży nagle szok, no cóż, nie jest jedynym ginekologiem na świecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widac ze zadanie go przerosło ,ale nie ma tego złego.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
Mam teraz genialną panią ginekolog, która kiedyś dawno temu była moim lekarzem rodzinnym. I w sumie cieszę się, że do niej trafiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zadomowienie
|
Mi nie raz proponowały babki założenie tej karty, a zawsze się spieszyłam albo mi się nie chciało
![]() ![]() justynalyp kurczę, obawiam się wymiany całej garderoby, jak sobie pomyślę, że z wieeelkimi brzuszkami będziemy chodziły w zimę, w kozakach, takie ciężaróweczki ![]() ![]() a na temat wątku to obojętnie, co zrobicie będzie okej, ale gorzej z nadrabianiem będzie w wątku 2miesięcznym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ja dziś zebrałam w sobie siły i pojechałam do lekarza, niestety ma urlop a drugi lekarz przyjmuje po obiedzie ![]() ![]() picie wody, herbaty, soki nie wchodza w gre bo zwymiotuje...
#2185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wątku to szczerze mówiąc dla mnie to bez znaczenia,czy będzie jedno,czy dwumiesięczny. Poprzednio byłam na dwu i całkiem ok to funkcjonowało mimo tych rozbieżności czasowych. __________ wczoraj byłam na tym USG,ale musze powtórzyć za tydzień,bo Ktoś jest jeszcze za mały do mierzenia. Ale jest ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Dopadają mnie ogromne bóle krzyża... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Buc
|
Cytat:
trzymaj się kochana i daj znać co lekarz zaradził.
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balans jest ![]() Dziewczyny takie głupie pytanie z rana, czy mozna gdzies w PL kupic lewatywe np w aptece ktos wie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.