![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
![]() ![]() ![]() w pracy mam niemiecki 2x w tygodniu przed praca. Uczy nas kolezanka z pracy, ktora skonczyla filologie niemiecka i dodatkowo przez kilka lat mieszkala w niemczech... oprocz tego staram sie tez w domciu troche sie uczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostajecie tam na stałe czy planujecie kiedyś powrót do Polski? ślicznie ![]() A ja po sesji, tzn. jeszcze nie wiem czy zdana... mam wątpliwości co do jednego egzaminu... a najgorsze jest to, że umiałam to tylko sto osób dookoła coś ode mnie chciała, jak to zrobić jak tamto... i nie mogłam się skupić ;/ i jakieś głupoty popisałam ![]() No a do tego boli mnie tak gardło, ze nie mogę przełykać śliny... mąż mi własnie zrobił mleko z masełkiem... Jeżeli któraś pamięta to sytuacja z pudrem się wyjaśniła... no ale trzeba było jechać dwa razy czyli więcej na paliwo niż ten puder warty... bo w jedną tsronę 50km... ale tato podjechał "po drodze" bo tak by to nie miało sensu... Z dobrych wieści to jutro idziemy na kabarety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Katunia wygląda smacznie
![]() Samba gratulacje. Ana trzymam kciuki za sesję. Iwka my wspólnie sprzątamy łazienki. A tak generalnie to mąż więcej w domku sprząta niż ja. Ale jakoś nie protestuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
ale tu cisza... a myslalam ze sie rozerwe... nio nic siorbie piewczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
Ale pustki
![]() a ja się z tż zdrzemnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
A moj tz jest daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zakorzenienie
|
już niedługo, testy z języka pozdajesz i będzie cacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Amen ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Długo już mieszkasz za granicą? Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
Obiecane foto krolewny sniezki i krasnoludka w k.
![]() u nas milo minelo populudnie-pojechalismy do moich rodzicow z upieczona babka i nic po niej nie zostalo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() do gory nogamitzn.jak kladzie sie spac normalnie to na drugi dzien znajduje sie glowa w nogach kreci sie i wierci jak jakis zegarek szwajcarski ![]() ![]() Tak tak z rodzinka to inaczej!! lzej jest miec kogos takiego przy sobie Wlosi sa calkiem inni od nas i ich mentalnosc ![]() Hmm.....kto wie ja bym chciala kiedys wrocic??!! Kochane mam fotki na koncie jak ktos zainteresowany zapraszam do grona przyjaciol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |||
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() ![]() Samba - już niedługo ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tapetą racja, nie wierzę, że te powłoki na papierowych każde zmywanie przetrzymają. Cytat:
India - mam nadzieję, że imprezujesz równo!!!! ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-02-19 o 12:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
no jak mi sie zachce utknac znow w kuchni to masz deser gwarantowany
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
anika spięte tym zabezpieczeniem przed kradzieżą?
mój TŻ obejrzał ten kawałek drzyzgi i pow drugi jerry springer
#2207 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wyspałam się. Kolega poszedł od nas po 2 a ja o 6 już się obudziłam. Po pierwsze z przyzwyczajenia a potem mała mi sie już tak wierciła, że nie zasnęłam. Na 14 przychodzą do nas rodzice na obiad ![]() Pokazałam mężowi moją koncepcję pokoju i powiedział, że to strzał w 10 i tak mi zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie, czytam na bieżąco żeby nie było ![]() Anika weź paragon i idź do któregokolwiek sklepu który ma zabezpieczenia i poproś to ci to usuną bo inaczej można sobie zrobić dziurki w bluzeczkach, a szkoda ![]() Dziewczyny mamy problem. Tż wczoraj kupił sobie tableta, chciał go naładować podłączył go pod prąd na 4 godziny min (niby tyle trwa ładowanie) odłączył a bateria dalej pusta, zostawiliśmy to na noc i dalej pusta bateria. Jak jest pod prąd to pokazuje 100% naładowania a jak się tylko odłączy to 9% i wyłącza urządzenie. No i teraz sedno problemu ![]() ![]()
![]() |
#2209 | ||||||
Zakorzenienie
|
cześć i czołem kluski z rosołem
![]() ![]() jeśli chodzi o Drzyzgę, to ja przestałam oglądać jakoś z 5 lat temu gdy ku mojemu zdziwieniu zobaczłym swojego kolegę, który opowiadał o tym że jest z domu dziecka, teraz siedzi w poprawczaku, i że ma 3 letnie dziecko ale chce go wychować na porządnego człowieka - nie muszę mówić że ma rodziców z którymi mieszka, nie siedzi nigdzie i dziecięcia też nie miał. Na dyskotece go wyrwali i zaproponowali kasę za wywiad. A na widowni jak siedzisz dostajesz 50zł, a jak sie odezwiesz to 100... porażka baldachimy - dla mnie to zbędny kurzołap, i mam identyczne zdanie jak kliwia polecam moskitiery, iwka na drzwi balkonowe też się nadają, wystarczy ramę zbić z desek pomalować ładnie, doczepić moskitierę, no i dokręcić zawiasy, drzwi wyjdą max 40-50zł, a efekt super i osłona przed komarami, na zimę drzwi można ściągnąć, mój tata takie zrobił 2 lata temu, na prawdę polecam, mi się baldachim nie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co cie tak ściągnęło tam? miłość rodzina praca? długo juz jesteś za granicą? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Cytat:
tragedia... to chyba nie pozostaje nic innego jak jechać do legnicy.. a ja sie wyspałam ![]() ![]() zjadłam rewelacyjną jajecznice, teraz zapycham się muffinkami z kiwi i się obijam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak pisze martucha może zadzwońcie najpierw do sklepu by nie jechać na darmo Cytat:
szok ![]() a co do komarów to u nas już drugi rok nie było ani jednego
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-02-19 o 08:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
Po pierwsze to tablet przy ładowaniu musi być włączony, inaczej się nie naładuje. Po drugie baterię należy sformatować, nie ważne że jest napisane że po 4 godz jest naładowana, dwa razy trzeba ją sformatować. A po trzecie, jeśli się okaże, że jednak bateria jest trefna, to sprawdź czy nie macie gwarancji door to door. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się z rana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zakorzenienie
|
Martuś instrukcja to zaledwie 3 małe strony na których jest tylko napisane jak włączyć, wyłączyć i który guzik do czego jest
![]() Śliwieńko nie zrozumiałam. To mamy zgłosić niezgodność czy oddać do naprawy na gwarancji? bo teraz wiem że reklamacja to i niezgodność i gwarancja ![]() Ktosiu tż kupił Mantę, nic więcej mu nie potrzebne bo on chciał to tylko do czytania i oglądania filmów na służbie. Reklamacji door to door nie ma bo oni taką oferują ale przy towarze powyżej 800zł. A z baterią to próbowaliśmy i tak i tak. Wyczytałam na forum manty że i tak i tak się naładuje, tylko że na włączonym będzie to trwało zdecydowanie dłużej. W instrukcji nic o formowaniu baterii nie ma, w ogóle nic o baterii nie jest napisane. W każdym bądź razie, "ładował" się całą noc na kablu pokazuje 100% naładowania a jak się odłączy to dupa za przeproszeniem. Teraz jest podłączony pod kablem i jest włączony wieczorem zobaczymy czy się naładował. Padam...od 3 godzin sprzątamy z tż mieszkanie. Ja posprzątałam kuchnię i łazienkę a on pokoje. Ja już swoje zrobiłam on się dalej męczy. Ale miałam stracha..napisałam to wszystko co wyżej i zaczęło mi się coś dziać z netbookiem...okazało się że się rozładował do czysta ale jakimś cudem zachowała mi się moja odpowiedź w przeglądarce ![]() aaa do Legnicy mamy koło 100km :/ ale i tak mamy w planie znowu jechać do mamy więc zajedziemy.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2012-02-19 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
heja ranne ptaszki
![]() A ja pobilam rekord i spalam do 11 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
bzyczko współczuję z tym tabletem, mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i wymienią wam na nowy.
Co do moskitiery to właśnie musimy sobie w kilku oknach w tym roku wstawić. Bo rok temu nas komary zasypały ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Mój mąż nie zgadniecie co robi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
My sobie zamówiliśmy teraz moskitierę bo już od 2 lat się przymierzaliśmy i jakoś się nie udało. W dodatku załapaliśmy się na rabat, bo kuzynka pracuje w firmie produkującej okna i moskitiery.
A wcześniej w starym pokoju mama kupiła rzep, okleiła wnętrze okna i przyczepiła siatkę-tańszy sposób lecz nie polecam, bo tam gdzie rzep strasznie ciężko się myje okno-wręcz jest to niemożliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej zareklamować na niezgodność bo wtedy ty mówisz że chcesz wymianę, a jak zareklamujesz na niezgodność to producent manta może ci naprawić on wtedy decyzuje czy naprawi czy wymieni, a serwis manta niestety nie jest szybki w swoich naprawach z nam z doświadczenia, u mnie np. jakby twój TŻ przyjechał to byśmy mu wymienili od ręki bo nie minęło 7dni ale to zależy od sklepu jakie ma reguły, jak pojedzie do nich i nie wymienią od ręki to ja bym reklamowała w ramach niezgodności oooooooo a jeszcze mi się przypomniało że możesz żądać zwrotu kosztu dojazdu do sklepu jak reklamujesz w ramach niezgodności, tylko wtedy pismo dołączyć ile cie wyszło dojechanie, skąd dokąd
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-02-19 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
bzyczko to niezle sie nacieliscie z tabletem ;/
melduje, że zyje Impreza suuuuperrr!!! dawno sie tak nie wybawiłam. miałam buty na zmiane, ale w sumie gdzies od połnocy i tak juz tanczyłam na boso. Moj tz mnie mile zaskoczył tanczył jak szalony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.