Powiększanie piersi cz.7 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 14:33   #2191
grazia78
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
zwlekłam mój zadek z łozeczka własnie i od razu do Was zagladam pluje sobie w brode ze cwiczyc mi sie nie chciało i moje miesnie zwariowały a z łózka wstac nie moge bo brzuch nie funkcjonuje oj wezme sie za tego flaka jak tylko bede mogła. przedziwne jak ten ból sie przemieszcza z jednego cycka do drugiego a teraz w mostku mi siedzi. ale juz łatwiej mi pisac niz z rana i jakos prosciej siedze nawet ide zgwałcić meza zeby mnie wykopał z tego kokonu i cos cyknął bo czuje sie jakby zapakowany prezent pod choinka lezał, ciekawosc zzera co tam jest a ruszyc nie mozna
Witaj jooasi kochana wstawaj wstawaj już pora nam te swoje cudeńka pokazać czekamy. Buzia a tak apropos ja już po 6 dniach kochana sama wstaję i dziś popołudniu jestem bez leków przeciwbólowych. Więc jeszcze troszke tak jak dziewczyny mówiły

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2011-11-19 o 14:35
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:51   #2192
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
zwlekłam mój zadek z łozeczka własnie i od razu do Was zagladam pluje sobie w brode ze cwiczyc mi sie nie chciało i moje miesnie zwariowały a z łózka wstac nie moge bo brzuch nie funkcjonuje oj wezme sie za tego flaka jak tylko bede mogła. przedziwne jak ten ból sie przemieszcza z jednego cycka do drugiego a teraz w mostku mi siedzi. ale juz łatwiej mi pisac niz z rana i jakos prosciej siedze nawet ide zgwałcić meza zeby mnie wykopał z tego kokonu i cos cyknął bo czuje sie jakby zapakowany prezent pod choinka lezał, ciekawosc zzera co tam jest a ruszyc nie mozna
Trzeba bylo sluchac kolezanki zabci Jak to pisala, ze trzeba cwiczyc miesnie brzycha, plecow
Bedzie dobrze Jooasi, z kazdym dniem bedzie lepiej, a za niedlugo zapomnisz, ze wogle jakis problem mialas To dopiero drugi dzien, a i tak chyba najgorsza jest pierwsza doba Mnie tez ciekawosc zzera Juz chce je zobaczyc:jupi :
Stary 2011-11-19, 15:09   #2193
_Khaleesi_
Przyczajenie

Joasi gratulacje kochana Czytam Ciebie i Grazie i po prostu zazdrość mnie pochłania! Myślę co by tu zrobić żeby kasę wcześniej nazbierać Na razie jednak zbieram na Święta, bo lecimy do Polski W styczniu przeprowadzka, a potem można myśleć o cyckach
Trzymaj się i bądź twarda! Zobaczysz, że za niedługo zapomnisz o bólu

Po przeczytaniu Waszych postów na temat zależności między ćwiczeniami, a późniejszym bólem mam jeszcze większe zacięcie do ruszania tyłkiem Warto jednak się pocić, bo potem jest łatwiej
A nad brzuchem jednak popracować trzeba.. ojjj trzeba się pozbyć fałdki
_Khaleesi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:20   #2194
jooasi
Wtajemniczenie

uwaga moje biedne krzywaczki w albumie
Stary 2011-11-19, 18:45   #2195
Agatau88
Zakorzenienie

joasi
widzialam nowe piersi Uksztaltuja sie, ale juz sa fajowe
I wcale nie małe

A ja dzis mialam szwy wyjmowane jeszcze! Nawet nie wiedzialam, że jeszcze mam szwy, ale bolało, poplakalam sie u Doktora
I mam juz zcinać fraxelem te rany/blizny więc zrobię to w nast.tyg.
Dr powiedzial ze piersi moga wydawac sie lekko asymetryczne bo to wina brodawki, ze jedną mam niżej, jak bede chciala to cos z tym zrobimy (Ale co nie dopytalam).
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:48   #2196
krokus26
Raczkowanie

Joasi kochana, fajnie że już jesteś z Nami. Jeszcze raz gratuluję z całego serducha. Byłam u Ciebie w albumie. Jest naprawdę dobrze. Kochana Ty musisz podciągać z tego co pamiętam prawuska- to tak jak ja. Witam w klubie. Damy radę. Zobacz ja mam jeszcze opuchliznę pod piersiami /zdjęcie w albumie/. Buziaczki.
Stary 2011-11-19, 19:05   #2197
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie tam biedne krzywaczki Sa fajniutkie i DUZE Jeszcze raz gratuluje i mam nadzieje, ze je pokochalas
Stary 2011-11-19, 19:35   #2198
szkocica
Raczkowanie

joasiu - bylam na Twoim profilu i wedlug mnie cycuchy sa super gdzies wspominalas ze nie wiesz czy do konca jestes zadowolona - dlaczego?? Bierz pod uwage, ze swoje przeszly i musisz dac im czas na dojscie do siebie
Ale jestem zaskoczona, ze wyszly calkiem spore
Wlasnie sprawdzilam - wyjsciowki nie mialas malej wiec pewnie dlatego

A co z Precelka - bo na forum jeszcze nic nie pisala
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:45   #2199
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Joasi kochana a nie mowiłam;0;0;0

twoja wyjscióweczka była spora .. i bardzo ładna! mojej nie bylo wcale he

piersi sie ułożą, ty sie do nich przyzwyczaisz a wrecz zakochasz hihi
bedzie superrr
a co do odczuć 'bezsilnosci' bezradnosci..to tez tak miałam..ze mało sił w człowieku..ze jednak ta twardosc i wytrzymalosc miększa jest ale dni leca i te odczucia pojda w niepamiec

Grazia lece zobaczyc twoje cudaaa i super ze sie ruszasz..bo zalezenie wzmaga ten bol..tylko wszystko delikatnie i zolwim tempem kochana

i ogladalam i sa super..tylko czekaccc koncowego efektu ahh

pozatym

dzis brat zafundowal mi suhi czy coś..100zł na składniki wydał, sam zrobił a ja po kęsie myślałam że zwymiotuje, ten zapach ryby jak ze stawu .... dla niego to mniam hehe ale doceniłam, pochwaliłam i drugi kawalek zjadlam z tym cudnym sosem

Daga mam takie same odczucia tak chyba wlasnie jest z czasem, przyzwyczajamy sie..ale nadal sie nimi zachwycam co jestem pod prysznicem i co rusz przymiezam nowa bluzkę..a nie jak wczesniej co 5 minut hehe

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-19 o 19:52
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:10   #2200
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
jooasi są śliczne panieneczki jak z obrazka ja jestem bardziej pośiniaczona niż ty a ty powiem jakby tam nic nie majstrowali super kochana z dnia na dzień będzie lepiej

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
Joasi kochana a nie mowiłam;0;0;0

twoja wyjscióweczka była spora .. i bardzo ładna! mojej nie bylo wcale he

piersi sie ułożą, ty sie do nich przyzwyczaisz a wrecz zakochasz hihi
bedzie superrr
a co do odczuć 'bezsilnosci' bezradnosci..to tez tak miałam..ze mało sił w człowieku..ze jednak ta twardosc i wytrzymalosc miększa jest ale dni leca i te odczucia pojda w niepamiec

Grazia lece zobaczyc twoje cudaaa i super ze sie ruszasz..bo zalezenie wzmaga ten bol..tylko wszystko delikatnie i zolwim tempem kochana

i ogladalam i sa super..tylko czekaccc koncowego efektu ahh

pozatym

dzis brat zafundowal mi suhi czy coś..100zł na składniki wydał, sam zrobił a ja po kęsie myślałam że zwymiotuje, ten zapach ryby jak ze stawu .... dla niego to mniam hehe ale doceniłam, pochwaliłam i drugi kawalek zjadlam z tym cudnym sosem

Daga mam takie same odczucia tak chyba wlasnie jest z czasem, przyzwyczajamy sie..ale nadal sie nimi zachwycam co jestem pod prysznicem i co rusz przymiezam nowa bluzkę..a nie jak wczesniej co 5 minut hehe
kochana dziś tronie lepiej się poczułam to pomalutku wszystko zaczynam sobie ogarniać bo jak lezałam to rzeczywiście znowu musiałam się rozruszać ojjj bolało a teraz z dnia na dzień lepiej.Tylko co mnie drażni że kąpać się nie można całego ciałka ale daję rade.
Powiem ci kochana suschi fajnie wygląda ale ja nie lubię. Tam jest surowa ryba a to trzeba lubieć

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2011-11-19 o 20:12
Stary 2011-11-19, 20:20   #2201
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczynki no własnie dla mnie za duze pewnie ze sie przyzwyczaje ale mogłam słuchac doktorka i brac mniej, jeszcze przed sama operacja namawiał krzywe sa porzeokrutnie ale wyjsciówka tez krzywa była i nawet na zdjeciu widac jakie ramiona mam nierówne wiec inaczej byc nie moze, jak patrze w lusterko sa proste a zdjecia niestety sa bezlitosne
sushi jest przerózne nie jestem specjalistka i sama niedawno pierwszy raz próbowałam, nie przepadam za wodorostami czy surowa ryba ale z wedzona zawiniete w ryz to chyba maki sie nazywa sa pyszne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 20:23   #2202
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

GRAZIA:ha haha: Pamietaj "zolwim tempem" wszystko Tak sobie pomyslalam o naszej pewnej rozmowie dzisiaj
Stary 2011-11-19, 20:28   #2203
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki no własnie dla mnie za duze pewnie ze sie przyzwyczaje ale mogłam słuchac doktorka i brac mniej, jeszcze przed sama operacja namawiał krzywe sa porzeokrutnie ale wyjsciówka tez krzywa była i nawet na zdjeciu widac jakie ramiona mam nierówne wiec inaczej byc nie moze, jak patrze w lusterko sa proste a zdjecia niestety sa bezlitosne
sushi jest przerózne nie jestem specjalistka i sama niedawno pierwszy raz próbowałam, nie przepadam za wodorostami czy surowa ryba ale z wedzona zawiniete w ryz to chyba maki sie nazywa sa pyszne
jooasi kochana ja mam tez duże bo doktorek wsadził mi 500. Dziewczyny mi mówiły,że zejdzie opuchlizna to one będą wyglądać też inaczej i zejdzie z tych naszych cycków pare procent będzie i jest cool kochana ważne,że wszystko poszło ok a zdjęciami się nie przejmuj bo cycuszki wyszły ci naprawdę bezlitośnie piaknie kisior

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
GRAZIA:ha haha: Pamietaj "zolwim tempem" wszystko Tak sobie pomyslalam o naszej pewnej rozmowie dzisiaj
hahahaha pewnie,że tak kochana żółwim tempem tak jak mówisz powiem ci że też się uśmiałam
zabulku jesteś poprostu nie możliwa aż nie mogę przestać się śmiac aż mnie cycki bolo

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2011-11-19 o 20:30
Stary 2011-11-19, 22:11   #2204
violinka69
Raczkowanie

Cześć Kochane,ale tu sie dzieje ciekawe gdzie Precelka zaginela.

joasi masz super cycuszki!!!
Ja nie pisze bo nie ma czego-jakos w ogole nie dociera do mnie fakt, ze za niecaly miesiac bede miala wreszcie cycki. Na szczescie udalo mi sie wyprowadzic, wiec spokojnie bede mogla dojsc do siebie bez tlumaczenia rodzicom czemu mnie cos boli
Musze Wam powiedziec, ze obawiam sie o te 305 moje, ale chyba i tak juz nie mam szans na zmiany.Z drugiej strony ja naprawde nie chce wielkich cyckow, bo pomimo, ze wiele z Was ma duze i sa sliczniusie to ja chyba bym zle sie w takich czula. Zakochalam sei w cyckach Mirabelki wyszla spod noza mojego doktora wiec moze mi tez sie uda takie uzyskac jak dla mnie sa idealne
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 08:45   #2205
klaudeczka2010
Zadomowienie

hEJOS kochane

JOASI WITAJJJbylam w albumie i jestem zachwycona...

Zabus,MAYUS bede o siebie dbac..obiecuje..ale przy 2 dzieci i w pracy nie bardzo sie da....znow mnie pobolewa...mam dola momentami

MIRABELKO ja uwielbiam suhii
i te ponad 100m jest super ale i masakra jak sie ma sprzatac

GRAZIA super ze juz z gorki..lece do albumikiu zaraz

ALEZ MI SIE SMUTNO ZROBILO jak zobaczylam wyliczanke beze mnieale jeszcze troszkeeeeeeeee

spadam bo z synem do kosciola..komunia w tym rokua pozniej jedziemy kupic dzieciom buty.bo jeszcze nie zdazylismy w tym sezonie....

AAAA dzwonili z kliniki no i pani kolejny termin mi dala...czwarty chyba co___ 20luty!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 09:10   #2206
Olivkaa200
Zakorzenienie

malineczka13 24.11 - 5
kajuja1 05.12 - 16
violinka69 13.12 - 24
Nadinka2 19.12- 30
malinkac 19.12- 30
Klaudeczka2010 20.02.2012r-93
sherry.b 26.04.2012r-157
Olivkaa200 12.07.2012r-235

Klaudeczko już jestes w odlicznance wiec nie smuć sie

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:

GratulacjeSą super A będa jeszcze fajniejsze to wtedy huhu Jak ja Ci zazdroszcze

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
joasi
widzialam nowe piersi Uksztaltuja sie, ale juz sa fajowe
I wcale nie małe

A ja dzis mialam szwy wyjmowane jeszcze! Nawet nie wiedzialam, że jeszcze mam szwy, ale bolało, poplakalam sie u Doktora
I mam juz zcinać fraxelem te rany/blizny więc zrobię to w nast.tyg.
Dr powiedzial ze piersi moga wydawac sie lekko asymetryczne bo to wina brodawki, ze jedną mam niżej, jak bede chciala to cos z tym zrobimy (Ale co nie dopytalam).
Witaj Ja jak byłam na konsulacji to Doktor wspomniał mi ze bede miala po miesiacu wyciagane te szwy ale do tej pory nie wiem gdzie one sie beda znajdowały Ostatnio odwiedziła mnie kolezanka tez od Doktora i mówiła ze nic nie bolało bo miala tylko jeden ten szew drugi sam wypadł nie wiem jak to mozliwe. Przykro ze az tak bolalo Ale juz masz za soba i teraz tylko cieszyc sie pieknymi piersiatkami
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 10:04   #2207
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hEJOS kochane

JOASI WITAJJJbylam w albumie i jestem zachwycona...

Zabus,MAYUS bede o siebie dbac..obiecuje..ale przy 2 dzieci i w pracy nie bardzo sie da....znow mnie pobolewa...mam dola momentami

MIRABELKO ja uwielbiam suhii
i te ponad 100m jest super ale i masakra jak sie ma sprzatac

GRAZIA super ze juz z gorki..lece do albumikiu zaraz

ALEZ MI SIE SMUTNO ZROBILO jak zobaczylam wyliczanke beze mnieale jeszcze troszkeeeeeeeee

spadam bo z synem do kosciola..komunia w tym rokua pozniej jedziemy kupic dzieciom buty.bo jeszcze nie zdazylismy w tym sezonie....

AAAA dzwonili z kliniki no i pani kolejny termin mi dala...czwarty chyba co___ 20luty!!
klaudeczko powiem,że coraz lepiej tylko muszę kupić masc na tego krwiaczka co mam bo jest nie ładny a chce aby wszystko było okejos kochana nie długo ty zabłyśniesz swoimi pięknymi maleństwami więc proszę się uśmiechnąć. Dobrze,że ja już mam syna komunię za sobą tyle przygotowań przed tobą kochaniutka. Bedzie dobrze dasz radę buzialek
Stary 2011-11-20, 10:48   #2208
Cykaneczka
Raczkowanie

Witam, witam

Pozdrawiam wszystkie Cycolinki, nowe i te 'stare'

Sporo mnie nie było, ale nie poszczęściło mi się, i trafiłam jakiś czas temu do szpitala z wyrostkiem robaczkowym. Tak więc znów jestem pokrojona, i dochodzę do siebie bardzo baaardzo powoli (jak to ja ).
Chciałam się pochwalic wszem i wobec, publicznie i oficjalnie , że dostałam od naszej Żabuli kochanej prezent świąteczny w postaci staniczka różowego, takiego samego jak można zobaczyć w Jej galerii.

Właśnie skończyłam tworzyć nowy album, i zapraszam do oglądania kto ciekawy

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 10:58   #2209
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Witam, witam

Sporo mnie nie było, ale nie poszczęściło mi się, i trafiłam jakiś czas temu do szpitala z wyrostkiem robaczkowym. Tak więc znów jestem pokrojona, i dochodzę do siebie bardzo baaardzo powoli (jak to ja ).
Chciałam się pochwalic wszem i wobec, publicznie i oficjalnie , że dostałam od naszej Żabuli kochanej prezent świąteczny w postaci staniczka różowego, takiego samego jak można zobaczyć w Jej galerii.

to rzeczywście kochana miałaś tronie tych cięć ale już masz to za sobą i widzę,że ładnie doszłaś do siebie
Cyconie masz pierwsza klasa a staniczek rzeczywiście super ma Zabulek gescior i guscik buzia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 13:28   #2210
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Kochana byłam w Twoim albumie i widziałam Twoje cudeńka.Naprawdę są śliczne.Gratuluję.I nie martw się,one będą się cały czas zmieniać.Ja się bałam z początku,że moje piersi są OOOGROMNE a do dzisiaj już "sporo zrzuciły".Były opuchnięte, a jak wiesz opuchlizna kiedyś zejdzie i zostaną piękne wymarzone cycuszki .

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-11-20 o 13:29
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:12   #2211
Andzikus
Raczkowanie

Witam serdecznie,
jestem w trakcie podejmowania decyzji o operacji powiekszenia biustu. Jestem juz po pierwszej konsultacji, czekaja mnie nastepne, lekarza jeszcze nie wybralam.
Mam do Was kilka pytan zwiazanych z postepowaniem poperacyjnym gsyz mam troszke obaw jak dam sobie rade po operacji poniewaz moja praca jest zwiazana z wysilkiem fizycznym. Pracuje z dziecmi, ktore trzeba nosic, moja praca wymaga napinania miesni klatki piersiowej, w tym mm. piersiowych i obawiam sie czy szybki powrot do normalnej pracy bedzie mozliwy, czy zbyt szybkim powrotem do pracy, w ktorej nie moge sie oszczedzac, nie zepsuje wynikow zabiegu, w koncu czy taki rodzaj pracy nie bedzie wymagal dluzszego zwolnienia lekarskiego. Czy w klinikach jest mozliwe wydawanie dluzszych jak kilkunastodniowe zwolnienia?
Mam nadzieje, ze trafie tutaj na Kogos kto jest juz po zabiegu i byl w podobnej sytuacji. Bede wdzieczna za informacje
Pozdrawiam.
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:33   #2212
malineczka13
Przyczajenie

Joasi ale sie ciesze, ze juz jestes po
a powiedz mi w jakim wieku masz dzieci? dajesz sobie rade czy masz kogos na stale w domu?
ja mam operacje w czw, maz wzial wolne na czw i pt, w sb przyjdzie do mnie siostra ale od pn to tylko niania dorywczo
Moje Skarby maja roczek i 3 latka
Chcialabym zobaczyc twoje panienki ale nigdzie albumu nie widze. Czy ja musze miec Wasz zgode-tak?

Grazia78 Ty masz 500? wow. Jak czytam Was to chyba podyskutuje z dr o rozmiarze jeszcze, tyle ze ja sie zwazylam i po szpitalu corci mam 46 kg, czy ja to udzwigne???

Kludeczko a czemu nie ma Cie w kolejce? ja podczytuje od niedawana i nie w temacie jestem

Agatau88 a kiedy mialas powiekszanie? to kiedy sie szwy wyciaga nie po tygodniu? przykro, ze bolalo....
chcialabym kazdej z was cudenka poogladac

Cykaneczko ale pech, zdrowka zycze i szybkiego dochodzenia do siebie

Sweet Megi a po ilu Ci zeszla opuchlizna?

zaczynam sie bac... jutro jade w delegacje na 2 dni i nie bede tak myslec, no ale w sr to chyba z nerwowo wykituje...
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:58   #2213
zabulek1
Wtajemniczenie

Wlasnie wrocilismy z basenu i padam z nog Panienki zrelaksowane i wyluzowane:ju pi:
Stary 2011-11-20, 15:24   #2214
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilismy z basenu i padam z nog Panienki zrelaksowane i wyluzowane:ju pi:
dobrze twoim panienkom kochana i tobie oczywiście super,że już tak możesz się relaksować. Ja odliczam teraz datę ściągnięcia szwów a potem znowu bede miała odlicznkę na siłkę i basenik kisior
Stary 2011-11-20, 17:03   #2215
dagaa81
Raczkowanie

Joasii piekne cycki Jeszcze obolałe i spuchnięte ale będzie tylko lepieji nie są wcale małebuziaki!!!:r oza:
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 17:14   #2216
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
dobrze twoim panienkom kochana i tobie oczywiście super,że już tak możesz się relaksować. Ja odliczam teraz datę ściągnięcia szwów a potem znowu bede miała odlicznkę na siłkę i basenik kisior
Graziu szybko Ci zleci Pamietam jak niedawno mialam depreche, ze na zumbe nie moge isc i tak szybko zlecialo Od 1 grudnia dopiero wracam na silownie.Po 4 miesiacach, chociaz doktor po 2 pozwolil. Nie wiem, lepiej dmuchac na zimne i poczekac troszke dluzej. Teraz juz czuje sie pewniej i wiem, ze moje panienki sa gotowe na silownie. Tyle, ze nie chce wrzucac wszystkiego na raz, wiec pomalu i po kolei wracam do wszystkich zajec

I Ty niedlugo wrocisz
Stary 2011-11-20, 18:27   #2217
Precelka1
Raczkowanie

Witam kochane moje żyje!!! i nawet mam się nie najgorzej. Szczerze chciałam dać znak życia wcześniej, ale wszyscy nade mną stali jak nad mala dziewczynka przez cały weekend i nie miałam szans na dostęp do komputera. Moja mam nawet zabroniła mi podnosić palec u dłoni bez potrzeby hehe Ból momentami narasta, czasem jest lepiej. Musze sobie dać jeszcze kilka dni na dojście względne do siebie. Nie potrafię opisać jakiego ataku paniki doznałam przed operacja. gdyby nie mój facet, to uciekłabym w sina dal... Nie wiem co we mnie wstąpiło. Na razie nie mogę się przyzwyczaić, ze te piersi nalezą do mnie jooasi gratulacje! I'll be back !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 18:31   #2218
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Witam kochane moje żyje!!! i nawet mam się nie najgorzej. Szczerze chciałam dać znak życia wcześniej, ale wszyscy nade mną stali jak nad mala dziewczynka przez cały weekend i nie miałam szans na dostęp do komputera. Moja mam nawet zabroniła mi podnosić palec u dłoni bez potrzeby hehe Ból momentami narasta, czasem jest lepiej. Musze sobie dać jeszcze kilka dni na dojście względne do siebie. Nie potrafię opisać jakiego ataku paniki doznałam przed operacja. gdyby nie mój facet, to uciekłabym w sina dal... Nie wiem co we mnie wstąpiło. Na razie nie mogę się przyzwyczaić, ze te piersi nalezą do mnie jooasi gratulacje! I'll be back !
GratulacjeWazne dalas rade
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:31   #2219
_Khaleesi_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Witam, witam

Witaj Cykaneczko Dziękuję za dodanie mnie do grona przyjaciół.
Piękne masz te swoje panienki Mam identyczny stanik, tyle że w mikroskopijnym rozmiarze
_Khaleesi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:36   #2220
szkocica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
super Precelka, ze wszystko ok - troche sie nie odzywalas... ale najwazniejsze, ze jestes zadowolona posiadaczka pieknych cycuchow.

Z niecierpliwoscia czekam na fotki bo ja tez chyba bede miala eurosilicony i rozmiarek podobny... musze tylko sprawdzic wyjsciowke czy may podobna.

pozdrawiam i wracaj szybko do formy
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości