|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
![]() ![]() I jak poszło?
![]() |
#2162 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wracam do nadrabiania Was! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Dormar współczuję sytuacji.. facet powinien odwołać tą osiemnastkę, skoro to wynikło z jego błędu... masakra! mam nadzieję, że jakoś się sprawa ułoży!
![]() Mysza, dla mnie też takie zachowanie jest nie do pomyślenia ![]() ![]() ![]()
#2164 | |
Zadomowienie
|
korci mnie wstwienie zdjęcia ale nie zrobie tego, w miare bliscy znajomi.
nie bede taka. Cytat:
![]() zeby wziac ze soba cos do jedzenia przyniesc cos ze soba do żarcia no chyba nie tak mocno popularny, dopiero wchodzi. nie widzialam zadnego takiego panienskiego a czesto w klubach widuje dziewczyny 'panienskie' i wiekszosc to kroliki playboya i diabelki, no i aniolki. dopeiro tu wy mowicie ze tez mialyscie ![]() mysle ze w przyszlym roku pin up'owych wieczorow duzo bedzie wiecej ![]()
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Witam się jako żona
![]() jakaś taka się wrażliwa zrobiłam od soboty ! Płakać mi się chce jak pomyślę, że ten dzień już za nami ![]() Relacja się pomału tworzy - w klubie.
![]() |
#2166 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że wieczór się udał i jesteś z niego zadowolona, w kwestie striptizowe nie wnikam, ja też jestem z konserwatywnych. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A propos klubu, pisałam już dwa razy w tej sprawie do Anki1897 i nie wiem, czy tam się odbywa jakieś głosowanie czy coś takiego? Podobno w ostatnim zostałam odrzucona i miało być kolejne. ![]()
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
hahah ![]() Jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. To jakaś żenada . Zapraszają na wesele chcą od Was kasę oraz żebyście coś przynieśli do żarcia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Raczkowanie
|
Witam. Po bardzo ciężkim wieczorze jestem. Nie jest wszystko tak jak tego chcieliśmy. Niestety umowa nie za bardzo nas broni. Byliśmy na rozmowie 2 godziny. Przez pierwszą godzinę twardo chcieliśmy odwołania tej drugiej imprezy. On powiedział że nie może.. Nie miał nic innego do zaproponowania jak większa ilość obsługi, ochrona, sprzątanie łazienek co pół godziny, to że nasze wesele jest priorytetowe, osobne wejście na taras i osobny taras w ogóle, zamykanie tamtych gości na ich sali w czasie naszego wejścia i pokazu fajerwerek, no ogólnie 18nastka będzie nieudana raczej bo taki rygor postawiliśmy że masakra. Na szczęście mamy lepszą salę, bo w ogóle chciał nas wrzucić na tą gorszą bo tak niby miał zapisane. Rabat duży bo cena jego wyjściowa jest 165zł, nam zszedł przez to że w piątek do 135zł a teraz weźmie 100zł od osoby plus dodatkowo wzbogacone menu o rzeczy za które musielibyśmy płacić. Codziennie do naszej dyspozycji jest lokal,co chcemy to możemy tam robić. Coo też możemy poradzić. Nic nam nie pozostaje jak mu wierzyć i zaufać że będą te parawany weselne (kupi) i porządek i pilnowanie gości z tamtej sali. Co mnie przeraziło to to że 18 nastka jest na taką samą liczbę gości co nasze wesele czyli 50.. No ale zostało nam 3 dni i nic byśmy nie zdziałali, on o tym dobrze wie.. Nie będę się już tym zamartwiać bo nie ma na to czasu a tak w ogóle to jak już pisałam 3ddś!!!!!!!!! Czas na party i radość!!! Trzeba z super humorem i radością przetrwać ten finish
![]()
#2169 |
Rozeznanie
|
Domar123 - pozostaje tylko wierzyć, ze wszystko będzie super
![]() ![]() A my wczoraj bylismy na zakupach - kupilam podkład z estee laudera, farbe do włosów i TŻ kupił mi kolczyk na slub w ramach wykupin ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() domar, szkoda, że nie da się odwołać tej osiemnastki ale dobrze, że chociaż macie rabat. Wczoraj dzwonił do mnie facet od obrączek- możemy już przyjść na przymiarkę (ale Tż będzie dopiero w piątek wieczorem). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
Dormar, trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze udało mimo tej 18stki!
![]() czekolada gratulacje!!! ![]()
#2172 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Shame on me! Nie było mnie na głównym tak dawno..ale tyle rzeczy teraz sie dzieje, kupiliśmy mieszkanie, czekamy na kredyt, do tego załatwienia ślubne i młyn w pracy - wybaczcie, nie dam rady nadrobić, ale mam nadzieję, ze uda mi się w miarę regularnie podczytywać teraz główny ![]() Gratuluję wszystkim nowym PMkom! ![]() iii jeszcze 11 dni ![]() ![]() ![]()
#2173 |
Raczkowanie
|
bachara
Najlepsze pocieszenie pod słońcem ![]() ![]() Wszystkim dziękuję bardzo za wszystkie rady, pocieszenie, to że moge się tu zawsze wygadać. Te ostatnie godziny od momentu jak się dowiedzieliśmy były chyba najgorszymi w czasie przygotowań. Oby już nic się nie wydarzyło. Jak widzicie będę potrzebować chyba najwięcej jak sie da tańczących brokułów i trzymania kciuków!!! Bardzo o nie proszę ![]() No i słuchajcie bo u mnie zostało 3 dni do ślubu!!! Emocje sięgają zenitu!! Zostało nam kilka spraw. Musimy jeździć na sale ćwiczyć taniec, musimy poprosić o błogosławieństwo (jednak będzie ![]()
#2174 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wracam do was juz na dobre urlop się skończył i dziś trzeba do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem ci że ją zanim podpisałam umowę to ją dalam'tacie a on po zmieniał tu dodał tam odjął i szefowa się zgodziła. Ojciec pomyślał o wszystkim łącznie z tym że o innej imprezie nie ma nowy. Głową do góry i niech mu za to co zrobił fi ut Nie stanie przez rok ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
Większość restauracji czy domów weselnych preferuje 2 imprezy w jednym dniu ale zazwyczaj są oni do tego przygotowani tak że te 2 imprezy istnieją nie wiele wiedząc o sobie , więc to akurat nie jest problem jeśli te 2 sale stanowia odrębne byty.
![]() |
#2177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
podczas naszego wesela odbywało się jeszcze drugie wesele i trzecia impreza - taka mała, rodzinna. tylko że w naszym wypadku to naprawdę nie przeszkadzało, PMkę zobaczyłam dopiero na drugi dzień podczas wspólnego śniadania
![]() ![]() także dormar, jeśli ten facet się postara i faktycznie pozamyka tamtą salę na najważniejsze momenty, jeśli będą ich pilnować, jeśli się postarają, to na pewno nie będzie tak źle! ![]()
#2179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
monidot, ja miałam airoptix. Zasada jest mniej więcej taka: jeśli zdejmujesz na noc, to używasz przez miesiąc; jeśli nie zdejmujesz, to używasz przez 2 tygodnie. Miej przy sobie kropelki i soczewki, które nosisz na co dzień.
czeko, gratulacje! ![]() ![]() domar, trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
tinyheart Jakie zwierzaki
![]() ![]() mysza93 Bardzo ładna sukienka ![]() An A jak wyglądała zabawa na tym weselu? Były jakieś niestandardowe elementy, pozwalali na gorzko-gorzko? Nie wiem, czy to kwestia hipokryzji - wiem, że w tym wyznaniu nie uznają urodzin, więc też toasty i sto lat pewnie też nie są czymś mile widzianym. Ale podejrzewam, że dla osób z zewnątrz trudno byłoby się odnaleźć w takim weselu. zły_jeżJaki masz pomysł na make-up? A w sprawie klubu - odezwij się do ani ![]() Glodomorek Też mi się wydaje, że znalezienie kogoś innego na plener to dobre rozwiązanie. Możecie zaszaleć z miejscem i poszukać kogoś bliżej ![]() bardorja Faktycznie faux pas ![]() czekooczekolada Witaj żonko ![]() domar Szczerze - przeraziła mnie ta informacja o wielkości osiemnastki... I tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że właściciel jest nieprofesjonalny. Na pocieszenie powiem, że rok temu byliśmy z TŻ-tem na osiemnastce w klubie i młodzież całkiem przyzwoicie się zachowywała (owszem, jakieś szaleństwa na parkiecie były, ale nic poza tym). Więc trzymam kciuki, żeby ta druga impreza była dla Was niezauważona. O tyle dobrze, że dostaliście rabat i że będzie więcej obsługi. Trzymam mocno kciuki za Was, aby wszystko szło już bez problemów ![]() bachara Piękne kolczyki ![]() Ad rem Gratuluję mieszkania i wszystkich załatwionych spraw ![]() Kasiulenkowo I jak się udała sesja? A propos ślubnej cywilizacji - wypatrzyłam zdjęcia ślubne znajomej na fejsie. Widziałam zdjęcia z przyjęcia - ona w bajecznym wianku, lekkiej sukience w stylu boho - zwiewnie, kobieco. No i zgrzyt - zdjęcie z urzędu - bez wianka i w neonowych trampkach (które do sukienki i jej stylizacji nijak nie pasowały). Wiem, że są osoby, ktore uważają, że do urzędu nie wypada iść w długiej sukni (nie zgadzam się z tym), ale przesada w drugą stronę też mi nie pasuje.
#2182 |
Zadomowienie
|
Bardorja ja mówie o sytuacji gdzie sala jest przygotowana na różne imrezy - tak jak u Say . Osobne wejścia, kuchnia , wyciszone sale i osobne łazienki . Wtedy nikt nie przychodzi "popatrzeć"
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
myślę że ok. zobaczymy jak będziemy odbierać ale ja jestem zadowolona mąż też
![]() niektórzy mówili że mąż w przysiędze nie dopowiedział "... i że cie nie opuszczę aż do śmierci.." ale mi wydaje się że ksiądz by nie puścił by tego a poza tm mam nagranie na tel ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 |
Rozeznanie
|
Dziś zamawiam torcik i prezenty dla gości.
Wczoraj potwierdzałam barmana. Mam nadzieję, że wszystko ogarnę i że nie będzie dramatu. Na mojej sali też mogą trwać dwa wesela równocześnie. Jedno jest w sali w Dworku, a drugie obok pod weselnym namiotem. Na szczęście w moim jesiennym terminie nie było chętnych na namiot. wrzucam fotkę. Białe te namiot. Zresztą ładny w środku bardzo. I wrzucam też fotkę mojej sali. |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Raczkowanie
|
say-hello
Myślę że właśnie tak będzie ![]() ![]() ![]() bardorja No u nas też jest tak że z weselem nie ma innej imprezy. Z tym że nasze wesele jest małe na 50 osób przez co on sie pomylił i napisal że jest to małe przyjęcie (a dwa małe przyjęcia obsługuja na raz) i nie zaznaczył że to wesele. No trudno, będzie dobrze, musi być ![]() ![]() ![]() ![]() cude Byle mocno ![]() cornflower_girl Jak juz właśnie wyżej pisałam właściciel mówi że nie pozwala sobie na dyskoteki bo szkoda mu na to sali, ale takie właśnie kameralne osiemnastki robią, z większością rodziny. Także powinno być spokojnie ![]()
#2186 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Must Czas edycji: 2014-08-19 o 09:40 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Raczkowanie
|
21klaudyna
No właśnie u nas są wspólne łazienki przez co co pół godziny będą je czyścić i sprawdzać no i wspólne wejście ale na ansze wejście i nasz przyjazd wszystkich zamkną na sali, każą im wyłączyć muzykę itd.. Myślę że wszystko będzie dobrze.. Też pokażę wam naszą salę ![]() http://czardasz.biz/ ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Nie wiem jak to skomentować ![]()
#2188 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale piękna sala. Śliczny Dworek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
a ja myśle, że moga sie bardzo starać itp. ale na pewno nie mogą im KAZAĆ WYŁĄCZYĆ MUZYKI. Moga im nakreślic sytuacje, poprosić czy wyrażają zgode na to ale kazal.. nie ma sznas. Tak samo jak i Wy zapłacili za sale i impreze. Macie takie same prawa do korzystania w pełni z tego za co płacili.
Właściciel powinien im dupe lizać żeby wyrazili zgode i wyłączyli muzyke na jakeś tam momenty.. ale kazać im na pewno nie może. |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.