![]() |
#2191 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Mój całe szczęście chodzi ze mną na każda wizytę do kliniki, czasem nawet specjalnie wolne brał zeby jechać ze mną i rozmawia i pyta dużo naszej lekarki, wiec on jest przygotowany ze moze cos sie dziać wcześniej. Teraz ciut łożysko mam wyżej bo niecały centrymetr od szyjki ale niestety nadal ryzyko duże, bo jest mocno ukrwione to miejsce. Wiec to on mnie popędza z pakowaniem :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2194 |
Zakorzenienie
|
Na szkole rodzenia była ze mną dziewczyna, której syn fiknął w 32 tygodniu bodajże dupcią w dół. Lekarka poleciła jej świecenie latarką na dół brzucha. Ale czy dało to efekt to nie wiemy póki co.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zadomowienie
|
gornek też jutro mam szkolę rodzenia
![]() O już wiem - powikłania porodowe - poród zabiegowy. Będą też na kolejnych zajęciach tematy o pielęgnacji noworodka i karmieniu piersią, co mnie bardzo interesuje ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- hehe dokladnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
Baambi wiadomo że jak będzie mi dane to urodzę naturalnie, tak jak mówisz wtedy kiedy mała sama będzie chciała, ale przez to że już miałam 3 operację nogi i 2x mi robili znieczulenie od pasa w dół, raz nawet zaczęli mnie kroić zanim znieczulenie zaczęło działać i nawet dorobiłam się zespołu popunkcyjnego, chodzi o to że to przeżyłam i mniej wiecej wiem czego moglabym się spodziewać na stole operacyjnym, natomiast nigdy nie rodziłam i tego sie boję 😛
Wiem że są, też chyba spróbuję z tymi ćwiczeniami. Fellicity wiem że są też masaże, ale na nie bym się nie zgodziła, czytałam o takich przypadkach że dzieci wracały do pozycji wyjściowej więc i tak była cesarka i tak. Więc jeśli mała sama się nie obróci to trudno. Co do auta to nie wina Tż przyjechała policja i odrazu tamten dostał mandat, ale i tak teraz ten zderzak trzeba robić i znowu się to przyciągnie 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Konto usunięte
|
W UK tez stosują metodę obracania dziecka ale ja od razu mowię ze maja mnie ciąć a nie obracać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
Rozumiem Kimba
![]() tak od początku to co pisałaś rozumiałam. Dużo kurcze miałaś tych operacji. Moja jedyna "operacja" to usunięcie migdałków :P Zobaczymy za mniej więcej 2 tygodnie czy nasze dziewuszki się obróciły czy nie ![]() ![]() Melka też słyszałam o tej latarce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No właśnie trzeba robić coś dla siebie, co się lubi, zakupy, książka, koncert, kino, żeby nie zwariować, zwłaszcza jak się ma już dzieci na świecie nie tylko w brzuszku. Ja jestem domatorką i w "dzień bez ciąży" lubię po prostu włączyć ulubiona muzykę, wypić piwko bezalkoholowe, pośpiewać, obejrzeć jakaś komedie, zadzwonić do psiapsioly i poplotkować, pośmiać sie.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Mohnka mi też się udzieliło...
![]() ![]() U mnie w rossmannie od dwóch tygodni nie ma tego płynu do kąpania dla niemowląt. Jakaś kpina... Co do obracania to się zastanawiam czemu matki się decydują na to... Ja bym naprawdę wolała mieć cc niż narażać życie swojego dziecka... Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#2202 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Ja będę miała większość opisana w woreczkach strunowych, tzn rzeczy dla dziecka bedą popakowane osobno na 3 dni
![]() ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#2204 |
Zadomowienie
|
Bambi - powinien Ci też przyjść
![]() Oj ja też uwielbiam dekorować, wybierać kolory, ozdoby 😍 niestety lozeczko będzie u Nas w pokoju także nie poszaleje zbytnio. U mnie mała jest cały czas ułożona główką w dół ale też jeszcze nie czułam nigdy ruchów koło żeber, nie wiem o co chodzi ale może jeszcze jest za mała i za krótka? 😀 jedynie ciągle czuje pupke koło pępka jak wypina. Nie martwcie się, jeszcze Wasze pociechy mają czas żeby się obrócić, trzymam kciuki! ☺ Kimba - ojej współczuję.. ale mam nadzieję że wina jest jednak tego kolesia? Szkoda że się nie dogadali jakoś.. O już doczytałam, no to teraz czekanie na pieniądze z ubezpieczenia, niefart okropny. Melka - domyślam się, naprawdę trzeba uważać.. no ale nic nie zrobicie, trzeba z tym jakoś żyć. Twoje wsparcie dla męża jest na pewno bardzo ważne ![]() Właśnie przyszedł mi SMS że moja paczka z koszulami nocnymi została wysłana, pokażę Wam jak przyjdą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Rozeznanie
|
Dady mialam tylko jedna, bo dostam probke, lidlowskie polecam, jedne z lepszych moim zdaniem
![]() Mohnka, raczej przy i zaraz po porodzie sie o tym nie mysli. Milutek, niezla metoda z tym dniem bez ciazy ![]() ![]() Kiimba, przykro mi z powodu stluczki. Na pewno sie przeciagnie, ale moze dobrze Wam chociaz wycenia szkode ![]() Felicity, tez slyszalam o tych masazach, ale ponoc robi sie je juz na sali operacyjnej w razie gdyby dziecko sie nie obrocilo, a przez masaz rozpoczela sie akcja porodowa. O dopiero widze, ze Bambi tez o tym napisala ![]() Sent from my F3111 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | ||
Rozeznanie
|
Na zdrowie! 😍😍😍 😀😀
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj atmosfera na watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja leze w lozku, TZ ciagle robi przy zlewie, bo sam wycinal blat itd. Powiedzialam mu, ze jak bardzo chce, to ja przygotuje ciasto na pizze, a on ma przygotowac cala reszte i ogarnac w domu, ucieszyl sie i jutro mamy jednak gosci. Niech ma chlop cos z zycia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2208 |
Konto usunięte
|
Ehh mam dosc momentami tej huśtawki... Wlasnie popłakałam sie jak dziecko bo chciałam isc jutro do kina ale tz nie..
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj plakalam i mnie kolezanka musiala tulic
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2210 |
Zakorzenienie
|
Effpe - a ja się popłakałam, bo skończył się ser żółty i musiałam zjeść kanapkę z samym masłem i ze złości obgryzłam dwa sztuczne paznokcie... pierwszy dzień mam takie jazdy w ciąży
Byłam na SR i było o wózkach i fotelikach. Jak ktoś nie wiedział to po 2 godzinach jazdy autem powinno zrobić się przerwę i wyjąć dziecko z fotelika i np. nakarmić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
A czy ktos sie decyduje na staniki do karmienia z H&M?
I pytanie uzupelniajace-czy wszystkie staniki do karmienia to typowe antygwałty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2212 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7198602 6]Ehh mam dosc momentami tej huśtawki... Wlasnie popłakałam sie jak dziecko bo chciałam isc jutro do kina ale tz nie..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ojeja 😘😘 nie płacz! Wiem co czujesz bo ja głupia też się popłakałam, że nikt nie chce żebym wyszła a potem myślę, że przecież się po prostu martwią, że tutaj mam opiekę 😏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- To chyba mamy dzień płaczka!! 😜😜😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Vikunia - ja dziś zamówiłam takie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W wariatkowie nas zamkną Ahahah ![]() Decorail a mi sie chce tak coca coli a w domu jej nie ma i mc mi sie chce albo pizzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Effpe - ja mam zapiekankę - wymienię na ser żółty hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7198652 6]W wariatkowie nas zamkną Ahahah
![]() Decorail a mi sie chce tak coca coli a w domu jej nie ma i mc mi sie chce albo pizzy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja mam ogromną ochotę na zwykłego czisburgera i frytki za piątaka. 😀😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygralas internety ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Ja patrzylam w H&M i niektore sa ok, do zaakceptowania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A ja dzisiaj kupilam truskawki i zjadlam 4. Byly wielkie, zmutowane i wiem, ze moglam je sobie darowac, ale kto sie potrafi oprzec truskawkom? ![]() ![]() ![]() Cos dzisiaj jest w powietrzy ewidentnie, skoro wszystkie placzemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ja bym zjadla lody i patrzylam dzisiaj na nie w sklepie i z premedytacja nie wzielam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Vikunia - to samo mi Tz mówi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
I przez was wczoraj wypilam pol szklanki coli
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.