![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() Promo kolorówka 20-28 kwiatnia Wzięłam ulotkę - 55% będzie w klubie Rosssmann przy zakupie minimum 3 różnych kosmetyków do makijażu: podają przykład maskara, szminka, lakier. Hmm to trochę dziwne. Jak ktoś chce same lakiery, albo tusze i kredkę do oczu to już nie przejdzie? No nie wiem, nie wiem. No i wychodzi na to żeby najbardziej przyoszczędzić to trzeba wszystko na raz. ![]() Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-03-31 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Pewnie jak ktoś weźmie same lakiery to dostanie zniżkę tylko -49% a jak rożne to dopiero wtedy -55%.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Może w ten sposób ograniczyć zakup hurtem danego rodzaju kosmetyku, normalnie można by podzielić na rachunki żeby to obejść, no ale znowu żeby mieć te 55% to trzeba dać zeskanować kartę w aplikacji. Ciekawe jak to będzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Szkoda tylko, że nie ma internetowo szafy dr Ireny Eris ehhh... Tak lipnie, że min 3 produkty trzeba różne. Bo ja chce kupić dwa tusze do rzęs i do brwi, a tak to bym musiała dobrać coś jeszcze, może jakiś lakier za grosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
Moze stacjonarnie też da radę, jak dobrze widzę jest kod kreskowy na ostatnim zdjęciu w telefonie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Tak u góry jest napisane Karta Klubu Rossman, a niżej skanuj kartę przy każdych zakupach dzięki czemu w aplikacji znajdziesz nowe promocje. Czyli taka wirtualna karta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Tylko ani ja nie mogę wejść na tą stronę ani nie widzę nigdzie takiej aplikacji, mogli się wstrzymać z tymi ulotkami ![]() Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2017-03-31 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Jak nie znajdziesz to zerknij na allegro. Widziałam dziś tam Brushegg po 5 zł. Niby ta płytka większa i wygodniejsza, ale faktycznie z dostępnością może być problem.
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
No nie bardzo
![]() Edit. zresztą to zależy jakie rzeczy weźmiesz. Przy rzeczach o identycznej cenie najbardziej się opłaca, ale ze trzeba brać różne to i procentowo będzie wychodzić różnie. ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- [/COLOR] Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-03-31 o 23:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ImageUploadedByWizaz Forum1491027223.198889.jpgImageUploadedByWizaz Forum1491027244.059932.jpg Mam i nie używam, bo jest kiepskie moim zdaniem do większych pędzli. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Mój mąż obleciał kilkanaście R. i w żadnym nie było. A chodził i po większych i po mniejszych.
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -49% to też nie jest mało.
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez daydreaming_ Czas edycji: 2017-04-01 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Te paletki już od dawna widzę. Jakbym się przejmowała tym jak testery wyglądają, to nic bym nie kupiła :P Wydaje się niepraktyczna, ale z drugiej strony ma lusterko i aplikatorek, jak chcesz poprawić gdzieś poza domem to wyciągasz maziasz się i gotowe ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-04-01 o 11:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam sobie składy nowości analizatorem kosmetyków (te z działu premiery) zobaczcie co wyczaiłam m.in.w nowych żelach Axe dla mężczyzn i w szamponie L'oreal z glinką i paru innych:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_hydroxide Nie ma jak traktować ludzką skórę środkiem stosowanym do... udrażniania rur. Jak widać jak jest nadprodukcja jakiegoś składnika to jak już nie wiadomo co z nim zrobić to wwala się go w kosmetyki bo regulacje dotyczące bezpieczeństwa tych produktów są najbardziej liberalne. Co do pytania co mi wpadło w oko- nowe produkty Evree, ma być coś z algami Ocean Velvet i kremy My Wonder Balm. Parę innych rzeczy mnie ciekawiło, ale po analizie składów jednak nie ma szału. Jeszcze na spokojnie poczytam co jest w czym i rozważę czy w nowinkach jest coś wartego zakupu. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Zawsze jest jakiś wybór. A za dobieranie się do naszych danych osobowych powinni nam płacić, a nie wyłudzać je od nas niemalże za friko. ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Make4Up, jak szukasz czego wartego uwagi to mogę polecić to: http://www.rossmann.pl/Produkt/SYOSS...ml,377074,7146 Ja chyba się skuszę po farbowaniu bo już za nią chodziłam. Tylko uwaga, nie ma nawilżaczy. Tylko substancje odżywcze (olej z pestek moreli, rozpuszczalniki, filmotwórcze i antystatyki). Ale ogólnie fajny skład i obecnie dobra cena. Z kosmetyków do twarzy fajnie wygląda też Bielenda Multi Essence.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2017-04-01 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowości z Evree się ciekawie zapowiadają. Mnie ta maska http://www.rossmann.pl/Produkt/Evree...ml,406884,7091 glinka i węgiel wysoko w składzie (ostatnie zdj.) Kremy Miya to mnie atakują z każdego bloga :P Wybór masz taki że płacisz więcej jeśli nie chcesz udostępnić danych, bo teraz w większości żeby mieć promocje trzeba się gdzieś zarejestrować. A aplikacje na smartfony ile danych udostępniają... dużo by o tym pisać. Dzięki za polecenie. Zainteresuję się nią jak skończy mi się maska z Loreala Total Repair Extreme. Przeproteinowałam sobie włosy i musiałam na nowo ogarnąć pielęgnację. Proteiny to teraz w mniejszości u mnie, a właśnie nawilżaczy i emolientów potrzebuję. Ja też polecę fajną maskę bez protein, a o taką trudno. New Anna Cosmetics Expert Hair Mask (dostępna w Hebe) Duża pojemność, tania i prosty skład. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Otóż to. Plus kamery wszędzie oczywiście dla naszego bezpieczeństwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Ja też rozpaczam ,ze nie ma szafy Eris , Revlon i bell ![]() Btw. Dziewczyny ,a czy odżywka do paznokci wlicza się jako ta trzecia rzecz (zamiast tradycyjnego lakieru) i ,czy pilniki też obejmuje ta promocja ? (wiem ,ze zmywacze i jakieś olejki do skórek są wliczane bo kupowałam w tamtym roku,ale pilniki ...hm) ![]() Edytowane przez merryem Czas edycji: 2017-04-01 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Pilniczki nie, chyba, że byłyby którejś firmy makijażowej (ja w tamtym roku kupiłam sondę do zdobień wibo)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Raczkowanie
|
Które z pomadek dostępnych w Ross polecacie pod względem trwałości na ustach?Potrzebuje czegoś co będzie się trzymało kilka godzin
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.