Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-09-22, 18:53   #2161
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Do ślubu piękna chcę być - siemię i czystek muszę pić! Pm 2017 cz. 29

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;65596366]Dziewczyny co myślicie? http://www.olx.pl/oferta/suknia-slub...tml#3ce65da1fe

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Chyba źródlanych [/QUOTE]
Ładna Jak Co się podoba to mierz
Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Ale jestem dzisiaj głodna. Wszystko bym mogła zjeść. Masakra

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam tak przed okresem
Cytat:
Napisane przez E_nigmatic Pokaż wiadomość
Chciałam się oficjalnie przywitać
Mój ślub odbędzie się 7.07.2017
Witaj
Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Micasa
Zaraz ściągam
Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
myslalam nad
Righteous Brothers - unchained melody
nat king cole - unforgettable
anna jantar - przetanczyc z toba chce cala noc

ale w sumie to sama nie wiem co bym chciala
My mamy Ewa Jach- Mamy czas Może przypadnie Ci do gustu
Cytat:
Napisane przez PannaJoanna_91 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!

Mogę dołączyć? Szczęśliwa, świeżo upieczona narzeczona z Krakowa się wita Zaręczyliśmy się 6 września po 3 latach związku i planujemy pobrać się w przyszłym roku. Jesteśmy na etapie poszukiwania sali, niestety wrzesień jest już obłożony w salach, które nam się podobają i spełniają nasze finansowe oczekiwania Może i jesteśmy szaleni, ale zdecydowaliśmy wziąć ślub w grudniu 2017, znaleźliśmy nawet dwie sale dostępne 30.12.2017 (data bliska naszym sercom )więc mamy nadzieję, że to będzie nasz dzień
Założyłam nawet nowy wątek dla zimowych PM, ale niestety jak na razie zero odzewu - czy tylko my jesteśmy tacy szaleni?
Witaj mamy tutaj też zimowki A października nie chcieliście ??

Mieliśmy spontaniczny wypad na działkę do dziadków Dziecko się wylatalo a ja dostałam duży słoik malin (sama musiałam sobie pozrywac ) , pomidorki koktajlowe (też sobie zrywalam), winogrona białe, jabłka , gruszki i parę ogórków Wszystko bez zbędnych opryskow itp itd

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 18:53   #2162
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
U mnie tez dziewczyny robiły wydarzenie życia ze studniówki. Pamiętam jak ze zniesmaczeniem przyjęły wiadomośc,że zakładam aparat i pytały mnie czy wiem,że będę źle wyglądać na studniówce A ja się tak cieszyłam wtedy,że zakładam
Jak mogłaś założyć aparat!

Ja chciałam bardzo iść na studniówkę, na początku. W 3 liceum troszkę zmieniłam nastawienie i zaczęło być mi bardziej wszystko jedno (chociaż początek 3 liceum wyglądał tak, że szukałam idealnej, gotyckiej sukni do ziemi. ). Mój ówczesny chłopak nie chciał iść na moją studniówkę (był z mojego rocznika, ale nie zdał, więc miał być po prostu jako mój partner) i tym bardziej olałam studniówkę.
Rozstaliśmy się w listopadzie, a w styczniu studniówka. I mama mnie namówiła, żebym wzięła przyjaciela i poszła z nim. I dzień przed ostateczną decyzją w szkole zdecydowałam, że okay- pójdę z tym przyjacielem. Nie było kasy na wymarzoną kieckę, bo rodzice opłacili moje miejsce i mojego przyjaciela na studniówce, a były to jakieś chore kwoty. Więc miałam krótką kieckę, spadała mi z cycków, więc ciągle ją poprawiałam. Ale bawiłam się nieźle, a mój kumpel spotkał jeszcze koleżankę ze swojej szkoły, która też była czyjąś partnerką.
A tamten rok nie był rokiem studniówkowym mojego przyjaciela (bo chodził do klasy 4-letniej), a był na 3 studniówkach swoich koleżanek.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 18:54   #2163
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Przeraza mnie wielkość tego kościoła :/ jest ogromna... i koszty :/ juz wywalilismy 300 zl.
Ale najgorzej to nie wiem jak sie bede czuc tam... plus kosciol bedzie sie wydawal praktycznie pusty.
Tyle ze ten ktory bym wolala jest na drugim koncu miasta. Z domu ode mnie blisko ale na sale kawałek drogi.

Słuchaj od mojego kosciola do sali jest kolo 12 km

Stary 2016-09-22, 18:57   #2164
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Właśnie też się zastanawiam jak z transportem u nas zrobić - czy coś załatwić czy nie? W sumie większość ludzi teraz ma auta, a ci którzy nie mają mogą się zabrać z tymi co mają No i zawsze można wziąć auta moich rodziców, bo mają dwa, i nasze, i jakoś przetransportować tych ludzi. W sumie najlepiej chyba będzie ich podpytać i ogarnąć ile osób do transportu i wtedy zobaczę

15km to jeszcze nie tak dużo Tż-a przyjaciółka w przyszłym roku też bierze ślub i salę będzie miała chyba jakoś 30-40km od kościoła. Tym bardziej że to samo miasto. To twój ślub, jak w kościele masz się czuć niekomfortowo i do tego przepłacać, to zmień a o odległość się nie martw
Ja nie wiem co z transportem. W ogole o tym nie myslalam. Pojecia nie mam.
Ten wielki kosciol mnie przeraza... zwłaszcza ze mamy mało gości. Dla mnie on jest po prostu ogromny. Zaczyna mnie to stresowac juz na sama myśl a co dopiero jak wejde :/

Napisalam do koleżanki z pracy i ślub w tym kosciele wyniósł ja 500 zl... z dekoracjami i organista 1000 zl różnicy...

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia, ale według tego co tata mówił prawdopodobnie była naćpana. dziwnie mi, bo ostatnio słyszałam o takiej akcji jak babki wskakiwały w amoku pod samochody
Pamietam jak u nas w klatce mieszkał chłopak który ćpa. Pamietam jak wynosili go na noszach, krzyczal sie i wydzierał. Masakra :/
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Mi to nie robi ale Tz marudzi

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:00   #2165
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
Jak mogłaś założyć aparat!

Ja chciałam bardzo iść na studniówkę, na początku. W 3 liceum troszkę zmieniłam nastawienie i zaczęło być mi bardziej wszystko jedno (chociaż początek 3 liceum wyglądał tak, że szukałam idealnej, gotyckiej sukni do ziemi. ). Mój ówczesny chłopak nie chciał iść na moją studniówkę (był z mojego rocznika, ale nie zdał, więc miał być po prostu jako mój partner) i tym bardziej olałam studniówkę.
Rozstaliśmy się w listopadzie, a w styczniu studniówka. I mama mnie namówiła, żebym wzięła przyjaciela i poszła z nim. I dzień przed ostateczną decyzją w szkole zdecydowałam, że okay- pójdę z tym przyjacielem. Nie było kasy na wymarzoną kieckę, bo rodzice opłacili moje miejsce i mojego przyjaciela na studniówce, a były to jakieś chore kwoty. Więc miałam krótką kieckę, spadała mi z cycków, więc ciągle ją poprawiałam. Ale bawiłam się nieźle, a mój kumpel spotkał jeszcze koleżankę ze swojej szkoły, która też była czyjąś partnerką.
A tamten rok nie był rokiem studniówkowym mojego przyjaciela (bo chodził do klasy 4-letniej), a był na 3 studniówkach swoich koleżanek.
Moja fascynacja nieźle odbiła się na studniówkowej kreacji Burdel mama z dzikiego zachodu, ale chyba o tym mówiłam?
U nas też były chore sumy, ale juz wtedy byłam z tż, więc rodzice zapłacili tylko za nas. Na studniówkach jest chyba największy wyzysk, bo organizatorzy wiedzą, że młodzież nie będzie wybrzydzać i nie powie nic rodzicom. Wtedy takie rzeczy jak jedzenie, dekoracje czy komfort bardzo mi zwisały, ale z perspektywy czasu oceniam, że ktoś nas bardzo oszukał

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-09-22 o 19:01
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:00   #2166
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też się zastanawiam jak z transportem u nas zrobić - czy coś załatwić czy nie? W sumie większość ludzi teraz ma auta, a ci którzy nie mają mogą się zabrać z tymi co mają No i zawsze można wziąć auta moich rodziców, bo mają dwa, i nasze, i jakoś przetransportować tych ludzi. W sumie najlepiej chyba będzie ich podpytać i ogarnąć ile osób do transportu i wtedy zobaczę

15km to jeszcze nie tak dużo Tż-a przyjaciółka w przyszłym roku też bierze ślub i salę będzie miała chyba jakoś 30-40km od kościoła. Tym bardziej że to samo miasto. To twój ślub, jak w kościele masz się czuć niekomfortowo i do tego przepłacać, to zmień a o odległość się nie martw
Wiesz co, Tz kuzyn organizowal wesele w innym miescie. Slub w naszym a wesele 30 km dalej i wierz mi, nie przejmowali się w ogóle transportem gości. Każdy na własną rękę przyjeżdżał i odjezdzal z wesela. Teraz my takie głupie. Ja tez planuję jakiś transport dla gości ale nie wiem czy to przesada bo sala 8 km od miasta. Kuzynka też miała wesele po za miastem i też nie kombinowala z transportem dla gości. Każdy na własną rękę a co do picia to umówiliśmy się z tz ze ja pije na weselu i on wraca a na poprawinach on i ja wracam

Stary 2016-09-22, 19:04   #2167
funnyvalentine
Zakorzenienie

ehh, to tylko ja tak z transportem szaleję? rodzina narzeczonego będzie miała wynajęty autokar bo tam dużo starszych osób które nawet samochodami nie jeżdżą + są wszyscy z jednej okolicy, przyjadą i zostaną odwiezieni, ale myślę też o mojej części - z kościoła na salę będzie na pewno, a chciałam ich jeszcze rozwozić jakby potrzebowali... może faktycznie za bardzo się tym przejmuję
funnyvalentine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-22, 19:05   #2168
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Masakra, zapewne jakaś psychicznie chora :/

watpie, raczej nacpana gdzies widzialam niedawno jakis filmik gdzie po narkotykach koles tarzal sie po chodniku
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:06   #2169
Enigvaa
Zadomowienie

http://www.olx.pl/oferta/suknia-slub...9-IDcTIxH.html
Jakby ktoś chciał perełka.

Enigvaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:07   #2170
funnyvalentine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
o boże... i te buty
funnyvalentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:08   #2171
luna_laula
catwoman

Cytat:
watpie, raczej nacpana gdzies widzialam niedawno jakis filmik gdzie po narkotykach koles tarzal sie po chodniku
też widziałam, to było straszne.

facet, który z nią był uciekł, więc prawdopodobnie coś brali
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-22, 19:10   #2172
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez Enigvaa Pokaż wiadomość
kupuje, ciezko ostatnio o dobra szmate do podlogi

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
też widziałam, to było straszne.

facet, który z nią był uciekł, więc prawdopodobnie coś brali
no po dopalaczach rozne dziwne fazy ponoc sa. nigdy nie zrozumiem jak mozna z wlasnej woli niszczyc sie narkotykami
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:10   #2173
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Moja fascynacja nieźle odbiła się na studniówkowej kreacji Burdel mama z dzikiego zachodu, ale chyba o tym mówiłam?
Co? Chciałabym to zobaczyć

Cytat:
Wiesz co, Tz kuzyn organizowal wesele w innym miescie. Slub w naszym a wesele 30 km dalej i wierz mi, nie przejmowali się w ogóle transportem gości. Każdy na własną rękę przyjeżdżał i odjezdzal z wesela. Teraz my takie głupie. Ja tez planuję jakiś transport dla gości ale nie wiem czy to przesada bo sala 8 km od miasta. Kuzynka też miała wesele po za miastem i też nie kombinowala z transportem dla gości. Każdy na własną rękę a co do picia to umówiliśmy się z tz ze ja pije na weselu i on wraca a na poprawinach on i ja wracam
Właśnie chyba oleję ten transport, już dosyć załatwiania, nerwów i wydatków z całą to organizacją ślubu i wesela. To jednak dorośli ludzie są, poradzą sobie. A ja chcę za dobrze dla wszystkich, mama też mi już to mówi. Tż z kolei najchętniej by jechał sam (!) 40km dalej żeby odebrać znajomych z PKSa i przywieźć do miejscowości gdzie będzie ślub... Ale to już mocna przesada.
Stary 2016-09-22, 19:13   #2174
motylek825
Zakorzenienie

Laura jak to dobrze, że z garniturem wszystko dobrze

Luna straszne rzeczy opowiadasz masakra, pewnie jakies dopalacze!

I nie wiem co jeszcZe miałam napisac, nie moge sie wbić

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:26   #2175
PannaJoanna_91
Raczkowanie

Cytat:
Jak masz się źle czuć w tym kościele, to zmieńcie. W dużym też się bym źle czuła. No i koszty. Salę też można zmienić, jeszcze macie czas, a jak nie to trudno - my też salę mamy 10km od kościoła

Cześć! Na wątku mamy chyba dwie PMki zimowe - myha i rombek
Napisz coś więcej o was - co robicie, jak się poznaliście, jaki planujecie ślub? No i standardowe pytanie o pierścionek
Dziękuję za przyjęcie do wątku
Poznaliśmy się na studiach, choć znaliśmy się od początku to dopiero na 3 roku nasze drogi się zeszły Teraz już 1.5 roku mieszkamy razem, mamy po 25 lat i jesteśmy korposzczurami

Planujemy ślub i wesele w świątecznej oprawie i cieszymy się na 30.12.17 bo to nasz magiczny czas Mamy trochę obaw, czy gości ucieszy taka data równie jak nas, bo to przecież noc przed Sylwestrem... ale chyba zaryzykujemy W weekend planujemy odwiedzić dwie sale, może się uda!

Zimowe dziewczyny! Cieszę się, że również tu jesteście Kiedy Wasze dni i jakie macie obawy związane z zimową porą?
PannaJoanna_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:28   #2176
rombek
Wtajemniczenie

Ja zaczynam sezon, 7.01.17
A moją największą obawą jest okrycie wierzchnie...
Stary 2016-09-22, 19:29   #2177
jgmakijaz
Raczkowanie

PannaJoanna_91, E_nigmatic HEJ
jgmakijaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:32   #2178
czekoladowoo
Zakorzenienie

Szlag i się spielam z TZ o ten durny kościół

Stary 2016-09-22, 19:33   #2179
rubbim
City of Bones

Cytat:
no po dopalaczach rozne dziwne fazy ponoc sa. nigdy nie zrozumiem jak mozna z wlasnej woli niszczyc sie narkotykami
Zazwyczaj to ktoś kogoś w to wciąga pod pretekstem "będzie fajnie" i innymi podobnymi, a potem już leci tak dalej...

Cytat:
Dziękuję za przyjęcie do wątku
A skąd jesteście ? Bo nie wiem czy pisałaś czy może przegapiłam

Edytowane przez rubbim
Czas edycji: 2016-09-22 o 19:41
rubbim jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-22, 19:33   #2180
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Szlag i się spielam z TZ o ten durny kościół

Nie daj mu się. Przedstaw mu argumenty za tamtym kosciolem
i przeciw temu co macie i poproś aby on Ci przedstawił swoje. Ciekawe co wymyśli.

Stary 2016-09-22, 19:33   #2181
jgmakijaz
Raczkowanie

Cytat:

Napisalam do koleżanki z pracy i ślub w tym kosciele wyniósł ja 500 zl... z dekoracjami i organista 1000 zl różnicy...

500 zł ze wszystkim u nas nie możliwe.... Niestety okolo 100 zł zapowiedzi (po dwie parafie) min 600 zł ksiadz koscielny pewnie 100, organista 200, dekoatorka stwierdziła że jesli sama gispowke wezme to wyjdzie mnie dekoracja kosciola gdzies 500 zł.

Całe szczeście mamy nauki przed małżenskie już za sobą.
Stary 2016-09-22, 19:37   #2182
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Tu masz projekt zmiany ustawy, samą ustawę można wygooglować
Dzięki, przejrzę pewnie jutro.

Cytat:
Hej Dziewczyny!
Witam nową!
Mamy na wątku jedną grudniówkę w kalendarzu, jedną która za jakiś czas będzie w kalendarzu i była tu dziewczyna, która też na sam koniec 2017 roku planowała, ale niestety na razie zniknęła.

Skąd jesteście?

Cytat:
U nas też były chore sumy, ale juz wtedy byłam z tż, więc rodzice zapłacili tylko za nas. Na studniówkach jest chyba największy wyzysk, bo organizatorzy wiedzą, że młodzież nie będzie wybrzydzać i nie powie nic rodzicom. Wtedy takie rzeczy jak jedzenie, dekoracje czy komfort bardzo mi zwisały, ale z perspektywy czasu oceniam, że ktoś nas bardzo oszukał

No moi rodzice zapłacili, bo chcieli bym poszła i nie żałowała, że się nie wybrałam jednak.
Mi było szkoda kasy, bo ogółem miałam sama płacić, ale że decyzja wyszła późno, że idę to nie miałam odłożonej kasy i rodzice zapłacili. Od początku uważałam, że chora suma. Jedzenie mi nie smakowało, więc prawie nic nie zjadłam (ale kumplowi nawet smakowało), ale muzyka nie była tragiczna, a sala śliczna. :tak:

Luna,
ale akcja z tą sąsiadką.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.

Edytowane przez jaszczurka94
Czas edycji: 2016-09-22 o 19:41
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:38   #2183
PannaJoanna_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Ja zaczynam sezon, 7.01.17
A moją największą obawą jest okrycie wierzchnie...
Oooo to ja pewnie będę kończyć
Moja pierwsza obawa, że jednak będzie plucha i się cała wyciapciam bo mam ku temu skłonności
A druga - to samo - nie chciałabym wyglądać w kościele jak yeti ale przeglądałam mnóstwo fajnie skrojonych płaszczy ślubnych lub nawet futerek, które nie wyglądają strasznie o ile ma się bardziej suknie przy ciele jeszcze w biodrach.

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Zazwyczaj to ktoś kogoś w to wciąga pod pretekstem "będzie fajnie", a potem już leci tak dalej...

A skąd jesteście ? Bo nie wiem czy pisałaś czy może przegapiłam
Z Krakowa
PannaJoanna_91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-09-22, 19:39   #2184
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cześć
Wybaczcie, że się nie odzywam ale wczoraj miałam doła bo Siostra odebrała Elcię i ciężko mi się przyzwyczaić, że już nie buszuje po mieszkaniu. A dzisiaj zdycham po badaniu u ginekologa
Ogólnie to podczytuje Was więc jestem w miarę na bieżąco tylko jakoś weny i ochoty mi brakuje żeby się odzywać...

Witam nowe Peemki
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:40   #2185
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Nie daj mu się. Przedstaw mu argumenty za tamtym kosciolem
i przeciw temu co macie i poproś aby on Ci przedstawił swoje. Ciekawe co wymyśli.

Teraz nagle twierdzi ze mu to obojetne. A tak sie zarzekal za ta bazylika, tak mu zalezalo ze ja sie zgadzalam bo myslalam ze to takie istotne
Cytat:
Napisane przez jgmakijaz Pokaż wiadomość
500 zł ze wszystkim u nas nie możliwe.... Niestety okolo 100 zł zapowiedzi (po dwie parafie) min 600 zł ksiadz koscielny pewnie 100, organista 200, dekoatorka stwierdziła że jesli sama gispowke wezme to wyjdzie mnie dekoracja kosciola gdzies 500 zł.

Całe szczeście mamy nauki przed małżenskie już za sobą.
Zapowiedzi to w innych kościołach to 500 zl to ksiadz+organista+dekoracj e

Stary 2016-09-22, 19:41   #2186
jgmakijaz
Raczkowanie

Cytat:

Od mojego prawie 16 km :P
Stary 2016-09-22, 19:41   #2187
motylek825
Zakorzenienie

Kojarzycie panią trenerkę z Bydgoszczy? podoba mi się, tak naturalnie, bez przepychu jak na dosyć znaną osobę

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-09-22, 19:44   #2188
rubbim
City of Bones

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;65608951]Cześć
Wybaczcie, że się nie odzywam ale wczoraj miałam doła bo Siostra odebrała Elcię i ciężko mi się przyzwyczaić, że już nie buszuje po mieszkaniu. A dzisiaj zdycham po badaniu u ginekologa
Ogólnie to podczytuje Was więc jestem w miarę na bieżąco tylko jakoś weny i ochoty mi brakuje żeby się odzywać...

Witam nowe Peemki [/QUOTE]

Hej
Ale pomyśl, że już niedługo i Helenka będzie z Wami
Stary 2016-09-22, 19:44   #2189
jgmakijaz
Raczkowanie

Cytat:
Teraz nagle twierdzi ze mu to obojetne. A tak sie zarzekal za ta bazylika, tak mu zalezalo ze ja sie zgadzalam bo myslalam ze to takie istotne

Zapowiedzi to w innych kościołach to 500 zl to ksiadz+organista+dekoracj e

Powiem Ci tak u nas kościelny wybiera dekoracje płacisz 400 zł i nie masz nic

Poprostu daje biały pokowiec na dwa krzesła i sztuczne foliowane kokardki na ławkę. To wole wydać 500- 600 zł na dekoratorkę. Tak ździerają

W sumie na ślubach, weselach i niemowlakach każdy chce zarobić kasę.
Stary 2016-09-22, 19:45   #2190
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jgmakijaz Pokaż wiadomość
Powiem Ci tak u nas kościelny wybiera dekoracje płacisz 400 zł i nie masz nic

Poprostu daje biały pokowiec na dwa krzesła i sztuczne foliowane kokardki na ławkę. To wole wydać 500- 600 zł na dekoratorkę. Tak ździerają

W sumie na ślubach, weselach i niemowlakach każdy chce zarobić kasę.
Kolezanka mi potem wyślę jak to wyglądało u nich. W bazylice bywa różnie, ale to wielki kosciol wiec zanim cokolwiek dojrzysz to i tak musisz kawał przejsc

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości