Rossmann cz. XXIX - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-31, 21:32   #2161
Make4Up
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mały off top...
Dziewczyny, jak myślicie, czy wejdzie do polskich Rossmanów taka rękawicach do mycia pędzli? Trafiłam na nią dziś przypadkiem i od razu jej zapragnęłam. Miłość od pierwszego wejrzenia.
Zdjęcia zapożyczone z jakiegoś zagranicznego bloga.
Załącznik 6998217Załącznik 6998222Załącznik 6998227
Mam różową, tak jak dziewczyny pisały jest w wybranych Rosskach. Fajna jest, oszczędza czas przy czyszczeniu i płukaniu pędzli

Promo kolorówka 20-28 kwiatnia
Wzięłam ulotkę - 55% będzie w klubie Rosssmann przy zakupie minimum 3 różnych kosmetyków do makijażu: podają przykład maskara, szminka, lakier. Hmm to trochę dziwne. Jak ktoś chce same lakiery, albo tusze i kredkę do oczu to już nie przejdzie? No nie wiem, nie wiem. No i wychodzi na to żeby najbardziej przyoszczędzić to trzeba wszystko na raz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ross ul1.jpg (85,6 KB, 215 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ross ul2.jpg (123,0 KB, 239 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ross ul3.jpg (88,0 KB, 213 załadowań)

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-03-31 o 21:34
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 21:47   #2162
gornek
Zakorzenienie

Pewnie jak ktoś weźmie same lakiery to dostanie zniżkę tylko -49% a jak rożne to dopiero wtedy -55%.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 21:58   #2163
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Pewnie jak ktoś weźmie same lakiery to dostanie zniżkę tylko -49% a jak rożne to dopiero wtedy -55%.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Też tak to zrozumiałam, zobaczymy jak to będzie.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 22:10   #2164
Make4Up
Zakorzenienie

Może w ten sposób ograniczyć zakup hurtem danego rodzaju kosmetyku, normalnie można by podzielić na rachunki żeby to obejść, no ale znowu żeby mieć te 55% to trzeba dać zeskanować kartę w aplikacji. Ciekawe jak to będzie.
Stary 2017-03-31, 22:20   #2165
madziaa2809
Zakorzenienie

Szkoda tylko, że nie ma internetowo szafy dr Ireny Eris ehhh... Tak lipnie, że min 3 produkty trzeba różne. Bo ja chce kupić dwa tusze do rzęs i do brwi, a tak to bym musiała dobrać coś jeszcze, może jakiś lakier za grosze
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 22:46   #2166
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że nie ma internetowo szafy dr Ireny Eris ehhh... Tak lipnie, że min 3 produkty trzeba różne. Bo ja chce kupić dwa tusze do rzęs i do brwi, a tak to bym musiała dobrać coś jeszcze, może jakiś lakier za grosze
Moze stacjonarnie też da radę, jak dobrze widzę jest kod kreskowy na ostatnim zdjęciu w telefonie
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 22:51   #2167
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
No nie musisz :P Zapłacisz raptem więcej o 6%. Musisz przekalkulować co Ci się bardziej opłaci, bo jeśli masz coś dobierać na siłę, a okaże się że to nie bardzo obniży Twój rachunek to bez sensu.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Moze stacjonarnie też da radę, jak dobrze widzę jest kod kreskowy na ostatnim zdjęciu w telefonie
Tak u góry jest napisane Karta Klubu Rossman, a niżej skanuj kartę przy każdych zakupach dzięki czemu w aplikacji znajdziesz nowe promocje. Czyli taka wirtualna karta.
Stary 2017-03-31, 22:52   #2168
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
No nie musiszZapłacisz raptem więcej o 6%. Musisz przekalkulować co Ci się bardziej opłaci, bo jeśli masz coś dobierać na siłę, a okaże się że to nie bardzo obniży Twój rachunek to bez sensu.
O 13.33%
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 23:02   #2169
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
No nie musiszZapłacisz raptem więcej o 6%. Musisz przekalkulować co Ci się bardziej opłaci, bo jeśli masz coś dobierać na siłę, a okaże się że to nie bardzo obniży Twój rachunek to bez sensu.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Tak u góry jest napisane Karta Klubu Rossman, a niżej skanuj kartę przy każdych zakupach dzięki czemu w aplikacji znajdziesz nowe promocje. Czyli taka wirtualna karta.
edit, Źle zrozumiałam

