|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Hej!
Na wstępie chciałabym podziękować za ,,gołąbkowe" rady! Dzięki nim dopracowałam moje gołąbki wczoraj i były już dobre. Ja jak zwykle mam mega lenia. Szkoda gadać. Wczoraj byłam na urodzinach szwagierki, ale było w porządku, obeszło się bez większych ekscesów. Mam nadzieję, że Igor mnie dzisiaj oszczędzi i pozwoli na spokojny dzień ( właśnie płacze pod matą ) Jutro jedziemy na czwarte badanie słuchu do Rze. Boję się. I jeszcze muszę dziś pozałatwiać tyle spraw telefonicznie, a tu 5 zł na koncie ![]() ![]()
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Patik nie miałam jak wczoraj odpisać, ale wystarczyło u nas suwak tylko zmienić. Ja znalazłam idealny zamek a mąż go założył
![]()
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Witam i ja.
Kiedy ten katar się skończy, no kiedy??? ![]() Miałam dziś mocne postanowienie, że Dominik prześpi całą noc u siebie w łóżeczku, ale na postanowieniu się skończyło. Jeszcze przed północą jak zaczął marudzić, wzięłam go do siebie ![]() A ja zaśmiewam się z tego filmiku (nie wiem czy go już u Nas na wątku nie było) : http://www.youtube.com/watch?v=GXGjl9tBqog&feature=fvsr
#2194 |
Zakorzenienie
|
Patik Wodauqa u mnie to samo. Tylko nawet spacer był i dalej marudziła. Nie wiem,nie wiem o co chodzi. Marudna jak cholera.Czasem aż mam nerwicę, bo przytulam całuję uspokaja się, tylko jej się coś nie spodoba to płacz, nawet jej nie odkładam..no mała zrzęda.
Idziemy dzisiaj do ZUS'u. Mąż pojechał ![]() Kusicie tym basenem, muszę się dowiedzieć czy u Nas jest takie coś specjalnego, czy chodzicie do zwykłego auqa parku ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||
Wtajemniczenie
|
Agadus
spóżnione buziaki urodzinowe dla Twojej ślicznotki z okazji urodzin Cytat:
![]() z tą normalnością to u nas różnie ![]() Cytat:
![]() a co to znaczy pleść koszyki?? a piekarnik to sprzęt obowiązkowy ![]() ![]() muszę się przeprosić z Oballem w Jasia nauce to on daję sie najłatwiej chwytać no i oczywiście już jest cały ośliniony pozatym Jaś powoli zaczyna niesmiało wyciągać rączki aby cos dotknąć dziś chciał dotknąć Tżta włosy i machał rączką jak szalony no i najważniesza sprawa Johny dziś kończy 3 miesiące ![]() zresztą Antoś AgiG tez wiec ogrom życzeń ![]()
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Natka byłam w Klubie. USUŃ ZDJĘCIE
![]() ![]() ![]() ![]() Buuuu ![]() Ja tu się bardzo cieszę, że rozstepy powoli znikają, ale smaruje się jakimś kremem, a Ty ![]() TEŻ TAK CHCE!! masz jakaś dietę ? Boże zdradź cokolwiek na taką figurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chodzimy na normalny basen, niby ma dyplom "basen przyjazny maluchom", ale nie wiem za co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam i zmykam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zadomowienie
|
Witam się i uciekam bo moje dziecko zrobiło koopę i trzeba je przebrać
![]() I chciałam jeszcze tylko napisać, że jesteście okropne bo przez Was moje dziecko ma w domu piłeczkę Oball i Emanuela z Lamaze ![]() ![]() Emanuela uuuuuwiebia!!!!!!! To był strzał w dziesiątkę, w sobotę gwiazda paradowała z nim na zakupach w Arkadii i była tak oczarowana, że my zrobiliśmy spokojnie zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie mamusie słonecznie
Patik, brumek, 83monia, audrey88, iustyna1- dziękuję w imieniu Oliwki za życzenia i powrót do zdrowia brumek dziękuję za odpowiedź w sprawie retinolu, Ty nasza skarbnico wiedzy ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Telik dziękuję w imieniu Oliwki ![]() Johny, Antoś wszystkiego naj naj ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- a gdzie są Chelsea91, Oliweczka1985, zapałeczka, sygine, blondynkapoznan, editka2022, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Będę życ ![]() ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||||||
Zadomowienie
|
Brawa dla Johnego i Antosia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na Maję Kazachstan też nie działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My jak w sobotę byliśmy na zakupach w CH to Maja była b. spokojna, ale niestety wieczorem długo się męczyła zanim zasnęła ![]() ![]() ![]() Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2011-11-28 o 09:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zakorzenienie
|
Wybrałam się z rańca do Lidla po kombinezon z gazetki, miał być zimowy, a okazał się taki cieniutki, jak na jesien. Nie kupiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
A ja dzwoniłam do Rzeszowa i nie mamy jutro wizyty, awaria aparatu.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
w sobotę dostałam @ i czułam się fatalnie, łeb bolał i w ogóle czułam się jak przejechana przez walec ![]() młoda jeszcze śpi ![]() dziś ostatni dzień klikania, więc ratujecie ![]()
#2207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas koszmarna noc, mlody przeziebiony, zlapal ode mnie. no i przez cala noc plakal
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() tak był facet z serwisu naprawić mój piekarnik zrobił co miał zrobić i poszedł a ja testuję piekę ślimaczki z ciasta francuskiego ![]() aniu z tym piernikiem się nic nie robi nie przekłada tak ma sobie dyndolić w lodówce? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2209 |
Zakorzenienie
|
temat na żarty i trochę na serio: planują budowę elektrowni atomowej 19 km ode mnie. szczerze mówiac średnio mi się podoba świecić na zielono wiec pytanko - CO W WASZYCH MIEJSCOWOSCIACH JEST FAJNEGO BY ZACHECIĆ MNIE DO OSIEDLENIA? pytam serio, bo w 2013 wybiora konkretna lokalizacje i zaczna budowe, a w 200 odpalą elektrownie. biora pod uwage Gąski, Żarnowiec (i tu widze sens b tam juz jest podstawowa infrastruktura, tam miala byc elektrownia na planach czarnobyla
![]() poza tym klikajcie w nas 4 w tym konkursie bo dobrze wam idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kajool jak Cię to pocieszy to u nas noc podobna. Sara zakatrzona totalnie, pokasłuje, oczka małe smutne, widać że niemrawa..tak mi jej szkoda ![]() utro pediatra. Wieje jak na uralu ( jak monia mówi), i to tez nie pozwalało mi spać. Dobrze że słońce świeci. Jakoś przetrwamy ![]() NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ![]() Brunetko zrobiłam wczoraj przelew ![]() AAA i dziękuję za kliki, dzisiaj ostatni dzień chyba Was jeszcze pomęczymy. Mi się popsuł piekarnik, już kolejne ciasto w środku niedopieczone. Obczaiłam, że piecze tyko jedna boczna grzałka, a środkowe nieee! Od początku mam przeprawy z nim. Najpierw termoobieg nie działał, przyjeżdżał spec. Chyba znowu do niego zadzwonię, bo jest gwarancja jeszcze. Mięsa ok, dopieczone na termoobiegu, ale ciasta nie wychodzą...
Sara ![]() Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-11-28 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez się wczoraj zastanawiałam co z sygine??
![]() |
#2213 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do fotelika Cybex, to chcemy kupić taki 9-36 (w swojej kategorii wypada najlepiej w testach bezpieczeństwa). Powiem szczerze, że nie widziałam fotelika 9-18 tej firmy. ![]() Cytat:
![]() Pleść koszyki= splatać paluszki u rąk. ![]() Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 3 miesięcznicy! ![]() Cytat:
![]() A te body z długim rękawem były dobre jakościowo? Agadus, spóźnione życzenia urodzinowe dla córeczki. ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chciałabym zaniedbać takiego przygotowania dziecka do mycia zębów, bo wiem że później mogą być z tym problemy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
carmela - czy moge sachol dzieku dawac na zęby(sporadycznie), bo przyznam ze dalam z 3 razy bo akurat to mam. bobodent pamietam ze kompletnie nie dzialam. ten dentinox czy calgel to dobre to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |||
Zakorzenienie
|
Na kiedy teraz macie termin?
tak, tak śpiworek. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poszukam zaraz na all. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Prosze ![]() http://allegro.pl/nuby-szczoteczka-d...936857934.html |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
BAN stały
|
Marzenko ja mam szczoteczkę Nuby na palec do ząbków
Iza pełza po całym pokoju,wchodzi pod łóżko ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2011-11-28 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
fatalnie mi sie zaczął poniedziałek więc tylko się przywitam i nic więcej ni piszę, nie będę smęcić ![]()
#2218 |
Raczkowanie
|
Wróciłam z kursu francuskiego
![]() ![]() ![]() ![]() Majka marudna, ja z resztą też ![]()
#2219 |
Zadomowienie
|
brawa dla IZY!!!
![]() |
#2220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iza już raczkuje ![]() Nerola coś mało Cię tu ostatnio.. Cytat:
To jak terapia u psychologa, i do tego bezpłatna. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.