![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakupy na Strawberrynet
U mnie te dokumenty były przyklejone do paczki i dopiero listonosz przy mnie je odrywał i rozpakowywał...
Dostałam dzisiaj zwrot tego VATu 25 zł zamiast 32 - które zapłaciłam, no ale i tak fajnie, że zwracają... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny a to vat czy cło sie płaci, czy mozę jak na blondynke pytam czy to moze to samo? wytłumaczcie mi to.
dziewczyny trzymam kciuki zeby udało sie wam zakonczyc te transakcje. moze faktycznie mieli jakeis problemy z komputerem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, nie dostałam Shipment status
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a moze ktoś podszył sie pod tą strone. piszcie na bieżaco jak ta sprawa sie rozwiązuje. trzymam mocno kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Ja już dostałam do wszystkich moich zamówień i dostałam tez odpowiedź na maila, także myślę, że po prostu mają mnóstwo zamówień i nie wyrabiają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, to mnie uspokoiłaś trochę, bo nie chciałabym, aby za kilka dni okazało się, że np. płatność się nie powiodła, a interesujące mnie rzeczy znikneły z truskawy ![]()
![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Mariola myślę, że lepiej spokojnie czekać i nie denrwować się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Mi tez nie odpowiedzieli a mam taką samą sytuację, płaciłam przez paypal i od 4 dni płatnośc wg truskawki wisiała. Na maila nie opowiedzieli, ale rano dostałam wiadomośc o wysyłce. To chyba jakieś chwilowe przyblokowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
ja też już dostałam maila że wysłali
![]()
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli go lubisz, to przypomnij mu o tym jak będzie następnym razem u Ciebie (choć podejrzewam, że sam przyjdzie ze skruszoną miną)...
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
No to mi ulżyło. Bo ja dziewczyny czekamm cały czas na karte z inteligo, abym mogla dokonac pierwszego zakupu. czytając wiem że pomozecie mi przebrnąc przez pierwsze zamowienie, bo boje sie że zasłabo znam angielski. A mam pytanie czy jest jakaś reguła że jak zamawiasz wieksza paczke to wieksze prawdopodobieństwo przechwycenia przez urząd celny. bo ja chce zamówić szampon i odzywke z tigi po 750 ml....i jeszcze coś. toz to wyjdzie wielka paka. i wogole czy ktoś uzywał szmaponów z tigi i co polecaacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
nie ma reguły, stety badz niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
A no to super dziewczyny, że juz dostałyście potwierdzenie wysyłki
![]() ![]() ![]() EDIT: A-ha, dzisiaj chciałam kupić coś jeszcze ![]() Sprawdziłam też Paypal i dzisiaj np. nie mogłabym nim zapłacić, bo....znowu mu odbiło ![]() ![]() EDIT 2: Dziewczyny pomóżcie, bo czegoś nie rozumiem. Przed chwilą dostałam maila z truskawy dotyczącego mojej reklamacji tej Balenciagi EDP z butelką od EDT. Na pierszego maila odpisała mi Isabelle i wtedy mnie pocieszyłyście, że oni wyślą mi jeszcze raz: Oto treść tamtej informacji z tru: We are sorry to learn about the problem. We will send you a replacement as soon as possible. Please do not return the undesired product to us as this is both inconvenient and expensive. We apologise for the inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us. Your Sincerely, Isabelle Nic się nie odzywali, więc napisałam 1 zdanie, że się martwię, żeby powiedzieli kiedy, itd. Dzisiaj dostałam maila od Kitty - nie wiem co to znaczy???: As your order has taken so long to arrive, we must consider it lost. We will therefore re-ship your order immediately. In the event that you do eventually receive the first order as well as our re-shipped order, please kindly refuse one so it can be returned to us at no extra cost to you. In the meantime, if you have any further queries, please feel free to contact us again. Yours sincerely, Kitty Wong Customer Service Manager EDIT 3. Własnie dostałam shipment status tego Balenciagi. Zastanawiam się tylko co wysłali ? Reklamowałam, że flaszka jest od EDT, a naklejka EDP. Z tego co wyżej zrozumiałam Kitty pisze, że chyba przesyłka zaginęła, a ja przecież nic takiego nie pisałam ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-02-09 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny jestem tu nowa i wręcz uwielbiam truskawę.
Zobaczyłam Mariolu, że masz problem, przetłumaczę Ci ![]() Nic się nie odzywali, więc napisałam 1 zdanie, że się martwię, żeby powiedzieli kiedy, itd. Dzisiaj dostałam maila od Kitty - nie wiem co to znaczy???: As your order has taken so long to arrive, we must consider it lost. We will therefore re-ship your order immediately. In the event that you do eventually receive the first order as well as our re-shipped order, please kindly refuse one so it can be returned to us at no extra cost to you. In the meantime, if you have any further queries, please feel free to contact us again. Yours sincerely, Kitty Wong Customer Service Manager[/QUOTE] Kitty napisała, że skoro tak długo nie przychodzi do Ciebie paczka muszą uznac ją za zaginioną i wyślą Ci kolejną w zamian. Ale w przypadku, jeśli dojdzie do Ciebie ta niby zaginiona paczka i ta którą przyślą w zamian, proszą Cię uprzejmie, byś jednej nie przyjęła od listonosza. Wtedy nie zapłacisz nic za odesłanie jej do nich. A dalej to typowe bla bla bla ![]() Też miałam ostatnio dwa dni komunikat: Payment is pending, ale wysłałam do truskawki maila i dzisiaj mi już napisali, że wyślą 10 lutego ![]() Więc chyba wszystko w porządku, a czekam na piękne kosmetyki... ![]()
![]() |
#2176 |
Raczkowanie
|
EDIT 3.
Własnie dostałam shipment status tego Balenciagi. Zastanawiam się tylko co wysłali ? Reklamowałam, że flaszka jest od EDT, a naklejka EDP. Z tego co wyżej zrozumiałam Kitty pisze, że chyba przesyłka zaginęła, a ja przecież nic takiego nie pisałam ![]() Ja myślę, że Kitty po otrzymaniu Twej wiadomości, mówiącej że to wszystko długo trwa itd. uznała, że przesyłka musiała zaginąc. Nic o tym nie napisałaś, ale pewnie wysłali Ci ją już jakiś czas temu, więc i oni się martwią. Własnie to podoba mi się w truskawce - bardzo dbają o klienta. Wspaniały sklep internetowy ![]()
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w przypadku, jeśli dojdzie do Ciebie ta niby zaginiona paczka i ta którą przyślą w zamian, proszą Cię uprzejmie, byś jednej nie przyjęła od listonosza. Wtedy nie zapłacisz nic za odesłanie jej do nich. A dalej to typowe bla bla bla ![]() Też miałam ostatnio dwa dni komunikat: Payment is pending, ale wysłałam do truskawki maila i dzisiaj mi już napisali, że wyślą 10 lutego ![]() Więc chyba wszystko w porządku, a czekam na piękne kosmetyki... ![]() Dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie o co chodziło Kitty ![]() ![]() ![]() Cytat:
Własnie to podoba mi się w truskawce - bardzo dbają o klienta. Wspaniały sklep internetowy ![]() No właśnie, trzeba im przyznać, że starają się, chociaż nie dziwię im się, że przy takiej ilości zamówień to istna fabryka pracująca na 3 zmiany, więc nic dziwnego, że trochę może panuje dezinformacja ![]()
![]() |
![]() |
#2179 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ja też dostałam shipment status
![]() ![]() Mariolu Twoje czarne wizje się nie spełniły, na szczęście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak to będzie z tymi walentynami, bo 28 stycznia kupiłam perfumy dla mojego mężczyzny i do tej pory nie przyszły...
Spodziewam się, że UC przygarnął moją biedną paczuszkę, a w takim wypadku perfumki na pewno nie pojawią się na walentynki ![]()
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji - ten sam awatar używa Wizażanka amber, więc - skoro jesteś nowa - to zmień, byście nie byly mylone?
![]() |
![]() |
#2184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ustawiłam sobie ten avatar, gdy się zalogowałam w maju, ale mam na szczęście jeszcze inne w zanadrzu ![]()
![]() |
![]() |
#2185 |
Rozeznanie
|
Odblokowało się na Tru uff... Dostałam potwierdzenie wysyłki mojego wtorkowego zamówienia, a ponadto wczoraj zamówiłam, i dziś już dostałam info o wysyłce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratunku
![]() ![]() edit: taaa i sie wyjasnilo...nie ma juz ich po prostu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj dalej nie mam shipment status zamówienia z przedwczoraj
![]() ![]() EDIT: Dziewczyny ratunku !! Dostałam przed chwilą odpowiedź z truskawki na mojego dzisiejszego krótkiego maila do mich co z moją płatnością za zamówienie. Co oni mi odpowiedzieli ? Your order is still pending as we are awaiting your payment through Paypal. Please kindly go directly to Paypal and send payment to paypal@strawberrynet.com. Your final total is PLN 320.28 and once the payment is received your order will be processed immediately. IMPORTANT: Please remember to include your order number when sending your payment. If you do not include your order number then your payment may be denied or your order delayed. If you have already paid then please provide your Transaction ID so we can match payment with your order. Thank you for your cooperation and we look forward to hearing from you again soon. Your Sincerely, Smriti Customer Services
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
z grubsza- chodzi o to ze Twoje zmaowienie is pending bo czekaja wciaz na wplate z paypala, no i generalnie kaza Ci wejsc na paypala i zaplacic...
a jesli juz zaplacilam to chca zebys im wyslala numer platnosci (?) Transaction ID- zeby mogli polaczyc wplate z zamowieniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za pomoc ![]() Zrobiłam kopię całej operacji na Paypalu wraz z tym numerem i wysłałam ![]() Już nigdy nie zapłacę przez paypal ![]() ![]() Obawiam się, że jednak to nic nie da, bo pewnie przeszło z jakimś błędem jak ostatnio 2 razy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.