Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-23, 13:58   #2161
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj się dowiedziałam że ciasta dla goście nie mam w cenie Doszło kolejne 500zł I tak myślałam piekę dobrze, ale przed samym weselem piec z 10 blach ciasta to strzał w stopę

Jak myślicie czy takie pierniczki pakowane po 12-15 sztuk w ładną folię z kokardką zamiast ciasta by przeszły??? Z fajnego przepisu, piernik staropolski na miodzie??? Te bym piekła partiami i tak muszę leżakować z 2-3 tygodnie.

dzięki

I się pochwalę planowałam kupić TŻ prezent urodzinowy. Dziś patrzę a tu dostałam kupon allegro 50zł taniej na zakupy
Pierniczki-fajny pomysł. Mogłabyś ozdobić je lukrem - Wasze inicjały + data ślubu. Przewiązać sznurkiem, zapakować w ładną folię.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 14:11   #2162
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Pierniczki-fajny pomysł. Mogłabyś ozdobić je lukrem - Wasze inicjały + data ślubu. Przewiązać sznurkiem, zapakować w ładną folię.
Właśnie my tak chcielismy ale rodzice coś smęcą że nie.. no to jak chcą tyle zapłacić to cóż ja zrobię, chciałam aby było mniej kosztów a tak to dojdzie kolejne -set zł.
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 14:24   #2163
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Właśnie my tak chcielismy ale rodzice coś smęcą że nie.. no to jak chcą tyle zapłacić to cóż ja zrobię, chciałam aby było mniej kosztów a tak to dojdzie kolejne -set zł.
u nas takie pierniczki były na początek dla gości -leżały przy talerzach
Wieczorem postaram się dodać zdjęcie ich. Jeśli chcesz mogę wstawić też stół wieki jak wygląda bo Głowy uwieczniły go na fotkach.

Stary 2015-01-23, 14:38   #2164
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
u nas takie pierniczki były na początek dla gości -leżały przy talerzach
Wieczorem postaram się dodać zdjęcie ich. Jeśli chcesz mogę wstawić też stół wieki jak wygląda bo Głowy uwieczniły go na fotkach.
oo byłoby super Aniu
Stary 2015-01-23, 16:08   #2165
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć :
- foto - Alchemia kadru
- video - duszavideo i będę mieć mój wymarzony teledysk!

Video było mi strasznie ciężko wybrać bo chciałam żeby to wyglądało tak jak sobie życzę a znów wszędzie ceny były - 5 000 :// ale dusze wygooglowałam przez przypadek i myślę że dadzą radę
Znalazłam fajnych kamerzystów w rozsądnej cenie, ale z Miechowa… I nie wiem czy umawiać się z nimi… Niby nic za dojazd nie płacą, ale nie chciałabym, żeby potem się okazało, że po płytkę trzeba do Miechowa jechać… Co myślicie? www.blinkfilm.pl

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość

chciałam jeszcze kolegę na foto- http://wiktorutkowski.pl/ ale termin się mu zwolnił dopiero 2 tyg przed naszym ślubem
Oooo, Wiktor był u mojej koleżanki, śliczne zdjęcia im zrobił. Dużo ich zdjęć ma na blogu - ta dziewczyna w kapeluszu

Cytat:

I nasze zaproszenia szału nie ma ale takie nam się najbardziej spodobały, ładnie starannie wykonane i niedrogie
Śliczne! Lubię takie "słodkie" zaproszenia

Cytat:
fotograf - 2500
kamerzysta - 3200
Ania, a jakiego mieliście kamerzystę?

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Dziewczyny, a myślicie, że stół wiejski jest koniecznością? Jak Wy jako goście byście postrzegały jego brak? Moja sala nie oferuje stołu wiejskiego, nawet nie ma tego drewnianego stołu… W menu są wymienione swojskie specjały, ale będą leżały na stołach, już pokrojone.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 17:56   #2166
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Znalazłam fajnych kamerzystów w rozsądnej cenie, ale z Miechowa… I nie wiem czy umawiać się z nimi… Niby nic za dojazd nie płacą, ale nie chciałabym, żeby potem się okazało, że po płytkę trzeba do Miechowa jechać… Co myślicie? www.blinkfilm.pl

Oooo, Wiktor był u mojej koleżanki, śliczne zdjęcia im zrobił. Dużo ich zdjęć ma na blogu - ta dziewczyna w kapeluszu

Śliczne! Lubię takie "słodkie" zaproszenia

Ania, a jakiego mieliście kamerzystę?

Dziewczyny, a myślicie, że stół wiejski jest koniecznością? Jak Wy jako goście byście postrzegały jego brak? Moja sala nie oferuje stołu wiejskiego, nawet nie ma tego drewnianego stołu… W menu są wymienione swojskie specjały, ale będą leżały na stołach, już pokrojone.
Kamerzystę mieliśmy z Lublina - Thorg studio. Po film nie musieliśmy tam jechac, materiał przysłali pocztą a pierwotną wersję udostępnili na stronie abyśmy mogli pobrać.

jezeli filmy kamerunow podobaja się Wam, oferta was satysfakcjonuje i jedno z ważniejszych - dobrze Wam sie dogaduje to bierzcie. obecnie odległość nie stanowi problemu. Tylko w umowie zawrzyjcie informacje o sposobie odbioru materiału.

Stół wiejski - dla mnie mógłby nie istnieć, ale zauważyłam na weselu ze cieszył sie dużą popularnością. W dodatku u osób po których nie spodziewalabym sie

Stary 2015-01-23, 18:06   #2167
mogg
Zakorzenienie

Ze stołem wiejskim to prawda

Mój tż nie przepada za tego typu specjałami a na weselu gdzie był taki wiejski stół - jadł aż byłam w szoku mówiąc ze pyszne

My bimberek jeszzcze do stołu zamówiliśmy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 19:12   #2168
kocica_1989
Przyczajenie

Witam wszystkie tegoroczne (i nie tylko) Panny Młode!
Założyłam watek gdzie indziej ale mnie tu przekierowano :P

W tym roku biorę ślub i szukam sukienki. Byłam w kilku salonach w Kielcach (w Jędrzejowie też więc w razie potrzeby służę pomocą Bardzo spodobały mi się dwie sukienki: jedna w salonie Contessa na rogu Paderewskiego i IX wieków Kielc, druga w MS Moda w Tęczy na Sienkiewicza. Obie mi się podobają strasznie, ciężko mi się zdecydować ale chciałabym zapytać Was o opinie na temat tych dwóch salonów. Jak wygląda realizacja zamówienia, obsługa po jego złożeniu, jakość wykonania sukni, czy salony dotrzymują terminów, "nie kręcą", trzymają się zamówienia itp. Nie chciałabym wprowadzać żadnych zmian więc nie boję się że np. zrobią to nie tak. Czytałam opinie na temat różnych salonów, w sumie znalazłam niepochlebne tylko o Paryżance której akurat nie brałam pod uwagę. Na tym forum znalazłam o MS modzie i tej starszej pani ale to jest mniej ważne chodzi mi przede wszystkim o terminy i to co już pisałam. Jeśli któraś z Was miała doświadczenia z tymi dwoma salonam-Contessa i MS Moda i może coś więcej powiedzieć na ten temat, to proszę serdecznie o pomoc
Pozdrawiam i z góry dziękuję
P.S. W razie potrzeby służę pomocą. Latanina ślubna u mnie w toku, ślub w sierpniu
kocica_1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 20:01   #2169
mahoniowa
Zadomowienie

żalę się!!
fatalny dzień, fatalna pogoda.. głowa mnie boli, pokłóciłam się z TŻ, mamy jechać w ten weekend z zapro a zapomniałam o 2 osobach z rodziny i mi się nie chceeeeeee!!!!!!!!

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 20:36   #2170
mogg
Zakorzenienie

Mahon u mnie tez , tz troche focha odpuscul ale dalej jest nie w sosie ;///

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Stary 2015-01-23, 21:09   #2171
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Dla mnie wiejski stół mógłby nie istnieć, samo zło z niego płynie :P tłustości i bimber..
Ale goście lubią takie rzeczy chyba..

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
żalę się!!
fatalny dzień, fatalna pogoda.. głowa mnie boli, pokłóciłam się z TŻ, mamy jechać w ten weekend z zapro a zapomniałam o 2 osobach z rodziny i mi się nie chceeeeeee!!!!!!!!
Cytat:
Mahon u mnie tez , tz troche focha odpuscul ale dalej jest nie w sosie ;///

Dziewczyny, mnie zatoki rozwaliły, też bym spała cały dzień najchętniej. Mój TŻ też jakiś podminowany i niemiły w obejściu.. Taki dzień beznadziejny jakiś chyba..

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-23, 21:45   #2172
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocica_1989 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie tegoroczne (i nie tylko) Panny Młode!
Założyłam watek gdzie indziej ale mnie tu przekierowano :P

W tym roku biorę ślub i szukam sukienki. Byłam w kilku salonach w Kielcach (w Jędrzejowie też więc w razie potrzeby służę pomocą Bardzo spodobały mi się dwie sukienki: jedna w salonie Contessa na rogu Paderewskiego i IX wieków Kielc, druga w MS Moda w Tęczy na Sienkiewicza. Obie mi się podobają strasznie, ciężko mi się zdecydować ale chciałabym zapytać Was o opinie na temat tych dwóch salonów. Jak wygląda realizacja zamówienia, obsługa po jego złożeniu, jakość wykonania sukni, czy salony dotrzymują terminów, "nie kręcą", trzymają się zamówienia itp. Nie chciałabym wprowadzać żadnych zmian więc nie boję się że np. zrobią to nie tak. Czytałam opinie na temat różnych salonów, w sumie znalazłam niepochlebne tylko o Paryżance której akurat nie brałam pod uwagę. Na tym forum znalazłam o MS modzie i tej starszej pani ale to jest mniej ważne chodzi mi przede wszystkim o terminy i to co już pisałam. Jeśli któraś z Was miała doświadczenia z tymi dwoma salonam-Contessa i MS Moda i może coś więcej powiedzieć na ten temat, to proszę serdecznie o pomoc
Pozdrawiam i z góry dziękuję
P.S. W razie potrzeby służę pomocą. Latanina ślubna u mnie w toku, ślub w sierpniu
co do contessy to antonina_bielska może się wypowiedzieć, bo tam suknię wiem że zamawiała, napisz do niej na pw
Ms Moda nigdy nie brałam pod uwagę bo tam maja suknie na niski wzrost

Cytat:
żalę się!!
czytałam własnie na fb, że cos nie grało, glowa do gory

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Dla mnie wiejski stół mógłby nie istnieć, samo zło z niego płynie :P tłustości i bimber..

Dziewczyny, mnie zatoki rozwaliły, też bym spała cały dzień najchętniej. Mój TŻ też jakiś podminowany i niemiły w obejściu.. Taki dzień beznadziejny jakiś chyba..
dla mnie tez bo to koszta, ale zawsze jak jestem na weselu to wcinam.. zwłaszcza chleb ze smalcem z ogórem
mięsko też pychota..

Wlaśnie wrocilismy z miasta z mężem Kabaret w Zameczku, potem drink 0,5l i piwerko 9%.. i w ten śnieg do domu na piechotkę

Edytowane przez mikonada
Czas edycji: 2015-01-23 o 21:48
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 21:51   #2173
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, znalazłam swój ślubny bukiet. Innego nie chcę, koniec, pozamiatane. Tylko doradźcie, czy biał, czy czerwony. Będę mieć suknię białą, z czarnym pasem, ale mój TŻ będzie miał tycie czerwone akcenciki, i na zaproszeniach też będą czerwone elementy i na świadkach też planujemy.
czerwony!!!! przepiękny

Cytat:
I nasze zaproszenia szału nie ma ale takie nam się najbardziej spodobały, ładnie starannie wykonane i niedrogie
zaproszenia tez super
Cytat:
myślę, że to super pomysł widziałam gdzieś na necie takie i bardzo ładnie wyglądały
Cytat:
ja nigdy na weselach nie jadlam nic z wiejskiego stołu ale na wszystkich których bylam cieszył sie ogromna popularnoscia ostatnio były na nim pierożki i robiły furore

I dawno mnie nie bylo i troche mi zeszlo nadrobienie myslę ze rzeczywiscie dosc szybko skonczymy ten kolejny watek i chciałam się pochwalić postępami - dzisiaj podpisaliśmy umowę z fotografem Magdą Kordowską
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-23, 22:19   #2174
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Ze stołem wiejskim to prawda

Mój tż nie przepada za tego typu specjałami a na weselu gdzie był taki wiejski stół - jadł aż byłam w szoku mówiąc ze pyszne

My bimberek jeszzcze do stołu zamówiliśmy
Mój sam produkował Jeszcze na strychu gdzieś uchowała się jedna butelka W załączniku zdjęcie prezenciku. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć stołu wiejskiego, ale za to wstawiam owocowy

Cytat:
żalę się!!
oj, współczuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Anna_dawid_zabawa-38.jpg (101,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Anna_dawid_zabawa-39.jpg (118,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Anna_dawid_zabawa-40.jpg (127,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Anna_dawid_przygotowania60.jpg (66,5 KB, 24 załadowań)

Stary 2015-01-23, 22:24   #2175
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
czerwony!!!! przepiękny

zaproszenia tez super

myślę, że to super pomysł widziałam gdzieś na necie takie i bardzo ładnie wyglądały

ja nigdy na weselach nie jadlam nic z wiejskiego stołu ale na wszystkich których bylam cieszył sie ogromna popularnoscia ostatnio były na nim pierożki i robiły furore

I dawno mnie nie bylo i troche mi zeszlo nadrobienie myslę ze rzeczywiscie dosc szybko skonczymy ten kolejny watek i chciałam się pochwalić postępami - dzisiaj podpisaliśmy umowę z fotografem Magdą Kordowską
supcio!

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-23, 22:31   #2176
anka1897
Wtajemniczenie

ttunia gratuluję! oglądałam zdjęcia na facebooku, ciekawe kadry, kolory.

Stary 2015-01-23, 23:10   #2177
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość

dla mnie tez bo to koszta, ale zawsze jak jestem na weselu to wcinam.. zwłaszcza chleb ze smalcem z ogórem
mięsko też pychota..
Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość

Ostatnio na weselu nic z tż nie zjadlismy z wiejskiego stołu. Dlatego stwierdziliśmy, że nie będziemy go brali, bo da się bez niego obyć Najwyżej będą ( a raczej ktoś na pewno) mówić, że "co to za wesele bez stołu wiejskiego"
No i za panią fotograf

Cytat:
Mój sam produkował Jeszcze na strychu gdzieś uchowała się jedna butelka W załączniku zdjęcie prezenciku. Niestety nie mogę znaleźć zdjęć stołu wiejskiego, ale za to wstawiam owocowy
Jejuuu, same śliczności Aż mi ślinka cienknie jak to wszystko widzę
Stary 2015-01-24, 09:39   #2178
mahoniowa
Zadomowienie

dzięki dziewczyny, już mi lepiej, wczoraj walnęłam wszystko i dokończyłam długo mordowaną książkę... z TŻ też już ok

co do wiejskiego też z chęcią bym nie brała, bo nigdy z niego nie korzystam i wolałabym taki owocowy albo rybki jakieś no ale....
my jeszcze będziemy mieli w prezencie od chrzestnego fontannę czekoladową

09.05.2015
Stary 2015-01-24, 10:22   #2179
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki dziewczyny, już mi lepiej, wczoraj walnęłam wszystko i dokończyłam długo mordowaną książkę... z TŻ też już ok

co do wiejskiego też z chęcią bym nie brała, bo nigdy z niego nie korzystam i wolałabym taki owocowy albo rybki jakieś no ale....
dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście

fontanna czekoladowa super się sprawdza przy stole owocowym Połóżcie blisko fontanny wilgotne chusteczki, żeby dzieciaki wycierały ręce o nie zamiast o ubranie (swoje lub rodziców)

U nas dzisiaj pierwsza parapetówka dla znajomych. Małżonek pojechał do miasta uzupełnić braki a ja zaraz biorę się za ciasto i sprzątanie.

Miłego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 10:50   #2180
Yes I do
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
dziewczyny ile placicie srednio za fotografa i kamerzyste? przeszukalam fora (wlacznie z poprzednimi) i ciezko znalezc jakies informacje odnosnie cen na stronach fotografow tez rzadko cos pisza
jak ja przeglądałam, to to co mi się podobało było za ok 2,5-3 tys (foto) i podobnie z cenami video.

Cytat:

Fontanna fajna sprawa i pyszna

Co do sal nam też nie odpisało z 60-70% sal. Musiałam do nich dzwonić i niektórych się jeszcze prosić o spotkanie ;/
Yes I do jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 11:26   #2181
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
dobrze, że sobie wszystko wyjaśniliście

fontanna czekoladowa super się sprawdza przy stole owocowym Połóżcie blisko fontanny wilgotne chusteczki, żeby dzieciaki wycierały ręce o nie zamiast o ubranie (swoje lub rodziców)

U nas dzisiaj pierwsza parapetówka dla znajomych. Małżonek pojechał do miasta uzupełnić braki a ja zaraz biorę się za ciasto i sprzątanie.

Miłego dnia
no super jest i szybko znika!
boję się trochę, że takie uciapane małe łapki się przytulą do Panny Młodej np.... ale ryzyk fizyk

miłego również

09.05.2015
Stary 2015-01-24, 11:36   #2182
kocica_1989
Przyczajenie

Mikonada-Dzięki za odpowiedź Bo już myślałam że nikt nie widzi mojego posta Już piszę do Antoniny
MS Moda u mnie wchodzi w grę także, ja jestem niziutka-156 cm ale widziałam i suknie dla wysokich....
Ponawiam prośbę o pomoc-contessa czy MS Moda???? Może ktoś jeszcze pomoże...
Stary 2015-01-24, 12:00   #2183
mahoniowa
Zadomowienie

ja nie brałam pod uwagę MsMody, bo jest tam beznadziejna obsługa, która z wielkiej łaski doradza i zakazuje

09.05.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 12:18   #2184
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Pierwsze zaproszenie rozdane, rodzinka się cieszy
U nas stół wiejski w cenie sali, na weselach co czasem spróbowałam to tak szynka z kością

Ja za to myślałam o takim dużym zestawie sushi żeby zamówić

Mogg dawaj piątkę Mama jak usłyszała o pieczeniu ciast/pierniczków/ciasteczek stwierdziła że chyba zwariowałam Ehhh rodzice.....
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 12:52   #2185
mogg
Zakorzenienie

Noo ach ci rodzice ;D ja kawulkuje potem do ostrowca -generalne sprzatanie przed wprowadzka
Ostatnie zakupy

Ania udanej parapetowy

Mahon to super ze ok juz
Ja mam foto 1600+video2600 wiec ehh... Tez kwota niezla

Stary 2015-01-24, 13:26   #2186
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsze zaproszenie rozdane, rodzinka się cieszy
U nas stół wiejski w cenie sali, na weselach co czasem spróbowałam to tak szynka z kością

Ja za to myślałam o takim dużym zestawie sushi żeby zamówić

Mogg dawaj piątkę Mama jak usłyszała o pieczeniu ciast/pierniczków/ciasteczek stwierdziła że chyba zwariowałam Ehhh rodzice.....

Ja się dzisiaj muszę zabrać za naukę, a tak mi się nie chceeee
Stary 2015-01-24, 13:30   #2187
kocica_1989
Przyczajenie

Słyszałam o obsłudze w MS modzie ale chyba miałam farta bo ja byłam dobrze traktowana. Może dlatego że jestem straszną gadułą i od razu je zagadałam i jakoś tak rozmowa się fajnie toczyła ale co tam wyprawiają to się duużo nasłuchałam i w dużym stopniu poszłam tam z ciekawości i nakręcona na ewentualną pyskówkę :p ale nie trzeba było. Mnie dobrze doradzały, trafiały w gust. Jedno mnie tylko rozbawiło: to, że nie można robić zdjęć to się spotkałam w każdym salonie i rozumiem. Ale tylko w tym salonie panie nie podały mi nazwy sukni którą mierzyłam bo niby nie podają a i tak ich nie ma w necie. Widziałam co pani zapisuje w zeszycie i suknie bez problemu znalazłam o czym w razie zakupu tam nie omieszkam pani powiedzieć :P Strasznie śmieszne to było i nie wiem co miało na celu. Wszędzie mi podawali nazwy sukni żebym mogła sobie jeszcze zobaczyć.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-24, 14:18   #2188
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cześć Wam!
wreszcie pojawiłam sie i ja po kilkudniowej przerwie... miałam straszny tydzień : praktyki od 7.30-20.30, godzina dojazdu do domu i nauka bo dziś miałam 2 egzaminy... do tego choróbsko straszne mnie powoli rozkłada : katar, okropny ból gardła i straszny ból głowy codziennie...
do tego ostatnio nie moge sie z TŻ dogadać wgl jeszcze dziś jedziemy do tego fotografa i jak sie nie dogadamy sami ze soba to bedziemy wygladali jakbyśmy raczej na rozwód chcieli zdj a nie na ślub... wgl nie wiem jak sie określić jakie chce zdj, jak z tym fotografem gadac...
straszny okres mam ostatnio juz nie daje rady...

a tak co pamietam z nadrabiania no to Ola bukiet cudowny ale ja bym wzieła czerwony, bo ożywi suknie,
gratuluje zaproszeń-są śliczne,
mam dużo ofert od foto i video wiec jak ktoś chce to na mail moge poprzesyłac...
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-24, 18:56   #2189
Oluniuniunia
Rozeznanie

co do MsMody, to byłam tam raz, obsługa wyglądała na niemiłą, nikt się nami nie zainteresował a i sukienki, które widziałam nie zrobiły na mnie wrażenia, także szybko wyszłyśmy stamtąd.

Żabko, mój TŻ jasno powiedział, że biały bukiet mu się podoba milion razy bardziej, więc będzie biały
A Ty nie daj się choróbsku!! Ale coś wisi w powietrzu, bo nawet mnie coś łamie, a ja naprawdę rzadko choruję tak, żeby się źle czuć (bo zatok to nawet nie biorę pod uwagę..) A i TŻety chyba wszystkie coś szwankują ostatnio, co widzę tu na forum, a i u siebie obserwuję.. Też im minie w końcu. Tylko spokój może nas uratować

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-24, 19:27   #2190
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocica_1989 Pokaż wiadomość
Słyszałam o obsłudze w MS modzie ale chyba miałam farta bo ja byłam dobrze traktowana. Może dlatego że jestem straszną gadułą i od razu je zagadałam i jakoś tak rozmowa się fajnie toczyła ale co tam wyprawiają to się duużo nasłuchałam i w dużym stopniu poszłam tam z ciekawości i nakręcona na ewentualną pyskówkę :p ale nie trzeba było. Mnie dobrze doradzały, trafiały w gust. Jedno mnie tylko rozbawiło: to, że nie można robić zdjęć to się spotkałam w każdym salonie i rozumiem. Ale tylko w tym salonie panie nie podały mi nazwy sukni którą mierzyłam bo niby nie podają a i tak ich nie ma w necie. Widziałam co pani zapisuje w zeszycie i suknie bez problemu znalazłam o czym w razie zakupu tam nie omieszkam pani powiedzieć :P Strasznie śmieszne to było i nie wiem co miało na celu. Wszędzie mi podawali nazwy sukni żebym mogła sobie jeszcze zobaczyć.
Miałam w MS modzie tak samo na szczęście zapamiętałam nazwy sukni, które miedzy sobą wymieniały ekspedientki. Dla mnie to było żałosne. Suknię oczywiście znalazłam w necie i ze zdjęciem udałam się do krawcowej. A gdyby obsługa była lepsza, pewnie bym ja zamówiła w salonie. Fajna obsługa jest za to w Kiarze. Jest tam taka brunetka, która dobrze doradza i nie jest nachalna
kalusia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości