![]() |
#2191 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() hej laleczki, jak wlasnie ogladam taniec z gwiazdami(nic lepszego nie ma) i wykanczam te pinacolade ![]() ![]() od jutra pewnie sie poprawi w pracy.. milego wieczorka wam zycze. aha, a jak ja juz wroce do polski to musze sie z wami kiedys w realu spotkac ![]()
![]() |
#2192 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę się starać myśleć pozytywnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję jeszcze raz bardzo za wszystkie życzenia i za pamięć ![]() ![]() my z TŻ-em jednak utknęliśmy u mnie na mieszkanku, do Gliwic nie chciało nam się jechać ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku Kochane ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
wklejam jeszcze pare fotek dla ogrzania zmyslow w te jesienne wieczory..jak tak teraz patrze na zdjecia to: a) nie wierze,ze naprawde tam bylam b) wydaje mi sie,ze to bylo tak daaawno... ![]() kolorowych snow
#2194 |
Zakorzenienie
|
Ewuś, spóźnione (ale i tak jak najbardziej szczere
![]() ![]() ![]() Yerbuś, Pani magister ![]() ![]() ![]() Agolku, jak zawsze cudne zdjęcia... tylko pozazdrościć ![]() ![]() Madame_apple - no cóż... ![]() ![]() To może tak w skrócie co u mnie? ![]() On prześladuje mnie nawet nieświadomie, otóż... 7 listopada napisał do mnie taki jeden osobnik, pogadałam z nim trochę tego dnia. A dwa dni temu dodał kolejne zdjęcie, otwieram... i własnym oczom nie wierzę. MÓJ PSYCHO-EX z nim w JEDNYM KLUBIE. Dodam, że to już 2 chłopak w tym miesiącu, który do mnie napisał (właśnie z tego klubu...), ale ten nie był świadomy, że znam R. Dowiedziałam się, że go tam wręcz nienawidzą...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-17 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewuszki
![]() Ależ nie mogłam dziś spać, po prostu masakra! jak już przysnęłam to zaraz się budziłam, miałam taki natłok myśli różnych, a jak zasnęłam to mi się te myśli śniły... ![]() Ewuś, a kiedy idziesz na tą rozmowę? Ja kiedyś też chciałam pracować w kinie, super sprawa, bo można filmy oglądać jak jest mniejszy ruch ![]() EDIT: dzięki Manguś ![]() Widzę, że "atrakcje" się u Ciebie nie kończą... Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-17 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2197 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ano ![]() TZ pojechał do akademika, a ja się zbieram powoli do nauki... jeszcze angielski dziś ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
Ewuś, to w środę trzymam kciuki
![]() ![]() U mnie pogoda bardzo ładna dziś. Ja dopiero teraz jakoś doszłam do siebie, ale z tego neiwyspania nic mi się nie chce... Może jakiś obiadek wymyślę i ogólnie zamierzam się dziś lenić z jakąś miłą książką.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |||||||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Dzis juz lepiej... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() Pewnie za duzo wrazen ostatnio i stad ta bezsennosc... ![]() Cytat:
![]() pociesze Was - ja poszlam spac ok 00.30 bo nie moglam wczesniej zasnac...a wstac musialam o 5..malo tego - caly dzien na nogach i dopiero ok 18 wrocilam do domku, padnieta calkowicie...:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() a od razu bdziesz znala wynik rozmowy czy jak?;> Cytat:
![]() U mnie tez dzis bylo ladnie, aczkolwiek dosc zimno - jesien ma sie chyba ku koncowi, musze sie zaopatrzyc w ciepla kurtencję :P JAk juz pisalam wczesniej, u mnie dzien zalatany... A jutro nie bdzie lepiej - o 4 rano ![]() ![]() ![]() ![]() No, ale wyspac to sie nie wyspie, chyba ze w autokarze ![]() A propos wyjazdow mam dylemat: w przyszly weekend moglabym jechac z ludzmi z roku do Krakowa na gale wreczenia nagrod dziennikarskich. Dobra opcja, ale! - w tym czasie beddzie w pracy organizowana impreza andrzejkowa i tez chcialam na niej byc no i w ogole glupio mi jakos brac urlop na caly weekend, podswiadome wyrzuty sumienia sie odzywaja.. a zdecydowac sie musze jak najszybciej... ech, ostatnio wciaz musze dokonywac jakichs wyborow, zycie bywa skomplikowane ![]() POzdrawiam Was kochane i zycze milego poniedzialkowego wieczoru ![]()
![]() |
#2200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie sie wykapalam i zasiadlam przed TV,zmeczona jestem..planuje dzis wcziesniej spac sie polzyc i poczytac ksiazke ![]() milego wieczorka wam zycze
![]() |
#2201 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() już taka godzina późna ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc Dziewuszki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Ewusiu, jaki celny strzał w północ
![]() ![]() Jabłuszko, to już chyba nawet nie jest wrażenie ![]() Ja pojawiam się teraz, ponieważ nie wiem, czy będzie mi dane napisanie jakiegoś posta... Wiedziałam, że coś wisi w powietrzu. Mój ex wybuchnął i już pojawiły się groźby... Musi być naprawdę źle, gdyż nigdy do tej pory się to nie zdarzyło. ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-18 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów jestem nieprzytomna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Mango, może powinnaś znów zgłosić to na policję? Jeśli to psychopata to powinni zamknąć go w szpitalu... Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-18 o 12:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego już policja nawet odwiedziła i pisał mi od kilku, że czeka aż coś się zacznie dziać, żebym już szła to zgłosić... I obawiam się, że nawet jak pójdę drugi raz, to jedynie znowu z nim porozmawiają. A to już od dawna nie ten etap... Na moje nieszczęście prawda jest taka, że dopóki mi za przeproszeniem łba nie uwali, to nic mu nie zrobią. O, proszę, już ktoś dzwoni do mnie na domofon...;( to on...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-18 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | ||
Zakorzenienie
|
nawet nie zauważyłam tego wcześniej
![]() Cytat:
![]() w sumie ja tez tak mam, ze po jednym dniu zaczyn am się nudzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i już kolejny dzień mija ![]() ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
♥
|
witam
![]() ![]() . |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, u mnie ciezki dzien dzis...pewna laska z pracy co jest akurat na wymowieniu zaczela sobie olewac i od 2 dni jej nie ma a jej firma przyslala w cholere rzeczy do zrobienia i spadlo na mnie...nie to zebym nie miala swojej roboty nie? ![]() zrobilam sobie goraca kapiel w domu, potem 2 zmrozone pinacolady i juz w sumie jestem gotowa isc spac.. ![]() milego wieczorka laleczki
![]() |
#2208 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ja oczywiscie spokojnie znajde sobie zajecie, raczej sie nie nudze ogolnie ![]() Cytat:
![]() ![]() W kazdym razie ja bym probowala dalej to zglaszac na policji. a na niego samego najlepiej chyba nie zwracac uwagi, nie odpowiadac, nie odpisywac itd. Cytat:
![]() ![]() Ale spoko, sprawy rowerowe wzywają, jestem w takiej organizacji w ktorej jest sporo roboty i tym się teraz zajmę. Przy okazji poszukam pracy, ale raczej w tym roku to juz nic nie znajdę (tzn mowię o tzw etacie ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzis pogoda byla ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tzn jaka? ![]() obejrzę mój serial i idę spać ![]() dobrej nocki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
EWUŚ- przepraaaaaszam,ale..spóź nione życzenia
![]() ![]() Agolku- biednaś ![]() ![]() Madame- Kraków,Kraków! Mangolino- zgłaszaj na policję ile wlezie. Jeśli nie ma nieuzasadnionego wezwania to mzoesz wzywac ich ile tylko zechcesz- możew końcu się kapną, że to nie przelewki ;/ A ja? Zabiegana , zaczytana...w farmacji oczywiście ![]() Od kilku dni przeszłam an redkcję, bo stwierdziłam,żetak dłużej być nie może ^^ Pogodziłam się ze skakankąi innymi ćwiczeniami ;P Namawiam TŻ-a, abyśmy razem zaczęli biegać (sama się boję ;() to ten zawsze znajdzie jakąś wymówkę ;/ w okolicach ust wyskoczyłami ogrooomna opryszczka i wyglądam jak jakiś bebok ;( Stosuję Zovirax, wszystkie inne bzdety i... nic ;( A wsobotę impreza ![]() Jutro znowu kolosekz farmakologii..coś czuję, że nocka będzie zarwana bo sporo tego jest ami się tak miesza, że szok. aaaaa!@ już ta godzina! A ja daej w piżamie, z mokrymi włosami... Obym zdążyła ![]() Miłego dnia ![]()
#2211 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szybkie dzien dobry i spadam do pracy, wlasnie patrze na TVN,ze u was snieg ma byc! ![]() ![]() milego dzionka, pojutrze piatek ![]()
![]() |
#2212 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Kochana ![]() a na rozmowę w sprawie pracy idę dziś dopiero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale pogoda jest bardzo nieciekawa i ja się czuje bardzo nieciekawie ![]() ![]() ![]() mykam na zajęcia ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No ale nic, zamierzam sobie zakupić jakąś grubbbbą kurtkę i ciepłe butki, najlepiej z jakimś futrem w środku ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowiej ![]() Cytat:
![]() ![]() byłam na zajęciach, dostałyśmy 5 z projektu wiec z psychologią do przodu ![]() później na tej rozmowie... rozmowa była typowa, trwała ok 10 minut i zakończyła się stwierdzeniem pani kierowniczki ze podejmie decyzję w sobotę i jeśli będą mnie chcieli to zadzwoni a jak nie to nie ![]() plusem jest to że robota chyba niezbyt ciężka, w fajnym miejscu, całkiem blisko od mojego domu, no i zapewnia możliwość oglądania wszystkich filmów jaki lecą w kinie bez ograniczeń ![]() minusami są dość niska stawka za godzinę (6 zł brutto - w poprzedniej pracy miałam 10 brutto, trudno się będzie przestawić ![]() no ale w sumie liczyłam się z tym szukajac pracy... Mam w każdym razie w sumie 3 dni zeby pomyśleć co powiem jakby jednak zadzwonili ![]() zaraz idę na angielski, jak mi sie nie chceeee, tam jest tak zimno ![]() miłego wieczorku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do pracy to szkoda, ze stawka srednia, ale w sumie i praca raczej przyjemna ![]() No i mozliwosc ogladania filmow wlasnie jest super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niechże przestanie padać, ja chcę z aparatem w plener ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeanalizuj jak bardzo ci potrzene pieniadze i ile w stanie jestes poswiecic.. Moim zdaniem 6 zl brutto to skandal. ![]() W UK musze przyznac,ze zmienil mi sie stosunek do pieniadza bo jestem tu troche czasu i jakby mi ktos zaproponowal 6 zl na godzine to bym parsknela mu w twarz smiechem.. Wogole to nie wiem jak to bedzie jak wroce do polski bo nie wiem czy znajde taka prace zeby odpowiadala moim finansowym wymaganiom.. Ewcia, ja proponuje tak. Wez te prace i zobacz jak bedzie, jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz zrezygnowac ![]() ja sobie siedze pod kocykiem na sofce, popijam czerwone winko i skubie gorzka czekolade z wisniami. ![]() ![]() ja niedawno posprzatalam chate na blysk bo przeciez Ciocia przyjezdza w piatek do nas weekend! teraz jest u mojego kuzyna-jej syna w Manchesterze i w piatek do nas weekend wpadnie! ![]() ![]() no , to ide sie wykapac bo zaraz You Can Dance ![]() milego wieczorka
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Chora
![]() A jeszcze sąsiad robi remont u góry. Brzmi to jak cyklinowanie podłogi, chociaż nigdy nie słyszałam jak to brzmi, ale na pewno właśnie tak hihi ;-) wrrrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Yerba- acot o znaczy cyklinowanie ?
![]() Dzień dobry ![]() Z rana poćwiczyłam, posprzątałam w domu... wszystko, tylko nie powtórzyłam z farmakologii. A dzisiaj piszę ;( Jeeeeju jak się boję. Ta szkoła tak mnie stresuje, że szok ^^ Opryszczka dalej się utrzymuje.Atakaują ją ciągleaona nic ;( Dziadostwo! ;D Wybieram się za chwilę do Yves Rocher- mamci coś na urodziny trzeba kupic. Cośfajnego i na studencką kieszeń ^^ ;D Coma znowu w Gdańsku ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ;*
#2219 |
Zadomowienie
|
Witam i Ja
![]() Ewusia-Gratululacje ![]() Yerba-Cóż,zdrowiej nam i to szybko _^_ U mnie niby po staremu,ale jednak nie ;P Wtorek znowu spędziłam w stolycy, na kontroli u mego ulubieńca, sypał andegdotami niczym z rękawa,nawet spostrzegł żem przytyła ==' Potem zębolog, kutwa coś nie tak mu wyszło i czekają mnie jeszcze 4 wizyty aż osiągnę to co miałam w zanadrzu. Nie mówiąc,że koszty znowu wzrosły i zrezygnowaliśmy ze starań o zwrot kasy opd NFZ'u jako,że na ich zgodę czeka sie 2 miesiące i wtedy dopiero można zacząć 'pracę' z tym co trza ![]() Studia mijają mi nader leniwie.. W sensie,że przedmioty taakk nudne,a mi nie chce nawet zajrzeć do jakiegokolwiek podręcznika typu historia życia codziennego ==' Za to w sferze uczuciowej zawirowań ciąg dalszy ![]() W pon. raz po razie natykałam się na takiego chłopaka z bodajże II-roku dziennikarstwa, nie powiem coś w nim jest intrygującego ;> Wczoraj znów gdy raczyłam łaskawie zjawić się na ćwiczeniach.. siedzę przed szatnią i ten lezie i się gapi jakby kojarzył skąd mnie zna ![]() No ale klasycznie nie wiem nawet jak ma na imię itd itp... ![]() Acz popatrzeć sobie można ![]() Miłego dnia życzę , a i ładnej pogody jeśli u Was też wieje i leje ;] Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-11-20 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do opryszczki to ja nie miewam takiej "typowej", ale niekiedy mam jakieś takie "zajady" i to powstaje z braku witamin z grupy B, więc może też musisz jakoś zadziałać w ten deseń? Chociaż opryszczka to chyba wirus, więc pewnie nie. No nie wiem jak tu pomóc, może za radą Ewusi plastry? Jeśli sprawdzone to pewnie warto ![]() aha, cyklinować to tak jakby wygładzać. Jak się ma drewnianą podłogę to można ją w ten sposób odnowić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do studiów to z reguły na pierwszym roku przedmioty nie są zanadto ciekawe. W większej części są dość ogólne ![]() ![]() ![]() Ja ugotowałam sobie rosołek, siedzę pod kocykiem i czytam Wyznania gejszy. Dostałam tą książkę zaraz jak się ukazała, czyli dobre 2 lata temu, ale jakoś do dziś nie miałam okazji jej przeczytać. To moja zmora, z reguły jak mam własne książki to dłuuuugo czekają nim po nie sięgnę. Pewnie dlatego, że wiem że je mam ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.