Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-18, 21:14   #2161
sweetsunday
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Dostalismy zaproszenie na wesele we wrzesniu...
Myslalam ze tzw składki weselne to jakis żart, ale jak widac nie.
Na zaproszeniu jest wierszyk sratatata '....zeby prezent miescil sie w kopercie',oraz wkładka z podpowiedzią co przyda sie na stołach z dopiskiem 'nie żałujcie!'
Nadaje sie chyba to faux pas?
Ale, że jak

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Oby.. Dziś będziemy ostro negocjować.
I jak poszło?
Stary 2014-08-18, 21:51   #2162
Konkardia
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Hejka czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? uwierzcie mi, że od dnia ślubu nie mam ani chwili wolnego czasu, żeby spokojnie usiąść i napisać obszerna relacje.
Ja pamiętam! I czekam na Twoją relację, sama mam spisane dni przed, ale jeszcze o sobocie nie napisałam... Ale się zrobi!

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
bardorja widzę, że Twoje przyjaciółki miały podobny pomysł co moje - u mnie też był PIN UP
Widzę, że popularny temat, u mnie też był! Było mega fantastycznie!

Wracam do nadrabiania Was!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 21:56   #2163
say-hello
Zakorzenienie

Dormar współczuję sytuacji.. facet powinien odwołać tą osiemnastkę, skoro to wynikło z jego błędu... masakra! mam nadzieję, że jakoś się sprawa ułoży!

Mysza, dla mnie też takie zachowanie jest nie do pomyślenia ale wiadomo, każdy ma inne granice ja jestem chyba troszkę bardziej konserwatywna, nie chciałabym, aby ktokolwiek inny niż tż się przede mną rozbierał i nie chciałabym, żeby tż na wspólnej imprezie zaliczył zgona
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 22:23   #2164
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość

Co przyda się na stołach ?!!!???!!
korci mnie wstwienie zdjęcia ale nie zrobie tego, w miare bliscy znajomi.
nie bede taka.

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Ale że co? Masz przynieść kopertę i do tego sałatkę w torebce i napoje?
yyy trafilas plus koreczki

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
Ale, że jak
zeby wziac ze soba cos do jedzenia

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
jak co przyda się na stołach ? nie czaje
przyniesc cos ze soba do żarcia

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Widzę, że popularny temat, u mnie też był! Było mega fantastycznie!
no chyba nie tak mocno popularny, dopiero wchodzi.
nie widzialam zadnego takiego panienskiego a czesto w klubach widuje dziewczyny 'panienskie' i wiekszosc to kroliki playboya i diabelki, no i aniolki. dopeiro tu wy mowicie ze tez mialyscie
mysle ze w przyszlym roku pin up'owych wieczorow duzo bedzie wiecej

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-18, 22:49   #2165
czekooczekolada
Zakorzenienie

Witam się jako żona

jakaś taka się wrażliwa zrobiłam od soboty ! Płakać mi się chce jak pomyślę, że ten dzień już za nami

Relacja się pomału tworzy - w klubie.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-08-18, 23:33   #2166
zły jeż
Raczkowanie

Bardzo ładna kiecka.

Cieszę się, że wieczór się udał i jesteś z niego zadowolona, w kwestie striptizowe nie wnikam, ja też jestem z konserwatywnych.

Cytat:

Na zaproszeniu jest wierszyk sratatata '....zeby prezent miescil sie w kopercie',oraz wkładka z podpowiedzią co przyda sie na stołach z dopiskiem 'nie żałujcie!'
O rety, co za żądania. :P Ja w ogóle się krępuję czegokolwiek nakazywać moim gościom, dlatego też nie "zamówiliśmy" żadnego zamiennika kwiatów (tylko jak ktoś zapyta mówimy, że może być np. wino), a takie coś to konkretne przegięcie.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Witam się jako żona

jakaś taka się wrażliwa zrobiłam od soboty ! Płakać mi się chce jak pomyślę, że ten dzień już za nami

Relacja się pomału tworzy - w klubie.
Gratulacje! I życzę uśmiechu, ten dzień za Wami, ale przed Wami całe życie.

