|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Miki, super wyglądasz
Mam kolosa jutro, ale chyba się przejadę do sklepu. I tak się nie nauczę Zapomniałam dodać, że sernik na zimno ![]() Bell, to Ty już po zaręczynach?
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
bell, nieźle
Ja mam super piekarnik, ale ileż to już razy przyjarałam ciacho Masakra, nie potrafię go wyczuć, a już rok prawie będzie jak się wprowadziliśmy i kupiliśmy ![]() Miki a próbowałaś na papierze pergaminowym? Nic się nie przyklei do niego Jakie roladki?![]() Wstawiłam wszystkie nowe rzeczy o rozmiar większe dla Małej, masakra, ile ona ma ciuchów Dzisiaj piorę, jutro prasowanie. Zjadłam zupkę szpinakową, idę ugotować jaglaną na jutrzejsze kotlety... Kurcze, jedyny plus, kiedy nie ma Tż, mogę jeść szpinak kilogramami i kaszę i nie gotować dwa razy ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Celestynko, nie ważne, że na zimno - liczy się gest Postarał się chłop, nie ma co!
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to prawda
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież w domu zawsze robiłam na pergaminowym. Nie wiem co mi teraz odbiło żeby zrobić na folii aluminiowej Spadłaś mi z nieba A roladki takie http://beautyhairandfashion.blogspot...ncuskiego.html pyszne są |
||
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj tam, zdarza się ![]() A pamiętam już. pisałaś kiedyś o nich. Ja uwielbiam takie jedzonko, lubię robić z wędzonym łososiem w środku - mniam Piękna pogoda, a ja nie pójdę z małą na dwór. Napiłam się soku porzeczkowego i okropnie boli mnie brzuch, nie cierpię tego uczuciA
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zdycham, bo od rana męczy mnie migrena
Jak ja tego nie cierpię. Łeb mi pęka i mi niedobrze Dobrze, że mała usnęła to i ja chyba się prześpię, może mi przejdzie.
|
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Robicie jakieś postanowienia na 2015 rok?
Tak mi zleciała ta 14, masakra...! Dopiero co był Sylwester 2014, a tu już kolejny. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Miki, współczuję
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam póki co jedno: albo w końcu odważyć się porozmawiać o podwyżce, albo zmienić pracę na lepiej płatną. Muszę w końcu sama o siebie zadbać, zacząć się cenić, lepiej traktować i nie dawać wykorzystywać.
Edytowane przez otako Czas edycji: 2014-12-16 o 17:28 |
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w przyszłym roku mam w planach zapisać się na siłownię, ale to dopiero jak znajdę pracę. |
|
|
|
|
#2171 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Można się tutaj jeszcze zakorzenić?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja postanowiłam, że w Nowym Roku będę - bardziej pewna siebie i przestanę być wobec siebie tak krytyczna. Witamy nową koleżankę, zapraszamy do spamowania
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam oszczędzać.
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Witaj myschia
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Ja zamiarzam przestać tracić czas na ludzi którzy na to nie zasługują.
|
|
|
|
#2175 |
|
Przyczajenie
|
Co do postanowień, to cóż, jest ich wiele ale takim jednym z najważniejszych to zwiększenie pewności siebie i wytrwalsze dążenie do celów, o.
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj patrzę, że przecież mam mini skarbonkę, wyciągnęłam hajs, policzyłam, a tam ponad stówka się uzbierała Kurcze, szkoda,że wątek nie tętni już życiem tak, jak kiedyś
|
|
|
#2177 |
|
Przyczajenie
|
Ja też zaczęłam oszczędzać. Tzn. oszczędzać bardziej niż kiedykolwiek wcześniej. Uznałam że jednak chciałabym rozwijać swoją pasję jaką jest fotografia, i pchnąć coś do przodu, ponieważ zauważyłam iż ostatnio się rozleniwiłam. Dlatego też zaczęłam zbierać na nowy sprzęt.
|
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zdycham od @
No-Spa forte nie pomaga... w ciągu dnia miałam ze 3 godziny bez bólu. Moje postanowienie- praca nad kondycją i regularne branie tabletek (gdybym brała je regularnie to byłoby po @ już dawno)A i najważniejsze- nie obcinanie włosów ![]() : brzydal:W pracy nieźle się dziś wkurzyłam, mam najniższe ceny w mieście (za zabiegi) i jeszcze niektórzy by chcieli taniej. Nie wiem, jak klientom wtłoczyć, że obecne ceny są na granicy opłacalności
|
|
|
|
#2179 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz w zasadzie nie biorę, bo skąd nagle? 3 miesiące temu robiłam morfologie i cukier był w normie. Wolę nie martwić się na zapas. Muszę wykluczyć i mam zamiar to zrobić dość szybko, ale dopóki nie zrobię badań nie mam zamiaru panikować. Jestem obciążona genetycznie i cukrzycą i zaćmą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zaczynam mieć wrażenie, że to ma podłoże psychiczne tak się nastawiam, żeby nie jeść fast foodów, bo jestem prosiakiem, że jak je zjem mam wyrzuty sumienia i mdłości Cytat:
i tak się męczę, czuję, że zaraz się rozpęta piekło, brzuch napęczniały, ble. Jak myślę dziś o postanowieniach to mam w głowie wielki napis SPAAAAAAĆ. Zrobiłam sobie kuku, bo nie zrezygnowałam z korków, więc dziś miałam dość męczący dzień w pracy, a wieczorem 2 godziny korków. I gdzie tu chociaż pranie wstawić. Padam na pyszczek.Idę zaraz moczyć się i zrobić sobie wieczór spa, możne to poprawi moją sytuację.Cytat:
Widać, że zmęczony człowieczek. Gramatyka leży. Interpunkcja także.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-12-16 o 21:57 |
|||||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wymieniam wygranych na bieżąco, tylko wszystko odkładam. Jak się już uzbiera większa sumka, to dopiero wymienię. Mimo że trochę oszukany, to będzie zastrzyk gotówki. A póki co, to taka zdrapkowa "świnka skarbonka", już ze 4 dyszki mam. ![]() Taka kolej rzeczy... Każda z nas ma więcej obowiązków, mniej czasu na "zmarnowanie". I tak jest lepiej, niż jeszcze kilka miesięcy temu.
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem teraz wcale źle nie jest
bywały dni, że nikt się nie odzywał. Kupiłam wosk i małą świeczkę (daylighta) Kringle Candle. I wiecie co? Wosk spisuje się świetnie, ale świeczka słabo pachnie. Dopiero jak się dłużej pali coś w domu czuć, ale koniec końców w porównaniu do wosku to jakiś szajs, bardziej jak świeczka z Ikei a szkoda, myślałam że będzie idealny substytut kominka bo to mi się go czyścić nie chce, to zapomnę kupić podgrzewaczy, no lama zupełna.
|
#2182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziecko śpi, chałupa ogarnięta, obiad dla nas i małej ugotowany, w końcu czas dla siebie
![]() Cytat:
![]() Na szczęście później przeszło, choć cały dzień jakaś przymulona przez to jestem. Najgorsze, że łapie to tak niespodziewanie. W miarę się wyspałam, zjadłam śniadanie, wypiłam kawę a tu raptem zaczęło mi migać przed oczami i rozkręcało się w tak szybkim tempie. Dobrze, że mała poszła spać, bo chyba padłabym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-cc-cream.html muszę go wypróbować
|
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Otako - super pomysł
Zawsze parę groszy się przyda przecież, chociażby na waciki ![]() Maryha - w takim razie mocne , aby wszystko było z Tobą w porządku!Kurcze, nieco drogie te świeczki, co nie? Wg mnie 30zł na świeczkę to prz e s a d a ![]() Miki - oj tak, wiem jak to jest. Ja też ostatnio się dobrze czułam i nagle Miałam dwa podkłady z tej firmy i niestety odcienie nie dla jasnych karnacji, męczyłam je długo, tak strasznie dłuuuuuugo mieszając z innym podkładem, jak go wykończyłam byłam taka szczęśliwa, że miałam ochotę się napić ![]() Ten ma fajne opinie. Ja natomiast przymierzam się do kupna BB od Bell, ma świetne opinie no i liczę, że najjaśniejszy odcień będzie naprawdę jasny, tylko drogerię, w której on jest mam na końcu miasta i póki co nie mam jak pojechać. Noc koszmarna. Mój mały szkrab wstawał co dwie godziny i nie wiem, co się dzieje
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
O pojde zobaczyć po zajęciach ten bb z bell. Teraz uzywam tylko pudru colorstay, rewelacyjny jest!
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Ale mam nudne labki, tylko czekam i czekam i nic nie robię większość czasu.
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Który puder? Poka, poka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_9496740.png bardzo jasny i kryje świetnie. Szkoda mi było 38zl na puder ale podklad colorstay za ciężki a z jasnych kolorów w podkladach wybór żaden.
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/revlon-colorstay-p...900545092.html
to ten? Jaki masz kolor?
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócę do domu to sprawdzę numerek. Najjasniejszy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

Masakra, nie potrafię go wyczuć, a już rok prawie będzie jak się wprowadziliśmy i kupiliśmy 

Dzisiaj piorę, jutro prasowanie. Zjadłam zupkę szpinakową, idę ugotować jaglaną na jutrzejsze kotlety... Kurcze, jedyny plus, kiedy nie ma Tż, mogę jeść szpinak kilogramami i kaszę i nie gotować dwa razy 
Jak ja tego nie cierpię. Łeb mi pęka i mi niedobrze
Dobrze, że mała usnęła to i ja chyba się prześpię, może mi przejdzie.

Dużo dziewczyn na blogach je pokazywało, zakochałam się
Nie wiem dlaczego, ale zawsze, kiedy Tż wyjeżdża i nie ma go pierwszą noc mała nie śpi, tzn. śpi, ale ciągle się wybudza. Śpimy razem, gdy go nie ma i wiem, że bardzo lubi taką bliskość, ale dzisiaj wstawała co 1,5h![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zaczynam mieć wrażenie, że to ma podłoże psychiczne
i tak się męczę, czuję, że zaraz się rozpęta piekło, brzuch napęczniały, ble. Jak myślę dziś o postanowieniach to mam w głowie wielki napis SPAAAAAAĆ. Zrobiłam sobie kuku, bo nie zrezygnowałam z korków, więc dziś miałam dość męczący dzień w pracy, a wieczorem 2 godziny korków. I gdzie tu chociaż pranie wstawić. Padam na pyszczek.Idę zaraz moczyć się i zrobić sobie wieczór spa, możne to poprawi moją sytuację.
, aby wszystko było z Tobą w porządku!