|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Ubrałam dopasowaną białą koszulę, podwinęłam rękawki do tego moje rurki z kokardkami i jadę na mecz
Monia.. pewnie będziesz wiedziała. Mój lekarz kazał mi brać Alvesco, ale zastrzegł, że po wziewach mam umyć zęby albo wypłukać buzię. O co chodzi?!
|
|
#2192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
Dopasowana koszula i rurki,prosty i fajny zestaw |
||
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Może w cyckach siedzi woda?
Mi się utrzymuje waga jeszcze tak tydzień po @.Cytat:
No pewnie, że ma dobre serduszko
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-26 o 16:34 |
|
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gałganie ![]() Cytat:
W ogóle co tu jakoś tak dziwnie sie zrobiło? Kościół, KRUS, itd..... ![]() Cytat:
na pewno weekend w szkole..... Mam problemy z koncentracją i nie potrafie skupić się na wykładach Ale ok 3 dni na wadze 58! A do moich urodzinek zamierzam mieć 55, a to juz niedługo ![]() Aaaaaaaaa!!! Jutro do pracy....
|
|||
|
|
|
|
#2195 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dopiero patologia ![]() 2. boze Agniesik etyka moze bylaby dobrym pomyslem - ale nie etyka prowadzona przez ksiezy lub przez nawiedzone katechetki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() niepowazna! i taka osoba mialaby byc przelozona, masakra :P Cytat:
![]() 2. a Twoja rodzina, rodzina TZa - wierza, czy nie wierza pewnie Ci w cycki poszlo, ciesz sie ![]() Cytat:
wykonalas sporo cwiczen, co Ty gadasz ze malo:P Cytat:
![]() Cytat:
2. ooo boze jakby ktos obcy poczytal sobie moje smsy, tooooooo....... brrr! dobrze ze telefon trafil do Ciebie z powrotem! a pan taksowkarz to slodziak i moj bohater na dzis! 3. HAHAHAHAH! Ogladalam to! boski jest ten program niestety nigdy nie zadzwoniam
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Laura, chowaj pałę
![]() Bo napisałaś tak: Cytat:
|
|
|
#2197 |
|
Raczkowanie
|
Boże! Ale tu z Wami wesoło!
Jak Was sobie podczytuje w przerwie na naukę, to jakoś lepiej mi potem idzie Na dziś koniec z jedzonkiem wypije sobie miętkę albo czerwoną tea za chwilkę i starczy... Oby jutro z dietką szło lepiej - zakładam zeszyt i będę liczyć kcal. Kurde, ambitnie... Jeszcze dziś chwila ćwiczeń przed snem - odpuścić hula-hop czy nie odpuścić Może włączę za jakąś godzinkę romansidło i sobie trochę pokręcę Wracam do książek... Miłego wieczoru Kochane
|
|
#2198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to są tematy, o których rozmawia się na co dzień, a nie wymagają jakiegoś większego wysiłku umysłowego tak czy siak ![]() Cytat:
Mój ksiądz od religii, to jakiś zbokol, podrywa wszystkie dziewczyny i nic go nie odstrasza xDDDDD Kiedyś do dziewczyny z równoległej klasy tak się przyczepił, że powiedział jej, że dostanie 5 z religii na koniec, jak pojedzie z nim na kręgle. Palant Ja bym mu powiedziała, żeby sobie kręgiel w d. wsadził, jak tak szuka wrażeń I jeszcze bym do dyrektora poszła.Ja też Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-26 o 20:07 |
||
|
|
|
|
#2199 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama (vel dżaba, tak ją nazywamy) przejęła ostatnio mój stary telefon, pousuwałam zboczone foty, ale reszta została, bo nie miałam czasu na resety i inne głupoty. Potem dżaba opowiadała mi, że robiła nim zdjęcie, więc trafiła do galerii, oglądały z koleżanką moje zdjęcia, ale ona nie chciała, bo bała się że trafi na jakieś moje nagie foty, nagie foty TŻta czy jakieś inne ona sama jest inna ![]() Cytat:
![]() Oj tam patologia, najpierw trzeba zaspokoić podstawowe potrzeby, żeby potem zająć się tymi wyższymi! JA ZINTERPRETOWAŁAM CIĘ! Tak naprawdę sam fakt, że przyszedł Ci do głowy wzwód do wewnątrz wynika z podświadomej ciągłej potrzeby seksu, a ten penis w środku oznacza spełnienie i wieczny orgazm. Cytat:
![]() A miałam taki ładny z hello kitty, specjalnie po to kupiony Miałyście tak w dzieciństwie, że ładne zeszyty były przeznaczane na coś ważnego, fajniejszego niż szkoła? No więc zeszyt z Hello Kitty był za dobry jak na te pierdoły których codziennie wysłuchuję, został stworzony do celów wyższych Jaki Ty masz zeszyt? ![]() Cytat:
![]() W ogóle kobity mam problem. Ubieram sie nudno i jakoś tak bez szału, za staro na moje 22 lata. Ale nie czuję się też ani na kolorowe strone, ani na typowo sportowy styl, a do zestawów typu fajne legginsy plus tunika nie mam figury. Czuję się staro i brzydko ![]() A jak mam @ (dzisiaj) to robię najwięcej kupy ever, myślałam że wszyscy tak mają .
|
||||
|
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znac co z tym zeszytem. nie znam osoby, ktora solidnie by do tego podchodzila ja zawsze szlam do empiku, kupowalam sobie fajny i wypsiony zeszyt, robilam ladna pierwsza strone, po czym yyyy nastepowal koniec moich zapiskow :P mam kilka takich zeszytow xDjakie romansidlo ? napisz jaki film bedziesz ogladala ja dzis ogladam kac vegas, ze wzglad na ostatni miesiac to raz, i dwa, ze wzglad na to, ze chce do las vegas, o. teraz , juz ja ostatnio ogladam "holiday" z judem law - a on tam swietnie zagral, bardzo mi sie podobalo ![]() co do Leo. Wyobrazacie sobie, ze on wybiera sobie laski wg jakiegos standardu ? ma same smukle , wysokie blondi modelki! ejjj leo, daj szanse innym ![]() Cytat:
![]() 2. to samo do mnie powiedzial ![]() 3. moj smierdzi nalewka i ma romans z dyrektorka, serio, nawet w gazecie o tym kiedys pisali
|
|
|
#2201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ach, nasza Honorata skarbek, pelzam teraz po pokoju żeby stlumic smiech, bo rodzina pewnie mysli, ze mam schizofrenie, raz wyje z rozpaczy, raz ze smiechu, nie jem obiadu, ciasta
musze popelzac Cytat:
Cytat:
chyba pojde na seksterapie ![]() choc na dzien dzisiejszy mam dosc facetow, wzwodow i interpretowania ich zachowan, chyba jestem dzisiaj feministka, zaraz poszukam jakiejs opiniotworczej wypowiedzi odnosnie wieku emerytalnego, ustosunkuje sie do niej, i hejjaaaa na manife w sumie 8 marca juz wkrotce, zas beda czekoladki ![]() Cytat:
i ja pierdziele, o cholera i o kurde i pozostale wiesniackie xDja tez zawsze szlam w strone hello kitty, do czasu gdy smierdzaca seria twiligght zawladnela empikiem i wszystkimi papierniczymi w okolicy apropo, lubicie zmierzch![]() ostatnio lubie miec zeszyty gladkie, ale w oczo.ebnych kolorach neon mam nie tylko w szafie ale i w tornistrze ![]() lubie jeszcze psychiczne okladki z happy tree friends, bylam ich fanka, nawet mialam na dzwonku ta psychiczna melodyjke Cytat:
![]() 2. hmmmm ja zawsze uwazalam ze legginsy i tunika sa dla kazdego :P a jak sie teraz ubierasz, na jakie stawiasz kolory? masz jakas wizje siebie na wiosne? przydaloby sie odswiezyc szafe, myslalas juz nad jakimis ubraniami? pisz, cos wymyslimy ![]() tu cekin, tam cekin, brokatowe szpilki, bedzie dobrze 3. ja przed @ nie robie kupy a w drugim dniu tez robie najwiecej kupy ever, w skali cyklu :P
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, BŚ - mam to samo co Wy z @ i tą kupową sprawą! Bałam się, że jestem w tym osamotniona, a tu proszę!
Wróciłam z meczu, wtopiliśmy 0:3, na konferencji prasowej trener przepraszał za swoich zawodników, ale i tak ich kocham Do tego było tylu fajnych facetów wokół, że od jutra biorę się do kupy i robię ze swojego ciała bóstwo, żeby potem znowu nie usłyszeć: "Kochanie jesteś piekna, ale szczuplejsza byłabyś jeszcze większą laską", a ja potem zrzucę 8kg.. ooj co to, to nie! Dobra, wygadałam się.. lecę spać, bo jutro 6:30 jest moja
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
eeee... nie
Cytat:
moi rodzice są nie wierzący, moja siostra też. Tża rodzice są wierzący ale nie praktykujący
|
|
|
#2204 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie go nie lubię, nie mój typ ![]() Jude Law też nie. Jestem jedyną fanką Pamiętników Wampirów, która woli Stefana ![]() Cytat:
Aaaaaa właśnie, chcecie piątkową śmietankowośc dnia? ![]() Byłam u lekarza, ale mój lekarz jest też lekarzem sądowym. To była pilna wizyta więc zostałam po prostu wciśnięta w grafik, jak się okazało- w trakcie sądówek. W poczekalni byliśmy: -ja (nieskromnie zacznę od siebie )-5 uroczych panów w kajdankach -8 policjantów -5 facetów na warunkowym zwolnieniu. Spostrzeżenia: -kiedy chłopak obok opowiada jak zabił członka gangu krakowiaka skacząc po nim na przystanku autobusowym- nie masz pojęcia co robisz na prawie -panowie znają kodeks karny o wiele lepiej niż ja, cytowali sobie poszczególne paragrafy, pouczająca lekcja - naturalnie Ci z kajdankami (plus policja) wchodzili pierwsi, zostali tylko ci na warunku -wiecie ile uroku osobistego potrzeba, żeby przekonać 5 kryminalistów, że to JA powinnam teraz wejść, bo spiesze się do pracy? ![]() -lekarz później zdziwił się że mnie przepuścili, bo jak stwierdził "zazwyczaj są agresywni" uwielbiam moją przychodnię Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie pasują mi luźne bluzki, muszę mieć coś dopasowanego w talii. Szukam jakichś fajnych blogów, lubię taki typowo francuski, dość naturalny styl, ale nie mam żadnych inspiracji Przeżywam okres nudy i w sklepach nic mi się nie podoba, już nawet moja idolka Kasia Tusk mnie tak nie fascynuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-02-26 o 21:57 |
||||||||
|
|
|
|
#2205 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytajcie, kiedy bede o was myslala 2. aaa odnosnie Twojego ubioru na ten mecz, mialam pytac wczesniej, jednak zapomnialam ![]() bo aby wyeksponowac te urocze kokardki, musialabys chyba zalozyc baletki,a w nich jeszcze lekko pizga ![]() ej, apropo butow, chodzicie do dajczmana? mam z dzis, a wlasciwie to z wczoraj :P takie wspomnienie z deichmana, jak tz (? ) chce mi kupic buty, takie rozowe spilki, szpilka jest jakby korkowa. kojarzycie? sama nie wiem co o nich myslec, wydawaly mi sie boskie, ale perspektywa trzymania ich w garderobie jakos mnie przerosla - na impreze jakos mi sie nie widza, do czego moglabym je nosic ta korkowa szpila jest urocza, ale jakas niepraktyczna jesli chodzi o dopasowanie jej do jakis okazji ;ptak czy inaczej teraz mam, trzeba bylo korzystac poki mialam okazje xD a co do dalszej czesci z punktu drugiego, to brak slow. Ty jezdzisz na mecze siatkarskie, si? siatkarze wydaja sie byc porzadnymi facetami Cytat:
Agnes! co tak Cie tu malo co z Toba?Cytat:
kojarzy mi sie z oblesnym przepoconym t shirtem i bebechem wywalonym przed telewizorem, nogami opartymi o jakis podnozek jakos niegdy nie jaralam sie ani nim ani titanicem :P ale we wspomnianej przeze mnie wczesniej "drodze do szczescia" stworzyli z kate na tyle fajne postaci, ze na jakis czas zapomnialam o tandetnym titanicu :P (sorry Agnes! a wiecie, wiecie? nie mialam pojecia kto to stefan i jak wyglada, dla tych co tez tak maja, uwaga, tadammmm ![]() stefan w roli glownej malo tego, mam wiesci, ze stefan jest polakiem, tylko urodzonym w USA, moj wscibski nos wyczail wszystko, jego matka ma na imie Agnieszka, mysle ze pokochalaby nasza Honey tak jak ona kocha jej syna ciekawe, czy jest dumny ze swoich korzeni, zna na pamiec jestes szalona i wszystkie hity ich troje, czy spiewal razem z majka jezowska: hula-li! po polu! i pili ka-ka-o! i czy przy goleniu mysli o mietku foggu? ![]() Cytat:
2. choc w sumie to lekka paranoja niby fajnie, ze Cie wcisnal w grafik, ale spoko, isc do lekarza i tafic miedzy kryminalistow, w dodatku uslyszec od lekarza tekst taki jak uslyszalas Ty? piekna groteska, jeszcze tylko kota behemota tam brakuje;pCytat:
widzialam w super słodkich urodzinach jak ze sobą gadali ![]() ;p Agniesik, myslisz, ze Kasta tez ? ![]() i Honey tez chyba zna Roberta M, bo kolezanka mojej siostry chyba widziala ja u niego w wteledysku xD 2. spoko 3. pamietam ten sen, jest na drugim miejscu wizazowych snow, pierwsze okupuje sen Agnes i Śmietanie na poligonie Cytat:
Ale piszesz serio, że Kasia to Twoja idolka? ona sie mega staro ubiera wg mnie ;p czuje ze przysni mi sie wizja tego, co powinnam Ci odpisac tymczasem ide spac w przekonaniu, że faceci to capy, cwele i uwaga, czopki tez mi przyszlo do glowy spijcie slodko zboczone pączki
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kochane!
bita smietana - specjalnie wczoraj byłam po zeszyt i kupiłam w takie misiaki friendsy przesłodki jest! ![]() aniabaniaa - też miałam kilka takich "specjalnych" zeszytów i niestety nie były zbyt długo w centrum uwagi Ale... to nowy zeszyt! nowy tydzień, nowy poniedziałek i wgl no kurde, ja chcę w końcu schudnąć! No ile tak można żyć... Nie zabrałam sie wczoraj za kręcenie kółkiem ale na dobranoc obejrzałam "listy do M" w sumie wcześniej nie widziałam, a słyszałam, że fajny - idzie wiosna ostatnio moment, żeby obejrzeć świąteczne filmy Dziś, po porannym ważeniu odnotowałam w moim nowym super zeszyciku spadek -0,3kg! Cieszę się jak dziecko - w sumie fajnie by było gdybym odnotowywała takie codzienne spadki Mam ochotę zjeść na śniadanko podpieczoną w piekarniku połowę bułki z tuńczykiem, kukurydzką, pomidorkiem i oliwką ) kcal - zapisze w zeszycie i potem będę już grzecznie wybierała jedzonko
|
|
#2207 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak się weźmiesz za siebie to 3 kg zrzucisz raz dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a druga sprawa że facet nie powinien takich rzeczy mówic kobiecie , no ewentualnie jak już schudnie może powiedzieć to w innym wypadku ja bym się chyba załamała ale i dostała silnego kopa w d*pe żeby się ruszyć ![]() Cytat:
liczy się że wogóle drgnęło , lepiej codziennie po troszku niż raz na tydzień a kg ![]() Zjadłam wczoraj Prince Polo i miałam wyrzuty sumienia nie dobrze ze mną w sumie to jak zjadłam połowę to miałam już dość ale nie mogłam pozwolic żeby się zmarnowało albo żeby Tż pochłonął bo przecież miał swoje A wogóle to lubię te ćwiczenia i to jak się po nich czuje
|
|||||
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
A kto się od dzisiaj odchudza?
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
wpadnę do Was po południu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Sandeeej
![]() To czekamy!
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
ooo muszę schudnąć 5-6kg. do 8 kwietnia
Mam większe wyjście z kolegą jako jego osoba towarzysząca
|
|
|
#2212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Musiałam ubrać musztardowe botki, bo pasowały do płaszczyka i są cienkie, a na hali jest ciepło. Chociaż planuję do nich kupić szpilki albo wiązane koturny dobrze przeczytałaś]Korkowe szpilki są super! Bania nie daj się prosić swojemu/nieswojemu Cytat:
Siatkarze to cudowni mężczyźni Damon jest taki seksowny! A Stefan był w zeszłym roku w Poznaniu. Niestety moim skromnym zdaniem nie wychodzi mu udawanie tego ZŁEGO, bo ma za słodką buźkę.. Za to Damon/Ian - KLĘKAJCIE NARODY ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno zmieniałam telefon,więc był praktycznie pusty,moje szczęście ![]() Cytat:
![]() W ogóle to na początku lutego byłam z koleżanką umówiona do wróżki,ale przegapiłyśmy termin ![]() Cytat:
Traktorem? jak biedota? pewnie kombajn ma
|
|||
|
|
|
|
#2214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama robi słitaśne foty- np. gwiazdy betlejemskiej i ustawia sobie na tapetę. A Julianka to nie chce Julianek chce mieć siostrzyczkę! Pytał, czy będzie z nią chodzić do przedszkola, także jak chcesz, to przeprowadź się do mnie Julian pytał czy będzie mógł (gdy będziemy już w Krakowie) przyjeżdżać do Ciebie na ferie, do Kato? ![]() A no pewnie, wszystkie superowe notesiki miały być na coś ważnego, nie jakieś pierdoły- tylko że potem leżały niezapisane, bo ja nie mam ważnych rzeczy w życiu ![]() Ja też, zawsze mi jakoś lżej na sercu jak powyzywam polityków, skrytykuję wszystko dookoła Aż czuję moc wtedy.Ej, ja bym legginsów i tuniki nie ubrała nawet z super figurą, nie lubię tego zestawu. Ja mam raczej klasyczny styl, nieraz jak patrzę na koleżanki z przemyślanymi strojami, to je podziwiam, że im się chce, bo ja to po omacku rano wybieram ubrania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja to nieraz mam schizy, że ktoś za mną idzie, na pewno jakiś gwałciciel itp. - nawet jak to kobieta. Także przy recydywistach to byłabym już posrana ![]() ![]() Brawa za odwagę i urok osobisty- możesz zostać dziewczyną gangstera ![]() Ej, ja też lubię koszule, proste bluzki (żadne tiszerty z nadrukami), klasyczne spodnie, skórzane buty itp. W sumie nawet biżuterię lubię tylko typu kolczyki-wkrętki, prosty wisiorek, stronię od sieciówkowych szaleństw. Mam wrażenie, że wyglądałabym idiotycznie Cytat:
A no, bo Honorata występowała w teledysku u Roberta M. "Dance hall track". Taka laska w panterce i z lizakiem. |
|||||
|
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę schudnąć 6 kg do końca marca
Dziś na śniadanko: pół bułeczki z tuńczykiem, plasterkiem pomidora, 1 oliwką i kawałeczkiem sera ... Wypiłam w międzyczasie dwie herbatki czarną z cukrem brzozowym (może w końcu zrobię kupe ) i zieloną jasminowa Koło 11 zjadłam 1 pałeczkę kit-kata o smaku pomarańczowym ale w sumie i tak wolę taką pałeczkę kit kata niż rafaello xD Obiadek: ryż + gotowany na parze kurczaczek+ gotowana na parze marchewka + 2 plastry pomidora + 2 łyżki kukurydzy - dodaje zdjęcie bo fajnie wyglądało Do tego wypiłam koktajl truskawkowy
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, podobnie się czułam jak leżałam w szpitalu pod kroplówką z wesołym towarzystwem więźniów, ćpunów i bezdomnych,pamiętacie?
![]() Apropo księży ... i baciuszków ![]() W tej wiosce,w której pracuje kiedyś ksiądz zrobił dziecko dziewczynie. Rodzice ją wyrzucili, poszła do zakonnic, tam urodziła i zostawiła dziecko. A teraz pomyka po wiosce w kaloszach huntera i z jakimiś kozakami w najnowszych audi. Księdza oddalili ![]() A znowu baciuszka mający żonę i rodzinie zrobił dziecko chorej umysłowo dziewczynie. Wypiera się chociaż badania dna to potwierdzają, nie stawia się na rozprawy itd. Wyrzucili go do jakiejś innej cerkwi. A ta biedna dziewczyna jest szykanowana przez jakies pisemka redagowane przez Urbana. Że jej rodzina taka i owaka,a baciuszka święty
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, mój kolega idzie na chrzciny i ma być chrzestnym i nie chce iść sam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Qrwa takich, co współżyją z niepełnosprawnymi umysłowo to powinno się do więzienia wsadzać- ostatnio oglądałam reportaż, że dziewczynie chorej zabrali dziecko- co za debil jej zrobił tego dzieciaka? Porażka.
A te Huntery to za kasę księdza? ![]() TŻta współlokator (tzn. już studia go rzuciły ![]() ) dostał wizę do USA. Temu to dobrze.
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A huntery pewnie od nowego plejboja ksiądz się tyłkiem odwrócił od niej.Ja bym mogła rzucić wszystko i wyjechać do USA! chociaż na miesiąc! moje marzenie |
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo. W sumie to chciałabym mieszkać w USA, od biedy to na wyspach, najpewniej w Anglii. Nissiax83 na swoim blogu odpowiada na pytania nt. życia w NYC i pisze, że to nie jest takie wszystko różowe itp. Co nie zmienia faktu, że w Ameryce łatwiej się dorobić, mają tańsze kosmetyki, ubrania, jedzenie, benzyna tania jak barszcz. Tak samo Nieesia25 też na swoim blogu pisała o nowej szmince YSL za 22funty i ktoś jej dał komentarz, że ma fajnie, bo dla niej zakup takiej szminki za 22 funty, to tak jak kupienie czegoś za 22zł. Oczywiście wielkie oburzenie itp.
Tylko jakoś chyba nie pomyślała, że zarobki (pod względem ułożenia cyferek, czyli 1700zł i 1700funtów) są porównywalne, a w Polsce za szminkę tej firmy zapłaci się ponad stówę. Także my z budżetu tak czy siak na takie rzeczy wydajemy więcej niż Anglicy. Z jednej strony fajnie, że ktoś pisze, że to wszystko nie jest takie super, jak wygląda, ale wkurza mnie, że robi się ludziom wodę z mózgu, że niby tam się tak strasznie żyje, trudno, drogo- gdyby tak było, to by wróciły do Polski.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-27 o 15:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

Piekarnik Laury

ale jakoś nigdy nie kusiło mnie żeby tam zadzwonić 

Konkretną paremię gałganie 

A do moich urodzinek zamierzam mieć 55, a to juz niedługo
BLOGUJĘ ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie dobrze ze mną