A propos klubu, pisałam już dwa razy w tej sprawie do Anki1897 i nie wiem, czy tam się odbywa jakieś głosowanie czy coś takiego? Podobno w ostatnim zostałam odrzucona i miało być kolejne. Nie dostaję odpowiedzi na prywatne wiadomości, stąd pytanie.
Stary 2014-08-19, 06:17   #2167
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
zeby wziac ze soba cos do jedzenia

przyniesc cos ze soba do żarcia

hahah chyba sobie żartujesz.
Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. To jakaś żenada . Zapraszają na wesele chcą od Was kasę oraz żebyście coś przynieśli do żarcia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 06:25   #2168
domar123
Raczkowanie

Witam. Po bardzo ciężkim wieczorze jestem. Nie jest wszystko tak jak tego chcieliśmy. Niestety umowa nie za bardzo nas broni. Byliśmy na rozmowie 2 godziny. Przez pierwszą godzinę twardo chcieliśmy odwołania tej drugiej imprezy. On powiedział że nie może.. Nie miał nic innego do zaproponowania jak większa ilość obsługi, ochrona, sprzątanie łazienek co pół godziny, to że nasze wesele jest priorytetowe, osobne wejście na taras i osobny taras w ogóle, zamykanie tamtych gości na ich sali w czasie naszego wejścia i pokazu fajerwerek, no ogólnie 18nastka będzie nieudana raczej bo taki rygor postawiliśmy że masakra. Na szczęście mamy lepszą salę, bo w ogóle chciał nas wrzucić na tą gorszą bo tak niby miał zapisane. Rabat duży bo cena jego wyjściowa jest 165zł, nam zszedł przez to że w piątek do 135zł a teraz weźmie 100zł od osoby plus dodatkowo wzbogacone menu o rzeczy za które musielibyśmy płacić. Codziennie do naszej dyspozycji jest lokal,co chcemy to możemy tam robić. Coo też możemy poradzić. Nic nam nie pozostaje jak mu wierzyć i zaufać że będą te parawany weselne (kupi) i porządek i pilnowanie gości z tamtej sali. Co mnie przeraziło to to że 18 nastka jest na taką samą liczbę gości co nasze wesele czyli 50.. No ale zostało nam 3 dni i nic byśmy nie zdziałali, on o tym dobrze wie.. Nie będę się już tym zamartwiać bo nie ma na to czasu a tak w ogóle to jak już pisałam 3ddś!!!!!!!!! Czas na party i radość!!! Trzeba z super humorem i radością przetrwać ten finish

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 06:49   #2169
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Domar123 - pozostaje tylko wierzyć, ze wszystko będzie super na pocieszenie powiem, ze w czerwcu bylismy na weselu u znajomych którzy mieli rownie ciekawą akcję: w piatek przed ślubem pojechali zawieźć alkohol i napoje na sale podjezdzaja a ta w ogrodzie rozkładają scene a pod oknami (centralne za miejscem młodej pary) ustawiają toi toie -okazalo sie , że w sobotę jest tam koncert przy okazji obchodów dnia technki( industriady) więc wyobrazcie sobie ich zdenerwowanie, udalo się na szczęście zmienić miejsce ustawienia tych toi toi.... to tak na pocieszenie
A my wczoraj bylismy na zakupach - kupilam podkład z estee laudera, farbe do włosów i TŻ kupił mi kolczyk na slub w ramach wykupin

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408427366302.jpg (33,1 KB, 22 załadowań)
Stary 2014-08-19, 07:00   #2170
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
: hahaha: chyba bym padłą jakbym dostała takie zaproszenie. Szkoda, że jeszcze nie określili jakiej wysokości prezent

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
A my wczoraj bylismy na zakupach - kupilam podkład z estee laudera, farbe do włosów i TŻ kupił mi kolczyk na slub w ramach wykupin

Śliczne kolczyki

domar, szkoda, że nie da się odwołać tej osiemnastki ale dobrze, że chociaż macie rabat.

Wczoraj dzwonił do mnie facet od obrączek- możemy już przyjść na przymiarkę (ale Tż będzie dopiero w piątek wieczorem).
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 07:14   #2171
say-hello
Zakorzenienie

Dormar, trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze udało mimo tej 18stki!

czekolada gratulacje!!!
Stary 2014-08-19, 07:28   #2172
Ad rem
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Shame on me! Nie było mnie na głównym tak dawno..ale tyle rzeczy teraz sie dzieje, kupiliśmy mieszkanie, czekamy na kredyt, do tego załatwienia ślubne i młyn w pracy - wybaczcie, nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, ze uda mi się w miarę regularnie podczytywać teraz główny

Gratuluję wszystkim nowym PMkom!

iii jeszcze 11 dni

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 07:47   #2173
domar123
Raczkowanie

bachara
Najlepsze pocieszenie pod słońcem Dzięki

Wszystkim dziękuję bardzo za wszystkie rady, pocieszenie, to że moge się tu zawsze wygadać. Te ostatnie godziny od momentu jak się dowiedzieliśmy były chyba najgorszymi w czasie przygotowań. Oby już nic się nie wydarzyło. Jak widzicie będę potrzebować chyba najwięcej jak sie da tańczących brokułów i trzymania kciuków!!! Bardzo o nie proszę

No i słuchajcie bo u mnie zostało 3 dni do ślubu!!!

Emocje sięgają zenitu!! Zostało nam kilka spraw. Musimy jeździć na sale ćwiczyć taniec, musimy poprosić o błogosławieństwo (jednak będzie), potem spowiedź, rozliczenia, muszę kupić chyba bolerko bo zamarznę!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA!!!!!!!!!!

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-19, 07:53   #2174
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

wracam do was juz na dobre urlop się skończył i dziś trzeba do pracy wczoraj mieliśmy jeszcze sesję ślubną dobrze że rano bo po południu padało
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:18   #2175
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Witam. Po bardzo ciężkim wieczorze jestem. Nie jest wszystko tak jak tego chcieliśmy. Niestety umowa nie za bardzo nas broni. Byliśmy na rozmowie 2 godziny. Przez pierwszą godzinę twardo chcieliśmy odwołania tej drugiej imprezy. On powiedział że nie może.. Nie miał nic innego do zaproponowania jak większa ilość obsługi, ochrona, sprzątanie łazienek co pół godziny, to że nasze wesele jest priorytetowe, osobne wejście na taras i osobny taras w ogóle, zamykanie tamtych gości na ich sali w czasie naszego wejścia i pokazu fajerwerek, no ogólnie 18nastka będzie nieudana raczej bo taki rygor postawiliśmy że masakra. Na szczęście mamy lepszą salę, bo w ogóle chciał nas wrzucić na tą gorszą bo tak niby miał zapisane. Rabat duży bo cena jego wyjściowa jest 165zł, nam zszedł przez to że w piątek do 135zł a teraz weźmie 100zł od osoby plus dodatkowo wzbogacone menu o rzeczy za które musielibyśmy płacić. Codziennie do naszej dyspozycji jest lokal,co chcemy to możemy tam robić. Coo też możemy poradzić. Nic nam nie pozostaje jak mu wierzyć i zaufać że będą te parawany weselne (kupi) i porządek i pilnowanie gości z tamtej sali. Co mnie przeraziło to to że 18 nastka jest na taką samą liczbę gości co nasze wesele czyli 50.. No ale zostało nam 3 dni i nic byśmy nie zdziałali, on o tym dobrze wie.. Nie będę się już tym zamartwiać bo nie ma na to czasu a tak w ogóle to jak już pisałam 3ddś!!!!!!!!! Czas na party i radość!!! Trzeba z super humorem i radością przetrwać ten finish
Szkoda.
Powiem ci że ją zanim podpisałam umowę to ją dalam'tacie a on po zmieniał tu dodał tam odjął i szefowa się zgodziła. Ojciec pomyślał o wszystkim łącznie z tym że o innej imprezie nie ma nowy.
Głową do góry i niech mu za to co zrobił fi ut Nie stanie przez rok a ty kochana trzymaj się i relaksuj przed najważniejszym dniem swojego życia

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-19, 08:50   #2176
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
. Ojciec pomyślał o wszystkim łącznie z tym że o innej imprezie nie ma nowy.
Większość restauracji czy domów weselnych preferuje 2 imprezy w jednym dniu ale zazwyczaj są oni do tego przygotowani tak że te 2 imprezy istnieją nie wiele wiedząc o sobie , więc to akurat nie jest problem jeśli te 2 sale stanowia odrębne byty.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 08:50   #2177
domar123
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda.
Powiem ci że ją zanim podpisałam umowę to ją dalam'tacie a on po zmieniał tu dodał tam odjął i szefowa się zgodziła. Ojciec pomyślał o wszystkim łącznie z tym że o innej imprezie nie ma nowy.
Głową do góry i niech mu za to co zrobił fi ut Nie stanie przez rok a ty kochana trzymaj się i relaksuj przed najważniejszym dniem swojego życia

A no niech mu tam Juz jestem spokojniejsza i od dziś szał macicy na ulicy, będziemy szalec z radości!!! Dzięki za wszystko

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-19, 08:52   #2178
say-hello
Zakorzenienie

podczas naszego wesela odbywało się jeszcze drugie wesele i trzecia impreza - taka mała, rodzinna. tylko że w naszym wypadku to naprawdę nie przeszkadzało, PMkę zobaczyłam dopiero na drugi dzień podczas wspólnego śniadania raz mi tylko mignęli goście z tamtego wesela (laski wystrojone jak na własne śluby, prawie każda w balowej kiecy ). mieli osobne wejście od przeciwnej strony, my mieliśmy taras do dyspozycji a oni taką altanę pod restauracją, kuchnie osobne, muzyki nie było słychać. i sala naprawdę dawała radę - nie było żadnych opóźnień, wszystko podawali mega szybko.

także dormar, jeśli ten facet się postara i faktycznie pozamyka tamtą salę na najważniejsze momenty, jeśli będą ich pilnować, jeśli się postarają, to na pewno nie będzie tak źle!
Stary 2014-08-19, 08:53   #2179
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Większość restauracji czy domów weselnych preferuje 2 imprezy w jednym dniu ale zazwyczaj są oni do tego przygotowani tak że te 2 imprezy istnieją nie wiele wiedząc o sobie , więc to akurat nie jest problem jeśli te 2 sale stanowia odrębne byty.
u mnie jest sala i dwa bufety , na sali moje wesele i bufet nasz, drugi bufet dostepny, ale nie wyobrazam sobie dzielic z innymi osobami lazienki albo zeby przychodzili 'popatrzec' wiec jest w umowie zawarte ze iunnej impry nie bedzie.

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-19, 08:58   #2180
cude
Zadomowienie

monidot, ja miałam airoptix. Zasada jest mniej więcej taka: jeśli zdejmujesz na noc, to używasz przez miesiąc; jeśli nie zdejmujesz, to używasz przez 2 tygodnie. Miej przy sobie kropelki i soczewki, które nosisz na co dzień.

czeko, gratulacje!:c mok:

domar, trzymam kciuki!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:09   #2181
cornflower_girl
Zakorzenienie

tinyheart Jakie zwierzaki ? Może trochę niejasno napisałam - plener foto jest bez scenariusza - co wyjdzie, to wyjdzie. Nasi kamerzyści jednak wolą plener na zasadzie historii - w teledysku weselnym będzie to dopełnienie reportażu. Akurat świetnie im wychodzi takie połączenie

mysza93 Bardzo ładna sukienka Co do wieczoru - bardzo szalony, ja jednak też jestem z tych bardziej konserwatywnych, więc też pewnie dziwnie bym się czuła z pewnymi atrakcjami. Ale o ile TŻ nie ma żalów, to chyba dobrze.

An A jak wyglądała zabawa na tym weselu? Były jakieś niestandardowe elementy, pozwalali na gorzko-gorzko? Nie wiem, czy to kwestia hipokryzji - wiem, że w tym wyznaniu nie uznają urodzin, więc też toasty i sto lat pewnie też nie są czymś mile widzianym. Ale podejrzewam, że dla osób z zewnątrz trudno byłoby się odnaleźć w takim weselu.

zły_jeżJaki masz pomysł na make-up? A w sprawie klubu - odezwij się do ani

Glodomorek Też mi się wydaje, że znalezienie kogoś innego na plener to dobre rozwiązanie. Możecie zaszaleć z miejscem i poszukać kogoś bliżej A tak swoją drogą - ile to za dużo?

bardorja Faktycznie faux pas Spotkałam się z weselami ze składkowym jedzeniem, ale wtedy nie powinno się już pisać próśb o koperty.

czekooczekolada Witaj żonko

domar Szczerze - przeraziła mnie ta informacja o wielkości osiemnastki... I tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że właściciel jest nieprofesjonalny. Na pocieszenie powiem, że rok temu byliśmy z TŻ-tem na osiemnastce w klubie i młodzież całkiem przyzwoicie się zachowywała (owszem, jakieś szaleństwa na parkiecie były, ale nic poza tym). Więc trzymam kciuki, żeby ta druga impreza była dla Was niezauważona. O tyle dobrze, że dostaliście rabat i że będzie więcej obsługi. Trzymam mocno kciuki za Was, aby wszystko szło już bez problemów

bachara Piękne kolczyki

Ad rem Gratuluję mieszkania i wszystkich załatwionych spraw

Kasiulenkowo I jak się udała sesja?

A propos ślubnej cywilizacji - wypatrzyłam zdjęcia ślubne znajomej na fejsie. Widziałam zdjęcia z przyjęcia - ona w bajecznym wianku, lekkiej sukience w stylu boho - zwiewnie, kobieco. No i zgrzyt - zdjęcie z urzędu - bez wianka i w neonowych trampkach (które do sukienki i jej stylizacji nijak nie pasowały). Wiem, że są osoby, ktore uważają, że do urzędu nie wypada iść w długiej sukni (nie zgadzam się z tym), ale przesada w drugą stronę też mi nie pasuje.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:34   #2182
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
u mnie jest sala i dwa bufety , na sali moje wesele i bufet nasz, drugi bufet dostepny, ale nie wyobrazam sobie dzielic z innymi osobami lazienki albo zeby przychodzili 'popatrzec' wiec jest w umowie zawarte ze iunnej impry nie bedzie.
Bardorja ja mówie o sytuacji gdzie sala jest przygotowana na różne imrezy - tak jak u Say . Osobne wejścia, kuchnia , wyciszone sale i osobne łazienki . Wtedy nikt nie przychodzi "popatrzeć"
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:34   #2183
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Kasiulenkowo I jak się udała sesja?
myślę że ok. zobaczymy jak będziemy odbierać ale ja jestem zadowolona mąż też

niektórzy mówili że mąż w przysiędze nie dopowiedział "... i że cie nie opuszczę aż do śmierci.." ale mi wydaje się że ksiądz by nie puścił by tego a poza tm mam nagranie na tel
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-19, 09:34   #2184
Must
Rozeznanie

Dziś zamawiam torcik i prezenty dla gości.
Wczoraj potwierdzałam barmana.

Mam nadzieję, że wszystko ogarnę i że nie będzie dramatu.

Na mojej sali też mogą trwać dwa wesela równocześnie.
Jedno jest w sali w Dworku, a drugie obok pod weselnym namiotem.

