![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
Była tych kurteczek masa w różnych kolorach - różowe, czerwone, białe tylko ja lubie Lili w niebieskim (takie zboczenie
![]() My uzywamy pieluch z rossmana - od 7 do iluś tam kilo, nie pamietam do ilu ![]()
#2193 |
Zakorzenienie
|
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 9 miesiąca!!!!!
Ale dużo napisałyście od wczoraj, ledwo nadrobiłam ![]() Ja używam pieluszek Pampers rozmiar 4. Z radzenie sobie w domu u mnie też jest różnie, dużo pomaga mi mama, ale gdy jest w pracy to mam urwanie głowy. Całe szczęście, ze moja babcia jest jeszcze w pełni siłi zabiera mi Patryka na kilka godzin do siebie, bo jakby nie ona, to chyba bym się załamała... Nikola też jest marudna, chwilkę się zabawi, a zaraz chce na ręce, nie posiedzi w łózeczku ![]() Super fotki powklejałyście, dzieciaczki piękne wszystkie bez wyjątku. Ni i moja córa, to też mały odkurzaczyk, co widzi na dywanie to do buzi ![]() Nel zapytam dziś męża jak wróci, kiedy będzie w Kalwarii (i czy w ogóle bedzie) i dam CI znać odnośnie butków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Kasiieńko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2196 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje jeszcze raz... |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
Moni ja używam Huggiesów i Amelcia nie ma uczulenia, a jakie to te Libera bo ich nie znam i jaka ich cena,gdzie się kupuje?
Niki pisałam Ci wczoraj wiadomość na PW,ale nie wiem czy doszła bo Ty masz taki nick ,że nie wiem czy to są na klawiaturze gwiazdki czy coś innego. ![]() Dziewczynki zazdroszczę Wam,że u Was jest takie dobre zaopatrzenie w ciuszki dziecięce bo u nas z tym kiepsko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamietam ile tam jest szt ale kosztują 13,80..i bardzo sobie je chwale... Postaram sie jak najszybciej dolaczyc fotkę.Pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nel ja kupuje je u siebie w sklepie kosmetyczno-chemicznym..Te pieluszki Libero ponoć znają nasze mamy, tak mowil mi sprzedawca...Ze kiedys byly a potem zaprzestano ich produkowac i teraz znow sie pojawiły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co ja dzisiaj rano przezyłam
![]() ![]() Własnie zabierałam się do śniadania, Wika siedziała w kuchni unieruchomiona w wózku i moja mama miała jej na chwile przypilnować. Dała jej w tym czasie chleb i zostawiła ją samą i poszła ziemniaki obierać przy stole. Nagle słysze mój brat krzyczy, że Wiktoria się dusi ![]() A moja mama co ??!! ![]() Ja ją szybko z wózka wyciągnełam głowa w dół i po pleckach i ona zaczeła kaszlać i udało się wypadł jej ten kawał skórki od chleba. Ufff. Ale co ja się strachu najadłam ![]() Jak niedawno Kostka z lutowo-marcowych pisała o takiej sytuacji to myslałam, ze ja to spanikowałabym i nie wiedziała co robić. Na szczęscie tak się nie stało. A w takim przypadku to są sekundy Ale cała się talepie jeszcze do teraz, powiedziałam mamie, ze jak ją prosze, zeby sie Wiką chwile zajeła to niech jej przypilnuje a nie ją zostawia sama z jedzieniem. I moja mama poczula się urazona, ze ja jeszcze mam do niej jakies pretensje. No przykro mi się zrobiło, że w takiej sytuacji nie moge liczyć na wspacrcie bliskich ![]()
#2202 |
Wtajemniczenie
|
Nel zdjęcia Amelci, które mi wysłałaś byłby za duże, trzeba było je pomniejszyć i dlatego nie mogłaś i ch załączyć. Wiec na twpoją porsbę z przyjemnością robie to za ciebie.
Oto Amelka ![]() Nel a czy ona teraz nie zrobiła się bardziej grubiutka ? Śliczna panienka z tej twojej Amelki ![]()
#2203 |
Rozeznanie
|
Alienku to się dopiero strachu najadłaś! Dobrze, że nie straciłaś zimnej krwi
![]()
#2204 |
Zakorzenienie
|
Alienku
![]() Najważniejsze ze Wikusi nic nie jest ![]() ![]() Ja tez mialam taką sytacje,ze skórką od chleba ![]() Ostatnio ja przyłapałam na tym ze dawała małej batona czekoladowego,szlak mnie trafia poprostu,mówie jej nie dawaj a ona śmiechem żartem i tak robi po swojemu ![]() Alieku dobrze że wszystko sie dobrze skończyło,wystraszyła sie pewnie biedna,malutka kruszynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Rozeznanie
|
Amelcia przeeeeeeeeeeeeeeeeeeślic zna
![]()
#2206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla mnie sie wydaje ze przy mojej Wice Amelka taka drobniutka jest,Nel ile Ona waży?Bo moja Wikunia to juz pewnie z 10kg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zadomowienie
|
Humbak ,Jastin i Alien
![]() ![]() ![]() Alienku ale mnie przestraszyłaś swoją opowieścią,dobrze,że wszystko się dobrze dla Wiki zakończyło. |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wstawania w nocy to moja Wika naszczęście nocki przesypia całe idzie spac 20,21 i śpi do 7,8 rano ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Rozeznanie
|
My jesteśmy po kolejnej spokojnej nocy. Lilianka spała standardowo do 6.00.
Zakupiłam dzisiaj jej puzle piankowe, chyba musze je umyć czy coś bo strasznie ta pianka smierdzi ![]()
#2210 |
Zakorzenienie
|
Humbak a gdzie kupilaś,na allegro moze?Bo ja tez chce kupić Wiktorce,ale ceny są rozne.Mam nadzieje ze myślimy o tych samych,mi chodzi o taką jakby matę piankową,kolorową która moze właśnie służyć jak puzzle.
Mi sie te spodobały; http://www.allegro.pl/item133472012_...anio_hit_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Te sa tez świetne ale cena troche mnie odstrasza.
http://www.allegro.pl/item131431642_...bajki_hit.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny poradzcie, bo moja Wika jak nie miała nigdy pupki odparzonej tak teraz zauważyłam, że robi jej się lekko czerwona czym to smarować najlepiej ?? Posmarowalam juz maścią sudocerem i nivea ale nie pomogło
![]()
#2213 |
Wtajemniczenie
|
Co wy dajecie swoim dzieciom, ze tak ładnie przybierają na wadze ? Moja Wika chociaz je wszystko i apetyt ma to teraz mi bardzo mało przybiera na wadze. Moze z 9 kg bedzie ważyć.
![]() |
#2214 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja juz dawno zakupiłam puzzle piankowe na allegro i u nas świetnie się sprawdzają. Ja kupiłam takie z cyferkami i literkami, bo bałabym się, ze tam gdzie są zwierzątka itp. to są bardoz małe elementy a Wika wszystko do buzi bierze. Z tych naszych wyciąga częsci i bierze do buzi ale one są na tyle duże, że się nie musze obawiać. Taka mała rada jak kupujeciee na allegro to ceny są rózne dlatego, ze wielkość puzzli jest różna. My kupiliśmy takie duże, bo małych to by mi się nie chciało ciągle składać za każdym razem jak Wika się nimi bawi i rozwala je po całym pokoju ![]() Humbak one się wyśmierdzą i przestaną ![]()
![]() |
#2215 |
Wtajemniczenie
|
Aa i to jeszcze raz ja
![]() Wice wyszedł kolejny ząbek i z tego co widze to idzie nastepny a raczej z tego co próbuje zobaczyć, bo Wika pokazac dobrowolnie nie chce. Wiec znowu się pewno bedzie przebijał przez 2 miesiące i przerwy nie bedzie ![]() ![]() Ile my tu jeszcze mamy bezzębnych maluchów ???
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alien dla Wikuni od początku nie pomagały te specyfiki i dlatego z polecenia mojej mamy zaczęłam używać Linomag maść jest niezawodna poprostu i nie droga.Jeszcze teraz czasami ja stosuje,raz posmaruje pupe dla Wiki i rano nie ma znaku.Polecam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tez jestem ciekawa kto jeszcze bezzębny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Alien ja miałam taką maść do pupki na odparzenia, ona była robiona w aptece (z recepty lekarza), ale była rewelacyjna, po kilku godzinach odparzenia znikały. Może Wasz pediatra mogłby Wam przepisać taką maśc, ona nie ma nazwy, dlatego Ci nie podam
![]() ![]() Moja Nikolka też malutko waży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Humbak moje puzzle też śmierdziały, ale ten zapach szybko przejdzie ![]() Alien moja Nikola jest nadal bezzębna ![]() ![]() Nel dostałam Twoją wiadomość wczoraj , zaraz odpiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardzo jestem ciekawa ile moja malutka waży ale nie mam jej jak zważyć ![]() Ja na odparzenia stosuje Tormentiol, według mnie najlepszy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.