|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
No i niestety, dostałam maila o treści:
Dzień dobry Prosimy odesłać produkt niezgodny z trescią zamówienia Pocztą Polską ( zwykłą przesyłką ) z czytelnie wypełnionym drukiem reklamacji. Dopiero po odesłaniu produktu możemy go Pani wymienić na zgodny z zamówieniem. Koszty przesyłki z tytułu reklamacji asortymentowej, powstałej ze strony osoby pakujacej paczkę zostaną zwrócone na Pani konto rabatowe. Pozdrawiamy z poważaniem Dział Reklamacji Betterware Poland Limited Sp. z o.o Oddział w Polsce Al. Krakowska 106 02-256 Warszawa
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczeta, na co najwiecej macie zamówien z katalogu lipcowego? Bo u mnie jakas cisza...
|
|
|
|
#2193 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jak na razie to cieszy się powodzeniem nowość SPRAY DO CZYSZCZENIA POWIERZCHNI SILNIE ZABRUDZONYCH i frędzelkowe mopy wracają do łask
|
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Jutro dostanę paczuszkę z piątku
![]() A co do zamówień licowych mam już 100 pp ale nie ma zadnego lidera jak narazie w zamówieniach.....każdy zamawia coś innego
|
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
A ja jak na razie nie dostałam maila o 2 paczkach z piątku ....
|
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
Ja też na razie nie mam info o piątkowej paczce... ale po tej dzisiejszej jestem wściekła...
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
witam .........jutro mam paczkę z 18 czerwca..pozdrawiam
|
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny miałyście kiedyś tak, że mail z UPS nie przyszedł a paczka była? Łudzę się, że może mimo braku maila wczoraj, dzisiaj dostanę paczkę z 18/06...
|
#2199 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie dzwoniłam do BOK i mi pan powiedzial że dziś dopiero paczka bedzie wysłana bo pakują - oni se jaja robią !!!!
|
|
|
|
#2201 | |
|
Raczkowanie
|
No to oby i u mnie tak było
![]() Cytat:
![]() Dostałam maila od UPS, także u mnie przesyłka będzie dopiero jutro...
START 22/10/2008 - do zrzucenia 37kg META 02/04/2009 - zrzucone 40kg Zaczynam znowu 27/04/2016 - do zrzucenia 37kg Edytowane przez zebrra Czas edycji: 2010-06-23 o 12:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
Ja robilam zamowienie w piatek o 10 to paczka jest dziś a kolejne o godzinie 13 i paczka bedzie jutro....
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostalam meila od UPS
Wiec jutro bedzie przesylka ? ![]() Zamawialam w niedziele wieczorem ;]
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Witam, przejrzałam trochę wątek (bo niestety całego nie dam rady) i zastanawiam się czy nie zostać konsultantką tej firmy, ale mam kilka pytań:
jak często trzeba składać zamówienia czy (oprócz opłaty 10zł przy zamówieniu poniżej 100pkt), ponosi się jakieś dodatkowe koszty?
|
#2205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli zamówienie jest mniejsze niż 100 pkt (ok 250 zł brutto), płacisz dodatkowo 10 zł przesyłki. Jest to jedyny dodatkowy koszt. Nie ma innego
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2209 |
|
Raczkowanie
|
LINKI DO BEZPŁATNEGO POBRANIA PLIKÓW .PDF
poradnik jak powiększyć zarobki na batterware http://uploading.com/files/7bec993e/...5281%2529.pdf/ Katalog betterware czerwiec 2010 w formie .pdf http://uploading.com/files/cm8e2566/..._czerwiec.pdf/ Katalog betterware lipiec 2010 w formie .pdf http://uploading.com/files/8311e827/...%2BLipiec.pdf/ program "łatwy start" http://uploading.com/files/c9abd178/...y%2Bstart.pdf/ uniwersalna ulotka rekrutacyjna http://uploading.com/files/e5m27e65/...rutacyjna.pdf/ przewodnik przedstawiciela betterware http://uploading.com/files/b4e84bb6/przewodnik.pdf/ |
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy tylko ja mam takiego pecha? Właśnie dostałam paczkę, drugą i zapewne ostatnią, bo nie zamierzam więcej się tak stresować i tracić czasu na reklamacje.
Zamówiłam dosłownie 5 produktów, w tym dwa po dwie sztuki i co? Oczywiście brakuje mi dwóch z nich... Przy 5 produktach naprawdę ciężko coś pominąć przy pakowaniu... Masakra jestem wściekła!
|
#2211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A potem napisz tylko maila, żeby CI dosłali. NIe będziesz na nie długo czekała. Tam pracują tylko ludzie, też moga się pomylić. A że akurat trafiło na Ciebie.. miałaś pecha.Ja też już parę razy składałam reklamację i nie było tak strasznie
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
Na fakturze wszystko jest ok, brakuje mi 2 mat do kapieli, po prostu nie było ich w paczce, reszta jest ok.
Wiesz ja generalnie nie jestem upierdliwym klientem, ale coś takiego mnie wkurza... Raz - rozumiem, każdemu moze się zdarzyć pomyłka, ale drugi raz pod rząd to już dla mnie zbyt wiele... Jestem wściekła, pewnie potem mi przejdzie, ale na tę chwilę... sama rozumiesz ![]() EDIT: Dostałam juz odpowiedź, dzisiaj wyślą maty... Ufff
START 22/10/2008 - do zrzucenia 37kg META 02/04/2009 - zrzucone 40kg Zaczynam znowu 27/04/2016 - do zrzucenia 37kg Edytowane przez zebrra Czas edycji: 2010-06-24 o 11:11 Powód: dopisek |
|
|
|
#2213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak się pomylili, muszą działać błyskawicznie ![]() Choć rozumiem, że się wkurzyłaś na maksa
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam maila z UPS, także chociaż tyle dobrze, że są słowni i jutro dostanę braki...
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja chyba miałam szczeście
Nie dość ze przy zamowieniu nie mialam ani jednego braku to paczka doszła kompletna i jestem zadowolona Produkty ktore byly dla mnie tez sa super . Z fredzelkowej miotełki jestem bardzo zadowolona Kurz nie ma szans Polecam ją juz szczerze klientkom, wiec mam nadzieje ze przy zamawianiu nie bedzie jej w brakach ![]() No jak narazie jestem zaskoczona pozytywnie co do Betterware
|
#2216 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Jestem nowa konsultantka. Mam takie pytania do Was konsultantek, czy możecie się pochwalić(oczywiście do niczego nie zmuszam
) ile zarabiacie? Nie musicie oczywiście mówić dokładnie. Zastanawiam się tylko czy mogę to traktować jako stały dochód czy raczej jednak jako dodatkowy i mam sobie poszukać jeszcze innej pracy? tylko proszę o szczere odpowiedzi. Jestem po szkole i ciężko mi znaleźć prace, dlatego zdecydowałam się na MLM. Chciałabym też się zapytać, czy któraś z Was awansowała na wyższe stanowiska? Nie chcę być wścibska, jednak jestem bardzo ciekawa, czy to w ogóle możliwe zająć miejsce Lidera czy Dyrektora...
|
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
i mam jeszcze jedno pytanie, co to znaczy polować na produkty? Czy to znaczy ze one tak szybko schodzą że trzeba od razu pokazywać katalogi bo potem będą braki? W jak szybko można uzbierać 100pkt?
|
|
|
|
#2218 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje zdanie jest takie, że aby traktować taką pracę jako stały dochód, z którego w miarę można się utrzymać, trzeba być przynajmniej liderem (założyć działalność gospodarczą, bo tylko wtedy pieniądze zarobione masz przelewane na konto w banku). No i trzeba się trochę postarać, zebrać sporą grupę zmobilizowanych i aktywnych osób, które będą składały zamówienia i również budowały swoją grupę. Ale nie jest to niewykonalne Da się zrobić spokojnie w pół roku, a wiem, że niektórzy szybciej do tego dochodzą![]() W każdym bądź razie nic nie przychodzi samo i dobrze mówią, że "bez pracy nie ma kołaczy" ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Co piątek sa dostawy brakujących produktów (z reguł tych najbardziej chodliwych), czasami do magazynu przychodzą tylko określone ilości, dlatego trzeba polować, bo produktów jest np. kilkadziesiąt a konsultantek ponad 40 tysięcy ![]() Ostatnimi czasy dokładać braki zaczynają ok 9.30, choć nie jest to regułą, dlatego właśnie wtedy warto usiąść i troszkę przypolować, żeby zdobyć, to na czym zależy. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ![]() Życzę powodzenia
Edytowane przez enisia Czas edycji: 2010-06-25 o 08:40 |
||
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za przywitanie
dziś już rozdałam 3 katalogi i jeden idzie do koleżanki. Akurat jestem po szkole i nie mogę znaleźć pracy. Na szczęście mam męża który pracuje, więc pomyślałam sobie, że warto poswiecić czas, żeby był to dochód stały. Mam w sumie jeszcze jedno pytanie: Czy jeżeli katalog jest ważny do 30 czerwca to do kiedy można składać zamówienia? mogę np zebrać 30 czerwca? Są jakieś określone terminy czy każdy zamawia jak potrzebuje? I jeszcze ostatnie pytanie: czy jeśli zamawia się kilka razy to punkty do bonusów liczą się razem czy jednak osobno? Np. 100pkt 100pkt i 20 pkt. Czy lepiej zaczekać i zamówić na te 220pkt? Strasznie się cieszę z tej współpracy, ciekawe jak to wszystko będzie wyglądać. Jeśli będę miała jakieś zamówienia to się pochwalę Bedzie to wtedy mój pierwszy sukces![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- kiedy to napisałam nie zalogowałam się na stronę dla konsultantów teraz jak to zrobiłam to było napisane ze do 30 czerwca do godziny 22.50 muszę być bardziej spostrzegawcza
|
|
|
|
#2220 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy zamawia w jakim terminie mu pasuje. Chyba jednak większość osób zamawia jak jest dostawa ![]() Wszystkie punkty z zamówień z danego miesiąca się sumują. Jak zrobisz w miesiącu 3 zamówienia na 100 pkt, 100 pkt i 20 pkt to w sumie masz 220 pkt. Masz zapał, a to na początku najważniejsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

Wiec jutro bedzie przesylka ?