Na szczęście w moim jesiennym terminie nie było chętnych na namiot.
wrzucam fotkę.
Białe te namiot. Zresztą ładny w środku bardzo.

I wrzucam też fotkę mojej sali.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dji01432.jpg (92,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30pl2.jpg (59,9 KB, 50 załadowań)
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:37   #2185
domar123
Raczkowanie

say-hello
Myślę że właśnie tak będzie Mmay osobny taras, zrobią nam kącik własny na posiadówkę, sala ogromna, piękna (oni mają brzydką małą). Muzyka mówi mi koleżanka co tam pracuje że sie nie miesza. Tam będzie 3/4 rodziny i reszta znajomych także powinno być spokojnie. W ogóle młodzież będzie cały czas na oku, nie będą mieli gdzie przesiadywać bo wszelkie sofy im zabiorą i nam w nasz kącik na naszej sali zrobią. Także już sie nie przejmuje niczym

bardorja
No u nas też jest tak że z weselem nie ma innej imprezy. Z tym że nasze wesele jest małe na 50 osób przez co on sie pomylił i napisal że jest to małe przyjęcie (a dwa małe przyjęcia obsługuja na raz) i nie zaznaczył że to wesele. No trudno, będzie dobrze, musi być Przecież to jest nasz dzień!!!

cude
Byle mocno

cornflower_girl
Jak juz właśnie wyżej pisałam właściciel mówi że nie pozwala sobie na dyskoteki bo szkoda mu na to sali, ale takie właśnie kameralne osiemnastki robią, z większością rodziny. Także powinno być spokojnie

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-19, 09:39   #2186
Must
Rozeznanie

.

Edytowane przez Must
Czas edycji: 2014-08-19 o 09:40 Powód: .
Stary 2014-08-19, 09:47   #2187
domar123
Raczkowanie

21klaudyna
No właśnie u nas są wspólne łazienki przez co co pół godziny będą je czyścić i sprawdzać no i wspólne wejście ale na ansze wejście i nasz przyjazd wszystkich zamkną na sali, każą im wyłączyć muzykę itd.. Myślę że wszystko będzie dobrze..

Też pokażę wam naszą salę
http://czardasz.biz/

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
.
Nie wiem jak to skomentować

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
Stary 2014-08-19, 09:54   #2188
Must
Rozeznanie

Cytat:
21klaudyna
No właśnie u nas są wspólne łazienki przez co co pół godziny będą je czyścić i sprawdzać no i wspólne wejście ale na ansze wejście i nasz przyjazd wszystkich zamkną na sali, każą im wyłączyć muzykę itd.. Myślę że wszystko będzie dobrze..

Też pokażę wam naszą salę
http://czardasz.biz/

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Nie wiem jak to skomentować

Ale piękna sala. Śliczny Dworek
Stary 2014-08-19, 09:57   #2189
misia880
Zakorzenienie

a ja myśle, że moga sie bardzo starać itp. ale na pewno nie mogą im KAZAĆ WYŁĄCZYĆ MUZYKI. Moga im nakreślic sytuacje, poprosić czy wyrażają zgode na to ale kazal.. nie ma sznas. Tak samo jak i Wy zapłacili za sale i impreze. Macie takie same prawa do korzystania w pełni z tego za co płacili.
Właściciel powinien im dupe lizać żeby wyrazili zgode i wyłączyli muzyke na jakeś tam momenty.. ale kazać im na pewno nie może.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-19, 09:57   #2190
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Bardorja ja mówie o sytuacji gdzie sala jest przygotowana na różne imrezy - tak jak u Say . Osobne wejścia, kuchnia , wyciszone sale i osobne łazienki . Wtedy nikt nie przychodzi "popatrzeć"
okok ok kapuje

Cytat:
to masakra, jakbym byla osoba mającą tam 18stke i uslyszala te żądania to bym odwołała :P lepiej dla ciebie

Daję z siebie 200%
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości