|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile.
![]() Popieram Cię eve, nixie masz świetną figure. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
dzięki,
no mam nawet dwoje bąbelków ale zaczęłam ćwiczyć juz ok 3 tygodnie po porodzie a ostatnio nawet 2 x po 100 brzuszków dziennie. To nie zabiera wiele czasu a widac całkiem fajne efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja codziennie o tej godzinie wstaje ![]()
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Raczkowanie
|
dziękuje za mile słowa
![]() Ten wcześniejszy avatarek właśnie byl stary , jeszcze z brzed dwóch ciąży, a ten jest aktualny. To nie jest tak ciężko jak sie wydaje. Zaczynałam od 50 teraz pierwsze 100 robię w dzien jak znajdę chwilkę a drugie wieczorem jak dzieci juz śpią, i kilka innych ćwiczeń, później mi sie fajnie spi . Ewelinau , bardzo sie ciesze jak uda mi sie kogos zmotywować do ćwiczeń bo to naprawde wychodzi na zdrowie i samopoczucie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
ja tez sie troche boje o kręgosłup , bo kiedys po 1 ciąży mnie cos pobolewało a teraz tylko jak nieodpowiednio dźwigam synka.
A poza tym jestem juz od wielu lat uzależniona od wysokich obcasów. Ten przyrząd fajny ![]() http://allegro.pl/kolo-hula-hop-hull...570924079.html podobno na poczatku robi siniaki szczególnie te ciężkie oryginalne ale później ładnie modeluje. Ja sie póki co masuje takim małym masażerem z rossmana i mi sie nawet " wyladnily "uda . |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I brawa za dbanie o siebie. ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Aha, chyba że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przyjemnej jazdy ![]() Cytat:
Super wyglądasz n_i_x_i_e ![]() Ariena, no wiesz, lekko nic nie ma nie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Myślałam że nie nadrobię wszystkich postów po 2 dniach nieobecności, ale się udało ![]() Mniej więcej postaram się odpisywać, ale hurtem, bo cytować każdą wypowiedź, to była by masakra z tym ![]() Mam nadzieję że o niczym nie zapomnę ![]() Na grillu nie byłam, bo było roboty do 23, potem padłam ![]() Mąż mnie wkurzył bo pojechał prosto po pracy do swojej babci (jest sama bo teściowa pojechała po wnuczkę do Włoch) i nic mi nie powiedział ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to już cały mój N z tą swoją dojrzałością 15-latka ![]() Przynajmniej nadrobił w sobotę pomagając od samego rana ![]() W sobotę też było kupę roboty, m in z pieczonymi, które mama sobie wymyśliła i z dwie godziny nie nasze z mężem, spędzone na obieraniu i krojeniu wszystkiego do wielkiego gara ![]() Jeszcze miałam farsz do muszelek makaronowych zrobić, a tu mama oczy wybauszyła na skład okazało się że nie ma już piersi z kurczaka i kukurydzy ![]() ![]() ![]() Impreza się udała, było wesoło i na luzie, dzięki grillowaniu ![]() ![]() Ariena aż jestem ciekawa tych przepisów, już się tej diety doczekać nie mogę ![]() ![]() ![]() Co do przygód w samochodzie... ja znów miałam taką sytuację że zawoziłam TŻta do znajomych, jego samochodem, i wracając z góry rozpędzona (radio głośno grało i nie słyszałam silnika, a wstrząsy były od jazdy) chciałam zahamować przed przejazdem kolejowym (przede mną ciężarówka, do której zbliżałam się coraz bardziej i widziałam już "stop klatki") a tu hamulec nie działa! naciskam i naciskam i nic! zaczęłam biegi redukować, ale wszystko szybko sie działo, już chwytałam za ręczny (bałam się że mnie obróci przy takiej prędkości) i zaczęłam kierować się na pobocze, kiedy zorientowałam się że silnik zgasł, szybko odpaliłam i w ostatniej chwili wyhamowałam ![]() Jak dojechałam do domu to nie potrafiłam wyjść z samochodu bo miałam nogi jak z waty... to była jedna z dwóch najgorszych sytuacji na drodze jakie do tej pory miałam ![]() Corvi dziękuję za przepisy na ziółka, zapisałam sobie, muszę wypróbować, choć ostatnie dwie noce przebiegły spokojnie o dziwo (chyba przez to wymęczenie w ciągu dnia) a skarpetki, nie wyglądają aż tak tragicznie jak sobie wyobrażałam, choć i tak wstrętnie a rajstopy ![]() ![]() Nixie super figura ![]() ![]() ![]() ![]() Ja robiłam po 150 brzuszków, ale po dwóch miesiącach nie było efektów, więc sie zdemotywowałam (przed ślubem 100 brzuszków dziennie przez miesiąc dało 5 cm mniej w talii ![]() ![]() ![]() Ogólnie nastrój mam do bani, już sama nie wiem przez co ![]() W niedzielę Teściowa przywiozła Olivkę ![]() ![]() Ale i tak jest nie zła już zna 3 literki: A,B,C w dodatku po angielsku ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- http://www.demoty.pl/glonojad-26365 ![]()
#2204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Straszne doswiadczenie! niezle musialas miec w porach, jezu okropne! Ale jak Ci hamulce nie dzialaly przy wylączonym silniku znaczy sie ze cos z nimi jest nie tak. Bo hamulec powiniem dzialac bardziej tepo jak ma wspomaganie, ale jednak. Ojej to niedobrze ![]() ![]() wujek po wlosku to zio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Jak masz silnik wyłączony to pedał hamulca jest twardy, po prostu nie da go wcisnąć- sprawdziłam pod domem
![]() A no początki w małżeństwie bywają trudne. Tym bardziej jak masz nie rozgarniętego męża, który jeszcze jest uparty jak osioł! ![]() ![]() ![]() A ciąża... biorę ostro pigułki, więc teoretycznie ryzyko jest znikome, ale wiadomo "wypadki chodzą po ludziach". Moja kumpela brała regularnie i zaszła, ale na krótko bo hormony były za wysokie w jej organiźmie i ciąża się nie utrzymała ![]()
#2206 |
Zadomowienie
|
Hej
Na razie napisze krótko że pozdrawiam i witam się z nowymi koleżankami a do starych mówię Dzień dobry w nowym dzionku Wróciłam z weekendu, rocznica była mega udana ulala Było bosko, wypoczęłam, zrelaksowałam się Jak dojdę do siebię to właczę się w dyskusję, póki co wczoraj po powrocie przeczytałam co naskrobałyście a teraz też i na razie jakoś nie mam sił więcej pisać. Może po południu a miało być mało notek - dziewczyny!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile bym dała żeby po ciąży mieć taki brzuszek ![]() Ale ja jestem takim leniem jeśli chodzi o ćwiczenia a brzuszków to już chyba najbardziej nie lubię robić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U Nas np. nie ma takiego problemu bo oboje sobie zawsze piszemy gdzie które się wybiera ![]() Cytat:
![]() Ja też raz miałam przygodę samochodową... A raczej wypadek.. Było to w zimie. Wsiadłam rano trochę wkurzona w samochód i jechałam do pracy... Ani nie wiem kiedy miałam 100 na liczniku jak to zobaczyłam to chciałam przyhamować (a że hamulce w aucie taty były bardzo kiepskie) to wpadłam w poślizg. Chyba z 3 razy kontrowałam i jeździłam z jednego pasa na 2 (na szczęście nic nie jechało a jest to dość ruchliwa ulica więc naprawdę mi się udało) a że prędkość była duża to nie udało się wyjść z poślizgu i zjechałam do rowu. Dobrze że zawsze zapinam pasy bo jakby nie one to wyleciałabym przez szybę. A tak to jeden bok auta cały skasowany (okazało się później że jechałam po tym rowie na jednym boku auta - a ja tego w ogóle nie pamiętam) no i cały przód też był do roboty. Brakowało mi tylko kilka cm do tego żeby uderzyć w drzewo także widać że "Ktoś" nade mną czuwał. Karetka zabrała mnie do szpitala ale okazało się że nic mi się wiele nie stało poza tym że przez miesiąc przy każdym ruchu bolał mnie mostek, nawet przy śmianiu się także uderzenie było bardzo silne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale czemu po porodzie poszłaś do rodziców? Byłaś zła na niego czy tata był taki zły ? ![]()
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
eff8 no to dobrze że nic Ci sie nie stało
![]() ![]() A powiedz mi przyszedł Ci już zamówiony w necie stanik? mąż ma dzisiaj imieniny na śmierć zapomniałam ![]() ![]() ![]() No i dzisiaj wielki dzień naszego Muńka... ![]() ![]() ![]() ![]()
#2210 |
Zakorzenienie
|
Eff całe szczęście że wyszłaś z tego cało! Kurcze ja sama nie miałam nigdy nawet stłuczki jak prowadziłam, jedynie jakieś 2 razy "puknięcia" w czyjeś auto przy parkowaniu, wyjeżdżaniu itd ale nawet rys nie było. Parę razy miałam stuczkę jako pasażerka.
Kasiaweronika też bym się wkurzyła na męża! Mój nigdzie nie chodzi sam nigdzie z kolegami, chodzimy razem jak już. ![]() Zrobiłam wczoraj ptasie mleczko i połowę już zjadłam. ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-06 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Niezłe miałyście przygody z autami ![]() Te ptasie mleczko, wygląda pycha ![]() ![]() Kolejny dzień i paskudna pogoda. Wczoraj nigdzie nie byliśmy, jedynie był spacer do sklepu. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- arnama, powodzenia życze Muńkowi, Wam też ![]() A co prezentów, ja też przeważnie kupuje jakąś koszulke/koszule mężowi, bo to zawsze się mu przydaje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wygląda zbyt apetycznie ![]() ![]() Ja już jak zwykle nie wyrabiam w pracy. Duszno i gorąco, a ja przez to sadło pocę się jak świnia ![]() ![]() Coś oklapłyście Żonki ![]() ![]() Śniadania dziś nie jadłam i już mnie dopada głód powoli.... ale wytrzymam do obiadu jakoś ![]()
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Poniedziałek dzisiaj, więc wszystkie jesteśmy zapracowane.
![]() Jak mam chwile, to zaglądam. ![]() A i miałam głupie sny ![]() ![]() ![]() ![]() Potem śnili mi się, mój szwagier,mąż i mama, że jechaliśmy w moim mieście. Na co szwagier zapytał, jak się czuje spowrotem tutaj. Odpowiedziałam, że dziwnie. ![]() A najgorszy sen był nad ranem, jak szłam z koleżanką? i mijałysmy dwa psy. Zaczął jeden szczekac, powiedziałam koleżance weź go ode mnie, przyspieszyłam i wbiegłam do jakiegoś budynku zamykajac drzwi przed psem, co najlepsze temu psu świeciły się oczy na pomarańczowo. ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-06 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne sny ![]() ![]() A można spytać czym się zajmujesz? (w sensie pracy) ![]()
![]() |
#2215 | |
Raczkowanie
|
Karinio ,eweilnau, ariena, corvette, agusiowata, arnama, eff,
(mam nadzieje ze nikogo nie opuściłam) jeszcze raz dziękuje Wam za te wszystkie mile słowa. Ja od rana do 17tej pozwalam sobie na prawie wszystko (oprócz potraw ostrych i wzdymających) , później juz nic nie jem tylko duzo pije ,a jak zgłodnieję mocno to jakiegoś mlecznego starta albo wielgachną kawkę zbożową z mleczkiem i kakao ,ale z reguły wieczorami nie jestem głodna bo wcinam dużo wciągu dnia. Nie mogę robić diet z powodu karmienia. Mysle ze karmienie tez pomaga w jakimś stopniu odzyskać figurę. A wieczorami robię tez inne ćwiczenia oprócz brzuszków, babskie pompki, i takie przeróżne na nogi. Z powodu karmienia nie jem tez frytek, chipsów itp i staram sie nie jeść mocno przetworzonych rzeczy . Acha no i ja jestem wege od ok3 lat , ale akurat to nigdy mi nie wpłynęło na wage bo ja znowu jestem pochłaniaczem węglowodanów i jem dosyć kalorycznie.. tak wiec to raczej efekt ćwiczeń i moze trochę z karmienia dzidziola. Cytat:
Karinio no zwariowane sny..ja tez czasem takie mam..niekiedy istne filmy..hehe Ariena te ptasie mleczko wygląda bardzo apetycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Wreszcie w domu, moge ponadrabiać troszke. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve, nie uwierzysz, mój mąż dopieszcza swego kochanka. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-06 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |||||||
Zakorzenienie
|
Przeczytałam zamiast słów, to snów.
![]() ![]() Tak w ogóle, to zapomniałam wyżej napisać, że obierałam jabłko na surówke i tak się ciachnełam że kawałek paznokcia u lewego kciuka sobie obciełam i lekko krwawie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niewiem czy uda mi się wszystko nadrobić. ![]() A corvi, pytałaś mniew którymś posci co jadłam, że mnie zmuliło. A no rosół jadłam i mnie zamuliło, miałam ochote ne drzemke. ![]() Któraś też się mnie już jakiś czas pytała, co to mug. To kubek termiczny, który trzyma przez ileś H, cieplo albo zimno. ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I jak dałaś rade wtrzymać do obiadu? ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Omg, to mieliście auto bałwanka ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-06 o 16:55 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Lena
|
szczęśliwa mężatka... tak to ja.... od 19 / 09/ 2010 roku...
mozna się dołączyć,... do szczęśliwych mężatek?!
![]() |
#2220 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi sie snilo, ze godzine zaspalami okazalo sie ze o godzine zle ustawilam budzik ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jaki maz byl dumny ![]() ![]() padam, ale upal dzis byl ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.