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Tylko ani ja nie mogę wejść na tą stronę ani nie widzę nigdzie takiej aplikacji, mogli się wstrzymać z tymi ulotkami

Edytowane przez edyta508
Czas edycji: 2017-03-31 o 22:57
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-31, 23:19   #2170
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
edit, Źle zrozumiałam

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Tylko ani ja nie mogę wejść na tą stronę ani nie widzę nigdzie takiej aplikacji, mogli się wstrzymać z tymi ulotkami
Aplikacja ma chyba być dostępna dopiero od 10 kwietnia, więc z ulotkami faktycznie ktoś się pośpieszył.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Cytat:
Kurcze, serio nigdy nie rzuciło mi się to w oczy. Ok, jutro ruszam na łowy.
Jak nie znajdziesz to zerknij na allegro. Widziałam dziś tam Brushegg po 5 zł. Niby ta płytka większa i wygodniejsza, ale faktycznie z dostępnością może być problem.
Stary 2017-03-31, 23:26   #2171
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
O 13.33%
No nie bardzo
Edit. zresztą to zależy jakie rzeczy weźmiesz. Przy rzeczach o identycznej cenie najbardziej się opłaca, ale ze trzeba brać różne to i procentowo będzie wychodzić różnie.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Aplikacja ma chyba być dostępna dopiero od 10 kwietnia, więc z ulotkami faktycznie ktoś się pośpieszył.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

Jak nie znajdziesz to zerknij na allegro. Widziałam dziś tam Brushegg po 5 zł. Niby ta płytka większa i wygodniejsza, ale faktycznie z dostępnością może być problem.
To jest maleństwo, ja sobie myłam na silikonowym płatku do twarzy, ale przy większej powierzchni jednak łatwiej. Też dumałam czy jej potrzebuję, jednak widzę różnicę.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-03-31 o 23:53
Stary 2017-04-01, 07:11   #2172
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Może w ten sposób ograniczyć zakup hurtem danego rodzaju kosmetyku, normalnie można by podzielić na rachunki żeby to obejść.

Po co dzielić zakupy, tam jest napisane wez minimum 3 kosmetyki. Mozna wziac np. dwa podklady, korektor, puder, tusz i szminkę.
Stary 2017-04-01, 07:14   #2173
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:

ImageUploadedByWizaz Forum1491027223.198889.jpgImageUploadedByWizaz Forum1491027244.059932.jpg
Mam i nie używam, bo jest kiepskie moim zdaniem do większych pędzli. :P
Stary 2017-04-01, 08:39   #2174
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Mój mąż obleciał kilkanaście R. i w żadnym nie było. A chodził i po większych i po mniejszych.
Stary 2017-04-01, 09:24   #2175
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
No nie bardzo
Edit. zresztą to zależy jakie rzeczy weźmiesz. Przy rzeczach o identycznej cenie najbardziej się opłaca, ale ze trzeba brać różne to i procentowo będzie wychodzić różnie.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

[/COLOR]

To jest maleństwo, ja sobie myłam na silikonowym płatku do twarzy, ale przy większej powierzchni jednak łatwiej. Też dumałam czy jej potrzebuję, jednak widzę różnicę.
Rzecz z 49% rabatem nie jest drozsza o 6% od tej samej rzeczy z 55% rabatem. Jesli cos kosztuje 100 zl to po obnizce kosztuje 51zl. Z 55% rabatem kosztuje 45 zl. To jest 6 zlotych roznicy, 6 punktow procentowych. 51/45=1.13333333. 13,33% drozej.
Stary 2017-04-01, 09:50   #2176
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Rzecz z 49% rabatem nie jest drozsza o 6% od tej samej rzeczy z 55% rabatem. Jesli cos kosztuje 100 zl to po obnizce kosztuje 51zl. Z 55% rabatem kosztuje 45 zl. To jest 6 zlotych roznicy, 6 punktow procentowych. 51/45=1.13333333. 13,33% drozej.
Pytanie czy ta różnica jest wystarczająco duża by sprzedawać za nią swoje dane osobowe bo w sumie o to chodzi.
-49% to też nie jest mało.
Stary 2017-04-01, 09:57   #2177
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie czy ta różnica jest wystarczająco duża by sprzedawać za nią swoje dane osobowe bo w sumie o to chodzi.
ja w ogole nie oceniam czy malo czy duzo, sama prawdopodobnie zrobie zakupy -49% po prostu mam takie skrzywienie, a przy okazji tej promocji za kazdym razem widze dziwne posty o rabatach
Stary 2017-04-01, 10:18   #2178
daydreaming_
Zakorzenienie

Cytat:
Jest od dawna oto moja sztuka

Załącznik 6998237
Są i różowe, o które się tutaj pytałam jakiś czas temu Jedna z lepszych rzeczy jakie kupiłam. Dziwię się że tak długo zwlekalam z zakupem.

Edytowane przez daydreaming_
Czas edycji: 2017-04-01 o 10:20
daydreaming_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:24   #2179
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daydreaming_ Pokaż wiadomość
Są i różowe, o które się tutaj pytałam jakiś czas temu Jedna z lepszych rzeczy jakie kupiłam. Dziwię się że tak długo zwlekalam z zakupem.
Ja tez uzywam z przyjemnoscią brush egg mnie nie kusilo, za male, nieporeczne. Tylko te okragle dziurki raczej mi nie są potrzebne. Mam albo za duze albo za male pedzle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 11:30   #2180
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Niektórym karty lojalnościowe się nie mieszczą w portfelach, chętni się znajdą.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Zamiast obkupić się na promocji dzieciowej skusiłam się na:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Miss-...zt,376592,7173
Chodziłam za tym kolorem tak długo aż została jedna i to w promocji. ;-)
Kupiłam też 2 silikonowe zaparzacze do kawy i chusteczki Facelle Intim i tyle.
Zerkałam na podkłady i kremy BB, ale nic mnie nie porwało.
Chyba bardziej czekam na nowości z zapowiedzi niż na promo na kolorówkę.
No i był dziś tester palet pomadek L'oreal. Wyglądał tak ohydnie (nadtopione szminki, jakieś paprochy w środku, ślady brudnych paluchów), że ochota na tego typu produkty kompletnie mi na jego widok przeszła.
A co Ci wpadło w oko? Mi maska z Evree. Jak Ross tak w tych promo się rozpędził to może będzie na pielęgnację w maju.

Te paletki już od dawna widzę. Jakbym się przejmowała tym jak testery wyglądają, to nic bym nie kupiła :P Wydaje się niepraktyczna, ale z drugiej strony ma lusterko i aplikatorek, jak chcesz poprawić gdzieś poza domem to wyciągasz maziasz się i gotowe Kolory można sobie dowolnie łączyć pewnie, więc nie jest to taki zła rzecz. W sklepie jej teraz nie widzę, ale jak patrze na te ceny to masakra :pała: Zwykłe szminki Color Riche chyba były tańsze a teraz 62,39zł... To już lepiej z marki własnej Sephory coś kupić.
Cytat:
Może żeby nie tracić czasu na jeżdżenie to zadzwoń na infolinię, albo napisz do BOKu to szybciej się dowiesz czy jest w Twojej okolicy.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
ja w ogole nie oceniam czy malo czy duzo, sama prawdopodobnie zrobie zakupy -49% po prostu mam takie skrzywienie, a przy okazji tej promocji za kazdym razem widze dziwne posty o rabatach
Teraz masz wybór za chwilę wszystkie większe promocje mogą zrobić tylko dla posiadaczy karty w aplikacji.

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2017-04-01 o 11:29
Stary 2017-04-01, 12:13   #2181
guniaii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Tak dopisz sobie nowa kartę do konta i będziesz miała ten rabat co poprzednio ☺

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
guniaii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:35   #2182
MissChievousTess
Zakorzenienie

Przejrzałam sobie składy nowości analizatorem kosmetyków (te z działu premiery) zobaczcie co wyczaiłam m.in.w nowych żelach Axe dla mężczyzn i w szamponie L'oreal z glinką i paru innych:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_hydroxide
Nie ma jak traktować ludzką skórę środkiem stosowanym do... udrażniania rur.
Jak widać jak jest nadprodukcja jakiegoś składnika to jak już nie wiadomo co z nim zrobić to wwala się go w kosmetyki bo regulacje dotyczące bezpieczeństwa tych produktów są najbardziej liberalne.
Co do pytania co mi wpadło w oko- nowe produkty Evree, ma być coś z algami Ocean Velvet i kremy My Wonder Balm. Parę innych rzeczy mnie ciekawiło, ale po analizie składów jednak nie ma szału. Jeszcze na spokojnie poczytam co jest w czym i rozważę czy w nowinkach jest coś wartego zakupu.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Teraz masz wybór za chwilę wszystkie większe promocje mogą zrobić tylko dla posiadaczy karty w aplikacji.
Owszem mogą. A ja mogę wtedy przestać u nich kupować.
Zawsze jest jakiś wybór. A za dobieranie się do naszych danych osobowych powinni nam płacić, a nie wyłudzać je od nas niemalże za friko. W UK już były takie pomysły by wprowadzić odpłatność za dane od klientów, u nas nadal wolna amerykanka.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Make4Up, jak szukasz czego wartego uwagi to mogę polecić to:
http://www.rossmann.pl/Produkt/SYOSS...ml,377074,7146
Ja chyba się skuszę po farbowaniu bo już za nią chodziłam. Tylko uwaga, nie ma nawilżaczy. Tylko substancje odżywcze (olej z pestek moreli, rozpuszczalniki, filmotwórcze i antystatyki). Ale ogólnie fajny skład i obecnie dobra cena.
Z kosmetyków do twarzy fajnie wygląda też Bielenda Multi Essence.

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2017-04-01 o 13:10
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 13:34   #2183
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Przejrzałam sobie składy nowości analizatorem kosmetyków (te z działu premiery) zobaczcie co wyczaiłam m.in.w nowych żelach Axe dla mężczyzn i w szamponie L'oreal z glinką i paru innych:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_hydroxide
Nie ma jak traktować ludzką skórę środkiem stosowanym do... udrażniania rur.
Jak widać jak jest nadprodukcja jakiegoś składnika to jak już nie wiadomo co z nim zrobić to wwala się go w kosmetyki bo regulacje dotyczące bezpieczeństwa tych produktów są najbardziej liberalne.
Co do pytania co mi wpadło w oko- nowe produkty Evree, ma być coś z algami Ocean Velvet i kremy My Wonder Balm. Parę innych rzeczy mnie ciekawiło, ale po analizie składów jednak nie ma szału. Jeszcze na spokojnie poczytam co jest w czym i rozważę czy w nowinkach jest coś wartego zakupu.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Owszem mogą. A ja mogę wtedy przestać u nich kupować.
Zawsze jest jakiś wybór. A za dobieranie się do naszych danych osobowych powinni nam płacić, a nie wyłudzać je od nas niemalże za friko. W UK już były takie pomysły by wprowadzić odpłatność za dane od klientów, u nas nadal wolna amerykanka.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Make4Up, jak szukasz czego wartego uwagi to mogę polecić to:
http://www.rossmann.pl/Produkt/SYOSS...ml,377074,7146
Ja chyba się skuszę po farbowaniu bo już za nią chodziłam. Tylko uwaga, nie ma nawilżaczy. Tylko substancje odżywcze (olej z pestek moreli, rozpuszczalniki, filmotwórcze i antystatyki). Ale ogólnie fajny skład i obecnie dobra cena.
Brrr muszę zapamiętać tą nazwę, ale mam wrażenie że ten składnik się często pojawia, ale możliwe że mylę z innym sodium

Nowości z Evree się ciekawie zapowiadają. Mnie ta maska http://www.rossmann.pl/Produkt/Evree...ml,406884,7091 glinka i węgiel wysoko w składzie (ostatnie zdj.)

Kremy Miya to mnie atakują z każdego bloga :P

Wybór masz taki że płacisz więcej jeśli nie chcesz udostępnić danych, bo teraz w większości żeby mieć promocje trzeba się gdzieś zarejestrować. A aplikacje na smartfony ile danych udostępniają... dużo by o tym pisać.

Dzięki za polecenie. Zainteresuję się nią jak skończy mi się maska z Loreala Total Repair Extreme. Przeproteinowałam sobie włosy i musiałam na nowo ogarnąć pielęgnację. Proteiny to teraz w mniejszości u mnie, a właśnie nawilżaczy i emolientów potrzebuję. Ja też polecę fajną maskę bez protein, a o taką trudno. New Anna Cosmetics Expert Hair Mask (dostępna w Hebe) Duża pojemność, tania i prosty skład.
Stary 2017-04-01, 13:45   #2184
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Wybór masz taki że płacisz więcej jeśli nie chcesz udostępnić danych, bo teraz w większości żeby mieć promocje trzeba się gdzieś zarejestrować. A aplikacje na smartfony ile danych udostępniają... dużo by o tym pisać.
Już samo posiadanie smartfona zobowiązuje Przecież samo w sobie to już pełna inwigilacja, każda najgłupsza aplikacja (nawet ta fabryczna) ma dostęp nawet do wszystkich naszych zdjęć i smsów , nie mówiąc już o tym , że ciągle podajemy naszą dokładną lokalizację.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 14:28   #2185
Hiyori
Zadomowienie

Cytat:
Mam różową, tak jak dziewczyny pisały jest w wybranych Rosskach. Fajna jest, oszczędza czas przy czyszczeniu i płukaniu pędzli

Promo kolorówka 20-28 kwiatnia
Wzięłam ulotkę - 55% będzie w klubie Rosssmann przy zakupie minimum 3 różnych kosmetyków do makijażu: podają przykład maskara, szminka, lakier. Hmm to trochę dziwne. Jak ktoś chce same lakiery, albo tusze i kredkę do oczu to już nie przejdzie? No nie wiem, nie wiem. No i wychodzi na to żeby najbardziej przyoszczędzić to trzeba wszystko na raz.
Świetnie, świetnie, żeby tylko nowości z Wibo zdążyły wyjść. Będzie paleta rozświetlaczy taka jakby wzorowana na ABH moonchild... Tylko nie wiem czy to nie limitowana. Zgarnę trochę Wibo ogólnie, bo nigdy nic z tego nie miałam.
Stary 2017-04-01, 14:33   #2186
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Już samo posiadanie smartfona zobowiązuje Przecież samo w sobie to już pełna inwigilacja, każda najgłupsza aplikacja (nawet ta fabryczna) ma dostęp nawet do wszystkich naszych zdjęć i smsów , nie mówiąc już o tym , że ciągle podajemy naszą dokładną lokalizację.
Otóż to. Plus kamery wszędzie oczywiście dla naszego bezpieczeństwa.
Stary 2017-04-01, 17:38   #2187
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Cytat:
Szkoda tylko, że nie ma internetowo szafy dr Ireny Eris ehhh...

Ja też rozpaczam ,ze nie ma szafy Eris , Revlon i bell

Btw. Dziewczyny ,a czy odżywka do paznokci wlicza się jako ta trzecia rzecz (zamiast tradycyjnego lakieru) i ,czy pilniki też obejmuje ta promocja ? (wiem ,ze zmywacze i jakieś olejki do skórek są wliczane bo kupowałam w tamtym roku,ale pilniki ...hm)

Edytowane przez merryem
Czas edycji: 2017-04-01 o 17:48
merryem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 17:53   #2188
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Ja też rozpaczam ,ze nie ma szafy Eris , Revlon i bell

Btw. Dziewczyny ,a czy odżywka do paznokci wlicza się jako ta trzecia rzecz (zamiast tradycyjnego lakieru) i ,czy pilniki też obejmuje ta promocja ? (wiem ,ze zmywacze i jakieś olejki do skórek są wliczane bo kupowałam w tamtym roku,ale pilniki ...hm)
Pilniki nigdy nie wchodziły, o ile dobrze pamiętam .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 17:54   #2189
maartini92
Zakorzenienie

Pilniczki nie, chyba, że byłyby którejś firmy makijażowej (ja w tamtym roku kupiłam sondę do zdobień wibo)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 18:01   #2190
magdulkaaa
Raczkowanie

Które z pomadek dostępnych w Ross polecacie pod względem trwałości na ustach?Potrzebuje czegoś co będzie się trzymało kilka godzin czy coś takiego w ogole istnieje

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości