|
|
#2191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
hej laleczki, jak wlasnie ogladam taniec z gwiazdami(nic lepszego nie ma) i wykanczam te pinacolade TZ zrobil pizze a ja nie mam ochotyna nic...Nie wiem co mi jest ale przez ostatnie 2 dni jem tylko sniadanie i obiad i nie moge w siebie nic wepchnac...na wieczor pare picacolad'ek ale nie jem bo nie mam apetytu..![]() od jutra pewnie sie poprawi w pracy.. milego wieczorka wam zycze. aha, a jak ja juz wroce do polski to musze sie z wami kiedys w realu spotkac
|
|
#2192 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będę się starać myśleć pozytywnie Cytat:
Cytat:
super że oblewani magistra udane ![]() dziękuję Cytat:
jak romantycznie ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję jeszcze raz bardzo za wszystkie życzenia i za pamięć my z TŻ-em jednak utknęliśmy u mnie na mieszkanku, do Gliwic nie chciało nam się jechać lenimy się zaraz jakiś film pewnie zapuscimy ![]() miłego wieczorku Kochane
|
||||||||||||||
|
|
|
#2193 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki,
wklejam jeszcze pare fotek dla ogrzania zmyslow w te jesienne wieczory..jak tak teraz patrze na zdjecia to: a) nie wierze,ze naprawde tam bylam b) wydaje mi sie,ze to bylo tak daaawno... ![]() kolorowych snow
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś, spóźnione (ale i tak jak najbardziej szczere
![]() ) Wszystkiego Najlepszego! Yerbuś, Pani magister ja również chciałam Ci pogratulować! Super, że impreza się udała ![]() Agolku, jak zawsze cudne zdjęcia... tylko pozazdrościć ![]() Madame_apple - no cóż... Nigdy nic ze mną nie wiadomo Ale mam kolejne zaproszenia i wszystko się okaże...To może tak w skrócie co u mnie? Mój ex przechodzi już samego siebie, nie wie co ze sobą zrobić... Napisał nawet, że w tym tygodniu zrealizuje swój przewspaniały plan i ktoś będzie mnie śledzić...On prześladuje mnie nawet nieświadomie, otóż... 7 listopada napisał do mnie taki jeden osobnik, pogadałam z nim trochę tego dnia. A dwa dni temu dodał kolejne zdjęcie, otwieram... i własnym oczom nie wierzę. MÓJ PSYCHO-EX z nim w JEDNYM KLUBIE. Dodam, że to już 2 chłopak w tym miesiącu, który do mnie napisał (właśnie z tego klubu...), ale ten nie był świadomy, że znam R. Dowiedziałam się, że go tam wręcz nienawidzą...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-17 o 13:10 |
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewuszki
![]() Ależ nie mogłam dziś spać, po prostu masakra! jak już przysnęłam to zaraz się budziłam, miałam taki natłok myśli różnych, a jak zasnęłam to mi się te myśli śniły... Gdzieś o 5 faktycznie usnęłam, no ale nie muszę chyba mówić, że zmęczyła mnie ta noc i jestem nieprzytomna. Dobrze, że w zasadzie nie mam na dziś planów, to sobie odpocznę w domku... Ewuś, a kiedy idziesz na tą rozmowę? Ja kiedyś też chciałam pracować w kinie, super sprawa, bo można filmy oglądać jak jest mniejszy ruch ![]() EDIT: dzięki Manguś Widzę, że "atrakcje" się u Ciebie nie kończą... Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-17 o 13:12 |
|
|
|
#2196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie trochę się źle czuję i TZ tak samo, katar ma straszny i co chwila mnie w nocy budził swoim smarkaniem i się tak dziś obijam od ściany do ściany i mam nadzieję ze się nie rozchoruję bo nie mam czasu ![]() Cytat:
nie ukrywam że byłoby chyba fajnie tam pracować, na pewno wśród młodych ludzi no i pracownicy zawsze jakieś tam profity kinowe pewnie mają ![]() ano ![]() TZ pojechał do akademika, a ja się zbieram powoli do nauki... jeszcze angielski dziś a pogodoa okropna, nawet nos mi się nie chce wychylać ![]() miłego popołudnia
|
|||||
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
Ewuś, to w środę trzymam kciuki
Moim zdaniem to super praca ![]() U mnie pogoda bardzo ładna dziś. Ja dopiero teraz jakoś doszłam do siebie, ale z tego neiwyspania nic mi się nie chce... Może jakiś obiadek wymyślę i ogólnie zamierzam się dziś lenić z jakąś miłą książką..
|
|
|
|
#2199 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Dzis juz lepiej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymaj sie ![]() Cytat:
![]() Pewnie za duzo wrazen ostatnio i stad ta bezsennosc... ![]() Cytat:
pociesze Was - ja poszlam spac ok 00.30 bo nie moglam wczesniej zasnac...a wstac musialam o 5..malo tego - caly dzien na nogach i dopiero ok 18 wrocilam do domku, padnieta calkowicie...:P Cytat:
![]() Cytat:
![]() a od razu bdziesz znala wynik rozmowy czy jak?;> Cytat:
![]() U mnie tez dzis bylo ladnie, aczkolwiek dosc zimno - jesien ma sie chyba ku koncowi, musze sie zaopatrzyc w ciepla kurtencję :P JAk juz pisalam wczesniej, u mnie dzien zalatany... A jutro nie bdzie lepiej - o 4 rano wyruszam z kolezanka do Warszawy - jedziemy dla jednodniowe szkolenie dla baristow Strasznie sie ciesze, ze moge pojechac, nie spodziewalam sie, ze mnie wydeleguja Naucze sie moze czegos fajnego, uwielbiam robic kawuszki ![]() No, ale wyspac to sie nie wyspie, chyba ze w autokarze ![]() A propos wyjazdow mam dylemat: w przyszly weekend moglabym jechac z ludzmi z roku do Krakowa na gale wreczenia nagrod dziennikarskich. Dobra opcja, ale! - w tym czasie beddzie w pracy organizowana impreza andrzejkowa i tez chcialam na niej byc no i w ogole glupio mi jakos brac urlop na caly weekend, podswiadome wyrzuty sumienia sie odzywaja.. a zdecydowac sie musze jak najszybciej... ech, ostatnio wciaz musze dokonywac jakichs wyborow, zycie bywa skomplikowane ![]() POzdrawiam Was kochane i zycze milego poniedzialkowego wieczoru
|
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie sie wykapalam i zasiadlam przed TV,zmeczona jestem..planuje dzis wcziesniej spac sie polzyc i poczytac ksiazke ![]() milego wieczorka wam zycze
|
|
#2201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale chyba raczej nie... w ogóle byłam w takim ciężkim szoku jak do mnie zadzwonili ze dorbze ze chociaż na odpowiednią godzinę się umówiłam a nie wtedy co mam zajęcia ![]() Cytat:
baw się dobrze i nauczy dużo ![]() Cytat:
) to jest coś już taka godzina późna jak zwykle się zasiedziałąm rpzy nie wiadomo czym ide spać zaraz bo jutro na 8 mam nadzieje ze nie zaśpię znowu ![]() dobranoc Dziewuszki
|
||||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu, jaki celny strzał w północ
![]() ![]() Jabłuszko, to już chyba nawet nie jest wrażenie ![]() Ja pojawiam się teraz, ponieważ nie wiem, czy będzie mi dane napisanie jakiegoś posta... Wiedziałam, że coś wisi w powietrzu. Mój ex wybuchnął i już pojawiły się groźby... Musi być naprawdę źle, gdyż nigdy do tej pory się to nie zdarzyło.
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-18 o 12:59 |
|
|
|
#2203 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Znów jestem nieprzytomna najlepsze jest to, że już mam dość nic-nie-robienia, a nic nie robię od... 1 dnia Myslalam ze taki ze mnie leń, a tu prosze... ![]() ![]() EDIT: Mango, może powinnaś znów zgłosić to na policję? Jeśli to psychopata to powinni zamknąć go w szpitalu... Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-11-18 o 13:05 |
||
|
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego już policja nawet odwiedziła i pisał mi od kilku, że czeka aż coś się zacznie dziać, żebym już szła to zgłosić... I obawiam się, że nawet jak pójdę drugi raz, to jedynie znowu z nim porozmawiają. A to już od dawna nie ten etap... Na moje nieszczęście prawda jest taka, że dopóki mi za przeproszeniem łba nie uwali, to nic mu nie zrobią. O, proszę, już ktoś dzwoni do mnie na domofon...;( to on...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-11-18 o 14:48 |
|
|
|
|
#2205 | ||
|
Zakorzenienie
|
nawet nie zauważyłam tego wcześniej
![]() Cytat:
w sumie ja tez tak mam, ze po jednym dniu zaczyn am się nudzić ale nie koniecznie bym tak d o nauki wróciła, raczej zajęła się czymś konstruktywnym po prostu ![]() Cytat:
myślę że powinnaś jeszcze raz spróbować z policją, powiedzieć ze Ci grozi, ze boisz się wychodzić... ja nie mogę, ciekawe co by było jakby Cię później mieli mieć na sumieniu ![]() no i już kolejny dzień mija u mnie spokój w miarę, tylko trochę katar przeszkadza, ale do zniesienia jest rano byłam na uczelni, po południu był TŻ na chwilę (bo musiał coś wziąć ode mnie, inaczej to nam się nie zdarza w tygodniu widzieć ) a teraz biorę się za naukę na jutro...miłego wieczoru
|
||
|
|
|
#2206 |
|
♥
|
witam
przyszłam tylko poinformowac ze przez jakis czas nie bedzie mnie na wizazu przewidywany powrót to pod koniec stycznia . informuje aby nikt sie o mnie nie martwił . buziaki . bede tesknic . |
|
|
|
#2207 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, u mnie ciezki dzien dzis...pewna laska z pracy co jest akurat na wymowieniu zaczela sobie olewac i od 2 dni jej nie ma a jej firma przyslala w cholere rzeczy do zrobienia i spadlo na mnie...nie to zebym nie miala swojej roboty nie? ale moja manager mowi,ze nie ma do niko niby takiego zaufania jak do mnie i ze to wazny klient. A niech ich szlag wszystkich.. skonczylo sie na tym ze nie wzielam godziny lunchu i zostalam 1.5 h po godzinach wiec w sumie 2.5 nadgodzin..Jedyne pocieszenie to wyplata przed swietami..zrobilam sobie goraca kapiel w domu, potem 2 zmrozone pinacolady i juz w sumie jestem gotowa isc spac.. ![]() milego wieczorka laleczki
|
|
#2208 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja oczywiscie spokojnie znajde sobie zajecie, raczej sie nie nudze ogolnie . Cytat:
tak wiec ogolnie srednio, no ale narazie nic sie nie dzieje ![]() W kazdym razie ja bym probowala dalej to zglaszac na policji. a na niego samego najlepiej chyba nie zwracac uwagi, nie odpowiadac, nie odpisywac itd. Cytat:
Po prostu juz bylam przyzywczajona, ze wiszą nade mna jakies terminy, a tu nagle luzik .Ale spoko, sprawy rowerowe wzywają, jestem w takiej organizacji w ktorej jest sporo roboty i tym się teraz zajmę. Przy okazji poszukam pracy, ale raczej w tym roku to juz nic nie znajdę (tzn mowię o tzw etacie ![]() ). Ale narazie jakos nie czuje wiekszej potrzeby i zamierzam pracowac bardziej dorywczo .ale dzis pogoda byla
|
|||
|
|
|
#2209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziękuję średnio owocne było ![]() Cytat:
Cytat:
to musi być super uczucie tak mieć z głowy wszystko odpoczywaj sobie i zajmij się przyjemnościami bo zasłużyłaś tzn jaka? ![]() obejrzę mój serial i idę spać ![]() dobrej nocki
|
|||
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
EWUŚ- przepraaaaaszam,ale..spóź nione życzenia
Nie mam czasu na wizaż bo: aboszkoła,albo mój net tak chodzi,że masakra ;( Wszystkiego nalepsiejszego;* Udało się z pracą?![]() Agolku- biednaś ![]() Madame- Kraków,Kraków! Mangolino- zgłaszaj na policję ile wlezie. Jeśli nie ma nieuzasadnionego wezwania to mzoesz wzywac ich ile tylko zechcesz- możew końcu się kapną, że to nie przelewki ;/ A ja? Zabiegana , zaczytana...w farmacji oczywiście ![]() Od kilku dni przeszłam an redkcję, bo stwierdziłam,żetak dłużej być nie może ^^ Pogodziłam się ze skakankąi innymi ćwiczeniami ;P Namawiam TŻ-a, abyśmy razem zaczęli biegać (sama się boję ;() to ten zawsze znajdzie jakąś wymówkę ;/ w okolicach ust wyskoczyłami ogrooomna opryszczka i wyglądam jak jakiś bebok ;( Stosuję Zovirax, wszystkie inne bzdety i... nic ;( A wsobotę impreza Jutro znowu kolosekz farmakologii..coś czuję, że nocka będzie zarwana bo sporo tego jest ami się tak miesza, że szok. aaaaa!@ już ta godzina! A ja daej w piżamie, z mokrymi włosami... Obym zdążyła ![]() Miłego dnia
|
#2211 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szybkie dzien dobry i spadam do pracy, wlasnie patrze na TVN,ze u was snieg ma byc! no to milego lepienia balwanow![]() milego dzionka, pojutrze piatek
|
|
#2212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Kochana ![]() a na rozmowę w sprawie pracy idę dziś dopiero ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja zawsze stosuję i dodatkowy plus ze zakrywają opryszczkę ![]() Cytat:
)ale pogoda jest bardzo nieciekawa i ja się czuje bardzo nieciekawie nic mi nie przechodzi a dziś prawie cały dzień poza domem mam nadzieję ze się nie załatwię na amen ![]() mykam na zajęcia ![]() miłego dnia
|
||||
|
|
|
#2213 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
na szczęście jak ja musiałam wieczorkiem wyjść to przestało lać. Ale ziiiimno było, niestety załatwiłam sobie gardło , więc właśnie siedzę z herbą i się kuruję ![]() Cytat:
tzn lubię jak jest biaaaaałaaa zima, ale u nas na polnocy to sie nie zdarza. snieg sie od razu topi. a chlapy nienawidzę . No ale nic, zamierzam sobie zakupić jakąś grubbbbą kurtkę i ciepłe butki, najlepiej z jakimś futrem w środku i jak nie będę zamarzać to moze nie bedzie tak zle tej zimy .
|
|||
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie już ból gardła przechodzi ale zamienia się w okropny suchy kaszel, błeeeezdrowiej Cytat:
ale jak będę zmuszona to pewnie kupię ![]() byłam na zajęciach, dostałyśmy 5 z projektu wiec z psychologią do przodu ![]() później na tej rozmowie... rozmowa była typowa, trwała ok 10 minut i zakończyła się stwierdzeniem pani kierowniczki ze podejmie decyzję w sobotę i jeśli będą mnie chcieli to zadzwoni a jak nie to nie ale w sumie mam mieszane uczucia co do tej pracy:plusem jest to że robota chyba niezbyt ciężka, w fajnym miejscu, całkiem blisko od mojego domu, no i zapewnia możliwość oglądania wszystkich filmów jaki lecą w kinie bez ograniczeń ![]() minusami są dość niska stawka za godzinę (6 zł brutto - w poprzedniej pracy miałam 10 brutto, trudno się będzie przestawić ) no i to że coś mi się zdaje, że grafik będę miałą bardzo średnio elestyczny, ze wskazaniem na weekendy wycięte z życiorysu (co oznacza ograniczony kontakt z rodziacami i z TŻ-em), no i od razu padło też pytanie o ewentualną dyspozycyjność w Swieta, Sylwestra i Nowy Rokno ale w sumie liczyłam się z tym szukajac pracy... Mam w każdym razie w sumie 3 dni zeby pomyśleć co powiem jakby jednak zadzwonili ![]() zaraz idę na angielski, jak mi sie nie chceeee, tam jest tak zimno ![]() miłego wieczorku
|
||
|
|
|
#2215 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). No ale nic, mam nadzieję ze jakis plaszczyk czy kurtke uda sie zdobyc... Ja troche wybredna jestem ![]() Co do pracy to szkoda, ze stawka srednia, ale w sumie i praca raczej przyjemna ![]() No i mozliwosc ogladania filmow wlasnie jest super . Ale no faktycznie, musisz się troszkę zastanowic. W sumie jak chce sie obejrzec jakis film to sie go i tak oglada. A jak sie zarabia (np dyszke za godzine) to i na kino starcza . Hah,ale odkrywcza jestem , ale sama sie zastanawiam, czy by mi teraz taka praca pasowała . Wiesz, moze by sie udalo jednak w tygodniu pracowac Oj, chyba moim wywodem srednio Ci pomogę to już skończę .Niechże przestanie padać, ja chcę z aparatem w plener
|
||
|
|
|
#2216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przeanalizuj jak bardzo ci potrzene pieniadze i ile w stanie jestes poswiecic.. Moim zdaniem 6 zl brutto to skandal. Kiedys sama stalam na promocjach za 7 zl jednak wiec pamietam..W UK musze przyznac,ze zmienil mi sie stosunek do pieniadza bo jestem tu troche czasu i jakby mi ktos zaproponowal 6 zl na godzine to bym parsknela mu w twarz smiechem.. Wogole to nie wiem jak to bedzie jak wroce do polski bo nie wiem czy znajde taka prace zeby odpowiadala moim finansowym wymaganiom.. Ewcia, ja proponuje tak. Wez te prace i zobacz jak bedzie, jak ci sie nie spodoba to zawsze mozesz zrezygnowac ![]() ja sobie siedze pod kocykiem na sofce, popijam czerwone winko i skubie gorzka czekolade z wisniami. TZ poszedl na mecz Szkocja-Argentyna? na stadion i nie wim o ktorej wroci bo ponoc tysiace ludzi i nie mial gdzie zaparkowac i jak wkoncu zaparkowal gdzies daleko od stadionu a ze jest ciemno i on nie zna okolicy to mowi,ze nie wie jak potem znajdzie auto![]() ja niedawno posprzatalam chate na blysk bo przeciez Ciocia przyjezdza w piatek do nas weekend! teraz jest u mojego kuzyna-jej syna w Manchesterze i w piatek do nas weekend wpadnie! ![]() no , to ide sie wykapac bo zaraz You Can Dance ![]() milego wieczorka
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Chora
(A jeszcze sąsiad robi remont u góry. Brzmi to jak cyklinowanie podłogi, chociaż nigdy nie słyszałam jak to brzmi, ale na pewno właśnie tak hihi ;-) wrrrrr... |
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Yerba- acot o znaczy cyklinowanie ?
;D Powrotu do zdrówka ;*Dzień dobry ![]() Z rana poćwiczyłam, posprzątałam w domu... wszystko, tylko nie powtórzyłam z farmakologii. A dzisiaj piszę ;( Jeeeeju jak się boję. Ta szkoła tak mnie stresuje, że szok ^^ Opryszczka dalej się utrzymuje.Atakaują ją ciągleaona nic ;( Dziadostwo! ;D Wybieram się za chwilę do Yves Rocher- mamci coś na urodziny trzeba kupic. Cośfajnego i na studencką kieszeń ^^ ;D Coma znowu w Gdańsku ![]() Miłego dnia dziewczyny ;*
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Witam i Ja
![]() Ewusia-Gratululacje ![]() Yerba-Cóż,zdrowiej nam i to szybko _^_ U mnie niby po staremu,ale jednak nie ;P Wtorek znowu spędziłam w stolycy, na kontroli u mego ulubieńca, sypał andegdotami niczym z rękawa,nawet spostrzegł żem przytyła ==' Potem zębolog, kutwa coś nie tak mu wyszło i czekają mnie jeszcze 4 wizyty aż osiągnę to co miałam w zanadrzu. Nie mówiąc,że koszty znowu wzrosły i zrezygnowaliśmy ze starań o zwrot kasy opd NFZ'u jako,że na ich zgodę czeka sie 2 miesiące i wtedy dopiero można zacząć 'pracę' z tym co trza ![]() Studia mijają mi nader leniwie.. W sensie,że przedmioty taakk nudne,a mi nie chce nawet zajrzeć do jakiegokolwiek podręcznika typu historia życia codziennego ==' Za to w sferze uczuciowej zawirowań ciąg dalszy ![]() W pon. raz po razie natykałam się na takiego chłopaka z bodajże II-roku dziennikarstwa, nie powiem coś w nim jest intrygującego ;> Wczoraj znów gdy raczyłam łaskawie zjawić się na ćwiczeniach.. siedzę przed szatnią i ten lezie i się gapi jakby kojarzył skąd mnie zna No ale klasycznie nie wiem nawet jak ma na imię itd itp... Acz popatrzeć sobie można ![]() Miłego dnia życzę , a i ładnej pogody jeśli u Was też wieje i leje ;] Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-11-20 o 11:24 |
|
|
|
#2220 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do opryszczki to ja nie miewam takiej "typowej", ale niekiedy mam jakieś takie "zajady" i to powstaje z braku witamin z grupy B, więc może też musisz jakoś zadziałać w ten deseń? Chociaż opryszczka to chyba wirus, więc pewnie nie. No nie wiem jak tu pomóc, może za radą Ewusi plastry? Jeśli sprawdzone to pewnie warto ![]() aha, cyklinować to tak jakby wygładzać. Jak się ma drewnianą podłogę to można ją w ten sposób odnowić Taka specjalna maszynka jest. Oczywiście sąsiad nie cyklinował podłogi, ale ja mam gorączkę i tak sobie wymyśliłam.... Całe szczeście, że to była jakaś inna renowacja bo rpzynajmniej szybko się skończyła ![]() Cytat:
. Co do studiów to z reguły na pierwszym roku przedmioty nie są zanadto ciekawe. W większej części są dość ogólne . ALE będzie lepiej ![]() Ja ugotowałam sobie rosołek, siedzę pod kocykiem i czytam Wyznania gejszy. Dostałam tą książkę zaraz jak się ukazała, czyli dobre 2 lata temu, ale jakoś do dziś nie miałam okazji jej przeczytać. To moja zmora, z reguły jak mam własne książki to dłuuuugo czekają nim po nie sięgnę. Pewnie dlatego, że wiem że je mam . Co innego takie z biblioteki, które prędzej czy później trzeba oddać . W każdym razie oglądałam film (chyba nawet dwa razy), znam treść i znam zakończenie, a jednak książka jest bardzo ciekawa . 450 stron, akurat na jesienne, długie wieczorki, ale coś czuję, że szybko ją "łyknę"
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

masz okres i dlatego sie tak pewnie czujesz,ja tez mam okres i tez mi sie ywdaje,ze latwiej mnie przeskoczyc niz obejsc

Tatus,mamus i sister przylatuja do nas

same here
TZ zrobil pizze a ja nie mam ochotyna nic...Nie wiem co mi jest ale przez ostatnie 2 dni jem tylko sniadanie i obiad i nie moge w siebie nic wepchnac...na wieczor pare picacolad'ek ale nie jem bo nie mam apetytu..

ehhh, szkoda gadać...
mysl pozytywnie i zobacz co bedzie. A jak sie nie uda bedziesz bogatsza o nowe doswiadczenie ktore napewno przyda ci sie w zyciu.
Ale mam kolejne zaproszenia i wszystko się okaże...