Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-28, 12:30   #2161
Indra83
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Jestem, pieke kurczaka

Lekarka powiedziała, że z ręką nie jest źle, ale masc dała, mówiła, że mieli kiedyś przypadek, że całe przedramie zaropialo.

Sloneczko, najwidoczniej świetna z ciebie lodziara

Ja przemywalam oczka wodą przegotowaną, ale jak jakieś zaczerwienienie się pojawi albo ropka to warto mieć sól fizjologiczna pod ręką.

U mnie nie było żadnych oznak porodu, czopa, wód plodowych, brzuch miałam wysoko do końca, jak mi założyli balonik w szpitalu, to skurcze pojawiły się natychmiast, a po 9h syn był z nami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-28, 12:32   #2162
mgds
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
hej, jak to jest z tym czopem? jak to czuc? kiedy wiadomo, ze sie odrywa?

Co do kamienia na zebach. Tworzy sie wtedy kiedy resztki jedzenia wchodza w reakcje ze slina- wtedy tworzy sie nalot i twardnieje jezeli w ciagu 6 godz. po zjedzeniu nie wyszoruje sie zebow. Dlatego bardzo wazne jest, zeby myc zeby do 6 godz po posilku. I nalezy szczotkowac od dziasel na zewnatrz- takie jakby wymiatanie.
Wiem bo mialam ostatnio piaskowanie i moja dentystka mi to tlumaczyla
Uwielbiam uczucie po usunięciu kamienia jakoś luźniej między zębami

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Znalazłam na allegro te cukierasy pewnie kilka dni trzeba poczekać na dostawę ale sa , No chyba ze odbiór osobisty bliziutko będzie

http://allegro.pl/listing/listing.ph...v10-p-1-o-0805

U nas w Silesi jest tez stoisko z niemieckimi słodyczami może w innych CH tez sa tego typu stoiska i tam myśle ze by były , aż zerkne jak bede przy okazji
U mnie na rynku sa stoiska niemieckie to jutro podejde idąc na wizytę że też wczesniej sama na to nie wpadłam ehh

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
hehe nie masz jeszcze nic? ufff bo ja mam tylko trochę ciuchów, chusteczki nawilżane z rossa i wczoraj kupiłam płyn do prania i płukania Bobini normalnie szaleństwo wyprawkowe

ale za to wczoraj znów zaliczyłam sh i znów kupiłam kilka ciuszków fajnych za 20 zł. Nie trafiam na takie promołszyn jak Żaneta ale tez niczego sobie rzeczy dopadłam

wrzucę jak wrócę z pracy bo niestety nie zdążyłam ich zgrać

ale to juz z tego co pamiętam 2 Twoje zamówienie z gemini a ja dopiero zaczynam ale zamawiam wsio za jednym razem

obudziło? O mammma mia A jak mnie nie obudzi???
Ja mam tylko z 4 torby ubranek, fotelik, przewijak i kołyske. To mało :P

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Ja tam końca nie widzę leżąc w tym łóżku i tak jak lekarz wróży wcześniejszy poród tak ja myślę, że przenoszę. Imię mamy Oskar, ale czy mi się na porodówce nie zmieni to głowy nie daję

Paulina śliwki na pewno dzisiaj będą, bo szybkie w zrobieniu, a mój mąż tak lubi kruszonkę, że nawet te śliwki mogłabym ominąć

Moja starsza siostra urodziła się w 38 tc, a mnie mama przenosiła, więc tu chyba nie ma reguły.

A tych filmików co wstawiacie nigdy nie oglądam. Obiecałam sobie, że nie będę porodów oglądać.
Lepiej nie oglądać..ja zaczęłam od porodu w strumyku i żałuję

Cytat:
Ania my w seksie nie działamy, bo ciągle mamy zakazy, ale jak się wczoraj spytałam męża czy chce lodzika to się tak szybko rozbierał, że by się połamał
Hahahah

mgds jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 12:33   #2163
agatus84
Raczkowanie

Co próbuję coś napisać, to tyle naprodukujecie, że nie mogę dobrnąć do ostatniej strony

mam pytanie do dziewczyn, które zamawiały pościel z Lulinka. Czy macie jakiś kontakt telefoniczny do Pani/Pań, szyjących te pościelki? Napisałam maila i coś jest obsuwa w odpowiedzi, chyba łatwiej byłoby sie przez telefon dogadać... Jeśli tak, to wyślijcie mi na prv, proszę
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 12:36   #2164
esti87
Rozeznanie

Cytat:
jak byłby chłopak to miał być właśnie Filip albo Oskar
filmików też nie oglądam, po co się nakręcać

radę dać musimy ale ja juz chce to miec za sobą, wolę się później pooobijać. Robotę zawsze sobie znajdę Mam ogromne zaległości w obrabianiu zdjęć, uaktualnianiu bloga i strony fb także ja mogę mieć już wszystko gotowe i pachnące i tylko czekać Po pracy to ja niewiele w domu ogarniam, mam burdel normalnie na kółkach

Silesianna jesteś wielka

A propo sexu dziewczyny działacie cos jeszcze ? Ja się boję ale moja gin nic nie mówiła żeby nie a ostatnio "chcicę" mam
co do wyprawki to mój mąż, jak przynoszę kolejne ciuszki to mówi że przecież juz wszytko mamy to go wczoraj uświadomiłam że nic nie mamy:P

Bobini wczoraj kupiłam i do prania i do płukania. Przetestuję specyfiki stacjonarne ale oprócz tego zamawiam proszek dzidziusia, zobaczymy jak to się sprawdzi w praktyce
u nas czestotliwosc spadla..zostal juz tylko raz w tygodniua teraz przez ta dolegliwosc tz to pewno nie ma o czym marzyc

Cytat:
Ania my w seksie nie działamy, bo ciągle mamy zakazy, ale jak się wczoraj spytałam męża czy chce lodzika to się tak szybko rozbierał, że by się połamał
buahahaha..juz sobie to wyobrazam..slonec zko,pokonalas mnie..
Stary 2014-08-28, 12:37   #2165
Indra83
Wtajemniczenie

U mnie w lidlu też walka, ale zachodze czasem po kilku dniach i rzeczy się pojawiają, bo ludzie zwracają

Ja żadnych zakupów nie zrobiłam, mam wózek, lezaczek i trochę tych większych rzeczy plus ciuszki, których jeszcze nie przejrzalam, ale we wrześniu chcę zrobić zamówienie na gemini i na początku października już zrobić kącik dla malucha.

Stary 2014-08-28, 12:47   #2166
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
u mnie po cc pionizują max do 12h, a przez te pół dnia to się położne zajmują; siku to albo cewnik jest założony, albo basen...
czyli jednak mozna liczyc na polozne...

Cytat:
u nas tez posucha, chociaz zakazu nie mamy, ale jakos tak nie mozna sie zgrac, jak mam ochote to malz w pracy a jak wraca to juz spiaca jestem i ochoty brak
juz zapomnialam jak to sie robi
Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Dzięki czekoladka, nienawidzę płukania nosa, ale może trzeba będzie się ratować

Dobre pytanie z tą higieną po cesarce... Mi koleżanka opowiadała, że bardzo ciężko było jej się doprosić o przewinięcie dziecka, nie mówiąc już o jej potrzebach, a na sali nie mógł przebywać nikt z rodziny. Na dodatek na salach je "sortowano" i wszystkie leżały z tego samego dnia z cesarki i nawet nawzajem nie mogły sobie pomóc. Im bliżej porodu tym mniej się go boję, a bardziej pobytu w szpitalu, coś czuje że może się skończyć deprechą albo chandrą co najmniej.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

dobre
no wlasnie a co z maluszkiem jak wstac nie mozna.....
mam nadzieje ze bede miec sn

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 13:08   #2167
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
umarłam ze śmiechu
Boszzz żeby mój był taki chętny, on to dziwny jest w tych sprawach;p

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Witam w klubie u nas tez zakazy, na poczatku szpital krwiaki, pozniej zaczely sie skurcze a teraz chyba maz by sie bał jakby tak w trakcie zaczela go kopac to bym chyba umarla ze smiechu a on z przerazenia

A takie jeszcze wyprawkowe pytanie po co sól fizjologiczna? Bo tak sie zastanawialam i w koncu nie wiem. Do przemywania oczek? Bo czytalam ze oczka przemywa sie ciepla przegotowana wodą i juz sama nie wiem
z tego co się orientuję do przemywania oczek

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Ja mam tylko z 4 torby ubranek, fotelik, przewijak i kołyske. To mało :P
TYLKO? Ja pitole to ja mam moooże z dwie chusteczki nawilżane i patyczki do uszu

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
c
u nas tez posucha, chociaz zakazu nie mamy, ale jakos tak nie mozna sie zgrac, jak mam ochote to malz w pracy a jak wraca to juz spiaca jestem i ochoty brak
juz zapomnialam jak to sie robi
zaczynam się obawiać że ja też;(
u nas już 2 miechy posuchy brrrrr;p
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 13:20   #2168
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

U nas też nic. Od kiedy wiemy to może z 3 razy... ale jakoś specjalnie mi nie brakuje więc nie marudzę
Stary 2014-08-28, 13:23   #2169
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
U nas też nic. Od kiedy wiemy to może z 3 razy... ale jakoś specjalnie mi nie brakuje więc nie marudzę
my tez chyba ze 3 razy ale to chyba jeszcze w 1 trym. bylo.....ale co tam swieta juz blisko

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-28, 13:24   #2170
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
hehe nie masz jeszcze nic? ufff bo ja mam tylko trochę ciuchów, chusteczki nawilżane z rossa i wczoraj kupiłam płyn do prania i płukania Bobini normalnie szaleństwo wyprawkowe

ale za to wczoraj znów zaliczyłam sh i znów kupiłam kilka ciuszków fajnych za 20 zł. Nie trafiam na takie promołszyn jak Żaneta ale tez niczego sobie rzeczy dopadłam

wrzucę jak wrócę z pracy bo niestety nie zdążyłam ich zgrać

ale to juz z tego co pamiętam 2 Twoje zamówienie z gemini a ja dopiero zaczynam ale zamawiam wsio za jednym razem

obudziło? O mammma mia A jak mnie nie obudzi???
czekam na fotki z łowów

tak to moje drugie zamówienie, ale wynika to głównie z tego, że pospieszyłam się przy pierwszym i jak już zamówiłam uświadomiłam sobie czego jeszcze brakuje heh
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 13:29   #2171
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

u mnie do porodu 66 dni

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-28, 13:32   #2172
Indra83
Wtajemniczenie

Kiedyś u mnie w szpitalu trzeba było po cc leżeć płasko dobę, był w zasięgu ręki dzwonek, a dzieckiem zajmowały się pielęgniarki z oddziału noworodkowego, albo ktoś z najbliższej rodziny czyli zazwyczaj ojciec dziecka. Pielęgniarki pomagały przystawiać do piersi itp.
Teraz jak tylko wróci czucie w nogach, to można wstać, pielęgniarki też są zawsze do pomocy, ale wiadomo jak to jest, a to zajęta, zaraz przyjdzie itp. Lepiej, zeby ktoś bliski był do pomocy. U mnie kobiety po cc mają pierwszeństwo do sali jedynki.
Stary 2014-08-28, 13:34   #2173
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Mi wypadł w pierwszej ciąży, takie jakby białko z jajka podbarwione nitkami krwi... za to nie wiem co to znaczy odejście wód ani przy pierwszym, ani przy drugim porodzie mi się to nie przytrafiło, dopiero w trakcie porodu jak już rozwarcie na 5-6 cm miałam to mi przebijali pęcherz płodowy i wtedy to chluuuuup, ciepło się zrobiło tak się zastanawiam, jak to jest na tej porodówce, że wylatują z nas wody, czasem krew, a przecież pełno ludzi kręci się w około, czy oni to od razu sprzątają, czy łażą po tym... przecież mogliby się poślizgnąć a nie widziałam, żadnej sprzątaczki w trakcie porodu...

Ogarnęłam chałupę i nie wiem co robić...
Na obiad zrobię schabowe i już.. do tego jakaś surówka..
No właśnie ja też nie widziałam, żeby ktoś to sprzątał siedziałam na piłce i chlusnęło, położna zażartowała, że teraz będę sprzątać,a potem nie wiem co się z tym działo..
Może ja sama w tym łaziłam no nie wiem

Ja urodziłam 6 dni po tp przez wywołanie oxy, wcześniej żadnych oznak porodu nie miałam nie wiem nawet jak to wszystko samo z siebie się naturalnie zaczyna, tzn. znam teorię

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
U mnie w lidlu też walka, ale zachodze czasem po kilku dniach i rzeczy się pojawiają, bo ludzie zwracają
.
Ja nigdy "walki" u nas w lidlu nie widziałam ale to pewnie dlatego, że jak już to idę tam po 10:00...parę razy szłam specjalnie do lidla bo coś fajnego było w gazetce a tam ni widu ni słychu... nie ma nic z tych rzeczy

Silesiana super wytłumaczyłaś to oddychanie przeponą normalnie czytałam i ćwiczyłam i wychodziło
Inna sprawa, że podczas porodu zupełnie nie potrafilam tego zrobić i powietrze nabierałam do buzi, myślałam, że mi baniak pęknie

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 13:36   #2174
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
Witam zaczęłam 30tc

gratuluję ja jutro kończę 30

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
jak byłby chłopak to miał być właśnie Filip albo Oskar
filmików też nie oglądam, po co się nakręcać
a ja w końcu obejrzałam.....ach ta ciekawość sporo tych warstw tam jest maluszek rekompensuje wszystko
Stary 2014-08-28, 13:36   #2175
sloneczko_1201
Zadomowienie

Cytat:
u mnie do porodu 66 dni
No to mi 63 z jednej strony już nie mogę się doczekać, a z drugiej boiję się tej małej kruszynki...

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 13:38   #2176
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
o się uśmiałam
Stary 2014-08-28, 13:42   #2177
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
No to mi 63 z jednej strony już nie mogę się doczekać, a z drugiej boiję się tej małej kruszynki...
jakos to szybko zlecialo.....juz coraz blizej konca i bedziemy tulic malenstwa
tez mam obawy pomimo ze jestem juz mama

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-28, 13:42   #2178
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
my tez chyba ze 3 razy ale to chyba jeszcze w 1 trym. bylo.....ale co tam swieta juz blisko
to ja dołączam do grona rzadkoużywających nie pamiętam już kiedy....ale ja mam jakieś hamulce...heh mąż chyba też, bo nie naciska
Stary 2014-08-28, 14:00   #2179
Indra83
Wtajemniczenie

U nas z seksem kiepsko, mąż się boi, choć lodzikiem nie pogardzi, ale jak poproszę, żeby się odwdzięczył, to on nie chce.
Z drugiej strony jak za rzadko, to potem za szybko

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Jeszcze szyjka u mnie kiepska, w poniedziałek idę na kontrolę to się okaże czy jej lepiej czy gorzej .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 14:02   #2180
alekaz1
Zakorzenienie

Nadroboc was graniczy z cudem
dziendobry
rano mialam wizyte u siebie to ginekolog sobie przypomnial ze na glukoze nie dawal mi skierowania i jutro musze leciec robic.

Co do sexsu na poczatku byl szlaban bo krwiak to tz byl zadowolony bo czesciej lodzika dostawal. Teraz sex od czasu do czasu ale bardziej z inicjatywy tz bo mi sie jakos nie chce.
Stary 2014-08-28, 14:08   #2181
Indra83
Wtajemniczenie

Ja wstaje wcześnie, o 22 zwalam się do łóżka i odlatuje, jestem taką zmeczona, że nie mam na nic ochoty, tylko na leżenie.

Moja corcia o wiele slabiej się rusza, ale czkawke ma kilka razy dziennie, a jak już się rusza to tak, że mam wrażenie, że nogami dziurę wybije, ale to bardziej rano albo wieczorem.

Stary 2014-08-28, 14:14   #2182
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
melleczka - czy jest tu melleczka ?? niech się odezwie jaki wózek wybrałaś?? powiem szczerze że ostatnio weszliśmy do bobolandu i TŻ zobaczył bebetto ale luce i ciągle o nim ględzi, chyba będziemy kupować wózek ..............
Podczytuję Was trochę
Bebetto Flavio Już szczerze mówiąc mam gdzieś ten cały wózek, nie oglądam i nie myślę o tym, bo jak rozmyślałam i szukałam to mi się mózg lasował A ten jest ok wizualnie i cenowo też, więc go zamówię Niebawem planuję złożyć zamówienie
Stary 2014-08-28, 14:22   #2183
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

Moja corcia o wiele slabiej się rusza, ale czkawke ma kilka razy dziennie, a jak już się rusza to tak, że mam wrażenie, że nogami dziurę wybije, ale to bardziej rano albo wieczorem.

Moja od kilku dni jakaś leniwa, zawsze w ciągu dnia dość mocno dawała znać o sobie, wieczorem to już było szaleństwo....a teraz parę razy na dzień jak coś lekko poczuję to wszystko....zaczynam się już martwić....
wizytę i ktg mam we wtorek, nie wiem jak wytrzymam...
Stary 2014-08-28, 14:28   #2184
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaah padłam ;p mój to by tez pewnie w szoku był, bo zazwyczaj musi mnie dwa dni prosić xD on by mógł 3 razy dzienne, ja moze dam sie namówic na 3razy w tyg ;p, ale mam baaardzo rzadko ochote. A teraz prawdopodobnie miesiac sie nie bedziemy widziec wiec spokoj

Beata Marcina, a no popatrz to moze zakupie jej elektryczna, bo ona to głownie paste zjada, a nie szoruje zeby moze i sobie kupie... a jaką masz dla siebie?
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:28   #2185
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Moja od kilku dni jakaś leniwa, zawsze w ciągu dnia dość mocno dawała znać o sobie, wieczorem to już było szaleństwo....a teraz parę razy na dzień jak coś lekko poczuję to wszystko....zaczynam się już martwić....
Zanet dzieciaczki maja gorsze dni. Moj mial 5 dni lenkstwa. Od wczoraj lepiej, ale bez szalu. Maja mniej miejsca i jak kazdy moga miec gorszy dzien

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:36   #2186
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Zanet dzieciaczki maja gorsze dni. Moj mial 5 dni lenkstwa. Od wczoraj lepiej, ale bez szalu. Maja mniej miejsca i jak kazdy moga miec gorszy dzien

Mam nadzieję, że to wynika z gorszego dnia ale wiadomo, jak każda z nas, martwię się jak coś jest inaczej...
Stary 2014-08-28, 14:36   #2187
anuszka21
Zakorzenienie

Mi podczas wywoływania porodu tylko czop odszedł. Mała kałuza krwi- tyle widziałam...

Kasia, mi odeszły wody, leżałam sobie jak gdyby nigdy nic z myślą ze chyba nigdy nie urodze, chce się obrócić na bok i nagle mnie w majtkach zalało jak bym się posikała ;p wiec poszłam do położnej a ta mi czekac kazała na korytarzu gdzie byli odwiedzajacy a ja stałam nad kałużą xD bo ona papiery musi wypisac zanim pojdziemy na porodówke xD a wszyscy oczywiscie sie gapili chjjj wie na co i od tego momentu w 4,5h urodziłam

CO do ciuchow, kiedy zamierzacie prac, prasowac i odłozyc gotowe do oczekiwania?

Czekoladka, jeszcze z małą nie byłam u dentysty, myslisz ze powinnam? Za miesiac i 1dzien konczy dwa lata

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-08-28 o 14:38
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-28, 14:37   #2188
aleska
Raczkowanie

Cytat:
A propo sexu dziewczyny działacie cos jeszcze ? Ja się boję ale moja gin nic nie mówiła żeby nie a ostatnio "chcicę" mam
Ja po 4 pierwszych miesiącach, kiedy nie miałam w ogóle ochoty, teraz nadrabiam Nawet chyba seks stał się przyjemniejszy, albo ja jakoś się bardziej wrażliwa zrobiłam

Wczoraj kurier przywiózł wózek. Granatowy camarello carmela (na zdjęciu jakiś czarny wyszedł).Bardzo lekki i pięknie się podbija. Na razie nie mam gdzie go trzymać, bo nie mamy ani piwnicy, ani komórki lokatorskiej. Chyba będę musiała go do piwnicy babci zawieźć. Póki co leży sobie zdemontowany i przykryty kocem. Ale już koty uwiły sobie tam gniazdko
Sprzedawca miał dorzucić w gratisie adaptery do maxi cosi, ale nie było ich w przesyłce. Mam nadzieję, że nie będzie robić problemów z dosłaniem.

Dzisiaj natomiast dotarły kocyki oraz rożek minky. Dokupiłam do tego jeszcze przytulankę. Śliczniusie
carmela.jpg

wózek.jpg
aleska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:41   #2189
manieczka1
Zakorzenienie

Zanet no ja Cie calkowicie rozumiem bo trzy tyg temu jechalam do gin, bo maly wlasnie mniej sie ruszal. Okazalo sie ze wszystko ok. Teraz te 5 dni tez sie denerwowalam. Dobrze, ze masz to ktg to zawsze jestes spokojniejsza

Anuszka ja tak dwa miesiace przed porodem chce zaczac kupie proszek, poczekam na ladna pogode i powoli rusze

Aleska bardzo ladne zakupy

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-28, 14:43   #2190
esti87
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
u mnie do porodu 66 dni
u mnie rowno 77

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Zanet nie martw sie..moj tez tak miewa czasami..jak my leniuchujemy to one tez przyloz reke do brzuszka, nawet najmniejsze pukniecie sie liczy jako ruch

ale bym zjadla Laysy z pieca..grilowana papryka..mniami..chyba zostaje telefon do przyjaciela
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości