|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
po przejrzeniu dat z tego co pisalam dotychczas interesuja mnie: - Sprung (50% sampla - w strunie) - kwas mlekowy (ok. 8 ml) - kwas salicylowy - on jest z mazidel czy skad? ma minimalnie dluzsza date niz moj, wiec jesli juz to interesowala by mnie malutka odsypka - Algi Bioferment (ok. 5g) - mocznik (10g; nieotwierany) - ekstrakt z rozmarynu (ok. 5 ml) a te półprodukty oddajesz jako odsypki w oryg. opakowaniach (to co Ci zostało) czy odsypki/odlewki? - Light Martian intensive (odsypka ok.3-4 ml w strunie) -Light Martian intensive (80% sampla) -Viki's Radiant Creation i do tego moze sample EGM: Sheena (CM, O) i Iris (C) - chetnie bym wyprobowala cos z EGM, chodzi mi o odcienie mozliwe ciemne z tych ktore masz w tonacji olive albo cool (z tonami zdecydowanie zielono-niebieskawo-szarawymi , nie zlote. na mnie wiekszosc podkladow mocno sie ociepla ) - jestem otwarta na propozycje, bo nie znam tych odcieni. jeszcze przejrze dokladnie Twojego posta, a napisz mi prosze jak duza odsypka jedwabiu Cie interesuje. Co do oleju z zielonej herbaty to on ma date waznosci 02/2010, moglabym go oddac z 10ml w buteleczce ZSKowej bo mam ok. 15ml i nie zuzyje w tym czasie;] jojoby moge oddac ta niewielka ilosc na sprobowanie (jest wazny do konca 12/2010). a, i zaznaczam ze odsypki Love Letters i Wild flowers moge zrobic naprawde symboliczne, na wyprobowanie koloru ![]() reszta jest jak najbardziej dostepna
Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-12-28 o 22:21 |
|
|
|
|
#2192 |
|
Zadomowienie
|
No więc doszłyśmy do porozumienia z Wiedzmą i nasza wymianka się właśnie zfinalizowała.
Ja daję pędzel z 50's fever Essence, kabuki juniora, sampla Pink Ribbon i pół sampla Volcano Blossom za pędzel Vipery do różu plus po pół sampla swiming poola i back to school od Wiedzmy
|
#2193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Potwierdzam
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam róży EDM, sample:
- memphis rose - pink snowflakes Link to moich rzeczy w podpisie, w razie czego będe szukać
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
To przypominam się i ja z moją wymianką:
podkłady: EDM Golden Light - semi matte (struna) 50% sampla EDM Beige Light medium - intensive (struna) 80% sampla EDM Beige Medium Beige Neutral - matte (struna) na spróbowanie 25-30% sampla EDM Buff Beige Neutral - semi matte (struna) 100% sampla EDM Buff Fairly Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Buff Light Neutral - intensive (struna) 60% sampla EDM Olive Medium - semi matte (struna) 80% sampla EDM Olive Sandy Olive - semi matte (struna) 80% sampla EDM Olive Sweet Almond - original glo (struna) 80% sampla EDM Olive Golden Medium - ofiginal glo (struna) 50% sampla Lumiere Light Medium Cool (VV) - 95% sampla (struna) Lumiere Medium/Cool Beige 2.3 (FF) - 95% sampla (struna) Lumiere Medium Neutral (FF) - struna, wypróbowany kolor Blusche English Toffe - original matte (struna) 90% sampla Blusche Brazilian - full coverage with kaolin (struna) 60% sampla EGM (sample w woreczkach strunowych, wypróbowany kolor) Yellow :Kay Lee, Yuan Yuan, Reico, De Anna, Francine, Anastasia Beige Neutral: Whitley, Randall, Moliehic, Constance,Theoda Warm: Claire, Kay, Sue Jin Olive: Sheena, Sheila Cool Jan, June, Winter, Cassandra, Agnes?, Stella Joppa Light #2 - full coverage (struna) 95% sampla Joppa Medium Light #1 - soft coverage (struna) 95% sampla Joppa Medium Light #1 - soft coverage (struna) 100% sampla Joppa Medium Light #1 - full coverage (struna) 100% sampla Joppa Medium #1 - soft coverage (struna) 50% sampla Joppa Medium #1 - full coverage (struna) 100% sampla 2szt Buff'd Almond (Oryginal) sampel w strunie, wypróbowany kolor Meow Bengal 2-Frisky PP (struna) Meow Bengal 3-Naughty FF (struna) Meow Siamese 2-Frisky PP (struna) Meow Siamese 3-Naughty FF (struna) Meow Korat 3-Naughty FF (stuna) Meow Ocicat 2-Frisky FF (struna) LaurEss Pure Tan Ethernal LaurEss Soft Fawn Ethernal Curry LaurEss Pure Fawn Minimalist LaurEss Radiant Fawn Elemental (odsypka z biga) LaurEss Soft Tan Elemental LaurEss Radiant Tan Ethernal LaurEss Soft Ivory Elemental Curry LaurEss Radiant Ivory Ethernal róż: EDM Theme Park (odsypka 1/2 sampla w strunie) Villet87 EDM Snuggle (odsypka 1/2 sampla w strunie) Viollet87 EDM Snooze Bar (odsypka 1/2 sampla w strunie) silveretta EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) silveretta EDM Wishing Well (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Email Me (odsypka 1/2 sampla w strunie) EDM Wafle Cone (odsypka 1/2 sampla w strunie) korektory: Joppa bisque - (struna) 100% sampla Caribbean (struna) 100% sampla 2szt. wiedźma86 cień: Joppa South Pacific - (struna) 100% sampla 2 szt EDM Eco Friendly - (odsypka 1/2 sampla w strunie) EGM czarna baza pod cienie (1/2 opakowania) PIELĘGNACJA Objętości biochemicznych kosmetyków do ustalenia, tylko odlewki do 10 ml. Biochemia Urody Puder bambusowy - odsypka wielkości sampla EDM tonik PHA 6% (już wymieszane) EGM"żółta" odżywka do włosówAnkaFranka gliceryna Chętnie przyjmę: hydrolaty min 50ml Buff'd: medium light olive, light olive, antique, chamois, wool (light, original), róż triky Lumiere: light medium gold, light medium warm (cashmere,luminesse) Blusche: pędzel biały do pudru, spice bronzer EGM YG: minu, sasha, melinda, B&E EDM broadwalk, wild flowers, exhale, baby bath, cardamon, on the phone, samba lessons, snowflakes, jane ayre, mystic nights, net surfing, starry eyed, late checkout, after party, hot chockolate; róże: sprung!, corner office, new shoes, evening out, B&B, text message, homework, short cake, raw shugar, pumpkin pie, raspberry sherbet, memphis rose; korektory: multi intensive, fresh, morning LaurEss: fresh start (medium), organza Meow: Korat 2 (Purrfect P, FF), equilibrium powder SN: tahiti sweetie, beach bunny, pomadka kokosowa, serum ziel. herb. BU serum amla, maseczka wulkaniczna, krem regeneracyjny z kwasem liponowym, serum flavo Mazidła: serum zielona herbata, Coastal Scents: linery NP: maska peel-off, olej herbaciany ZSK: liposomowy eliksir dla cery dojrzałej , serum oczyszczające Cienie w brązach, różach, szarości bazę pod cienie (wszystko poza czarną EGM, Artdeco, Lumene) smackers, oleje, masełka, rosebud |
|
|
|
#2197 |
|
Rozeznanie
|
Po zrobionych mineralnych porządkach nadszedł czas na listę wymiankową
Na szaro - wymienione Na zielono - rezerwacje Na czerwono - ewentualne dokładki Wszystko w strunie - chyba, że jest napisane inaczej ![]() Wielkość sampla zawszę porównuję do sampla EDM Podkłady: EDM : Fairly Light matte - 2 gr Fairly Light intensive - 1 gr Fairly Ligt o-glo - 1 gr Fairly summer matte - 1 gr Light medium intensive - 1 gr Fairly Light Neutral matte - odsypka, wielkość do ustalenia Medium Beige o-glo - ponad pół grama Medium Beige Neutral intensive - odsypka, wielkość do ustalenia Lumiere: Medium Beige cashmere - 1/3 grama Medium Beige VV - niepełny gram, ok 95% ![]() Medium Beige FF - 3 gr Fairly LT Beige VV - ponad 1 gr Joppa: Medium #1 SC - 1 gr Pudry: EDM: NR Cool Pink - mogę odsypać max 2 gr Korektory: EDM: Multitasking - wielkość odsypki do ustalenia Mint - 1 gr biedronqua Lavender - wielkość odsypki do ustalenia Sunlight - pół grama Dawn ("uwodniony" mint) - 1 gr biedronqua Bisque - pół grama Róże, bronzery, rozświetlacze: EDM: New Car Smell - wielkość odsypki do ustalenia Nick Nack - wielkość odsypki do ustalenia All smiles - sampel w słoiczku z zaklejonym sitkiem oraz pół grama w strunce (agusia_1) Favorite Hoodie - pół grama Everyday Bronzer - pól grama Champagne - 2 gr biedronqua Raspberry Sherbet - pół grama biedronqua Summer Stroll - 1 gr Short Cake - pół grama Cookie Sheet - pół grama agusia_1 DVR - pół grama agusia_1 Salon Fun - pół grama agusia_1 EGM: Cundado Beach - 1/3 sampla MEOW: Water Lilies - 1/3 sampla Joppa: Hush - sampel, użyty raz Cienie,miki: EDM (odsypki max 1/3 grama): Wild Flowers dziubaczek Cliche Isilindil Eco Friendly dziubaczek CS: Aruban Coral - pół grama Emerald - pół grama Wintervald - pół grama Bolero - 1 gram Paradise diamond pearl-1/3 grama Blusche: Starlight -1/3 grama Lemon - 1/4 grama Pure Luxe: Dream on - 1/4 grama EGM: Milky Way -1/3 grama Joppa : Suck Lunch - pół grama raxa Joppa Java - 1/3 grama raxa Divine - 1/3 grama raxa Aromaleigh: Cocoa mauve - 1/3 grama Arbor - 1/3 grama NYX (niemineralny): Mocha - pół grama MAC: Green Brown - odsypka nawet do 2 gramów No name :Średnio jasny, pudrowy róż - 1gr Wściekły róż - pół grama Wypełniacze: CS: mica&methicone - odsypka max 1,5 grama dziubaczek Conservatorie: sericite mica - pół grama dziubaczek kolorówka.com: silk mica oraz mica & silica - po 5ml (oryginalnie zapakowane) BU: Puder bambusowy - 2 gr Puder bambusowy z owsem - 4 gr Pędzle: CS - różowa kulka TEN (użyty kilka razy, stan bdb) Kabuki PIXIE (stojący) - nowy, folia -> tylko na inny pędzelek Pozostałe: Fixer Vipery (w opakowaniu takim, jak eyeliner) - użyty 2 razy AVON - dwufazowy olejek do ciała SKIN SO SOFT (spray) : -> nowy, nieużywany Leśny (125ml) oraz drugi do połowy zużyty -> nowy,nieużywany Różany (125ml) oraz drugi do połowy zużyty Mogę odlać preparatu do usuwania skórek Sally Hansen (wielkość do ustalenia) Sama nie wiem czego szukam... Generalnie to mam chyba przesyt minerałowy... ![]() Ale na pewno chętnie przyjmę : ~puff jar, ~eye kabuki junior ~pędzelek do brwi ~odsypki różów z EDM - pumpkin pie, raw sugar,pink snowflakes,yard sale, come what may ~cienie EDM : diary, weel being, cyperss, on the phone, room addition, samba lesons, after party, hot chocolate, funnel cake, jane eyre, laptop, mistic night, net surfing, queen anne`s lace, shady violets, twilight kiss, all spice cardamon, nutmeg Ogólnie beże, brązy, fiolety i zielenie ![]() Jak coś komuś wpadnie w oko to zapraszam do wątku - link w podpisie rozejrzę się i znając mnie ... pewnie coś wybiorę Mam też sporo rzeczy poza wątkiem ![]() Dziękuję za uwagę
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2010-01-03 o 14:48 |
|
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej zainteresowaly nie kremy LB (oprocz azulenowego bo juz mam), ale doczytalam na stronie, ze do mojej tlustej cery to sie chyba nie nadaja
|
|
|
|
#2199 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
za odsypkę różu Short Cake? ![]() _________________________ ____- |
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wylocie polowe spray'u LRP Anthelios XL 50+/otwarty ok.3 tyg.temu,prawidlowo przechowywany ale ze wzgledu na stosowanie obecnie lekow musze go odstawic a szkoda zeby sie zmarnowal.
Data waznosci 12/11. Wymienie na cos kolorowego cienie/roz-mozna mnie kusic
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
Mam do wymiany LHK, EDM, gdyby któraś z was była zainteresowana poproszę priv, że jest wiadomość w wątku do przeczytania
albo poprosze o info w moim wątku wymiankowym (link w podpisie)
|
|
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
Dokładka:
* Lure Beauty - Amazing Grace Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Black Linen and Amber Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Brow Sugar & Fig Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Calvin Klein Euphoria Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Exotic Cocnut Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Breathless Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Jean Paul Gaultier for Women Type Shea Butter Light Body Cream - 0.3 oz - nowy - Heavenly by Victoria's Secret Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Vanilla Sugar (not "Warm") Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Princess by Vera Wang Type Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy - Tropical White Musk Luxury Moisturizing Body Mist - 2 oz - nowy Cały mój post wymiankowy -> WYMIANKA .
|
#2203 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
jako dokładka do wymianki ? (Dusty Miller, Pearl Beige, Pearl Sunlight, Wet Sand, Champagne, Pearl Pick Me Up, boron nitride 16, Dreaming Dandy, Picnic, Casual Friday, Pink Snowflakes, Sand Cherry - wszystko posiadam i sporo nowych cieni również Po prostu porobię Ci odsypki ze wszystkich EDM-owych cieni i już ) I książek nowych trochę też.. ) i eye kabuki junior też zapasowy się znajdzie (bo baby flat top odłożony czeka)Niech już przyjdzie to nieszczęsne EDM Szczegóły możemy poustalać już na PW |
|
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Mam do oddania pełnowymiarowe EDM:
Medium Brown brow color- tylko wypróbowany Korektor pick me up pink zużycie- folia została odklejona w celu przetestowania koloru i została ponownie zaklejona. Dark Brown brow color zużycie- folia została odklejona w celu przetestowania koloru i została ponownie zaklejona. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o PW (nie szukam niczego konkretnego)
|
|
|
|
#2205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(napiszę Ci zaraz PW) .
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
poszukuje sampli albo odsypek różu EDM PINK RIBBON. W zamian oddam sample EDM (w słoiczkach z sitkiem, poj. 1 g) 1. Natural Reflections Medium Bronzer - 2 szt (1- raz użyta, drugi z folia zabezpieczającą, nieuzywany) 2. róż YARD SALE - złocista brzoskwinka, dwa razy uzyty 3. korektor MULTITASKING - najbardziej uniwersalny, do każdej cery, także pod oczy - raz użyty. |
|
|
|
#2207 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie? Zależny mi zwłaszcza na kawałku mydełka ![]() Masz może jeszcze na wymianę te korektory? Zależy mi zwłaszcza na Morning ![]() Jeżeli tak, to może znajdziesz coś u mnie? ![]() Cytat:
![]() .
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-01-01 o 14:32 |
||
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chetnie wymienie troche mojej nietrafionej pielegnacji z EGM
No i mineralkow z EDM![]() EGM krem Intensive Fine&Line Cream uzyty byl 2 razy platki AHA Hydroxy acid toner pads zuzyte 4 platki z 25 Night Time Botanical Treatment- zuzyte ok 20% Zit-Zap- raz uzyty LureBeuty-Raya Raya Cucumber Ice sorbet Masks-wystarczy na 1-2uzycia EDM-odsypki-wielkosci do uzgodnienia(wysylam w strunie) Multi-Intensive Concealar Sunlight Concealar Soft Bronzer Raw Sugar Vicki's Radiant Creation Snuggle Wishing well Walkee Talkee Morning Cup Kaolin Sunlight Natural Refections Light chetnie przygarne pielegnacje, rozne bronzery, rozwietlacze i ciemne cienie
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Malinn coś u mnie za raw sugar i morning cup?
![]() Biedronko ewentualnie interesowała by mnie Dry Flo ale muszę jeszcze pomyśleć
Alicja w krainie czarów. Edytowane przez SugaMama1988 Czas edycji: 2010-01-01 o 18:59 |
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Suga za kawalki mydelek chetnie sie wymienie
Gahana i Rhasoul
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
A jakie wielkości by Cię interesowały i jakie wielkości mogła byś oddać za mydełka?
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Moge oddac wielkosci sampla z EDM w pojemniczkach samplowych z siteczkiem jakie mi zostaly po podkladach
![]() A co do kawalkow to nie mam pojecia jakiej wielkosci sa te mydelka, aby nie robic za duzych strat dla ciebie
|
#2213 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, to wrazie czego dogadamy się jeszcze jak do mnie mydła dotrą dobrze?Bo puki co nie mam ich w łapce i cieżko mi oceniać jaką wielkość mogę oddać, miejmy się w pamieci dobrze Malinn?
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
ksztalt wymianki z biedronqa tak jak ustalilysmy, czyli:
od biedronqi: - Sprung (50% sampla - w strunie) - kwas mlekowy (ok. 8 ml) - kwas salicylowy - odsypka 10ml - Algi Bioferment (ok. 5g) - mocznik (10g; nieotwierany) - ekstrakt z rozmarynu (ok. 5 ml) - ekstrakt z zielonej herbaty 4g - tez mi sie przyda - Light Martian intensive (odsypka ok.3-4 ml w strunie) - Light Martian intensive (80% sampla) - Viki's Radiant Creation - sample EGM polecone ode mnie: - Pearl Beige - nowy sampel - cień PICNIC - nowy sampel - cień Romance Novel - nowy sampel niewielkie odsypki (na spróbowanie): cienie: - Love Letters - Wild Flowers Pink Deluxe Oval Shadow Brush - używany, wyprany - Light Almond intensive - nowy sampel - Superfine Silk Powder - ok. 3ml (w sumie juz nie zostalo mi go za duzo do oddania) - ok. 10ml oleju z zielonej herbaty, ok. 1-2ml jojoba |
|
|
|
#2215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Oddam wszystkie ww. za jeden mały sampelek pink Ribbona ![]()
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Spóźniłaś się o dzień-dwa właśnie się wymieniłam z Wiedzmą za pink ribbona
|
#2218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Daj znać, czy jesteś zainteresowana. W zamian wystarczy mi sampel Yard Sale
|
|
#2219 |
|
Organizatorka
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

): olej jojoba (mazidla), olej (macerat) z zielonej herbaty (ZSK)
, nie zlote. na mnie wiekszosc podkladow mocno sie ociepla

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
? Oddam wszystkie ww. za jeden mały sampelek pink Ribbona