![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
ja się ewentualnie mogę położyc o 4:30
![]() ![]()
![]() |
#2192 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam wrażenie ze "modelka" zapomniała ubrać spodni ![]() Cytat:
![]() Ta dojrzałam do pomarszczenia sie ![]() ad.2 brzmi jak wyznania narkomanki ![]()
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sweterek do szarosci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Moge dla was wstac o 4:30 ale gwarancji ze nie połoze sie zaraz potem spac to nie dam
![]()
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee, tak to się nie liczy. Trzeba wstać i już na chodzie być ![]() Dobranoc ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-21 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.1 ja nie dojrzałam ![]() ![]() ad.2 myślałam, że skojarzenia bardziej cielesne będą ![]() Cytat:
![]() Rubens przyszedł na czochranie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
grozi wypollizowaniem
|
ja ficiałam a co? ![]() Cytat:
mięsie nie podobie fcale a fcale ![]() a fiecie co ja tu robie? sprawdzam kieduy powstało take that ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
Bogini seksu to pojecie względne .
A ja mam jeszcze l-4 ![]() jes,jes........ ![]() Idę sobie jakąs kapiółke prozdrowotna zaaplikowac .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-21 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na co ? ![]() ![]() Qrde naczytałam się na wizażu wątków o zaginięciach, mordercach itp Tacy psychole się rodzą czy kształtują? ![]() Niedługo będzie strach z domu wychodzić choć i jednocześnie w domu przebywać ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
A bo w DG to ten sam aktor i na dodatek "niegrzeczny"
![]() -------------- pa pa idem spać, dzisiaj muszę rano wstać ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-21 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
BAN stały
|
Cześć!
![]() Bo nie lubisz niemieckiej filozofii nowożytnej? ![]() Cytat:
![]() Ale chodziło mi o tę słynną, białą sukienkę studniówkową, w której dla zrównoważenia dekoltu, należałoby dziurę właśnie tam wyciąć ![]() To musisz przy tym rąbaniu mocno kaszleć ![]() Cytat:
![]() Majuta, tylko pusty chłop na paznokcie poleci ![]() A gdzie ten smok wchodzi, he? ![]() Cytat:
![]() Co do Joop! Femme, wszystko byłoby dobrze, gdyby nie ten cybet/civet, który zajeżdża mi siuśkami i starym potem (delikatnie, bo delikatnie, no ale żadna to pociecha) ![]() --- Alem się wku*wił niemiłosiernie! ![]() ![]() A to jej ostatnie tango... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam głosuja ludzie którzy nie lubią aby sukcesy odnosił ktos kto już odniósł sukcesów kilka to się powtarza niemal zawsze mój typ co do głosujących - stwierdzili pewnie ze damy wygrać facetowi no a Edzia sobie szumem wokół własnego życia sama nie pomaga udawana skromość też razi cowieka - po co ? jak mówi W. od Ju ładne, ale po co? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-21 o 23:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tańca- mnie się bardziej Pyrkowa podobała, natomiast bardzo niesprawiedliwe jest, że odpadła Edyta, a nie Staliński- to jest kloc. Pin, chodź do cioci ![]() A! I wypatrzyłam nowy pierścionek, ale go sobie kupię, jak zasłużę. Wiem, że wygląda, jak z metalu, ale lubię go ![]() http://allegro.pl/cudo-naturalny-roz...329659217.html ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
No ale jak dziecko skończyło czytać to ja też musiałam, bo to już był czas na inną zabawę
![]() Lecę spać, nie opijta się bardzo, zostawcie trochę mi ![]() Papa ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale emocjonalnie jestem obok tego typu rozrywki - zdarzyło mi sie widziec po prostu kilka tańców do pięknych melodii - i kurcze taniec tak - konkurs nie - bo to juz szoł biznes i PR no ale nie powiem bym ochoczo została tak popodnoszona przez partnera tanecznego ach tego im zazdroszczę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
czochranie, taka czynnośc
![]() nic się nie zmieniło ![]() raczej dyszę ![]() Cytat:
![]() na noc http://www.youtube.com/watch?v=GSCBq...eature=related to też http://www.youtube.com/watch?v=DA7vl...eature=related
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-22 o 00:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
BAN stały
|
Dla mnie po prostu Górniak ma to COŚ, co sprawia, że reszta przy niej blednie i robi się nijaka, a ile w tym szczerości, nie mnie oceniać, wystarczy, że mam porównanie odnośnie tańca, bo w końcu o to w tym programie chodzi, i nawet jury przyznało jej w dzisiejszym programie pierwsze miejsce sumą punktów. Dobra, idę sobie już
![]() Ju, cybet z gruczołów okołodupnych m.in. cywety afrykańskiej pochodzi (choć współcześnie pewnie z laboratorium) ![]() --- Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc!
![]() I błagam, niech mnie jutro ktoś kopnie w zad, albo wszyscy na raz, bo jak nie wezmę się za te złamane łabędzie czy kogoś innego to nie zrobię wernisażu u gejów ![]() Tylko pamiętajcie- rano (i przez cały dzień) a nie teraz... ![]() Schowam się na wszelki wypadek...
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobraź sobie - Ty wernisaż u gejów lub ktoś inny wernisaż u gejów - co wybierasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
o jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=UMecI...eature=related
![]() i mykam spac kolorowych wszystkim ![]()
![]() |
#2214 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o tej godzinie, to już pod firmą jezdem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a boginią seksu to ja mogę być... ![]() Ale dla jakiegoś fajnego, wartego tego ciacha ![]() ![]() 5.40 pasuje? ![]() phi! Toć tam sam Barnes grał ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Fajna i naturalna, to ona była za czasów metra czy "To nie ja byłam Ewą". Teraz śpiewa badziewne piosenki (w których nawet nie pokazuje możliwości swojego głosu), wdaje w medialne pyskówki z Dodą i inne tego typu żenady ![]() wcięlo mi parę cytatów -Werka pytała o facetów... macie gdzieś jeszcze fotę tamtego rudego długopióra? ![]() edit: o, już znalazłam to ryże cudeńko ![]() http://www.pollsb.com/photos/o/321906-long_hair.jpg Nie lubię poniedziałków ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-22 o 09:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
justynaneyman: Piździonek jest cudny
![]() Skarbek: Nie za ma co ![]() ![]() ----------------------------- Heloł ! Miałam dziś dziwny i powalony sen. W sumie dośc długi ale po obudzeniu zapamiętałam tylko ze Spoora wkleiła do baru swoje fotki przed i po odchudzeniu (10kg). I na fotkach przed była moja figura a na fotkach po była super "laska". ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-22 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
heloł!
![]() Hm, koleżanka pyta, czy idę z nią na imprezę w piątek - a to oznacza: że rano w piątek nie pojade na stację swoim autem, więc trzeba będzie kombinowac sobie inny dojazd na pociąg (tacie się nie będzie chciało o 6 wstawać) i zabrać ze sobą plecak z ciuchami na przebranie, a po pracy w piatek jechac na imprę, po czym przekimać u jej brata, a w sobotę się zawlec do chaty. I... nie chce mi się ![]() Starość albo jesienno-zimowe nicniechcenie depresyjne? ![]() Chciałabym imprez i to bardzo - ale tylko takich koło domu, albo żeby mnie ktos zabrał z domu i odwiózł, bo wszelkie dalekie wyprawy z plecakiem i powroty nastepnego dnia na kacu są aktualnie poza moimi siłami ![]() Nie chce mi się wierzyć, że kiedyś np. pojechałam w sobote rano do wawy na wykłady, potem pociągiem prosto do Łodzi, ostry melanż,m ze 3 godziny kimania, a o 5 rano pobudka i z powrotem pociągiem do wawy na ćwiczenia ![]() Co się ze mą stało? ![]() ![]() edit: ludziska, znalazłam sobie idola wśród recenzentów muzycznych - koles Megakruk jest fantastyczny!!! ![]() http://www.rockmetal.pl/autorzy.html?author=1511 Wybrane fragmenty jego recenzji: Evangelion: "Po pierwsze rzut oka na okładkę, coś jak odbicie miedziorytu z któregoś tam wieku wstecz, w roli głównej ponoć wiadomo kto i wiadomo po co - nieobeznanych zapraszamy na pudelek.pl, gdzie piszą kto, z kim i dlaczego. O ile pierwszym trzem kompozycjom nie można absolutnie nic zarzucić, bo po prostu zmiatają prędkością i ciężarem, to jednak im dalej w ten Armageddon, tym więcej ofiar, ale nie tych zmiażdżonych bluźnierstwem "Nergal Commando", ale zwyczajną "nudką". "Nudką" - podkreślam, bo użycie słowa "nuda" byłoby lekkim przegięciem." Abrahadabra: "Przełomem okazał się "Spiritual Black Dimensions", który potwierdził stare wojenne prawo - mężczyźni zginęli na froncie (w tym przypadku ortodoksyjnego black metalu), więc kobiety i dzieci musiały wziąć sprawy w swoje ręce. Nie dziwota, niejeden połamał sobie szczękę na wybroczynach pogrobowców idei Euronymusa. " ![]() Gorgoroth: "Peścik zawodzi sobie w oddali, oczywiście i tym razem nie wiadomo do kogo, o czym i w ogóle po co, ale zawodzi z niekłamanym przekonaniem o słuszności "wyskrzekiwanych" kwestii. Nie ma tutaj jakiejś spiny, zbytniego, jak to młodzież pięknie określa "na****u", bardziej kłania się majestatyczny klimat, melancholijna, północna atmosfera, której nawet najmocniejsze turbosolarium nie jest w stanie zakłócić. Puśćcie sobie "Prayer" albo "Rebirth", zrozumiecie, że postawienie w stan zakłopotania etosu opalonej mięsistej klaty, zbudowanego za pomocą seriali "Baywatch" czy innego "Seksu w wielkiej wsi", jest realne i to podczas tych kilku, góra kilkunastu minut trwania nowej płyty Gorgo. Fakt, może Mayhem to oni nie są i nigdy nie będą, bo i skład nie ten, i mimo usilnych prób nawet w połowie nie wypadają tak szaleńczo, jak ekipa z porąbanym Węgrem na wokalu. Co gorsza, z punktu widzenia koniunktury, ta bardziej friendly półka, na której kunktatorsko obsadził się puder, a wraz z nim Satyricon, też dla nich nie jest, więc na jakiś "bestsell" liczyć nie mogą. To raczej nie powód do wstydu, zawsze można złożyć to na karb wierności podziemiu, nie? " Facet jest genialny ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-22 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś mnie tu jeszcze pamięta? ![]()
![]() |
#2218 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Sabb!!!
![]() O! Ty masz moc- weź mi daj kopa do malowania (przepraszam, że tak od razu z interesem) To jeszcze mam pytanie- znasz Santal Opoponax MB (nie pamiętam nazwy ![]()
#2220 | |
Wiedźma
|
Dobrze, psze Pani.
Dzień dobry <dyg>, nazywam się Zlot-Koleżanek-o-Niezwykłym-Hobby, mieszkam na wsi, gdzie w Douglasie nie ma nawet Lutków, jestem uzależniona od roztworów alkoholowych i mam zły gust. Pasuję? ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Santal Opoponax Maison Berdoues nie znam. Niestety.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.