![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2163 |
Raczkowanie
|
Ostatnio właśnie tez miałam taką sytuację, że z moim TŻ byłam sama no i działo się co się działo. Niestety w trakcie tego oczywiście mamusia musiała zadzwonić
![]() ![]() ![]()
#2164 |
Raczkowanie
|
po wypłakaniu ze śmiechu wszystkich łez przy czytaniu Waszych historii
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2166 |
Przyczajenie
|
Ten wątek to zdecydowanie mój faworyt
![]() Z moim Kochaniem zazwyczaj kochamy się do końca we mnie i z zabezpieczeniem. Mamy jednak taki ryzykowny zwyczaj, że zaczynamy bez gumki a dopiero jak już wiemy, że on zaraz skończy to szybko ją zakładamy. Jednak ostatnio kiedy już prawie kończył okazało się, ze gumki się już skończyły i żeby nie przerywać powiedziałam żeby szybko skończył na moim brzuszku. Niestety zapomniałam o tym, że mój luby ma delikatnie mówiąc potężny wytrysk i strzelił mi prosto w oko (i we wszystko co było za mną przy okazji :P ). Najszmieszniejsze było to, że ja właśnie doszłam i zaczęłam jeczeć z rozkoczy a jak dostałam w oko to na przemian jeszcze jeczałam i się śmiałam (muszę przyznać, że przez dodatkowe skurcze mięśni było mi jeszcze przyjemniej ![]() To może nie wpadka, ale dość zabawne. Ja mam niestety skłonność do głośnego przeżywania rozkoszy i jak jesteśmy sami w domu to zupełnie się nie hamuje :P. No i ostanio mój luby mi powiedział, że miał zastanawiającą sytuację na klatce schodowej z sąsiadami. Kiedy się mijali w drzwiach kobitka spojżała na niego gniewnym wzrokiem odburkując dzień dobry za to facet otworzył mu drzwi kłaniając się a na twarzy miał "banana" od ucha do ucha ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Przypomniała mi się moja wpadka. Więc to było chyba dzień przed zeszłoroczną Wielkanocą. Wiadomo, w sumie zimno jeszcze było, więc kocyk odpadał, Tż miał samochód w warsztacie, a bardzo nam się chciało.. Moi rodzice mają działkę, do działki są dwie pary kluczy - jedne wiszą w kuchni, a drugie ma babcia, bo jeździ każdego ranka na działkę. Myślę sobie: jest dość późno, nikt i tak nie zauważy, jak jedne klucze znikną ![]() ![]() Sytuacja dramatyczna - Tż nie mógł znaleźć majtek, więc bohatersko wybiegłam z altanki, nie wiedząc nawet co powiem rodzicielowi... Wybiegam - ojciec jak mnie zobaczył to takie oczy zrobił jak talerzyki.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No tak. Bukszpanu, żeby przyozdobić wielkanocny stół... Zgon zaliczyłam po prostu. Gdybym nie wybiegła, w ogole by się nie zorientował ![]() Już nie powiem jakie uśmiechy tatusiek posyłał mi w czasie obiadu jak ktoś z rodzinki komentował jaki mamy śliczny bukszpan. Tatuś odpowiadał: "Monika zrywała" I się szczerzył ![]() Edytowane przez v-x-n Czas edycji: 2008-11-28 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2168 |
Perfumoholik z wyboru
|
v-x-n
![]() ![]() ![]() Tatusia masz 1 klasa ![]() ![]()
#2169 |
Wtajemniczenie
|
Nie wytrzymam.
![]() ![]()
#2170 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Raczkowanie
|
Juz przylapani na sexie?
Hej zakladam taki watek, zeby bylo smiesznie, bo chcialam opowiedziec moja historie a ona jest zabawna i chcialabym poczytac moze i wasze historie czy zdarzylo wam sie cos podobnego
![]() Otoz szlam z mezem na spacer nad jeziorem i maz wpadl na genialny pomysl , ze zrobimy to w krzakach na szybkiego, nikogo wookol nie bylo, jak juz spodnie i majtki poszly w dol, to zauwazylam ze jakis gowniarz jedzie szybko na rowerze w nasza strone, a ja za spodnie i do gory, i wszytsko bylo by ok, gdyby nie to ze majtki mi spodnie zablokowaly, i stalam z golym tylkiem, maz zdazyl a mi tak glupio bylo ze szok, dzieciak chyba niestety cos widzial ![]() wpisujcie wasze smieszne i byc moze niesmieszne historie ![]()
#2172 |
Rozeznanie
|
Dot.: Juz przylapani na sexie?
jest juz podobny watek, poszukaj w wyszukiwarce. O ile dobrze pamietam w tytul"jest cos w tym stylu: "wpadki" lozkowe
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=nasze+wpadki masz linka ![]() Edytowane przez poziomkakj Czas edycji: 2008-12-31 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
wpadki nie znacza byc przylapanym
![]()
#2174 |
Konto usunięte
|
Tytuł przeczytałam jako "Juz PRZYPALANI na sexie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
whatever
![]() ![]()
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2009-01-01 o 21:45 Powód: Post pod postem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
To może opiszę coś od siebie, chociaż to nie ja byłam "główną bohaterką" całego zdarzenia.
To było kilka lat temu na corocznym grillo-imprezo-ognisku, u mojego Lubego. Wszyscy siedzieli przy ognichu, pilnowali kiełbasek by się nie spaliły za nadto i piwa, by procenty nie uciekły. Impreza już trwała w najlepsze, więc towarzystwo nieco podchmielone nie bardzo kumało co i jak się dzieje. Wtem przybiega młodszy brat lubego i oznajmia że (nazwijmy ich Jacek i Agatka [zbieżność imion przypadkowa] zamknęli się u mojego Lubego w pokoju i siedzą po ciemku. W tym momencie krew mnie zalała i pędem pobiegłam na górę do pokoju. Za mną pobiegł kolega z koleżanką, który po części chcieli zobaczyć jak się sprawy potoczą i po części żeby odwlec mnie od czynów, których ja czy oni mogliby potem żałować. Niestety ich działania powstrzymujące mnie przed otwarciem drzwi do pokoju, z którego było słychać ("nie! nie wchodź!") na nic się nie zdały, bo weszłam tam, zapaliłam światło, a tam zakochana para w najlepsze się zabawia, zupełnie na golasa, na rozłożonym łóżku Lubego. Szkoda że jeszcze kołderki sobie nie wyjęli. ![]() Może i wyszłam na jakąś straszną awanturnicę, zołzę, która nie rozumie potrzeb innych ludzi, ale nie zdenerwowałabym się tak, gdyby nie to, że ów "Jacek" mieszkał w domu obok - dokładnie 20 metrów dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
Znajomi zachowali się niestety nienajlepiej
![]()
#2180 |
Zakorzenienie
|
A tam trzeba bylo im dac skonczyc jak juz zaczeli
![]()
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni zachowali sie bezczelnie, ale ty rowniez, wpadajac im do pokoju, zapalajac swiatlo itd. ja bym dala im skonczyc, a pozniej bym sobie z nimi porozmawiala - na osobnosci, zdecydowanie, ale nie robiac z tego afery.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
ja zostawiam czysty zestaw pościeli i karteczkę w takiej sytuacji
(zdarzyło mi się raz, że na imprezie ktoś zajął gościnny pokój u mnie w domu) a na karteczce "proszę zmieńcie po sobie pościel, a tą z której korzystaliście zostawcie w koszu na brudną bieliznę w łazience"
#2183 |
Zakorzenienie
|
pani_smith - ale to co innego. u ciebie ktos korzysta z pokoju goscinnego. natomiast u kasiarzynka chlopak mial 20m od domu, a mimo to wladowal sie do pokoju i łozka jej TŻta, samemu je sobie rozkladajac
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Przyczajenie
|
zgadzam się z panią ćmą.. skoro byli na imprezie jej TŻta, powinni być troche bardziej wstrzemięźliwi;p zwłaszcza, ze po grillu tez można było to załatwić;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
ja w ogole nie jestem w stanie zrozumiec jak mozna wyjsc w trakcie imprezy zeby sex uprawiac gdzies po kryjomu.... przeciez kazdy jest chyba w stanie wytrzymac do konca imprezy...
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
no bardzo brzydko się zachowali ale faktycznie już można im było chociaż sie ubrać pozwolić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
to zupełnie inna kwestia. niestety życie pokazuje, że niektórzy mają libido królika i wytrzymać nie potrafią
#2188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem przekonana, że "na trzeźwo", pewnie w życiu nigdy nikomu nie zrobiłabym nalotu, inaczej w ogóle bym całą tą sprawę załatwiła, ale % zdążyły zrobić już swoje... ![]() Zupełnie inaczej też bym pewnie zareagowała, gdyby nie wiem...., zapytali się czy mogą skorzystać z jakiegoś pokoju, z którego bo coś tam..., a nie wymykali się po angielsku itd., i nie ładowali się do cudzego łóżka. Albo najlepiej popęd zostawić w domu, do którego nie mieli daleko. ![]() Żeby to jakoś podsumować.. od pewnego czasu już nie są ze sobą. pozdrawiam wszystkie Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.