Grube uda- mój odwieczny problem. - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-06, 07:57   #2161
agta85
Wtajemniczenie

Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)

Cytat:
Napisane przez asienkaa87 Pokaż wiadomość
a jak myslicie jaki jest idealny wymiar uda wg.was? Ciekawe ile mają te modelki ze zdjęc tak przeciętnie
Ja bym chciała mieć w najszerszym miejscu najwyżej 50-52cm. Na razie jest 57
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 09:33   #2162
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała mieć w najszerszym miejscu najwyżej 50-52cm. Na razie jest 57
Czyli wspólnie dązymy do szczupłych nóżek
Stary 2008-03-06, 15:03   #2163
kasia7989
Raczkowanie

ojej takie modelki to mają fajne uda

kasia7989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-06, 18:14   #2164
ojps
Raczkowanie

Nie było mnie tu długo ale czytałam, czytałam.Pierwsze co pomyslałam po obejrzeniu zdjęć modelek to, że trzeba mieć dużo kasy na silikon ale może sie mylę.Dokładnie 7.03.2008 minie miesiąc jak jestem na diecie i tu zwracam sie do I feel sad nie oczekuj efektów po 5 dniachJestem wyjątkowo niecierpliwą osobą( typowa nerwuska itp.)przez ten miesiac ze trzy razy chciałam walnąć tę cała dietę w kąt, ustrzegły mnie przed tym dziewczyny i to że stale czytam różne wątki choć nadal guzik wiem.Efekt zobaczyłam kilka dni temu: 2 kg mniej kawałek mięśnia na brzuchu i lepsze samopoczucie ale zanim dojde do wymarzonego efektu minie jeszce duuuuużo czasu.Więc proszę cię nie zniechęcaj się to nie je bajka tu nie ma czarodziejki która klaśnie w dłonie i juz bedziemy laski.Poza tym odstaw słodycze w ogóle, jedz częsciej a mniej, dużo białka i poczytaj-a też to wszystko wiem właśnie z Wizazu.Kochana grunt to cierpliwość jeśli mnie się udaje to Tobie tez sie uda i pisz dużo do nas poczucie wspóloty pomaga bardzo.
ojps jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 15:37   #2165
miniaczka
Raczkowanie

GG do miniaczka Send a message via Skype™ to miniaczka

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Jeśli masz mały biust - czyli znikomą ilość tłuszczu w tym miejscu jest praktycznie niemożliwe by ćwicząc nogi czy pupę schudnąć w biuście Co innego gdyby był spory a Ty wykonywałabyś ćwiczenia aerobowe - spalające tłuszcz z całego ciała równomiernie. A ćwicząc konkretnie dół np. poprzez pilates nie powinnaś się obawiać

ja mam rozmiar miseczki B (87-88cm obwodu), rozmiar spodni 38, czyli około 100cm w biodrach, w udach po 58cm ;( i w łydkach po 37cm

skaczę na skakance w spodenkach z neoprenu i robię "rowerek w powietrzu", bo nie mam stacjonarnego ;/. do tego jeszcze przysiady, wykopy, hula hop...zależnie na co mam ochotę

czy mam się bać o całkowitą albo znaczną utratę biustu?! ;(

ważę ok. 56kg przy wzroście 162cm

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!
miniaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 19:43   #2166
pascali
Przyczajenie

witam wszystkich. Od jutra zaczynam odchudzanie i trening. Ja podobnie jak minaczka mam masywne uda i szerokie biodra i w tych okolicach mam masę tłuszczu. Niestety gdy zaczynam chudnąć to szczupleją mi głownie ramiona i piersi!!! a uda nie wiele. Nie wiem co powinnam robić i jak ćwiczyć aby aby osiągnąć efekt smukłych ud anie tracić centymetrów w biuście. Proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
pascali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 23:29   #2167
I feel sad
Przyczajenie

GG do I feel sad

wlasnie jestem bardzo niecierpliwa i wogole nie lubie na nic czekac .... ale dam rade wydaje mi sie.... mam kolezanke ktoramnie wspiera no i oczywiscie was
I feel sad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-08, 10:09   #2168
Berlinette
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez miniaczka Pokaż wiadomość
ja mam rozmiar miseczki B (87-88cm obwodu), rozmiar spodni 38, czyli około 100cm w biodrach, w udach po 58cm ;( i w łydkach po 37cm

skaczę na skakance w spodenkach z neoprenu i robię "rowerek w powietrzu", bo nie mam stacjonarnego ;/. do tego jeszcze przysiady, wykopy, hula hop...zależnie na co mam ochotę

czy mam się bać o całkowitą albo znaczną utratę biustu?! ;(

ważę ok. 56kg przy wzroście 162cm

PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!
niestety trochę Cię zmartwię, skakanie na skakance to ćwiczenie kardio, a więc spalające tłuszczyk Z CAŁEGO CIAŁA mam takie same wymiary, jak Ty, tylko jestem trochę wyższa i w zeszłym roku jak ćwiczyłam dużo tego rodzaju ćwiczeń, to owszem schudłam z pupy, ale z ramion i biustu jeszcze bardziej, mimo że jestem w tych miejscach chuda i koścista moja klatka zaczęła wręcz chudością straszyć...
Gdzieś wyżej w tym wątku już napisałam, że jak chcemy pozbyć się tłuszczyku z pupy i bioder to jednocześnie musimy ćwiczyć górne partie ciała siłowo, aby sylwetka była równomiernie ukształtowana .

Nie załamuj się jednak nie trzeba pakować, nie będziesz wyglądać jak kulturystka, ani nic z tych rzeczy, tylko parę ćwiczeń na ręce i klatkę z hantlami w domu wystarczy, tak 3 razy w tygodniu.
Mogę Ci potwierdzić, że takie delikatne wzmacnianie mięśni klatki piersiowej bardzo ładnie podnosi biust, więc wydaje się nieco większy
Bardzo dobre są też ćwiczenia aerobowe na całe ciało np. TBC. Wiele dziewczyn się boi rozwijać górę, bo będzie napakowana, co jest totalną bzdurą. Dla nas - gruszek - takie aeroby są jak najbardziej wskazane

Powodzenia w dążeniu do celu!
Berlinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-11, 13:47   #2169
miniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Berlinette Pokaż wiadomość
niestety trochę Cię zmartwię, skakanie na skakance to ćwiczenie kardio, a więc spalające tłuszczyk Z CAŁEGO CIAŁA mam takie same wymiary, jak Ty, tylko jestem trochę wyższa i w zeszłym roku jak ćwiczyłam dużo tego rodzaju ćwiczeń, to owszem schudłam z pupy, ale z ramion i biustu jeszcze bardziej, mimo że jestem w tych miejscach chuda i koścista moja klatka zaczęła wręcz chudością straszyć...
Gdzieś wyżej w tym wątku już napisałam, że jak chcemy pozbyć się tłuszczyku z pupy i bioder to jednocześnie musimy ćwiczyć górne partie ciała siłowo, aby sylwetka była równomiernie ukształtowana .

Nie załamuj się jednak nie trzeba pakować, nie będziesz wyglądać jak kulturystka, ani nic z tych rzeczy, tylko parę ćwiczeń na ręce i klatkę z hantlami w domu wystarczy, tak 3 razy w tygodniu.
Mogę Ci potwierdzić, że takie delikatne wzmacnianie mięśni klatki piersiowej bardzo ładnie podnosi biust, więc wydaje się nieco większy
Bardzo dobre są też ćwiczenia aerobowe na całe ciało np. TBC. Wiele dziewczyn się boi rozwijać górę, bo będzie napakowana, co jest totalną bzdurą. Dla nas - gruszek - takie aeroby są jak najbardziej wskazane

Powodzenia w dążeniu do celu!

Ja tam mogę być wypakowana , chociaż wiem, że brak testosteronu (lub jego niski poziom u kobiet?) nie pozwala na rozwijanie mięśni w tak krótkim czasie, bez wspomagaczy itd.

A poza tym mam delikatne mięśnie na plecach, na rękach powoli się wyrabiają od skakania na skakance i baaardzo mi się to podoba, także nie mam nic przeciwko

Dzięki za pomoc
Stary 2008-03-14, 20:28   #2170
neheszta
Zakorzenienie

Dziewczyny a co z ćwiczeniami na taką śliczną pupę? Bo ja wciąż nie mogę znaleźć takich dobrych
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-17, 23:49   #2171
Sylwiunia15
Raczkowanie

Jak schudnąc w tych partiach ciała ?? help :)

Witam wszystkich, wydaje mi się ze potrzebuje waszej pomocy, otóż mam 16lat i 160wzrostu (niecałe) ważę 50kg, mój typ figury to szczupła góra i masywniejsze uda i biodra, moje wymiary to
*54cm uda
*91cm biodra
*64cm talia
*85cm biust

chciałbym schudnąć trochę w udach oraz w biodrach, gdy byłam młodsza robiłam ten błąd ze jadłam dużo drożdżówek i pączków, widzę tłuszczyk albo to cellulitis na udach, jak zaczynam sie odchudzać to napiera tak mocno chodne na górze że widać mi żebra, mam strasznie chudą twarz i zmniejsza mi się biust , ale mi chodzi o schudniecie tylko w dolnych partiach ciała, próbowała rożnych ćwiczeń ale zawsze robie to kilka tyg i niewiedze zdanych efektów i zniechęcam się. Dziewczyny czy mogłybyście dać może jakieś rade albo rodzaje ćwiczeń i kiedy będzie widać jakieś efekty? Dodam że używałam rożnych balsamów wyszczuplających lecz też nie pomaga. Niedługo zacznie się lato i zależy mi na ładnej sylwetce. Z góry dziękuje za wszystkie komentarze , może któraś z was ma taki sam problem? Pozdr, buziaki
Sylwiunia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 07:32   #2172
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: Jak schudnąc w tych partiach ciała ?? help :)

Właściwie nie ma chyba takich ćwiczeń, które pomogą Ci schudnąć TYLKO tam. Ćwiczenia na te partie ciała, jakie przychodzą mi do głowy, to wszystko raczej ćwiczenia siłowe, a to mogłoby czasem spowodować rozbudowę masy mięśniowej i optycznie jeszcze pogrubić nogi .... . Twoja budowa to gruszka i partie nad którymi chcesz popracować w istocie będą dla Ciebie najtrudniejszym wyzwaniem. To że szybko się zniechęcasz też wcale nie pomoże Bo tak naprawdę do wyboru masz, albo ćwiczenia, które Cię wyszczuplą WSZĘDZIE w miarę szybko (tak, żebyś się nie zniechęciła), albo ćwiczenia, które pomogą Ci pracować nad biodrami i nogami, ale efekty będzie widać dopiero po jakimś czasie.
Hmmm .... próbowałaś kiedyś pilatesu?? Można ściągnąć z internetu filmiki PILATES skupiające się na dolnych partiach. Mi po tych ćwiczeniach zwłaszcza uda ładnie się wyrzeźbiły, ale ja sama efekty zobaczyłam dopiero po ok 1,5 mies, chociaż mama mówiła, że już po 2 tyg. było widać. ....Spróbować możesz Na pewno nie zaszkodzi
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 22:11   #2173
Martii=*
Zadomowienie

Cellulitis na udach i pupie :(

Mimo mojego młodego wieku już zalągł mi się na udach i pupie cellulitis, który był spowodowany baaardzo długim chorowaniem, kiedy nie mogłam dużo się poruszać. Mam cellulitis I stopnia (jakoś tak) i nie wiem co z tym fantem zrobić. Odpadają kremy antycellulitisowe, od razu mówię. Moja mama mówi żebym się tym nie przejmowała, że to tylko wymysł XXI wieku. Ok, aale ja wcale nie czuję się z tym dobrze. Wstyd mi ćwiczyć na wfie... Specjalnie zapominam spodenek, albo coś w tym stylu, byle by nikt nie zobaczył tego cellulitisu... Okropnie mi z tym, a chciałabym do lata się tego szkaradzieństwa pozbyć. Co mam w takim razie robić? Jakie ćwiczenia? Szukałam na internecie, ale tam tylko o tych żelach antycellulitowych piszą i piszą, i przestać nie mogą, a o ćwiczeniach jak na złość za mało.
Może powiecie, że strasznie się przejmuję... Może i tak. Może i moja mama ma rację, że to tylko wymysł XXI wieku, ale skoro nie będę teraz nic robić, żeby się tego pozbyć, to co dopiero będzie w wieku np. 20 lat? Wolę nie myśleć i wolę działać.
Martii=* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 22:21   #2174
andzya
Zakorzenienie

Dot.: Cellulitis na udach i pupie :(

niestety cellulit dosiega teraz coraz mlodsze dziewczyny ,rowniez te bardzo szczuple. podstawa walki z cellulitem jest przede wszystkim dieta,bo to ona jest glowna przyczyna jego powstawania.
no i oczywiscie cwiczonka na forum do wyboru do koloru
Stary 2008-03-18, 22:49   #2175
Martii=*
Zadomowienie

Dot.: Cellulitis na udach i pupie :(

No z dietą to dużo mi nie powiedziałaś. Co mam jeść i jak, oprócz tego: jedz więcej owoców i warzyw, nie jedz słodyczy, jedz 5x dziennie?
Martii=* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-18, 23:21   #2176
I feel sad
Przyczajenie

GG do I feel sad

dziewczyny a jakie cwiczenia sa dobre na uwydatnienie wciecia w talii?? mam pokazny biust i chce miec taki wlasnie wciecie w talii jak maja bohaterki tych wszystkich telenoweli brazylijskich itd... one to dopiero maja cialo ........
I feel sad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 00:43   #2177
ennostiel
Zakorzenienie

Dot.: Jak schudnąc w tych partiach ciała ?? help :)

Ja niestety mam ten sam problem - gruszkowata budowa i straszne problemy z "gubieniem" centymetrów z bioder i ud. Może to jest myśł z tym Pilatesem Generalnie w mieszkaniu mam mało przestrzeni (co innego w domu, ale studiuję daaleko), na siłownię niezbyt czas i możliwości... potrzeba mi małoprzestrzennych ćwiczeń hehe

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 15:59   #2178
natalka_rulez
Raczkowanie

na wcięcie w talii podobno twister jest najlepszy. i hula hop

http://www.onemilliongiraffes.com/
natalka_rulez jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 16:23   #2179
Tusia000
Przyczajenie

Unhappy Grube uda

hej.. mam 166 cm wzrostu i mam OKROPNIE GRUBE UDA!! w najgrubszym miejscu maja one 58cm!!!!! ... czuje sie przez to nic nie warta, ni moge chodzic w zadnej mini, ani w spodniczkach.... moze znacie jakies cwiczenia na te moje okropnie grybe uda???? blagam o pomoc...
Tusia000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-19, 17:04   #2180
miniaczka
Raczkowanie

Dot.: Grube uda

Cytat:
Napisane przez Tusia000 Pokaż wiadomość
hej.. mam 166 cm wzrostu i mam OKROPNIE GRUBE UDA!! w najgrubszym miejscu maja one 58cm!!!!! ... czuje sie przez to nic nie warta, ni moge chodzic w zadnej mini, ani w spodniczkach.... moze znacie jakies cwiczenia na te moje okropnie grybe uda???? blagam o pomoc...
Mam to samo przy wzroście 160-162 cm ... ale radziłabym Ci użyć wyszukiwarki, bo na ten temat jest pełno wątków
Stary 2008-03-24, 17:38   #2181
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Dziewczyny a czy znacie jakies ćwiczenia na dolną część bioder tzw.bryczesy? bo ja mam z nimi najwiekszy problem... wogóle jestem ostatnio załamana moją dolną cześcią ciała- pupa/uda/łydki...

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-24, 17:44   #2182
nati__xxx
Wtajemniczenie

GG do nati__xxx

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy znacie jakies ćwiczenia na dolną część bioder tzw.bryczesy? bo ja mam z nimi najwiekszy problem... wogóle jestem ostatnio załamana moją dolną cześcią ciała- pupa/uda/łydki...
No to nie jesteś sama ja dziś mam mega doła przez moje uda. W ciągu pół roku zrobił mi się taki cellulit, że jeśli się go nie pozbędę do lata to chyba nie założę bikini choćby 40stopni było. Cały lewy pośladek jest pokiereszowany rozstępami i nierównościami, jakieś bruzdy i guzki cellulitowe Nic tylko sobie strzelić w łeb, bo ćwiczę prawie codziennie po godzinie na orbitreku :/
Stary 2008-03-24, 18:35   #2183
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nati__xxx Pokaż wiadomość
No to nie jesteś sama ja dziś mam mega doła przez moje uda. W ciągu pół roku zrobił mi się taki cellulit, że jeśli się go nie pozbędę do lata to chyba nie założę bikini choćby 40stopni było. Cały lewy pośladek jest pokiereszowany rozstępami i nierównościami, jakieś bruzdy i guzki cellulitowe Nic tylko sobie strzelić w łeb, bo ćwiczę prawie codziennie po godzinie na orbitreku :/
Dobrze mieć jakieś wsparcie Ja właśnie też chyba "ewoluuję" brzuch,ramiona,plecy- w jak najlepszym stanie a pupa/uda/łydki wygladaja tak jakby mnie ktos przeciał w pół i doczepił dół od kogoś innego...

też mam rozstępy na udach i pupie a na łydkach popękane naczynka
wogóle to jestem jakaś spuchnięta,łydki to koszmar z ulicy wiązów... dokładnie tylko strzelić sobie w łeb...
ogólnie gromadzę masę wody dlatego ciało wydaje się byc takie "gąbczaste"...próbowa łam brac juz takie preparaty na nie gromadzenie wody,ale moje nerki nie wyrabiały i kończyło sie to ich bolem cellulit to tez podobno po części sprawa nadmiernego gromadzenia płynów w organiźmie.

Pagan Poetry

Stary 2008-03-25, 07:51   #2184
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie gromadzę masę wody dlatego ciało wydaje się byc takie "gąbczaste"...próbowa łam brac juz takie preparaty na nie gromadzenie wody,ale moje nerki nie wyrabiały i kończyło sie to ich bolem cellulit to tez podobno po części sprawa nadmiernego gromadzenia płynów w organiźmie.
A jak u Ciebie z solą w diecie? Może najłatwiej będzie ogrnaiczyc sól?

Przy dobrej diecie i ruchu powinno byc lepiej
Stary 2008-03-26, 18:01   #2185
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
A jak u Ciebie z solą w diecie? Może najłatwiej będzie ogrnaiczyc sól?

Przy dobrej diecie i ruchu powinno byc lepiej
A wiesz moja dieta to wogóle... ostatnio po świętach tak rozciagnełam sobie zołądek że teraz to ho-ho... moge jeść i jeść...ale u mnie to normalka tyle że nie tyję,spalam wszystko w stresie...ale efekty uboczne są,właśnie puchnięcie nog itd(ale mam tez problemy z krążeniem) rozstępy mam od dziecka bo za szybko urosłam,na biodrach,udach no i pupie :/
boże jak przeżyję do matury (i po) to WRESZCIE wrócę do sportów...wezmę się za swoją tragiczną kondycję i zrobie sobie badania na te wstętne kłopoty z krążeniem,może nawet zapisze się na jakieś zabiegi...

Pagan Poetry

Stary 2008-03-27, 08:51   #2186
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz moja dieta to wogóle... ostatnio po świętach tak rozciagnełam sobie zołądek że teraz to ho-ho... moge jeść i jeść...ale u mnie to normalka tyle że nie tyję,spalam wszystko w stresie...ale efekty uboczne są,właśnie puchnięcie nog itd(ale mam tez problemy z krążeniem) rozstępy mam od dziecka bo za szybko urosłam,na biodrach,udach no i pupie :/
Rozstępy tez mam od 12-13r.z. i raczej nic z nimi nie zrobię...

Przede wszystkim uregulować dietę

I troszkę się ruszać, to powinno choć minimalnie pomóc
Stary 2008-03-27, 17:19   #2187
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Rozstępy tez mam od 12-13r.z. i raczej nic z nimi nie zrobię...

Przede wszystkim uregulować dietę

I troszkę się ruszać, to powinno choć minimalnie pomóc
Dziękuje za odp ja właściwie to mam takie "skoki" raz mam ochote tylko na zdrowe jedzonko a raz tylko na ciężkie... moja kolezanka mówiła że takie wachania zdarzaja się jak sie ma problemy z hormonami... :/

Pagan Poetry

Stary 2008-03-27, 21:04   #2188
Manuela07
Przyczajenie

Talking

A co powiecie na dietke wegetariańską, 0 słodyczy serum wyszczuplająco- ujędrniające + codziennie 10kg rowerkiem? JA chciała bym to zrealizować bo jestem mocno zmobilizowana. Do szkoły mam 5km w 1 strone , to zamiast jechać autobusem mogę rowerkiem. I to zdrowiej i dla figurki lepiej. Tylko trzeba pamiętać żeby pedałować na najlżejszych przerzutkach , w innym wypadku mięśnie się rozrosną i będzie jeszcze gorzej , a mięśni się nie pozbędziemy , chyba głodówką ale, po co?
Zaczynam od jutra bo pogoda się poprawiła aż chce się żyć. Zobaczymy może pomoże.

Jutro sobie uda zmierzę. Zobaczymy ile mam . Raczej dużo i to jest ten mój problem. Brzuszek ładny a nogi ehhh szkoda gadać. Jeszcze z cellitem sobie musze poradzić. Stosuje codziennie przez 10 min masaże szorstką gąbką żel ujędrniający pod prysznic , natryski naprzemienne (raz ciepła, raz zimna woda) paskudne ale efekty są. I Krem z serum ANTYCELLULITOWE z eveline. Raczej skuteczna ale wytrwałość musi być szczególnie przy natryskach.

Słyszałam że CELLULIT mają nawet szczupłe dziewczyny. Powstaje on z powodu nadmiernego spożywania konserwantów i substancji sztucznych. Czy to prawda?

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2008-03-28 o 21:15 Powód: post pod postem, proszę używać funkcji "edycja"
Manuela07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-28, 11:03   #2189
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Manuela07 Pokaż wiadomość
Słyszałam że CELLULIT mają nawet szczupłe dziewczyny. Powstaje on z powodu nadmiernego spożywania konserwantów i substancji sztucznych. Czy to prawda?
PRawda.
Stary 2008-03-28, 17:39   #2190
meri99
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Manuela07 Pokaż wiadomość
Jutro sobie uda zmierzę. Zobaczymy ile mam . Raczej dużo i to jest ten mój problem. Brzuszek ładny a nogi ehhh szkoda gadać. Jeszcze z cellitem sobie musze poradzić. Stosuje codziennie przez 10 min masaże szorstką gąbką żel ujędrniający pod prysznic , natryski naprzemienne (raz ciepła, raz zimna woda) paskudne ale efekty są. I Krem z serum ANTYCELLULITOWE z eveline. Raczej skuteczna ale wytrwałość musi być szczególnie przy natryskach.
Ohh...te natryski to wogóle okropieństwo... kiedyś stosowałam ten patent na pupe,uda i piersi ale bylo lato i jakos to znosiłam ale efekty były naprawde super

a co do cellulitu to nie zawsze jego przyczyną są konserwanty,często jak np. w moim przypadku jest nadmierne gromadzenie wody w organiźmie.

Pagan Poetry

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości