![]() |
#2191 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Melkas, jeśli chodzi o mąki: to im wyższy typ, tym mniej oczyszczona (zawiera więcej glutenu). Ta "Babuni" ma typ 650 i używana jest do wypieku pieczywa wyborowego (rogale, obwarzanki), domowego chleba, zasmażek. Aguś, niech już to dziadostwo da Wam spokój ![]() A z AW6 damy radę ![]() Ilion, fajowo, że do nas dołączysz z ćwiczonkami ![]() ![]() Wiola, przepis na biszkopt od Ilion jest bardzo podobny do mojego, więc główka do góry i co jeszcze jedna próba? ![]() Oglądałyście dzisiaj "Rozmowy w toku"? W programie były kobiety, które w szybkim czasie dużo schudły, co w efekcie odbiło się na ich figurze (pozostała obwisła skóra i rozstępy), która wyglądała gorzej niż niż wtedy gdy miały nadwagę. No jednym słowem MASAKRA!!!
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
Ilion bardzo dziękuję za dokładną instrukcję biszkoptową
![]() ![]() Bettix oglądałam dziś "Rozmowy w toku", totalna masakra! Z drugiej strony jak można tak całkowicie zapomnieć o skórze podczas odchudzania? Niektóre z tych kobiet zupełnie pominęły ten aspekt. Postawiły na szybki i gwałtowny spadek wagi, skóra traci wówczas swoją elastyczność, naturalną jędrność. Niestety z wiekiem zdolność do regeneracji się zmniejsza...Dlatego ważne jest aby w porę się o nią zatroszczyć. Drogie 30 podczas naszej walki o smuklejszą sylwetkę pamiętajmy także o nakarmieniu naszej skóry ![]() Tak też uczyniłam ![]() Teraz czas już zbierać sie na nockę. Miłego wieczorka Wam życzę. ![]()
![]() |
#2193 |
Zadomowienie
|
Wpadam na chwilkę, czytam was, ale nie mam siły pisać. Byłam na aero i super sie poczułam, ale dieta jeszcze pozostawia dużo dozyczenia. Jednak w sobotę impreza, więc biorę się za siebie od poniedziałku. Niestety Agiko tańce się nie zapowiadają, raczej wiejski grill, ale w gronie przyjaciół, więc nie mogę sie doczekać. Buty już doszły, ale poczekają na inną okazję, pewnie wybiorę się w nich do pracy mając nadzieję, że moje nogi to wytrzymają, bo są wysokie, ale śliczne i w domu nawet wygodne
![]() Słuchałam trochę Rozmów w toku. Rzeczywiście masakra z tą skórą, ale wiecie co, ja jestem chyba trochę nienormalna, bo też mi się czasem marzy takie szybkie schudnięcie, myślę o jakimś drastycznym ograniczeniu jedzenia itp. Ale spokojnie, tylko myślę, bo jednak lubię jedzonko ![]() Wiolka zazdroszczę zakupów, ja wybieram się za tydzień na Dzień Glamour ![]()
![]() |
#2194 |
Zadomowienie
|
Wiolu, ja dlatego chodzę na saunę, jacuzzi i funduję sobie hydromasaż, oprócz ćwiczeń. Niestety te kobiety nawet nie ćwiczyły, a ta z tymi środkami przeczyszczającymi po 1 posiłku dziennie w postaci: brzoskwini i 4 winogron normalnie ZMROZIŁA MNIE SWOJĄ GŁUPOTĄ
![]() Dzisiaj wyszło u nas słoneczko (dzięki Wioluś ![]() dystans 8km brzuszki 5x50 powtórzeń I pokazałam mężowi jak wygląda 1 cykl AW6, stwierdził, że to PIKUŚ ![]() Jutro ważenie... no chyba, że przekładamy do poniedziałku? Ja myślę zważyć się w poniedziałek (1dn AW6), a potem dopiero po 3 tygodniach, bo podobno w ciągu pierwszych tygodni waga może skoczyć w górę, a nie chce się zrazić tak jak nasza Aneska. Miłej nocki supertrzydziestki ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Lenko, jak nigdy nikogo nie zlałam na wątku, tak Ciebie bym chyba zatukła, jakbyś zdecydowała się na taką drastyczną formę odchudzania ![]() ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
hej,
melduję siłka zaliczona ![]() Wiolka... Fajne zakupki, takie dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion... Tak, dziś u mnie było piękne słoneczko, chociaż zimny wiatr, ale ogólnie przyjemna pogoda. Hm, rozumiem Cię doskonale, przy nawale pracy ciężko jest zachować zasady diety, ale może uda Ci się wrócić na 'plażę' - qrcze, tak pięknie Ci szło ![]() Lenko... Przyłączam się do Bettix - będą bęcki za takie radykalne pomysły dotyczące diety ![]() Bettix, Ilion... Thx za info o mąkach ![]() ![]() Mając powyższe na uwadze (na mnie podziałała moja wyobraźnia!) idę pod prysznic, smarowanko i lulu. Jutro ważenie! Panie Zapominalskie - przypominam! spokojnej nocy ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Olunek... Oluś, łap buziaka ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-08 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
I ja znowu z ranka witam kawcią.
No właśnie Melkas widziałaś Olunka a wpisu niet. Wczoraj wieczorkiem się zastanawiałam co się z naszymi dziewczynkami dzieje, że znaku życia nie dają. Aneska, Olunek, SzatAnka, Gigosia, Serduszkowa .... Heh ho jesteście tam? Będziesz ze mnie dumna "niebieski kwiat i kolce" ![]() ![]() ![]() Ja nie oglądałam tych rozmów w toku. Ale z tego co piszecie to porażające. Pomimo ciąży i schudnięcia jestem w miarę zadowolona. Nadal mam pociążowy nadmiar skóry na brzusiu, ale widzę dużą poprawę pomimo utraty wagi. Mam nadzieję że A6W podziała. Lenko człowiek chciałby od razu , tu i teraz mieć o czym pomyśli. Też tak mam ![]() ![]() ![]() Lenko taki grill ze znajomymi to w okresie letnim mój ulubiony sposób spędzania czasu. Życzę udanej imprezki. A kiedy i gdzie jest Dzień Glamour? Bettix to twój małż też do szósteczki dołączy? Ja tam się dziś rano zważyłam, ale w poniedziałek też mogę. Dzisiejszy wynik zadowalający 52,90 kg +0,2kg. ![]() Melkas, Wiolka, Bettix dzięki za życzonka dla Adasia. Ucałuję go od was. Biedny szkrabik. Dostał zupkę w ramach rozszerzania diety po infekcji, taką podstawową po 4 msc i ją zwymiotował, więc nadal tylko mleko z kleikiem dostaje i już się nie powtórzyło. Poza tym okropnie cierpi bo 2 górne jedynki się przebijają od tygodnia i nie dają rady, ma tak spuchnięte dziąsła, że wyglądają jakby były z górną wargą złączone. I nawet moj wieczny śmieszek się mało uśmiecha ![]() ![]() Qurde dziewczyny tak pięknie ćwiczycie, a ja nie mogę się zmobilizować. Ale poszalała wczoraj na ogrodzie z chaczką więc może trochę mi to zaliczycie? Moje menu: Śn: jajecznica 2 jajka , rzeżucha, 2 kromki razowca SB2 Lunch: pomarańcza SB2 Obiad: tosty z razowca, szynka ser z sałatą i kiełkami, SB2 Przekąska: kefir Kolacja: ??? u mamy więc na pewno SB3 lub zakazane Jak tam wasze malpiszonki dziś?
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-04-09 o 07:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Zadomowienie
|
Nasz małpiszonek pokazał dziś:
Bettix: 61,30kg + 0,65 Misio: 94,90kg + 1,30 Melkas, zapewniam Cię, że każda z wczorajszych kobiet dała by DUŻO za taki brzuszek jaki masz na fotce w swoim profilu ![]() ![]() Chlebki na pszennej razowej są rewelacyjnie, a jakie zdrowe ![]() ![]() Kasiu widzę, że złapałaś od nowa bakcyla na ćwiczonka ![]() ![]() Aga, co Wy tutaj jakimś szyfrem się posługujecie ![]() ![]() ![]() Mój M jest super gościem i powiedział, że AW6 zaczyna razem z nami ![]() Agunia specjalnie dla Adasia przesyłam słodkiego buziaka ![]() ![]() bo wiem co znaczy ząbkujący dzieciaczek ![]() Miłego dnia Piękne ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-04-09 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
Bettix jak po świętach to wynik super
![]() dzięki za buziaczki ![]() "Niebieski kwiat i kolce" to tekst osiołka ze Shreka. ![]() ![]() A wy znowu razem z Miśkiem będziecie się wspierać ![]() Jeszcze chciałam moim koleżankom z KBS pogratulować wytrwałości i samozaparcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2199 | ||||
Raczkowanie
|
dzień dobry - bo PIĄTEK
![]() właśnie kończę poranną kawkę i już jestem po śniadanku. Wczoraj ładnie lodówkę zaopatrzyłam: dzwonko łososia, mix owoce morza, sałata i fresko z pomidorkami. I wiecie co, zamieszałam puszkę tuńczyka i fresko jw (biedrona), ale pychota pasta wyszła, mniam! Jutro mam w planach "łososiowy" obiadek, a jaką surówkę do łososia dołożyć ![]() Agika... Aha, może już nas nie lubią ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga, w trybie natychmiastowym proszę mi się wziąć za ćwiczonka - uwaga mobilizuję Cię ![]() ![]() Bettix... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja waga po świętach 70,30kg, a dziś 69,60kg, także wracam na dobrą stronę mocy ![]() A pro pos ZAPOMINALSKICH - zapraszam do uzupełnienia tabelki: A_neska, Agata.za, Gigosia, Laudik, Lenka07661, Niutka1, Olunek, Wiolka525. "Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... ![]() menu: 12 dzień - II faza SB 8:30 - 1,5kr pszenno-żytni, fresko z pomidorami i bazylią, tuńczyk w sosie wł, 3pl pomidora, kawa z mlekiem 0,5% 9:30 - 2szt figi suszone .... - 20 szt orzech laskowy, 4szt figi suszone, 2 x herbata czerwona 15:30 - 1,5kr pszenno-żytni, 1/2 pomidora, fresko z pomidorami i bazylią, tuńczyk w sosie wł, mała kawka z ml 0,5% 19:00 - kol.: herbata czerwona, 1,5kr pełnoziarnisty ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-20 o 09:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Raczkowanie
|
Melduje wagę,w poniedziałek tez się zważę. 79,5 I lecę do pracy.Może wpadnę o 24 jak wrócę.Pa
![]() |
#2201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W poprzedni piątek nie zmieniłam wagi w podpisie i myślałam, że było 61,30kg ![]() W dzisiejszym poście napisałam wagę z poprzedniego tygodnia + nadwyżkę świąteczną, hi hi. Ale już się poprawiam: Bettix: 61,95kg (+,0,80) Misio: 96,20kg (+1,30) Bardzo proszę o zrozumienie i o skorygowanie tabelki ![]() ![]() ![]() Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mogłam Cię zmotywować ![]() Aga, mnie zadowala to co pokazała waga, bo jeszcze wczoraj wyjadłam z lodówki ostatek sałatki i plaków ![]() ![]() A z AW6 mam zamiar zrobić pierwsze 21 dni wg planu, a potem powtarzać do końca 7 tygodnia ćwiczenia z dnia 21-szego. Zobaczymy czy dam radę ![]() Teraz popijam zeloną herbatkę, zdrówko dziewczynki ![]() Kurcze tak patrzę na te emoty i aż nabrałam smaka na piwo, a to rzadko mi się zdarza, pewnie przez tą ładną pogodę za oknem ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ilion, miłej pracy Ty nasz PRACUSIU ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-04-09 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
Już poprawione
![]() - diablico TY ![]() pa!
![]() |
#2203 |
Przyczajenie
|
Witam Panie
![]() Na tym watku jestem nowa wiec prosze o wyrozumialosc.Wiem ,ze nas wszystkie sprowadza tu jedno-w jakis magiczny sposob chec pozbycia sie tluszczyku ![]() ![]() Stwierdzilam ,ze czas sie wziasc za siebie ![]() Troszke udalo mi sie zrzucic tych zimowych zapasow ale nie spoczne do czasu az waga stanie na magicznym numerku , 50kg.A jak Wam idzie odchudzanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Wtajemniczenie
|
U mnie bez niespodzianek: 65 kg
![]() ale- moge juz wcisnąc się, a nawet całkiem swobodnie wejść w moje ulubione obcisłe dżinsy ![]() tak więc nie wiem o co chodzi z tymi kilogramami ![]() a dzis miałam sen, że zastanawiałam się czemu nie chudnę, poszłam do lekarza i okazało się, że jestem w 5 mscu ciązy ( pomimo miesiączek) ![]() ![]() ![]() dietke dabrowskiej kontynuuję tak mniej więcej , no dziś zjadłam niestety rano drożdżówke, ale musicie mi wybaczyć, bo jechaliśmy w niespodziewanym 2 godzinnym korku rano, ja bez sniadania, bez kawy, bez niczego i akurat była w aucie małża drozdzówka więc ją dorwałam...
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-04-09 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | |
Raczkowanie
|
Delfinek... Witam i zapraszamy do nas
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bettix... Beti, właśnie przymierzam się do listy zakupów na jutro i w przepisie na chlebek jest 1,25 dkg drożdży czyli 12,5g - wolę się upewnić ![]() meldunek: siłka ![]() ![]() ![]() a teraz oglądamy TRANSFORMERS - fajne efekty specjalne ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-04-09 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Agika jestem jestem tylko jakoś nie mam o czym pisać bo ani się nie odchudzam ani nie ćwiczę regularnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A zna któraś coś bardzo bardzo dobrego(jakiś krem czy żel) na ujędrnienie brzucha?oprócz ćwiczeń oczywiście ![]()
![]() |
#2207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Zadomowienie
|
I tak Cię kocham
![]() A jeśli chodzi o drożdże, to Twój tok myślenia jest poprawny ![]() A siłką się nie przejmuj ja też się dzisiaj nie popisałam ![]() ![]() ![]() No to się popisałam ![]() Delfinku, witaj ![]() ![]() Napisz nam swój wzrost, oraz aktualną wagę, to Melkas dopisze Cię do naszej tabelki. Jaką formę walki wybrałaś? Niutko, połączenie diety Dąbrowskiej z drożdżówką jest dość ciekawe, hi hi. A jak tam Twoje ćwiczonka? Szatanko, czyżbyś oglądała wczorajszy odcinek "Rozmów w toku"? ![]() Dziewczyny polecają balsam z firmy Eveline np. Aktywne Serum Modelujące Brzuch i Pośladki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja nie mam humoru, nie poćwiczyłam dziś, zjadłam tonę niezdrowego jedzenia i w ogóle jakos mi źle i nic mi sie nie chce
![]() Agiko Dzień Glamour jest 17 kwietnia w całym kraju, w wybranych sklepach są zniżki 10 - 30% z kartą, która jest w kwietniowym numerze. Nawet to mnie nie cieszy ![]()
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
Lenuś, ja też dzisiaj miałam wrócić na dobrą drogę, lecz nie wyszło
![]() ![]() A to tekst specjalnie dla Ciebie i Was drogie trzydziestki (właśnie dostałam to email'em), ale się uśmiałam ![]() "Tłumaczenie wywiadu niejakiego Dr Paulo Ubiratan ze szpitala w brazylijskim Porto Alegreon, którego udzielił on lokalnej telewizji i który od wielu miesięcy jest rozsyłany, powielany, komentowany i chwalony przez miliony mieszkańców Ameryki Łacińskiej: - Doktorze, ćwiczenia aerobowe przedłużają życie, prawda? - Ludzkie serce jest tak zaprogramowane, aby uderzyć określoną ilość razy. Nie marnujmy więc tych uderzeń na ćwiczenia. Wszystko się przecież zużywa. Twierdzenie, że sport to zdrowie jest tak samo trafne, jak sugestia że szybka jazda samochodem przedłuży jego sprawność. Chcesz żyć dłużej? Zrób sobie siestę! - A co z mięsem? Czy rzeczywiście dla zdrowia należy jeść jak najwięcej owoców i warzyw? - Zastanówmy się nad logistyką pokarmu. Co je krowa? Trawę i kukurydzę, prawda? To przecież rośliny. Zjedzenie befsztyka jest więc niczym więcej jak bardzo efektywnym wprowadzeniem warzyw do naszego organizmu. A że nasze trawienie wspomaga jedzenie produktów zbożowych, od czasu do czasu warto też posilić się drobiem. - A czy należy ograniczyć spożycie alkoholu? - W żadnym wypadku! Wino robi się przecież z owoców. Z kolei brandy, czy cognac to przedestylowane wino, co oznacza nic więcej jak to, że z wyjściowych owoców zabiera się więcej wody, aby człowiek mógł je jeszcze lepiej wykorzystać. To po prostu skondensowane owoce. Z kolei piwo to produkt zbożowy. Trzeba je pić! - Jakie są korzyści z regularnych ćwiczeń fizycznych? - Tak jak już mówiłem: nie marnujmy serca. Nie należy naprawiać czegoś, co nie jest zepsute. Skoro się dobrze czujesz, to po co sobie komplikować życie. 15 minut seksu dziennie jest więcej niż wystarczające do utrzymania formy. - A co ze smażelinami? Ostatnio mówi się dużo o ich szkodliwości. - Nie, jeśli używamy oleju roślinnego. Produkty pochodzenia roślinnego są podstawą zdrowego żywienia. - No ale ćwiczenia pomagają na pewno w odchudzaniu? - Z tym też trzeba uważać. Bowiem intensywnie ruszane mięśnie mają przecież tendencję do wzrostu. Zobaczmy na takie wieloryby. Żywią się tylko planktonem, piją tylko wodę, cały czas się ruszają i jakie są grube! Poza tym pamiętajmy: zając cały czas biega, skacze ale żyje maksymalnie 15 lat. Z kolei żółw nie skacze, nie biega, porusza się powolutku, nic nie robi i żyje nawet 450 lat. Gdyby dużo chodzenia było zdrowe, to listonosze żyliby wiecznie! - A co z czekoladą? - Toż to kolejna roślina! Kakao jest wspaniałym pokarmem powodującym uczucie szczęśliwości. Jedzmy go jak najwięcej! I pamiętajmy. Życie nie powinno być podróżą do grobu w trakcie której tracimy czas na to, aby dotrzeć do niego cało i zdrowo, z atrakcyjnym, dobrze zachowanym ciałem. Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!" Mam nadzieję, że chociaż trochę poprawiłam Ci humor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Niutka ale hipnoza u kogoś kogo się nie zna (a nawet kogo się zna)potrafi być niebezpieczna,nie wiem czy dałabym się wprowadzić w taki stan
![]() Betti nie oglądałam ale dzięki Wam wiem o czym było.A to Eveline miałam i niewiele pomogło choć serum do biustu z tej firmy jest czystą rewelacją ![]() ![]() ![]() Lenka jutro też jest dzień i bedziesz miała dużo powodów do uśmiechu ![]()
![]() |
#2212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje ćwiczonka średnio, ogólnie leniwiec jestem, uprawiam tylko agrafke czasami i wymachy nogami do tyłu ( trzymasz się ściany i wymachujesz wyprostowaną nogą jak nawyżej do tyłu) - to ponoc cwiczenie dobre na mięsnie ud i posladków. ![]() o, prosze dziś agrafka uda x150 wymachy x 40
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-04-09 o 23:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Raczkowanie
|
LENKA,NIE PRZEJMUJ SIĘ TAK. Ja DZIŚ TEŻ NIE POĆWICZYŁAM, NA OBIAD ZJADŁAM WĄTRÓBKĘ Z CEBULĄ I JABŁKAMI( CAŁE SZCZĘŚCIE Z SURÓWKĄ TEZ) A DO TEGO WYPIŁASM OK 200ML WÓDKI( Z TĄD TA CZCIONKA
![]() ![]() ![]() A teraz idę się kapać. Betix jak widać nie samą pracą kobieta 30+ żyje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Widzę cię Niutek, łap buziaka ![]()
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
helou Ilionku
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
Bettix, Szatanka, Ilion
![]() Bettix ja dzisiaj na tej imrezie (na którą nie bardzo mam ochotę) zjem bardzo dużo warzyw i owoców ![]() ![]() Ilion ja też uwielbiam Scartlett ![]() ![]()
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
Lenka jak nie ma się ochoty na impre to bedziesz się dobrze bawić
![]()
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
hej, SUPER 30+...
Co to za smutki na wątku, Lenuś, Ilion? Głowy do góry, zły nastrój jest tylko chwilowy i ślę Wam tonę buzioli ![]() ![]() Rany, słyszałyście właśnie na TVN24 podali, że rozbił sie samolot prezydencki w Smoleńsku?! O, q.....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, samolot, samolotem, info wagi panstwowej
ale uwaga, dla mnie ha ha co innego jest dis wazniejsze, dziś stanęłam na wadze przed chwila i co zobaczyłam .... moje upragnione 64 kg ![]() ![]() ![]() buziole dla wszystkich ![]() ![]() ![]() dziś nie bede zaglądac, bo bede zajeta, wpadłam tylko się pochwalic ![]() ![]() o rany, dopiero teraz doczytałam, że zginęło byc może 87 osób, [*] w tym nie znany jest stan prezydenta i jego zony ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-04-10 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
Jestem w szoku!!! Ale tragedia! Dieta, impreza, waga - jakie to nieważne w obliczu takiego wydarzenia. I nie chodzi tu nawet o wymiar polityczny, ale ludzki
![]() ![]()
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
witajcie.
miałam cos zupełnie innego napisac o diecie i w ogole ale to wszystko jest tak mało wazne w obliczu tej traedii . brakuje słow jedyne co mi przychodzi do głowy to modlitwa...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.