|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dokładkowe newsy 4
DOKŁADKA!!
nowy piękny, duży pierścionek marki SIX. srebrny, z dużym kamieniem w kolorze jasnego fioletu. Edytowane przez srutututu7 Czas edycji: 2010-08-06 o 14:26 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam :
Nową letnią tuniczke pomarańczowo-turkusową (uni S/M/L) - oddam za inną nową tunikę lub torebeczke Spódniczkę mini nabłyszczaną xxs/xs - za coś co wpadnie mi w oko
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do swojego watku, troche nowosci
![]() m.in. Davidoff, Cool Water Wave
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2010-08-05 o 19:18 |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam !!!!!
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
dołożyłam w pierwszym poście panterkową sukienkę i leginsy
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
dokładam; śliczny biały, cieniutki sweterek M
Załącznik 3308814 Dziewczyny Proszę Was, zabierzcie ode mnie te ciuchy. Mam ich tak dużo, że nie mam gdzie tego trzymać,szafa mi się nie zamyka, naprawdę ![]() oddam nawet kilka rzeczy za jedną (wszystko mam w bdb stanie). błagam ...
Edytowane przez evi Czas edycji: 2010-08-05 o 18:28 |
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Dorzucam
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam
![]() KOSTKI Sucre Sugar Cube SEPHORA x2 (fioletowe o zapachu blackberry red currant) ![]() PEELING W ŻELU Gommage scrub SEPHORA x1 (fioletowe o zapachu blackberry red currant)
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
Dodaje :
bluzeczka H&M - stan bdb roz.s WINX , worek WINX i piórnik jednostronny BARBIE.Plecak stan bdb- (brak breloczków przy zamkach) kolor fiolet ładniejszy niż na foto. Wszystko uzywane przez jeden rok szkolny. Śliczne kozaczki platformy roz.39
|
|
#2203 |
|
Zadomowienie
|
DOKŁADKA!!
przepiękna BARDOTKA firmy SAMANTA, w kolorze ecru. ozdobiona stokrotkami, podklejana silikonem. rozmiar to 60D, numeracja zaniżona/zawyżona; jak dla mnie to 65B/65C/70B |
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
Spodenki marmurki; fishbone ; r L
|
#2205 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 57% pozyt.
|
Dłuuuga bluzka z twarzą
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post20554791 10 nowych rzeczy Miedzy innymi 3 marynarkim tulipan george, skinny rivera ... |
|
|
|
#2209 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA POST 5, MARYNARKI, KATANKA, BIŻUTERIA
ZAPRASZAM |
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe,tylko przymierzone klapki ze skóry. Rozmiar 39 ale na 40 też mogą być.
|
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie bluza adidas i t-shirt roxy ;d
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Nowa torebka ATMOSPHERE post 37
Edytowane przez katka79 Czas edycji: 2010-12-02 o 17:03 |
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
WRÓCIŁAM
i dorzuciłam kilka rzeczy ![]() w większości rzeczy NOWE jedynie raz przymierzone - szarą bokserkę Atmosphere - strój kąpielowy marynarski, bardzo oryginalny - podwijane rurki - czarne rurki zip - fioletowe rurki z ośmiornicą ![]() poza tym w wątku m.in.: - wet looki - stroje kąpielowe - bez ramiączek, panterkowe i inne -ubranko dla pieska - kosmetyki oraz wiele innych rzeczy ![]() ZAPRASZAM!!!! |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
dokładam nowe trampki atmo rozmiar 41 ale to 40/41
(zdjecie pożyczone od wizazanki)
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
dokładam:
|
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
Dokładka:
-turkusowy kardigan L/XL -pampersy -odżywka SYOSS - gazety COGITO-poza wątkiem mam ich trochę-MATURA Z MATEMATYKI -i torebeczka
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
PAROWAR
do gotowania potraw na parze! post nr 1
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
# dołożyłam sporo ciuszków dla dzieci . Wszystkie oddam jednej osobie, lub ewentualnie dla dwóch. Dla chłopca na 2 latka i dziewczynki 4-5 lat. Wszystkie w idealnym stanie. oraz zabawka dla 2 letniego dziecka.
zapraszam ( post 13 i 14 )
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładam sukienkę w marynarskie pasy rozm. S (pasuje na XS, S, M). Strona 1, post 1.
Oprócz tego zaczynam remont wątku, dużo nowych zdjęć. Zapraszam
|
#2220 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY MAM CIUSZKI I BUTY NA ZAMIANE PISZCIE NA POCZTĘ agag8802@wp.pl JEŚLI COS SIĘ WAM SPODOBAWYŚLĘ WIĘCEJ ZDJ, PODAM WYMIARY, ITD
....1. SREBRNA BŁYSZCĄCA TUNIKA świetna do leginsów 2. BEZRĘKAWNIK BIAŁY CARRY ZE ŚCIĄGACZAMI 3. CZARNY KOMBINEZON może być noszony sam lub z bluzeczką pod spodem, do szpilek albo sanałów 4. BLUZA KRÓTKA Z KAPTUREM zdobina błyszczącymi kamykami CD... 5. SŁODKA BLUZECZKA Z KOKARDKĄ na różne okazje 6. SUKIENKA SZARA Z CZARNYMI MOTYWAMI KWIATOWYMI 7.KRÓTKIE SPODENKI LEE 8.SPODNIE 3/4 KANTY KOLOR BEŻOWO- BRĄZOWE CD.... OOOO 7. SZPILECZKI CZERWONO-BIAŁE MARYNARSKIE ROZMIAR 36 8. TO CZARNE SZPILKI ZAPINANE WOKÓŁ KOSTKI ROZ. 37 ALE BEZ PROBLEMU WCHODZI NA 38, 39 Mam jeszcze kremowo- złote sandałki roz.36 spodenki krótkie lee 3/4 spodnie na kant beżowo-brązowe krótkie spodnie jeansowe sweterek różowy ażurowy MORSKA BLUZECZKA PIĘKNIE ZDOBIONA ZIELONA TUNIKA Z CZARNO-BIAŁYMI WZORKAMI SATYNOWA ELEGANCKA CZARNA BLUZECZKA ZE ŚCIĄGACZEM NA DOLE I WIĄZANA PRZY SZYJI SPODENKI GRANATOWE W KRATKE ZE ZŁOTYMI GUZIKAMI Przeglądajcie i piszcie na mój adres agag8802@wp.pl podam wszelkie wymiary itd. sorka za te pomyłkę (spodenki lee a tu buty |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

Proszę Was, zabierzcie ode mnie te ciuchy. Mam ich tak dużo, że nie mam gdzie tego trzymać,szafa mi się nie zamyka, naprawdę 

...