![]() |
#2191 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-19 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bedzie dobrze Jooasi, z kazdym dniem bedzie lepiej, a za niedlugo zapomnisz, ze wogle jakis problem mialas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2193 |
Przyczajenie
|
Joasi gratulacje kochana
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymaj się i bądź twarda! Zobaczysz, że za niedługo zapomnisz o bólu ![]() Po przeczytaniu Waszych postów na temat zależności między ćwiczeniami, a późniejszym bólem mam jeszcze większe zacięcie do ruszania tyłkiem ![]() ![]() A nad brzuchem jednak popracować trzeba.. ojjj trzeba się pozbyć fałdki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Wtajemniczenie
|
uwaga moje biedne krzywaczki w albumie
![]()
#2195 |
Zakorzenienie
|
joasi
widzialam nowe piersi ![]() ![]() I wcale nie małe ![]() A ja dzis mialam szwy wyjmowane jeszcze! Nawet nie wiedzialam, że jeszcze mam szwy, ale bolało, poplakalam sie u Doktora ![]() I mam juz zcinać fraxelem te rany/blizny więc zrobię to w nast.tyg. Dr powiedzial ze piersi moga wydawac sie lekko asymetryczne bo to wina brodawki, ze jedną mam niżej, jak bede chciala to cos z tym zrobimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
Joasi kochana, fajnie że już jesteś z Nami. Jeszcze raz gratuluję z całego serducha. Byłam u Ciebie w albumie. Jest naprawdę dobrze. Kochana Ty musisz podciągać z tego co pamiętam prawuska- to tak jak ja. Witam w klubie. Damy radę. Zobacz ja mam jeszcze opuchliznę pod piersiami /zdjęcie w albumie/. Buziaczki.
#2197 |
Wtajemniczenie
|
Jakie tam biedne krzywaczki
![]() ![]() ![]()
#2198 |
Raczkowanie
|
joasiu - bylam na Twoim profilu i wedlug mnie cycuchy sa super
![]() ![]() Ale jestem zaskoczona, ze wyszly calkiem spore ![]() Wlasnie sprawdzilam - wyjsciowki nie mialas malej wiec pewnie dlatego ![]() A co z Precelka - bo na forum jeszcze nic nie pisala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Raczkowanie
|
Joasi kochana a nie mowiłam;0;0;0
twoja wyjscióweczka była spora .. i bardzo ładna! mojej nie bylo wcale he piersi sie ułożą, ty sie do nich przyzwyczaisz a wrecz zakochasz hihi bedzie superrr a co do odczuć 'bezsilnosci' bezradnosci..to tez tak miałam..ze mało sił w człowieku..ze jednak ta twardosc i wytrzymalosc miększa jest ale dni leca i te odczucia pojda w niepamiec ![]() Grazia lece zobaczyc twoje cudaaa i super ze sie ruszasz..bo zalezenie wzmaga ten bol..tylko wszystko delikatnie i zolwim tempem kochana i ogladalam i sa super..tylko czekaccc koncowego efektu ahh pozatym dzis brat zafundowal mi suhi czy coś..100zł na składniki wydał, sam zrobił a ja po kęsie myślałam że zwymiotuje, ten zapach ryby jak ze stawu .... dla niego to mniam hehe ale doceniłam, pochwaliłam i drugi kawalek zjadlam z tym cudnym sosem ![]() Daga mam takie same odczucia tak chyba wlasnie jest z czasem, przyzwyczajamy sie..ale nadal sie nimi zachwycam co jestem pod prysznicem i co rusz przymiezam nowa bluzkę..a nie jak wczesniej co 5 minut hehe
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-11-19 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Raczkowanie
|
jooasi są śliczne panieneczki jak z obrazka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem ci kochana suschi fajnie wygląda ale ja nie lubię. Tam jest surowa ryba a to trzeba lubieć ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-19 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki no własnie dla mnie za duze pewnie ze sie przyzwyczaje ale mogłam słuchac doktorka i brac mniej, jeszcze przed sama operacja namawiał
![]() ![]() sushi jest przerózne nie jestem specjalistka i sama niedawno pierwszy raz próbowałam, nie przepadam za wodorostami czy surowa ryba ale z wedzona zawiniete w ryz to chyba maki sie nazywa sa pyszne ![]()
#2202 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2203 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zabulku jesteś poprostu nie możliwa aż nie mogę przestać się śmiac aż mnie cycki bolo ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-19 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane,ale tu sie dzieje
![]() joasi masz super cycuszki!!! Ja nie pisze bo nie ma czego-jakos w ogole nie dociera do mnie fakt, ze za niecaly miesiac bede miala wreszcie cycki. Na szczescie udalo mi sie wyprowadzic, wiec spokojnie bede mogla dojsc do siebie bez tlumaczenia rodzicom czemu mnie cos boli ![]() Musze Wam powiedziec, ze obawiam sie o te 305 moje, ale chyba i tak juz nie mam szans na zmiany.Z drugiej strony ja naprawde nie chce wielkich cyckow, bo pomimo, ze wiele z Was ma duze i sa sliczniusie to ja chyba bym zle sie w takich czula. Zakochalam sei w cyckach Mirabelki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zadomowienie
|
hEJOS kochane
![]() JOASI WITAJJJ ![]() ![]() Zabus,MAYUS bede o siebie dbac..obiecuje..ale przy 2 dzieci i w pracy nie bardzo sie da.... ![]() ![]() MIRABELKO ja uwielbiam suhii ![]() i te ponad 100m jest super ale i masakra jak sie ma sprzatac ![]() GRAZIA super ze juz z gorki..lece do albumikiu zaraz ![]() ALEZ MI SIE SMUTNO ZROBILO jak zobaczylam wyliczanke beze mnie ![]() ![]() spadam bo z synem do kosciola..komunia w tym roku ![]() ![]() AAAA dzwonili z kliniki no i pani kolejny termin mi dala...czwarty chyba co___ ![]() ![]()
![]() |
#2206 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klaudeczko już jestes w odlicznance wiec nie smuć sie ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Raczkowanie
|
Witam, witam
![]() Pozdrawiam wszystkie Cycolinki, nowe i te 'stare' ![]() ![]() Sporo mnie nie było, ale nie poszczęściło mi się, i trafiłam jakiś czas temu do szpitala z wyrostkiem robaczkowym. Tak więc znów jestem pokrojona, i dochodzę do siebie bardzo baaardzo powoli (jak to ja ![]() Chciałam się pochwalic wszem i wobec, publicznie i oficjalnie ![]() Właśnie skończyłam tworzyć nowy album, i zapraszam do oglądania kto ciekawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cyconie masz pierwsza klasa a staniczek rzeczywiście super ma Zabulek gescior i guscik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Raczkowanie
|
Kochana byłam w Twoim albumie i widziałam Twoje cudeńka.Naprawdę są śliczne
![]() ![]()
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek ![]() Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-11-20 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie,
jestem w trakcie podejmowania decyzji o operacji powiekszenia biustu. Jestem juz po pierwszej konsultacji, czekaja mnie nastepne, lekarza jeszcze nie wybralam. Mam do Was kilka pytan zwiazanych z postepowaniem poperacyjnym gsyz mam troszke obaw jak dam sobie rade po operacji poniewaz moja praca jest zwiazana z wysilkiem fizycznym. Pracuje z dziecmi, ktore trzeba nosic, moja praca wymaga napinania miesni klatki piersiowej, w tym mm. piersiowych i obawiam sie czy szybki powrot do normalnej pracy bedzie mozliwy, czy zbyt szybkim powrotem do pracy, w ktorej nie moge sie oszczedzac, nie zepsuje wynikow zabiegu, w koncu czy taki rodzaj pracy nie bedzie wymagal dluzszego zwolnienia lekarskiego. Czy w klinikach jest mozliwe wydawanie dluzszych jak kilkunastodniowe zwolnienia? Mam nadzieje, ze trafie tutaj na Kogos kto jest juz po zabiegu i byl w podobnej sytuacji. Bede wdzieczna za informacje ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Przyczajenie
|
Joasi ale sie ciesze, ze juz jestes po
a powiedz mi w jakim wieku masz dzieci? dajesz sobie rade czy masz kogos na stale w domu? ja mam operacje w czw, maz wzial wolne na czw i pt, w sb przyjdzie do mnie siostra ale od pn to tylko niania dorywczo Moje Skarby maja roczek i 3 latka ![]() Chcialabym zobaczyc twoje panienki ale nigdzie albumu nie widze. Czy ja musze miec Wasz zgode-tak? Grazia78 Ty masz 500? wow. Jak czytam Was to chyba podyskutuje z dr o rozmiarze jeszcze, tyle ze ja sie zwazylam i po szpitalu corci mam 46 kg, czy ja to udzwigne??? Kludeczko a czemu nie ma Cie w kolejce? ja podczytuje od niedawana i nie w temacie jestem Agatau88 a kiedy mialas powiekszanie? to kiedy sie szwy wyciaga nie po tygodniu? przykro, ze bolalo.... chcialabym kazdej z was cudenka poogladac ![]() Cykaneczko ale pech, zdrowka zycze i szybkiego dochodzenia do siebie Sweet Megi a po ilu Ci zeszla opuchlizna? zaczynam sie bac... jutro jade w delegacje na 2 dni i nie bede tak myslec, no ale w sr to chyba z nerwowo wykituje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wrocilismy z basenu i padam z nog
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2214 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Raczkowanie
|
Joasii piekne cycki
![]() ![]() ![]() ![]()
#2216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I Ty niedlugo wrocisz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
Witam kochane moje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Piękne masz te swoje panienki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z niecierpliwoscia czekam na fotki bo ja tez chyba bede miala eurosilicony i rozmiarek podobny... musze tylko sprawdzic wyjsciowke czy may podobna. pozdrawiam i wracaj szybko do formy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.