|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cześc dziewczyny
u mnie dzisiaj juz 3 wizyty w toalecie- chyba z nerwów bo żadnych wspomagaczy nie brałam, @ jak nie było tak nie ma, ale tak żle się czuje jak bym ją miała ![]() vandros- trzymam kciuki i mam nadzieje, że będą tobą zachwyceni dadzą Ci fajną posadkę i ekstra wypłatę na konto bo jak nie ![]() Czy ja też moge dosta wasze zdjęcia podaje adres : kamila_2904@wp.pl (między imieniem a cyframi jest _ bo nie wim czy to wida) wieczorem posisuje wasze adresy i wyśle wam swoje fotki pozdrawiam miłego dnia buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
aakkzzii małą masz tą wagę, więc na pewno jesz mniej niż ja, bo ja pochłaniam ale też dlatego tyle waże...tak jak pisałam spróbuj jeszcze kilka dni a jak nie to połącz białka z warzywami i też schudniesz
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- haniula wysłałam do Ciebie, a gania może Ciebie właśnie przed @
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
galloway-dzięki za zdjęcia
![]() ![]() ![]() agamagda-dostałam zdjęcia-dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny chętnie odwdzięczę się zdjęciami ale musicie dać mi trochę czasu bo strasznie jestem dzisiaj zarobiona i jutro też pracuję,postaram się wysłać wieczorem lub jutro rano A wy ślijcie do mnie domino166@poczta.onet.pl-karadko dostałam jakieś info od Ciebie na wizażu ale nie mogłam otworzyć podejrzewam,że to zdjęcia wyślij na pocztę proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
vandros ależ jesteś chudziutka i naprawdę nie słodzę, nóżki masz dosłownie jak patyczki,już się nie odchudzaj proszę
![]() domino jescze Ci wyśle inne zaraz
![]() |
#2195 |
Raczkowanie
|
dopisz mnie też 162cm- waga pocz.64,4, 10 kwietnia 59
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2196 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
i prosze też o Wasze zdjęcia na boszka_19@o2.pl ja również Wam pośle na te maile co przyszły, nie doczytałam jeszcze do końca wątku tak dużo piszecie, ja @ dalej nie mam spóznia sie 2 tydzień nie wiem co jest grane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdięcia wysłane ![]()
![]() |
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
![]()
i wszystkie uciekly.... a ja sie tak zle czuje.........
![]() |
#2200 |
Przyczajenie
|
O matko jakie jesteście szybciutkie wszystko nadrobiłam, ale muszę się zdyscyplinować bardziej i częściej do Was zaglądać. Dziękuję za miłe powitanie, troszkę może ciężko u mnie z czasem bo długo pracuję mam małego roczniaka Mikiego i starczego pięciolatka Matiego obaj róóóównie rozrywkowi faceci i nie do okiełznania ale radzimy sobie jak umiemy.
Kiedyś Anita Lipnicka powiedziała : Nigdy w życiu nie wyrzeknę się przeznaczenia! Drogie Dukanki naszym przeznaczeniem jest bycie chudszym i tego się trzymajmy nie możemy się poddawać pomimo szarej codzienności, setek bzdurnych problemów i sparw do załatwienia. Musimy być jak Bob budowniczy : Damy radę ! ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram się motywować nas wszystkie i siebie przy okazji. Coś śmiesznego: moją motywacją był ostatnio taki facet który przyjeżdża do nas do biura ale nie nie nie moje drogie nie patrzy na mój tyłek tylko koleżanki z naprzeciwka..... ŁOOO! jak mnie to zdenerwowało koniec mój tyłek będzie nawet lepszy niż jej. Pozdrowienia dla koleżanki i dla ów faceta[ a tak między nami fajny gość hihihihi] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2201 |
Rozeznanie
|
a co się dzieje karadko ? ja jestem wpadam w przerwie bo mielę otręby już pół kg zmieliłam
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- truskaweczko już Cię lubię ![]() ![]()
![]() |
#2202 |
Przyczajenie
|
Dzięki dzięki galloway, no właśnie co się dzieje u karadko? W każdym razie dużo zdrówka i trzymaj się niech Ci będzie lepiej dużo lepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Rozeznanie
|
hehe truskaweczko dobre !!!
haniula, boszka posłałam fotki hmmm, a te weekendowe, hmm nie wiem czy mi się pomysł podoba ![]() ![]()
![]() |
#2204 |
Przyczajenie
|
Bardzo bym poprosiła o wpis na listę start 6 kwietnia 2010, waga początkowa 84kg wzrost 173 , 8 kwietnia 81,3kg, i jedziemy na maxa może do 62kg kto to wie, motywacja jest chuda cholercia hihihihhi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Witam dukaneczki
![]() ![]() Karadka ale narobiłaś smaka na pozycje "jagodowe" ![]() ![]() ![]() ![]() Karadka co jest? Kochane dukanki- przeglądnęłam listę i wygląda to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Rozeznanie
|
elskede dostałam fotkę, super
młodziutka ty i chudziutka
![]() |
#2207 |
Przyczajenie
|
Może rzeczywiście NK mam tam zdjęcie zmontowane przed i po 18kg możecie obejrzeć : Małgorzata Szykowiec Strzyżowice przepraszam że się tak wcinam ale poczułam się jakbym była z Wami od początku hihi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
karadko martwisz mnie tym samopoczuciem,myślę,że zaszkodziły Ci te silne leki ,które brałaś idź może do lekarza
![]() Tabelka super tylko ja wiem ,że mi dobrze życzysz i byłabym szczęśliwa gdybym schudła 7kg ale niestety schudłam tylko 4,100 ![]() ![]() elskede-dziękuje za zdjęcie-jesteś ładna,młoda i chuda nie wiem po co się odchudzasz?z drugiej strony odchudzaj się kochana bo smutno by było bez Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Rozeznanie
|
Uffffff ogranęłam - jednym słowem Dziewczyny Kocham WAS normalnie jesteście kapitalne, wszystkie zadbane, eleganckie babeczki, ze mnie tylko taki dres
![]() Aguś absolutnie nie dałabym Ci początkowych 99, w życiu Warszawy, młodo wyglądasz, sprawiasz wrażenie takiej ciepłej osoby, masz cudny uśmiech ![]() ![]() Vandros - szczuplinka, chudzinka i masz super fajny płaszczyk, w ogóle takie pozytywne zdjęcia, plaża mmmmmm, wiesz co, musisz być bardzo pogodną osobą ![]() Karadko - Lachonie jaką masz boską fryzurkę ![]() ![]() ![]() Nawet nie wiecie jaką mi radość sprawiły te zdjęcia, teraz jesteście mi znacznie bliższe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
no to dzisiaj 3 z nas dostały @
![]() ![]() Idę szukać Was na NK i zapraszać jako znajome ![]() truskaweczko jesteś jedną z Nas babeczką-dukaneczką!!! i wcinaj się,udzielaj się jak najwięcej ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- ewela jakoś Cię nie znalazłam na NK tzn dużo jest Ewelin Drewniak ale tych miejscowości już nie znalazłam truskaweczko Ciebie mam i już klikłam, laska jesteś !!!!
![]() |
#2211 |
Raczkowanie
|
Hehe a panieńskie miałam takie nietypowe, że nie było problemu... i po co mi było wychodzić za mąż?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- truskaweczka- tez Cię znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2213 |
Raczkowanie
|
Galloway mam Cie
![]() Wiecie co mam na razie Was dwie (galloway i truskaweczka) i jak któraś wcześniej pisała to faktycznie ładniutkie dziewojki na forum zagościły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
Heh no to przecież oczywista sprawa, że tam zamieszczane są te najlepsze z najlepszych hehe- u mnie tak samo to wygląda
![]() eweand1@wp.pl ja mogę ci przesłać swoje aktualne jak je zrobię i wrzucę na kompa ale dopiero koło niedzieli bo zaraz kończę pracę a jutro mam szkołę brrrr.... ostatni semestr... jeszcze dwa przedmioty praca, obrona i...... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Rozeznanie
|
elskede dzięki za ciepłe słówka
ale jak stówka to stówka ![]() ![]() ![]() truskaweczkę i ewelkę już na nklasie znalazłam młodziutkie, ładniutkie eweli zdjęcia posłałam vandros? jak do ciebie dotrzeć? też chcę cię zobaczyć
![]() |
#2217 |
Rozeznanie
|
kurde a ja sie zgubilam ;] chyba sprubuje na wizazu dodac i za dwa dni usune hihi, zaraz pokombinuje
ok juz dodalam dwa zdjecia do albumu teraz musze zaprosic was do znajomych bo ustawilam album prywatny ![]() znow mi sie przypomnialo, jak bym o kims zapomniala to przypomnijcie sie dziewczyny bo czasem zakrecona jestem i moglam ktoras pominac ![]() ogolnie jak wasze samopoczucie? ja wlasnie ugotowalam i zjadlam zupe pomidorowa z makaronem sojowym, wreszcie cos w miare ok ![]()
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-04-09 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Przyczajenie
|
ale jesteście super aż miło słuchać zaraz poszukam Cię ewelka i zaraz napiszę co i jak między innymi dałam sobie nick truskaweczka żeby było miło hihi a propos na NK ta większa ja = 100,1kg nie byłam kruszynką
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- nie no superowe z Was lasie nie ma to tamto ciacha normalnie co Wy od siebie chcecie hihhi gatoway ta fota w powiększeniu wygląda jak z katalogu bomba, a ewela taką masz gładziutką buźkę śliczną cerę i wogóle śliczna jesteś [ tak w woli infromacji ja jestem hetero hihihiih] i dziękuję za zaproszenieNK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
Ale się nakręciłyśmy,fajne to
![]() karadka-udało mi się w końcu zobaczyć Twoje zdjęcia-super laska jesteś!!! ewelę i truskaweczkę widziałam na NK ,bardzo fajne dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Młodziutkie jesteście ja chyba jestem najstarsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2220 |
Przyczajenie
|
domino w serduszku mamy nasz wiek, jak jest nam miło i szczęśliwie to mamy wciąż 18 lat i wszystkie tu mamy 18 lat bo chcemy bo dążymy do celu bo chcemy być szczęśliwe bo coś robimy a nie zamartwiamy się w koncie jak to jest nam źle , nie metryka czyni nas młodymi lecz siła walki[ łoooo pojechało jakąś filozofią czy co ] ja w Brave heart, ja to jestem taka romantyczka metaforka filozofka hihihihihha a poza tym widziałam Cię na zdjęciu głównym i niezła z Ciebie babeczka dla mnie miodzio hihihihhi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.