![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() co do tego plamienia - nic nie podpowiem, ale faktycznie, jak nie przejdzie to zadzwoń do gina i zapytaj, czy to powinno tyle trwać. może każe Ci przyjechać, żeby Cię obejrzeć. może masażyk pomógł i coś się dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham jeździć samochodem i mogłabym być równie dobrze przyrośnięta do fotela ![]() ![]() Póki dosięgam do kierownicy! Gorzej jak mi brzucho tak wywali że będzie większy niż zasięg moich rąk ![]() ![]() Co do skurczy powodujących wypadek.. w okres prowadziłam a zginało mnie w pół i wypadku nie spowodowałam. Owszem zawiozę się sama ale jak zdecyduję jechać przy umiarkowanym bólu, jak mnie będzie rozpierdykać to zadzwonię po ojca ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-15 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2193 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobacz w ksiazeczce zdrowia tam pisze co i za co ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2194 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() ja wciaz w dwupaku, i powiem wam ze.... bojam siem.... ![]() no jak wczoraj lekarz mi powiedzial > jezeli pani nie urodzi do przyszlego piatku....< jakos to do mnie przemowilo jak blisko porodu jestem.... maz twierdzi ze urodze gdzies tydzien po terminie ale ja mimo strachu nie chce tyle czekac.... zreszta ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19988291]troszkę Cię rozumiem, ja w pierwszej ciąży tak miałam, że rzuciłam fajki jak tylko zaszłam w ciążę, a w 9 miesiącu tak mnie naszło, że musiałam zapalić, i podpalałam trochę... A teraz mnie nie ciągnie, i mam nadzieję, że juz do fajek nie wrócę. ![]() ![]() ![]() ja przed ciaza palilam jak dowiedzialam zie ze jestem w ciazy, staralam sie rzucic ale czasem podciągalam fajka od męża.. myslalam ze nigdy mi chec nie przejdzie jednak w 5 miesiacu jak ręką odjął- kiedy poczulam ruchy dziecka staly sie obrzydliwe i calkiem przestalam chcialabym juz nie palic nigdy, ale jak pomysle o moich ulubionych westach ice cienkich.... echhhh ![]() no zobaczymy, licze ze nie wroce do palenia gratulacjje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ja 3 miesiace przed ciaza rzuciłam palenie i do teraz papierochy mi smierdzą tyle tylko ze czasem mam smaka na mituska ale szybko to mija jak poczuje ich smrodzik bleeee
![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
tak czy siak, poki tza nie ma w domku, siadam w samochod i gnam na plotki do kumpeli
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2197 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak tak czytam, że raz pomaga a raz nie to wole w ogóle o nim nie słyszeć.. Ja ruchów małej nie liczę bo i tak rusza się prawie cały czas ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I też było wielkie gderanie, żeby nie wsiadać nie jechać bo to bo tamto ![]() Ale siadanie z tyłu z racji bezpieczeństwa ![]() ![]() margo, kasiu nie jesteście same.. ja też nigdy nie leżałam w szpitalu i jak sobie tylko pomyślę, że nadejdzie ten dzień w którym będę musiała jechać na porodówkę to bardziej boję się samego szpitala niż tego wszystkiego co mnie czeka ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
tez nigdy nie lezalam w szpitalu ale jakos mnie to nie przeraza
![]() ![]() moja siostra miala momenty w chorobie ze lezala po kilka miesiecy wiec wszystko jest do przezycia ![]() a co do ruchow maluszka... jakos dzis moje małe cos cichutko siedzi.. wczoraj caly dzien mnie napierdzielal brzuch jak na @... no troche bardziej.... rozpraszalo mnie to nieco... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-15 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
takie bóle też miewam czasem. najczęściej są chwilowe i pomaga mi zmiana pozycji albo "rozchodzenie" tego.
Ann Lee napisała, że jednak dziś nie wyjdą, bo brakuje wyniku wymazu z ucha ![]() kto się przyłączy? wysyłamy pozytywne fluidy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2200 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lecę ogarnąć pokój bo mają przywieźć niedługo nowe łóżko ![]()
![]() |
![]() |
#2203 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2204 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Cytat:
Super. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już dziś wszytko przygotowałam na tip top.Powyjmowałam to co było pochowane, wózek się wietrzy na dworze.Może coś się ruszy. Mamcia mi myje okna,tata robi obiad a ja zajmuję sie tylko rzeczami małej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przyłączam się i ja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne ze ja ![]() wiem co to chciec wyjsc a oni nie chca wypuscic mimo ze jest wszystko ok wrrrrr nie lubie szpitali i powiem wam ze juz nigdy nie chce tam wracac bo przeszłam tam traume mimo iz wszystko poszło łatwo szybko i prawie bezolesnie mam juz taka odraze do szpitali ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
to moze jak skonczą zaprosisz ich do mnie ![]() ![]() pomidorówka (w szpitalu dzien po porodzie nam podali wiec chyba mała nie bedzie miała uczulenia ) i to ciekawe bo kalafior z brokułem tez dali do mielonego i ziemniaków a niby wydyma ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-06-15 o 13:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Rozeznanie
|
kasia nikt nie lubi szpitali
![]() ![]() ps chcialas rodzic w domu? dobrze rozumiem? ooo małe mi się w brzuszku rozbrykało ![]() ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-15 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2208 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2209 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny mały przystojniak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2210 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a dzisiejszy dzień dziwny, po tym jak wstałam po 4, zasnęłam ok. 6-7, wstałam ok. 9, wybrałam się na przemarsz po mieście z kuzynką, która okazało sie jest w 8 tyg ciąży ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
ja się właśnie z drzemki wybudziłam, bo zmarzłam i zdrętwiał mi lewy nadgarstek. w ogóle ostatnio zauważyłam, że ta ręka boli mnie po każdej nocy. dziwne, że tylko jedna...
trochę mnie dziś pobolewało podbrzusze, może nawet ciut bardziej niż na @, ale nic z tego nie wynika. za każdym razem w toalecie wyglądam czopa i za każdym razem rozczarowanie... a małż, wiedząc, że jest ok, postanowił zostać w pracy i zamiast wrócić o 10 po nocce, wróci dopiero wieczorem. nabija sobie godziny, by potem móc mieć więcej wolnego. wykręcił się od obiadu - a miał dziś robić naleśniki. ale jutro mu nie odpuszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2213 |
Rozeznanie
|
margo, mnie tez jedna dretwieje tylko...
maz wpadl do domu na chwile wypil kawe i pojechal na druga robote... jutro jedzie do mojej mamy po kasiorke na wozeczek a mnie niewiem czy wezmie... niby tylko godzina jazdy w jedna strone ale on sie jakos boi mnie zabierac...moze da sie uprosic hihihhiii no jak tam dziewczyny? rozpakowujcie się bo znowu ktoras kolejkę zablokuje... magdi na pewno rozpakowana wiec jej nie licze... kicia....co z nią? Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-15 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Magdi widuję czasem, że nas podczytuje, nie wiem, czemu się nie ujawnia
![]() Kicia chyba też już po, bo się ostatnio nie odzywa... teraz to chyba Gring00 blokuje ![]() ciekawe, co z Marticzką i jej plamieniem... po tej drzemce długo nie mogłam się zagrzać, jakaś taka rozdygotana jestem. Ewcia mi się rozpycha, może znajdzie drogę do wyjścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
hello
![]() dzis zaliczylam pogaduchy z kumpelą, po drodze wpadlam do pracy zobaczyc, jak inni pracują, gdy ja odpoczywam ![]() ![]() ![]() plamienie minimalne, ale jeszcze nie zniknelo calkowicie... nie dzwonilam do gina, bo mam wrazenie, ze to jednak po tym wczorajszym " dogłębnym" badaniu i do jutra na pewno nie bedzie sladu. takze spoko luz, nie mam zamiaru wpychac sie w kolejke ![]() ![]() AnnLee jestesmy z tobą ![]() w ogole to ostatnio mam straszna chcice na owoce- dzis juz pochlonelam kg truskawek( to codziennik obowiazkowy ![]() ![]()
![]() |
#2217 | |||
Raczkowanie
|
witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20005046]Też posyłam ![]() ![]() ja też posyłam ![]() Edytowane przez szalony Buziaczek Czas edycji: 2010-06-15 o 18:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2220 |
Rozeznanie
|
Chciałam tylko delikatnie nadmienić, że JUTRO jest 16 czerwiec, co oznacza dzień-termin mojego porodu....ale zleciało
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.