Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-08, 13:47   #2191
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
elizka kawałek napisałam później zgłodniałam i poszłam na obiad dopiero wróciłam i nic mi się nie chce... straszny dzień dziś!

kassshiraa to młodziutka jesteś ja przy Was czuję się jak staroć...
mi to sie nawet obiadu nie chce robic,jesc ani nic tyle co sobie od rana kanapke zrobilam oj straszny straszny,ale jeszcze sie nie skonczyl.moze bedzie lepiej

carmelova czy ja wiem? ja tam jestem z tych co bym poszla na calosc swoja droga mi sie bardzo podobaja takie eleganckie babki w czerwonych paznokciach (bez podtekstow:P ) niestety sama tak bez powodu nie bede chodzic po domu

Luffka jaki staroc!!!kazdy wiek jest piekny.

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-08 o 13:51
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 13:48   #2192
kassshiraaa
Raczkowanie

młodziutka, ale chyba zbyt powazna...
za duże mam plany jak na moje mozliwosci

kurcze uciekam, bo moj Ł. sie zjawil szkoda ze tak szybko

Edytowane przez kassshiraaa
Czas edycji: 2009-02-08 o 13:50
kassshiraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 13:51   #2193
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kassshiraaa Pokaż wiadomość
młodziutka, ale chyba zbyt powazna...
za duże mam plany jak na moje mozliwosci

kurcze uciekam, bo moj Ł. sie zjawil szkoda ze tak szybko
to jak się pojawisz, to opowiedz nam o tych swoich planach bo my tu wszystkie ciekawskie uczysz się? pracujesz?
Stary 2009-02-08, 13:59   #2194
carmelova
Zakorzenienie

Zauważyłyście, że obok "Odp." pojawila sie nowa funkcja?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 14:03   #2195
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
ooo rzeczywiście a cóż to takiego nam dodali? hmmm
Stary 2009-02-08, 14:03   #2196
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
taaaak

uhh trzeba isc do wanny..ale mi sie nie chceee

Czas edycji: 2009-02-08 o 14:05
Stary 2009-02-08, 14:05   #2197
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cześć Kobietki
Mnie dzisiaj mój porywa na randkę o 17. Już się nie mogę doczekać Muszę zrobić się na bóstwo
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

A sprawy nowotworowe są mi znane aż za dobrze... Jeszcze nie na własnej skórze, ale właśnie przez to paskudztwo straciłam Mamę... Walczyła dzielnie przez ponad dwa lata, ale cóż... Jednak zgadzam się z poprzedniczkami - wczesna diagnoza to klucz do sukcesu!
Biedactwo

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
Hmm u nas to oboje jesteśmy oszczędni. Dlatego myślę, że się czegoś w życiu dorobimy Żeby nie było- na przyjemności też umiemy wydawać kasę

Że tak zapytam - jaki nosisz rozmiar? 34? Ja jestem 1 cm niższa a chciałabym zejść do rozmiaru 36 i nie wiem ile musiałabym zjechać z wagi Myślę, że poniżej 52kg - taki cel planuję osiągnąć w wakacje. Onlythebest a Ty? 36?
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale Wy wszystkie jesteście szczupłe!! Ja przy wzroście 166cm ważę 59 kg I może to nie jest nawet tak dużo, chociaż szczytem marzeń byłoby 55kg, ale nie mogę znieść mojego bebecha, jak leżę bokiem, to on mi tak zwisa, taka opona okropna Az mi głupio jak TZ lezy za mną i obejmuje, jak stoje, to ok nie widać tak bardzo, ale siedzę albo leżę to koszmar Rozmiar noszę 38.
Biorę się za siebie, od teraz! Muszę schudnąć...
My też obydwoje jesteśmy oszczędni, ale tak w sam raz. Na szczęście nie jesteśmy skąpcami

Claris, a ja przy wzroście 177cm i wadze 63kg (biust: 97cm, talia: 67cm, biodra: 94cm) noszę rozmiar 38. Dziwne, jestem od Ciebie szczuplejsza, ale to jest widać wszystko tym spowodowane, że ja jestem wysoka. Nie chciałabym nosić rozmiaru 36 (kiedyś taki nosiłam, ale byłam za chuda). Teraz mam dobrą wagę i nadal jestem szczupła, no i fajnie mi się zaokrągliło tu i tam (wreszcie mam kobiecą sylwetkę). Dlatego przy moim wzroście rozmiar 36 byłby zdecydowanie za niski. Wyglądałabym za chudo. Dlatego cieszę się, że mam rozmiar 38 Rozmiar 36 jest dobry dla niższych dziewczyn. Wysokie dziewczyny mając taki rozmiar nie wyglądają ciekawie (wyglądają wtedy jak tyczki).

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Poodpisuję jutro. Póki co jestem na mega bani. Będzie kac opowiem Wam jutro (dziś) jaki wpływ na życie innych ma cudze życie.
Nie mogę się już doczekać co tam się u Ciebie wydarzyło

Cytat:
Cześć
Ale dziś okropna pogoda... Wczoraj było tak pięknie... A dziś od rana oczu nie mogę otworzyć...
A w Rzeszowie zero padania, słoneczko było od rana Dopiero teraz zaszło za chmury.

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Mnie też TZ mowi że mam masywne uda i łydki. Ale cenie go za szczerość
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Czasami mi mówi, że mogłabym mieć mniejszy brzuch

Dobrze, że przynajmniej jest szczery. Lepszy taki facet niż taki, który mówi do swojej dziewczyny (która jest gruba i ma nadwagę), że jaka to ona szczuplutka jest i jaka zgrabna. To, że mówią Wam, że macie masywne nogi, czy duży brzuszek nie znaczy, że nie kochają tych Waszych nóżek i Waszego brzuszka
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:08   #2198
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki
Mnie dzisiaj mój porywa na randkę o 17. Już się nie mogę doczekać Muszę zrobić się na bóstwo
mimo ze ja bede wtedy na parapetówie bede myslala co tam u Ciebie sie dzieje

co do szczerosci faceta dobrze ze jest szczery ale mi by bylo przykro jakby mi powiedzial cos takiego i nie chcialabym tego uslyszec.w koncu nie kocha za wyglad..

Czas edycji: 2009-02-08 o 14:10
Stary 2009-02-08, 14:28   #2199
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Przed chwilą zadzwonił do mnie TŻ. Powiedział, że bierze mnie do teatru. Miał mi nie mówić gdzie mnie bierze... heh... Myślałam, że co innego wymyśli. Wyjście do teatru to był mój pomysł już dawno. No, ale co tam. Po co narzekać. Przecież będzie fajnie

Cytat:
ja też mam różne grubości palców u rąk palce u prawej dłoni mam trochę grubsze
Każdy ma palce u prawej ręki niezauważalnie grubsze. Taka biologia

Cytat:
Zabieram się za pisanie cv...
Pierwszy raz w życiu będę pisała... Nawet nie wiem od czego zacząć...
To powodzenia w pisaniu CV

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
tez wam cos wizaz szwankuje?
Mi nie.

Cytat:

męczylam sie kilka godzinz pomalowaniem paznokci (podklad, 2 warswy, utwardzacz, nabłyszczacz) i są PIĘKNE Dawno takich nie mialam. Mają kolor krwistoczerwony i sie zastanawiam, czy je zmywać czy zostawić. Pasuje mieć takie pazurki w pracy ? Nie są długie...
Cytat:
uuu tez mam ochote na krwistoczerwone pazurki zalezy jaka praca ale ja bym zostawila zmyla najwyzej jakby mi ktos cos powiedzial
Cytat:
Pracuję w dużej korporacji w branży IT jako asystentka wiceprezesa i specjalista ds. kontraktów (analizy finansowe, prognozy itp.). Szef mi nic nie powie. Ma ok 32 lat. Ale sama sie zastanawiam, czy wypada :P
Cytat:
hmm no ale to przyjete sa te czerwone pazury jako eleganckie a Ty taka musisz byc na jeden dzien moze nic nie zaszkodzi zaszalec
Cytat:
Czy wysokie, to raczej nie. Ale jestem jeszcze studentką, więc jakby ktoś sie bytał, to przechodze okres buntu (opóźniony . Ale wizerunek odświeżyłam aż za bardzo. Byłam w piątek u fryzjera i mam na glowie coś takiego :
Cytat:

Elizka fryzura mi sie podoba, ale paznokcie + fryzura to moze byc za duzo jak na jeden raz
Carmelova, nie przesadzaj. To nie będzie za dużo. Nie wiem czego wiele dziewczyn ma jakieś takie obiekcje. Przecież to tylko paznokcie. Ja w podstawówce już sobie malowałam paznokcie na czerwono czasami A co dopiero na uczelnię, czy do pracy jakbym pracowała Zawsze byłam odważna. Cieszę się, że mam taki charakter a nie inny, bo nie chciałabym być szarą myszką.
Carmelova, masz nie zmywać tych paznokci! Bo Cię opierniczę!
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-02-08, 14:33   #2200
elizka773
Wtajemniczenie

Hajja Hawa nie krec noskiem tylko ciesz sie kto wie co bedzie po teatrze..na pewno bedzie baaaardzo milo fajnie ze mu mowilas ze chcialabys do teatru i on Cie tam zabiera..moj by nie poszedl raczej na pewno
Stary 2009-02-08, 14:33   #2201
Grapefrutka
Zakorzenienie

To ja przy was wszystkich to słoniątko jestem, bo przy wzroście 175, 5 ważę prawie 70 kg, po prostu się załamałam do końca już Nie znoszę swojego brzucha i ud, bo są ogromne. Próbuje się odchudzić, ale z żadnym skutkiem a TŻ mi powtarza, że dobrze wyglądam, ja wiem, że nie wyglądam dobrze, bo mi brzuch wisi a poza tym źle się czuję z taką wagą
U mnie od samego rana słoneczko świeci, aż się chce iść gdzieś na spacerek, bo niebo prawie bezchmurne, ptak śpiewają a wiatru prawie nie czuć, no, ale cóż samej mi się nie chce a na TŻ’ta nie mam, co liczyć, od samego rana warczymy na siebie Co ja mu zaproponuje jakiś spacer to mu się nie chce, nie ma ochoty albo akurat coś tam będzie w TV i tak na zmianę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:34   #2202
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
No jest. Tylko nie za bardzo wiem do czego ona ma służyć

luffka, napisz mi co tam ostatnio się u Ciebie wydarzyło, bo kompletnie nie mam pojęcia (nic z Twoich szyfrów z poprzednich stron nie dało się odgadnąć)
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-02-08, 14:37   #2203
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:

luffka, napisz mi co tam ostatnio się u Ciebie wydarzyło, bo kompletnie nie mam pojęcia (nic z Twoich szyfrów z poprzednich stron nie dało się odgadnąć)
Mi tez jak możesz
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 14:38   #2204
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
To ja przy was wszystkich to słoniątko jestem, bo przy wzroście 175, 5 ważę prawie 70 kg, po prostu się załamałam do końca już Nie znoszę swojego brzucha i ud, bo są ogromne. Próbuje się odchudzić, ale z żadnym skutkiem a TŻ mi powtarza, że dobrze wyglądam, ja wiem, że nie wyglądam dobrze, bo mi brzuch wisi a poza tym źle się czuję z taką wagą
U mnie od samego rana słoneczko świeci, aż się chce iść gdzieś na spacerek, bo niebo prawie bezchmurne, ptak śpiewają a wiatru prawie nie czuć, no, ale cóż samej mi się nie chce a na TŻ’ta nie mam, co liczyć, od samego rana warczymy na siebie Co ja mu zaproponuje jakiś spacer to mu się nie chce, nie ma ochoty albo akurat coś tam będzie w TV i tak na zmianę
No tak, u mnie z TZ lepiej, to u Ciebie gorzej... Tak na zmianę mamy... Ja na Twoim miejscu bym poszła na ten spacer sama i zostawiła TZ w domu, niech sobie ogląda tv.

Cytat:
No jest. Tylko nie za bardzo wiem do czego ona ma służyć

Zaraz pw do Ciebie poleci

olny też dostaniesz pw

Ja w ramach odprężenia zrobiłam sobie gigantyczny kubas czekolady mniam

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-02-08 o 14:39
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 14:42   #2205
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, u mnie z TZ lepiej, to u Ciebie gorzej... Tak na zmianę mamy... Ja na Twoim miejscu bym poszła na ten spacer sama i zostawiła TZ w domu, niech sobie ogląda tv.

Zaraz pw do Ciebie poleci

olny też dostaniesz pw

Ja w ramach odprężenia zrobiłam sobie gigantyczny kubas czekolady mniam
Tylko ze jak tak na niego patrzę to mi się odechciewa czegokolwiek a poza tym tyle, co zjadłam pyszny obiadek (ziemniaczki, łosoś i pomidorki z zieloną cebulką i jogurtem naturalnym ) i ledwo się ruszam tak się objadłam
Normalnie nie wierze, właśnie się mnie spytał czy jak się skończą skoki to pójdziemy się przejść nad rzekę, jestem w szoku
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:43   #2206
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Przesadzasz i to mocno. Widziałam Twoje zdjęcia. Normalnie wyglądasz. Nie wyglądasz na 70 kg. Niektórzy mają cięższe kości i tyle. Grubej baby chyba nie widziałaś.

A TŻ pewnie się tak zachowuje, bo jest zmęczony pracą. A warczycie na siebie może przez to, że przebywacie ze sobą prawie 24 godziny na dobę. Porozmawiaj z nim spokojnie. Tylko nie rób mu wyrzutów. Przeproś go, nawet jak nie masz za co, pocałuj, przytul. I nie warczcie już na siebie. Powiedz, że go kochasz, bądź milutka, nie obrażaj się i pod wieczór wyciągnij go z domu chociażby na pół godzinki Pójdzie
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-02-08, 14:44   #2207
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ze jak tak na niego patrzę to mi się odechciewa czegokolwiek a poza tym tyle, co zjadłam pyszny obiadek (ziemniaczki, łosoś i pomidorki z zieloną cebulką i jogurtem naturalnym ) i ledwo się ruszam tak się objadłam
Normalnie nie wierze, właśnie się mnie spytał czy jak się skończą skoki to pójdziemy się przejść nad rzekę, jestem w szoku
A no widzisz? Oby się tylko nie wykręcał za chwilę...
Stary 2009-02-08, 14:45   #2208
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
co Ty za glupoty opowiadasz?przeciez jestes bardzo wysoka (zazdroszcze) wiec co ta waga znaczy...znam dziewczyne ktora miala 173 i 71 kg i miala super figure zawsze jej zazdroscilam.i przynajmniej fajnie wygladala a nie jak modelki wychudzone.

idz na spacerek sama,wroc uradowana a TZ niech sie wypcha.najlepiej siasc i TV ogladac

EDIT. niech lepiej pojdzie z Toba nad ta rzeczke bo jak nie to ...

Luffka czyli mam rozumiec ze to TZ ta cos doszlo i jest lepiej?

Czas edycji: 2009-02-08 o 14:49
Stary 2009-02-08, 14:47   #2209
Biska
Zakorzenienie

Czy ktos ma jeszcze takiego lenia dzisiaj jak ja?

Ale fajnie macie, tez bym gdzies wyszla no ale nie zapowiada sie, pewnie znow przesiedze wieczor z pilotem od tv w dloni

Bawcie sie dobrze Kobietki dzisiaj!
Udanych randek i imprezek

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:47   #2210
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już miałam przyjemność nosić pierścionek zaręczynowy (krótko, no ale...) i nie tyle, że by spadał, ale by się przekręcał ciągle i majtał.. Takie niekomfortowe to by było...
Nigdzie nie jest powiedziane, że trzeba nosić pierścionek na konkretnym palcu..
ja za to bym chciała nosić go później z obrączką na jednym, więc nie muszę się martwić o rozmiar
Ja tez

Cytat:
my nosiliśmy kiedyś srebrne obrączki (ale się rozpadły) i był moment, że nosiłam pierścionek i uszczelkę (tak nazywaliśmy moją obrączkę wtedy) na jednym...
My nosimy srebrne obraczki z TZ

Cytat:
teraz o tyle dobrze jest ze w necie jest tyle wzorow dasz rade tez wam cos wizaz szwankuje?
nie pokazuje mi w ogole zadnych zdjec

Muszę się Wam dziewczyny wyżalić, od środy z TŻ mamy ciągle sprzeczki. Wczoraj wygarnął mi się nie mam ochoty (sprawy łóżkowe) Dziś, że nie rozmawiamy jak na początku naszej znajomości. Ale czy on rozumie, że wtedy byłam w szkole codziennie do 12 i nie miałam nauki? A teraz codziennie jestem od rana do wieczora i mam pełno nauki i sprawdzianów? A jak dostane złą ocene, to mówi że mogłam się bardzi postarać, więc sory, ale rybki albo makaron. Wkur*** napisałam mu, że „sory, że mam inny temperamet niż Ty i że nie jestem Twoim ideałem łóżkowym, że Ci nie pasuję. Ok, będę mieć wiecej czasu, bo w sumie to po co mam się uczyc? Wtedy bylam mloda, lekcje do 12, zero nauki.A teraz będę wychodzic wczesniej ze szkoly żeby mieć czas porozmawiac z Toba.” I wiecie co? I tak kur*** wszystko zwali na mnie i to ja będę ofiara! Booooszzz ale jestem zla, normalnie pobije zaraz kogos albo wyjde z siebie i stane obok!!!!! Napial mi ze skoro ja mu zawsze nie odpisuje to on mnie tez nie będzie. Wiecie co mu napisalam? Ze nie będę dzownic, nie będę mowic do niego slodko, jak on nie zacznie. Bo skoro ja raz nie odpisalam, a on potem tez i mi wygarnal to powiedzialam mu ze wchodze w taka gre. A co. !!!!!
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 14:50   #2211
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz Super!
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-02-08, 14:54   #2212
luffka
Zakorzenienie

Cytat:

Luffka czyli mam rozumiec ze to TZ ta cos doszlo i jest lepiej?
A no coś dotarło... Oby nie chwilowo Chyba wyjaśniliśmy większość spornych kwestii... Sam ostatnio stwierdził, że przestanie obiecywać a zacznie robić. Oby tak było, bo jak nie to
Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

też mam lenia
Cytat:

Muszę się Wam dziewczyny wyżalić, od środy z TŻ mamy ciągle sprzeczki. Wczoraj wygarnął mi się nie mam ochoty (sprawy łóżkowe) Dziś, że nie rozmawiamy jak na początku naszej znajomości. Ale czy on rozumie, że wtedy byłam w szkole codziennie do 12 i nie miałam nauki? A teraz codziennie jestem od rana do wieczora i mam pełno nauki i sprawdzianów? A jak dostane złą ocene, to mówi że mogłam się bardzi postarać, więc sory, ale rybki albo makaron. Wkur*** napisałam mu, że „sory, że mam inny temperamet niż Ty i że nie jestem Twoim ideałem łóżkowym, że Ci nie pasuję. Ok, będę mieć wiecej czasu, bo w sumie to po co mam się uczyc? Wtedy bylam mloda, lekcje do 12, zero nauki.A teraz będę wychodzic wczesniej ze szkoly żeby mieć czas porozmawiac z Toba.” I wiecie co? I tak kur*** wszystko zwali na mnie i to ja będę ofiara! Booooszzz ale jestem zla, normalnie pobije zaraz kogos albo wyjde z siebie i stane obok!!!!! Napial mi ze skoro ja mu zawsze nie odpisuje to on mnie tez nie będzie. Wiecie co mu napisalam? Ze nie będę dzownic, nie będę mowic do niego slodko, jak on nie zacznie. Bo skoro ja raz nie odpisalam, a on potem tez i mi wygarnal to powiedzialam mu ze wchodze w taka gre. A co. !!!!!
Mój zawsze zwala wszystko na mnie... Twój TZ zachował się jak dzieciak...
Stary 2009-02-08, 14:56   #2213
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Przesadzasz i to mocno. Widziałam Twoje zdjęcia. Normalnie wyglądasz. Nie wyglądasz na 70 kg. Niektórzy mają cięższe kości i tyle. Grubej baby chyba nie widziałaś.

A TŻ pewnie się tak zachowuje, bo jest zmęczony pracą. A warczycie na siebie może przez to, że przebywacie ze sobą prawie 24 godziny na dobę. Porozmawiaj z nim spokojnie. Tylko nie rób mu wyrzutów. Przeproś go, nawet jak nie masz za co, pocałuj, przytul. I nie warczcie już na siebie. Powiedz, że go kochasz, bądź milutka, nie obrażaj się i pod wieczór wyciągnij go z domu chociażby na pół godzinki Pójdzie
Gruba babe widziałam i to nie raz, i to nawet gołą – uroki pracy w przychodni Wiem, że nie wyglądam na tle, ale źle się czuję z tą wagą, jakieś 2 lata temu jadłam wszystko i zawsze a mimo to nie mogłam przekroczyć magicznej wagi 55 kg , ale wiem, że nie wyglądałam wtedy najlepiej teraz mi się tak przytyło. Chciałabym zrzucić jakiś 5-6 kilo, bo wiem, że to by wystarczyło w zupełności. Pisałam Ci, że zdjęcia są poprawiane prawie wszystkie, więc tam dobrze wyglądam

Cytat:
co Ty za glupoty opowiadasz?przeciez jestes bardzo wysoka (zazdroszcze) wiec co ta waga znaczy...znam dziewczyne ktora miala 173 i 71 kg i miala super figure zawsze jej zazdroscilam.i przynajmniej fajnie wygladala a nie jak modelki wychudzone.

idz na spacerek sama,wroc uradowana a TZ niech sie wypcha.najlepiej siasc i TV ogladac

EDIT. niech lepiej pojdzie z Toba nad ta rzeczke bo jak nie to ...
Cytat:
A no widzisz? Oby się tylko nie wykręcał za chwilę...
Wykręcać się raczej nie powinien, ale obawiam się, że będziemy na siebie warczeć na tym spacerze. Dzisiaj on zaczął z samego rana, bo stwierdził, że się go o wszystko czepiam to się spytałam skoro się tak czepiam i mu to tak przeszkadza, o dlaczego mu tak zależy żebym z nim wróciła, przecież miałby święty spokój beze mnie. Wiecie, co usłyszałam w odp., wielkie nic, po prostu się odwrócił i wyszedł z pokoju.
Dzięki dziewczynki widzę, że ma mnie, kto bronić w razie, czego
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-08, 14:59   #2214
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Ale fajnie macie, tez bym gdzies wyszla no ale nie zapowiada sie, pewnie znow przesiedze wieczor z pilotem od tv w dloni

Bawcie sie dobrze Kobietki dzisiaj!
Udanych randek i imprezek
Nic nie mów. Ja jeszcze chodze w szlafroku ...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 15:01   #2215
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
też mam lenia

Mój zawsze zwala wszystko na mnie... Twój TZ zachował się jak dzieciak...
Mam takie nerwy na niego, że szok
Stary 2009-02-08, 15:03   #2216
Biska
Zakorzenienie

Od razu lepiej sie poczulam, ze nie jestem sama bo tez jeszcze chodze w wydaniu "porannym" i wcale nie chce mi sie nic z tym robic nie zapowiada sie zadne wyjscie wiec moze poczekam do wieczora i bede gotowa do snu

Wiem, to zalosne

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 15:05   #2217
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
nie złość sie tak, bo złość piękności szkodzi Faceci to naprawdę czasem uważają się za pępki świata my zawsze mamy być uśmiechnięte, zadowolone, uczesane, umalowane, wystrojone, mieszkanie ma być wysprzątane, obiad ugotowany, pranie rozwieszone a do tego jeszcze mamy być chętne zawsze i wszędzie. Jak mnie denerwuje takie podejście niech sie zamieną z nami na tydzień, zobaczą czy to takie proste

edit:
normalnie mam zachcianki jak baba w ciąży
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-02-08 o 15:06
Stary 2009-02-08, 15:07   #2218
Lavatia
BAN stały

Czytam te wasze posty i normalnie chyba po raz pierwszy wierzę, że TŻ-towie mogą być fajni Zaczynam być zazdrosna o zaręczyny, choć do nich to mi jeszcze baaaardzo daleko A wierzcie mi, że nigdy nie chciałam się zakochać... Wiec - jakaś dziwna jestem
Lavatia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 15:07   #2219
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie złość sie tak, bo złość piękności szkodzi. Faceci to naprawdę czasem uważają się za pępki świata my zawsze mamy być uśmiechnięte, zadowolone, uczesane, umalowane, wystrojone, mieszkanie ma być wysprzątane, obiad ugotowany, pranie rozwieszone a do tego jeszcze mamy być chętne zawsze i wszędzie. Jak mnie denerwuje takie podejście niech sie zamieną z nami na tydzień, zobaczą czy to takie proste
Tylko on dobrze wie że mam problemy z libido, brałam juz dziesiątki na to chemi i nic nie dało. I on chcial zebym brala i jeszcze takie cyrki mi robi. ja mu dam chole**
Stary 2009-02-08, 15:09   #2220
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwie się... Olej dziada! Zajmij się czymś i nie odzywaj się do niego, musicie ochłonąć...

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości