![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
BABY, chyba nie umiałabym cierpliwie znosić takich akcji z mamą...
#2162 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja w ogole jakos sobie nie potrafie wyobrazic tej sytuacji rodzinnej ![]() Melduje sie z kolejnej bezsennej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Ja nie umiem,krzycze i placze na zmiane,dzisiaj nawet wrocily mysli o tym Zeby zrzec sie praw rodzicielskich skoro jestem tak zła osoba :-(
Jerzyczka-wspolczuje...ja ostatnio moglabym spac 24 na dobe,tzn.taka zmeczona jestem,ale ciezko mi usnac niestety
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Baby dlaczego Ty jesteś zła osobą? Nawet tak nie myśl, szykujesz wszystko dla małej, starasz się jak możesz, to że otaczają Cię tacy ludzie czy to rodzina męża czy jak się okazuje i Twoja mama, to nie znaczy, że Ty jesteś zła. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale nie denerwuj się za każdym razem pomyśl, że juz nie długo pojedzie, a na drugi raz zastanowisz się 100 razy zanim ją zaprosisz.
---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Dzisiaj, znaczy wczoraj ok 1.12 ![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-02 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Baby piekny brzusio
![]() Kurde dziwie sie Twojej mamie, wie, ze nie mozesz liczyc na pomoc rodziny od strony meza i jeszcze doklada Ci obowiazkow. Po koniec jej wakacji powiedzialabym, ze jak ma nastepnym razem przyjechac Ci pomoc, to oznacza pomoc, a nie latanie za siostrzencem i plazowanie z nim. Ewentualnie jak bedzie cos krecic nosem, to wypomniec jej ile zaoszczedzila na takich wakacjach u Ciebie. Koktajlowa mam nadzieje, ze w nocy bylo wszystko w porzadku. Masakra z tymi lekarzami. Jak cos to zrob tak jak (chyba) Casa pisala, dyrekcja i rzecznik. Nie ma co. Lekarzom powierza sie swoje zycie, a oni maja to w ![]() Dzien doberek ![]() Aaa i dzisiaj asystent ciazowy mi wyskoczyl, ze mam 36t0d i moze juz mi sie skracac szyjka. Ciekawe co jutro powie lekarz. Ile mi tej szyjki zostalo i w ogole czy cos powie na temat porodu czy oleje system jak to on ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
med ja wzięłam jeden na ten sprzed ciąży, a drugi o oczko więcej. Jak przyjdą zobaczę co mi bardziej pasuje. Ale mnie się niewiele zmienił obwód tak na prawdę.
magda to teraz możesz już tylko leżeć i pachnieć ![]() koktajlowa jak tam mąż? Ale się strachu najeść musiałaś, współczuję. Ja bym chyba na zawał zeszła. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze. A lekarz tragedia. ![]() baby super brzuszek a sytuacji z mamą współczuję. Strasznie bym zła była, szczególnie gdybym zapłaciła za bilety, a ona by mi ani nie pomogła (bo taki był cel przyjazdu jak mówisz) ani nie spędzała ze mną czasu, tylko ganiała za siostrzeńcem, bo w takim razie po co przyleciała? Na wakacje? To ładnie to sobie wymyśliła. malwi graty. Mam nadzieje, że u lekarza będzie wszystko dobrze. Cytat:
![]() My dziś zaczynamy 36 tydzień i 9 miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Koktajlowa z tymi lekarzami to porażka. Człowiek liczy że mu pomogą tym bardziej w nagłej sytuacji a tu takie rzeczy :-( a jak dziś mąż się czuje???
Baby szczerze to naprawdę brakuje mi słów żeby cokolwiek napisać. Ale trochę nieładnie ze strony swojej mamy że tak robi. My znajome z forum rozumiemy jak jest Ci ciężko w tej całej sytuacji z mężem, jego rodzina, remontem a ona nie? Wręcz przyjeżdża jak na wakacje i musisz jeszcze nad nimi skakać zamiast pomoc ogarnąć Ci wszystko...:-/ Malwi gratulacje nowego tygodnia ![]() Czarnula Tobie rowniez ![]() ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-02 o 06:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Nie było mnie tu trochę, ale nie wyrabiam z pracą... Poza tym trochę spraw do ogarnięcia mam i doba jest za krótka. Przyznaję bez bicia, że przeczytałam kilka ostatnich stron, bo strasznie dużo napisałyście. Ja już po wizytach: u diabetologa i ginekologa. Czarnulax - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Wtajemniczenie
|
Candy zlecialo masakrycznie szybko. Jeszcze niedawno były wakacje wyjazdy wstawialysmy zdjęcia i musialysmy doszukiwać się brzuszkow a tu już za pasem Boże Narodzenie.
#2170 |
Zakorzenienie
|
candy, magdusia
![]() Ja mam podobne odczucia. Dzisiaj rano sobie uświadomiłam, że tak na prawdę za 2 tygodnie (mam nadzieje, że dotrwam) odstawiamy wszystkie leki, liczę że gin nam zdejmie wszelkie bany i może się zdarzyć wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi dzisiaj przez pół nocy się śniło że byłam na porodowce. Ale chyba nie urodziłam. A najbardziej byłam wkurzona na to że wszyscy mówili ze przed porodem organizm się czyści a ja mialam odwrotnie. No sny jak cholerka ![]()
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, wczoraj pojechałam do sklepu na chwilę ledwo chodziłam, tak się mi brzuch spinał i bolało mnie wszystko dołem
![]() ![]() ![]() Wczoraj świętowaliśmy 12 rocznicę ![]()
#2174 |
Zakorzenienie
|
Ooo masakra, chociaz nie wiem co gorsze. Jak tz pojechal do pracy, to zaczely mi sie snic takie wielkie, giganty pajaki. Ja sie ich piekielnie boje, a obok tych wielkich, to nawet w zoologu nie przejde, tak wiem glupie, sa za szklem, ale mam tak psyche zmasakrowana i tak sie ich boje. :-(
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też zamówiłam staniki te bezfiszbinowe, ale w liczbie 3. Jeden na 65g, dwa na 70e. Dlaczego dwa? Bo z różnych firm i jeden sobie odeślę ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-12-02 o 06:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Oj ja tak samo. Zawsze sobie wyobrażam jak te pająki i węże podnosza szyby w terariach i wychodza:strach-drzwi:
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
malwi ja też
![]() med 12? To ładny staż ![]() Mnie się jeszcze nigdy nie śniła porodówka, że rodzę itd. I może niech tak pozostanie. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- No, CZARNA, miłość z gimnazjum, z harcerstwa, od pierwszego zawiązania węzła ![]() ![]()
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to kiedys doszlo do tego, ze sie poplakalam, jak tz powiedzial, ze ma dla mnie niespodzianke z zoologa, a wiedzialam, ze zalatwil sobie skore pajaka (welinka to sie chyba nazywa), a on tylko zartowal ![]() Od tamtej pory juz nie zartuje z pajakami. Wie, ze moze sie to zle dla mnie skonczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć, pamiętajcie o uśmiechu
![]() Cytat:
Gratulacje Opowiadaj jak było Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Koktajlowa jak mąż? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-02 o 07:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Kinga usmiech - zawsze. Jeszcze troche i bede calowac synka. Juz sie moze skracac szyjka, teraz to juz nie mam obaw
![]() Med zapomnialam wczesniej napisac. Gratulacje rocznicy.
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Kinga coś wcześnie ostatnio wstajesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-02 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Rozeznanie
|
Ale jestem zła nadrabiam 40 stron pisze super długi komentarz i siada mi wizaz na telefonie.
Tak na szybko Koktajlowa trzymam kciuki za zdrowie Tż, zszokowalo mnie podejście lekarza bo to przecież poważny wypadek był. Baby współczuję sytuacji z mama niewyobrażam sobie czegos takiego jak nie chciała pomagać to znając twoja sytuacje że na zwolnieniu nie zarobiasz za wiele to po co przyjmowała ten bilet. Teściowa mnie wczoraj nastraszyla niby mówiła że teraz inne czasy są ale ona na porodowce z moim mężem 3 doby leżała rozwarcie na 4 palce i skurczy partych nie miała i dopiero jak dziecku tętno zaczęło spadać zrobili cesarke, jak drugie rodziła to od razu umówił cesarke
odliczanie ![]() Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2015-12-02 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to się nazywa pozytywne podejście, od razu dzień lepszy. Proszę brać przykład z koleżanki ![]() Jest gorzej bo usypia tak samo ok 4, ale wstaje przed 7 lub dziś zaszalalam przed 8. Ale nie narzekam, bo jestem wyspana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie pozytywnie od rana, bo dostalam wlasnie smsa: "Miedzy 9 a 11 kurier Bartlomiej sprouje dostarczyc paczke. Pozdrawiamy dpd"
![]() ![]() Ja w piatek mam dokladnie 36t0d :strach: coraz bardziej sie boje i porodu i..ogromnej zyciowej zmiany. Jak to bedzie i czy damy sobie rade.. Jeszcze tydzien i 3 dni i ciaza donoszona! Gratuluje wszystkim tygodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.