Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 14:06   #2191
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
cuciola ale jak do góry nogami.....

laski znajdzcie jakis sposob

kupiła tuśce bluzki w tesco i sa spiete klipsem
nie zauwazyłam tego jak to dziadostwo sciagnac bez uszkodzenia
nie chce mi sie jechac taki kawał zeby to odpieli
uruchom meza

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
super! chodzisz na normalny kurs czy jakieś konwersacje?
w pracy mam niemiecki 2x w tygodniu przed praca. Uczy nas kolezanka z pracy, ktora skonczyla filologie niemiecka i dodatkowo przez kilka lat mieszkala w niemczech... oprocz tego staram sie tez w domciu troche sie uczyc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:10   #2192
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Witajcie przez przypadek natknelam sie na ten watek
ja tez slub bralam w 2009 Roku i na dodatek w tym samym dniu co agus8725.04.2009 popatrz kochana jaki zbieg okolicznosci(poza tym i imie to samo mamy Aga)mozna dolaczyc do Was kobietki???
Witaj!
zostajecie tam na stałe czy planujecie kiedyś powrót do Polski?

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Przedstawiam Wam naszą kuchnię i sypialnię
ślicznie

A ja po sesji, tzn. jeszcze nie wiem czy zdana... mam wątpliwości co do jednego egzaminu... a najgorsze jest to, że umiałam to tylko sto osób dookoła coś ode mnie chciała, jak to zrobić jak tamto... i nie mogłam się skupić ;/ i jakieś głupoty popisałam jestem tym załamana... ehh

No a do tego boli mnie tak gardło, ze nie mogę przełykać śliny... mąż mi własnie zrobił mleko z masełkiem...

Jeżeli któraś pamięta to sytuacja z pudrem się wyjaśniła... no ale trzeba było jechać dwa razy czyli więcej na paliwo niż ten puder warty... bo w jedną tsronę 50km... ale tato podjechał "po drodze" bo tak by to nie miało sensu...

Z dobrych wieści to jutro idziemy na kabarety
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 14:15   #2193
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia wygląda smacznie

Samba gratulacje.

Ana trzymam kciuki za sesję.

Iwka my wspólnie sprzątamy łazienki. A tak generalnie to mąż więcej w domku sprząta niż ja. Ale jakoś nie protestuje

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 15:00   #2194
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja, ich spreche dostalam +5, ten + to dlatego ze najlepiej napisalam kujon ze mnie
sambus motywacja ogromna to i 5+ wpadaja

Cytat:
hmm....i co by tu napisac o sobie??
Szczesliwa zonka od 25.04.2009 i mamusia od 24.05.2011 coreczka ma na imie Fiammetta tj.na polski iskierka,mieszkamy na Toscanie z rodzinka, mam tutaj tez mamcie ,siostre ,ciocie no i rodzinke od strony meza a maz to wloch
poza tym tesknie strasznie za krajemchociaz tam juz malo kto mi zostal a z Polski pochodzilam z woj.zachodnio-pomorskiego moze jest tu ktos z mojego regionu??
iwka28no to dobrze jak poczuje to moze sie w koncu oduczy krecic sie i wiercic jak poparzonymamusku nigdy nie widzialam zeby ktos tak spal do gory nogami
Dziewczynki chcialam zyczyc Wam udanego weekendu zaraz lece na spacerek z mala bo ladna dzisiaj mamy pogodeBuziolki
a moze jakieś fotki ślubne można prosić

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Katunia wygląda smacznie

Samba gratulacje.

Ana trzymam kciuki za sesję.

Iwka my wspólnie sprzątamy łazienki. A tak generalnie to mąż więcej w domku sprząta niż ja. Ale jakoś nie protestuje
u mnie jest podobnie no troszkę pomarudzi, ale ogólnie jest ok
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 16:36   #2195
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Szczesliwa zonka od 25.04.2009 i mamusia od 24.05.2011 coreczka ma na imie Fiammetta tj.na polski iskierka,mieszkamy na Toscanie z rodzinka, mam tutaj tez mamcie ,siostre ,ciocie no i rodzinke od strony meza a maz to wloch
poza tym tesknie strasznie za krajemchociaz tam juz malo kto mi zostal a z Polski pochodzilam z woj.zachodnio-pomorskiego moze jest tu ktos z mojego regionu??
iwka28no to dobrze jak poczuje to moze sie w koncu oduczy krecic sie i wiercic jak poparzonymamusku nigdy nie widzialam zeby ktos tak spal do gory nogami
Dziewczynki chcialam zyczyc Wam udanego weekendu zaraz lece na spacerek z mala bo ladna dzisiaj mamy pogodeBuziolki
z rodzinką przy boku chyba lżej znieść obcy kraj.Witaj na wąteczku
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:10   #2196
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale tu cisza... a myslalam ze sie rozerwe... nio nic siorbie piewczko
Stary 2012-02-18, 18:25   #2197
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu cisza... a myslalam ze sie rozerwe... nio nic siorbie piewczko
no cicho, chyba tylko my jesteśmy. Ja sącze winko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 18:33   #2198
Ana***
Zakorzenienie

Ale pustki

a ja się z tż zdrzemnęłam
Stary 2012-02-18, 18:51   #2199
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

A moj tz jest daleko
Stary 2012-02-18, 19:04   #2200
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
A moj tz jest daleko
już niedługo, testy z języka pozdajesz i będzie cacy
Stary 2012-02-18, 19:37   #2201
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
(...)

czytam w necie i napisali, ze są papierowe jednowarstwowe i te nie są do zmywania i 2 warstwowe (pokryte czymś tam jeszcze) i te można zmywać.
Nie wiem, dla mnie papierowa to papierowa i do zmywania się nie będzie nadawać, bo prędzej czy później coś się z nią stanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
i prawidłowo!!!

(...)

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
baldachim to kurzolap
Amen Dużo lepsza jest moskitiera w oknach, a przez tą nad łóżeczkiem komar i tak się przedrze, zawsze skubane znajdą sposób

Cytat:
ja, ich spreche dostalam +5, ten + to dlatego ze najlepiej napisalam kujon ze mnie

Cytat:
Witaj
Długo już mieszkasz za granicą?

Cytat:
(...)

Ale fajnie - jak się ma rodzinę koło siebie to emigracja nie taka straszna i jak to do góry nogami?

(...)
Równie dobrze - jak się jest na emigracji to rodzina nawet nie taka straszna
Stary 2012-02-18, 20:01   #2202
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Obiecane foto krolewny sniezki i krasnoludka w k.

u nas milo minelo populudnie-pojechalismy do moich rodzicow z upieczona babka i nic po niej nie zostalo tz bedzie zalamany ze nie ma ciasta na jutro do kawy nie ma co trzeba upiec kolejna
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:14   #2203
cucciola79
Wtajemniczenie

hej dziewczynkiwitajcie wieczorowa pora
do gory nogamitzn.jak kladzie sie spac normalnie to na drugi dzien znajduje sie glowa w nogach kreci sie i wierci jak jakis zegarek szwajcarskia ja niedosc ze mala w nocy sie przebudza to jeszcze ten pan wiercipietek,na drugi dzien jestem
Tak tak z rodzinka to inaczej!! lzej jest miec kogos takiego przy sobie Wlosi sa calkiem inni od nas i ich mentalnoscna poczatku jak tu przyjechalam to powiem Wam szczerze ,ze chcialam uciekac zaraz do kraju!!!
Hmm.....kto wie ja bym chciala kiedys wrocic??!!
Kochane mam fotki na koncie jak ktos zainteresowany zapraszam do grona przyjaciol
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:19   #2204
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no cicho, chyba tylko my jesteśmy. Ja sącze winko
Ja też chyba muszę mniejsze kieliszki kupić, bo moje to dwa wystarczą na butelkę

Cytat:
A moj tz jest daleko
Samba - już niedługo

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Nie wiem, dla mnie papierowa to papierowa i do zmywania się nie będzie nadawać, bo prędzej czy później coś się z nią stanie

Amen Dużo lepsza jest moskitiera w oknach, a przez tą nad łóżeczkiem komar i tak się przedrze, zawsze skubane znajdą sposób

Witaj
Długo już mieszkasz za granicą?

Równie dobrze - jak się jest na emigracji to rodzina nawet nie taka straszna
w sumie racja, zależy od osobnika

Z tapetą racja, nie wierzę, że te powłoki na papierowych każde zmywanie przetrzymają.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Obiecane foto krolewny sniezki i krasnoludka w k.

u nas milo minelo populudnie-pojechalismy do moich rodzicow z upieczona babka i nic po niej nie zostalo tz bedzie zalamany ze nie ma ciasta na jutro do kawy nie ma co trzeba upiec kolejna
Czyli jutro mam deser????

India - mam nadzieję, że imprezujesz równo!!!!

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
hej dziewczynkiwitajcie wieczorowa pora
do gory nogamitzn.jak kladzie sie spac normalnie to na drugi dzien znajduje sie glowa w nogach kreci sie i wierci jak jakis zegarek szwajcarskia ja niedosc ze mala w nocy sie przebudza to jeszcze ten pan wiercipietek,na drugi dzien jestem
Tak tak z rodzinka to inaczej!! lzej jest miec kogos takiego przy sobie Wlosi sa calkiem inni od nas i ich mentalnoscna poczatku jak tu przyjechalam to powiem Wam szczerze ,ze chcialam uciekac zaraz do kraju!!!
Hmm.....kto wie ja bym chciala kiedys wrocic??!!
Kochane mam fotki na koncie jak ktos zainteresowany zapraszam do grona przyjaciol
No to niezły jest a myślałam że ja się wiercę

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2012-02-19 o 12:41
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:31   #2205
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Czyli jutro mam deser????
no jak mi sie zachce utknac znow w kuchni to masz deser gwarantowany
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 22:26   #2206
śliweńka
Zakorzenienie

anika spięte tym zabezpieczeniem przed kradzieżą?

mój TŻ obejrzał ten kawałek drzyzgi i pow drugi jerry springer

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 07:59   #2207
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Nie wyspałam się. Kolega poszedł od nas po 2 a ja o 6 już się obudziłam. Po pierwsze z przyzwyczajenia a potem mała mi sie już tak wierciła, że nie zasnęłam. Na 14 przychodzą do nas rodzice na obiad

Pokazałam mężowi moją koncepcję pokoju i powiedział, że to strzał w 10 i tak mi zrobi

Stary 2012-02-19, 08:20   #2208
bzyczka1
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie, czytam na bieżąco żeby nie było

Anika weź paragon i idź do któregokolwiek sklepu który ma zabezpieczenia i poproś to ci to usuną bo inaczej można sobie zrobić dziurki w bluzeczkach, a szkoda

Dziewczyny mamy problem. Tż wczoraj kupił sobie tableta, chciał go naładować podłączył go pod prąd na 4 godziny min (niby tyle trwa ładowanie) odłączył a bateria dalej pusta, zostawiliśmy to na noc i dalej pusta bateria. Jak jest pod prąd to pokazuje 100% naładowania a jak się tylko odłączy to 9% i wyłącza urządzenie. No i teraz sedno problemu Sprzęt kupiliśmy w Legnicy pewnie tam musimy go odwieźć ale zgłosić reklamację czy niezgodność??? Na baterii powinien działać przynajmniej 4 godziny podczas oglądania filmów słuchania muzyki itd. Na pewno nie 1 minutę Będziemy w Legnicy dopiero za 2 tygodnie a tż nosi tak że szok.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 08:46   #2209
martucha84
Zakorzenienie

cześć i czołem kluski z rosołem

jeśli chodzi o Drzyzgę, to ja przestałam oglądać jakoś z 5 lat temu gdy ku mojemu zdziwieniu zobaczłym swojego kolegę, który opowiadał o tym że jest z domu dziecka, teraz siedzi w poprawczaku, i że ma 3 letnie dziecko ale chce go wychować na porządnego człowieka - nie muszę mówić że ma rodziców z którymi mieszka, nie siedzi nigdzie i dziecięcia też nie miał. Na dyskotece go wyrwali i zaproponowali kasę za wywiad. A na widowni jak siedzisz dostajesz 50zł, a jak sie odezwiesz to 100...
porażka

baldachimy - dla mnie to zbędny kurzołap, i mam identyczne zdanie jak kliwia polecam moskitiery, iwka na drzwi balkonowe też się nadają, wystarczy ramę zbić z desek pomalować ładnie, doczepić moskitierę, no i dokręcić zawiasy, drzwi wyjdą max 40-50zł, a efekt super i osłona przed komarami, na zimę drzwi można ściągnąć,
mój tata takie zrobił 2 lata temu, na prawdę polecam,
mi się baldachim nie widzi

Cytat:
MArta - ja nie mogę mieć nic nad łóżkiem - wydaje mi się, że spadnie mi to na głowę i się budzę co chwila
jakaś schiza? a czemu tak?

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Włosy wyszły tak. Na pewno po kilku myciach zacznie się zmywac, niestety
super!!!!

Cytat:
ale super!
a co cie tak ściągnęło tam? miłość rodzina praca?
długo juz jesteś za granicą?

Cytat:
BOSKOOOOOOOOOOOOOO gratuluje!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kupiła tuśce bluzki w tesco i sa spiete klipsem
nie zauwazyłam tego jak to dziadostwo sciagnac bez uszkodzenia
nie chce mi sie jechac taki kawał zeby to odpieli
a nie da sie przeciąć sekatorem tej żyłki? bo boję się że jak będziesz ciągnąć to możesz rozerwać..

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mamy problem. Tż wczoraj kupił sobie tableta, chciał go naładować podłączył go pod prąd na 4 godziny min (niby tyle trwa ładowanie) odłączył a bateria dalej pusta, zostawiliśmy to na noc i dalej pusta bateria. Jak jest pod prąd to pokazuje 100% naładowania a jak się tylko odłączy to 9% i wyłącza urządzenie. No i teraz sedno problemu Sprzęt kupiliśmy w Legnicy pewnie tam musimy go odwieźć ale zgłosić reklamację czy niezgodność??? Na baterii powinien działać przynajmniej 4 godziny podczas oglądania filmów słuchania muzyki itd. Na pewno nie 1 minutę Będziemy w Legnicy dopiero za 2 tygodnie a tż nosi tak że szok.
a nie ma nic w instrukcji?
tragedia... to chyba nie pozostaje nic innego jak jechać do legnicy..

a ja sie wyspałam byłam o 1 w domku, a wstaliśmy o 8 więc super
zjadłam rewelacyjną jajecznice, teraz zapycham się muffinkami z kiwi i się obijam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-19, 08:51   #2210
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie, czytam na bieżąco żeby nie było

Anika weź paragon i idź do któregokolwiek sklepu który ma zabezpieczenia i poproś to ci to usuną bo inaczej można sobie zrobić dziurki w bluzeczkach, a szkoda

ale lipa z tym tabletem, jak jednak pojedzie i nie będą chcieli mu wymienić od ręki to od razu niezgodność nie zgłasza reklamacje, ale ja bym się też wkurzyła, albo będzie problem z baterią, albo z zasilaczem albo gniazdem ładowania

ale jak pisze martucha może zadzwońcie najpierw do sklepu by nie jechać na darmo

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
cześć i czołem kluski z rosołem

jeśli chodzi o Drzyzgę, to ja przestałam oglądać jakoś z 5 lat temu gdy ku mojemu zdziwieniu zobaczłym swojego kolegę, który opowiadał o tym że jest z domu dziecka, teraz siedzi w poprawczaku, i że ma 3 letnie dziecko ale chce go wychować na porządnego człowieka - nie muszę mówić że ma rodziców z którymi mieszka, nie siedzi nigdzie i dziecięcia też nie miał. Na dyskotece go wyrwali i zaproponowali kasę za wywiad. A na widowni jak siedzisz dostajesz 50zł, a jak sie odezwiesz to 100...
porażka

baldachimy - dla mnie to zbędny kurzołap, i mam identyczne zdanie jak kliwia polecam moskitiery, iwka na drzwi balkonowe też się nadają, wystarczy ramę zbić z desek pomalować ładnie, doczepić moskitierę, no i dokręcić zawiasy, drzwi wyjdą max 40-50zł, a efekt super i osłona przed komarami, na zimę drzwi można ściągnąć,
mój tata takie zrobił 2 lata temu, na prawdę polecam,
mi się baldachim nie widzi

jakaś schiza? a czemu tak?

super!!!!

ale super!
a co cie tak ściągnęło tam? miłość rodzina praca?
długo juz jesteś za granicą?

BOSKOOOOOOOOOOOOOO gratuluje!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

a nie da sie przeciąć sekatorem tej żyłki? bo boję się że jak będziesz ciągnąć to możesz rozerwać..

a nie ma nic w instrukcji?
tragedia... to chyba nie pozostaje nic innego jak jechać do legnicy..

a ja sie wyspałam byłam o 1 w domku, a wstaliśmy o 8 więc super
zjadłam rewelacyjną jajecznice, teraz zapycham się muffinkami z kiwi i się obijam

szok

a co do komarów to u nas już drugi rok nie było ani jednego

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2012-02-19 o 08:53
Stary 2012-02-19, 09:15   #2211
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 09:34   #2212
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
(...)
w sumie racja, zależy od osobnika

Z tapetą racja, nie wierzę, że te powłoki na tapetowych każde zmywanie przetrzymają.
(...)

Cytat:
(...)
Bzyczko jakiego tableta kupiliście? Jakiej firmy?
Po pierwsze to tablet przy ładowaniu musi być włączony, inaczej się nie naładuje. Po drugie baterię należy sformatować, nie ważne że jest napisane że po 4 godz jest naładowana, dwa razy trzeba ją sformatować. A po trzecie, jeśli się okaże, że jednak bateria jest trefna, to sprawdź czy nie macie gwarancji door to door.
Stary 2012-02-19, 09:44   #2213
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Nie wyspałam się. Kolega poszedł od nas po 2 a ja o 6 już się obudziłam. Po pierwsze z przyzwyczajenia a potem mała mi sie już tak wierciła, że nie zasnęłam. Na 14 przychodzą do nas rodzice na obiad

Pokazałam mężowi moją koncepcję pokoju i powiedział, że to strzał w 10 i tak mi zrobi
no i super

Witam się z rana dzisiaj pospaliśmy do 9, ale wczoraj siedzieliśmy niemalże do 2 i oglądaliśmy m.in. walkę Klicko
Stary 2012-02-19, 10:45   #2214
bzyczka1
Zakorzenienie

Martuś instrukcja to zaledwie 3 małe strony na których jest tylko napisane jak włączyć, wyłączyć i który guzik do czego jest

Śliwieńko nie zrozumiałam. To mamy zgłosić niezgodność czy oddać do naprawy na gwarancji? bo teraz wiem że reklamacja to i niezgodność i gwarancja

Ktosiu tż kupił Mantę, nic więcej mu nie potrzebne bo on chciał to tylko do czytania i oglądania filmów na służbie. Reklamacji door to door nie ma bo oni taką oferują ale przy towarze powyżej 800zł. A z baterią to próbowaliśmy i tak i tak. Wyczytałam na forum manty że i tak i tak się naładuje, tylko że na włączonym będzie to trwało zdecydowanie dłużej. W instrukcji nic o formowaniu baterii nie ma, w ogóle nic o baterii nie jest napisane. W każdym bądź razie, "ładował" się całą noc na kablu pokazuje 100% naładowania a jak się odłączy to dupa za przeproszeniem. Teraz jest podłączony pod kablem i jest włączony wieczorem zobaczymy czy się naładował.

Padam...od 3 godzin sprzątamy z tż mieszkanie. Ja posprzątałam kuchnię i łazienkę a on pokoje. Ja już swoje zrobiłam on się dalej męczy.

Ale miałam stracha..napisałam to wszystko co wyżej i zaczęło mi się coś dziać z netbookiem...okazało się że się rozładował do czysta ale jakimś cudem zachowała mi się moja odpowiedź w przeglądarce

aaa do Legnicy mamy koło 100km :/ ale i tak mamy w planie znowu jechać do mamy więc zajedziemy.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2012-02-19 o 10:51
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:53   #2215
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

heja ranne ptaszki

A ja pobilam rekord i spalam do 11 :brzyda l: sama sie zdziwilam bo slyszalam tescia ze przyszedl z kosciola po 8 i mysle sobie ze jeszcze tylko chwilke poleze, a tu siup i 11 przynajmniej jestem wyspana
Stary 2012-02-19, 11:09   #2216
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bzyczko współczuję z tym tabletem, mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i wymienią wam na nowy.

Co do moskitiery to właśnie musimy sobie w kilku oknach w tym roku wstawić. Bo rok temu nas komary zasypały

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Mój mąż nie zgadniecie co robi wywalił wszystko z pokoju małej i.... zaczyna malować . I teraz mam zakaz wchodzenia tam aż będzie skończone hehe.

Stary 2012-02-19, 11:12   #2217
baja_86
Zakorzenienie

My sobie zamówiliśmy teraz moskitierę bo już od 2 lat się przymierzaliśmy i jakoś się nie udało. W dodatku załapaliśmy się na rabat, bo kuzynka pracuje w firmie produkującej okna i moskitiery.
A wcześniej w starym pokoju mama kupiła rzep, okleiła wnętrze okna i przyczepiła siatkę-tańszy sposób lecz nie polecam, bo tam gdzie rzep strasznie ciężko się myje okno-wręcz jest to niemożliwe
Stary 2012-02-19, 11:14   #2218
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś instrukcja to zaledwie 3 małe strony na których jest tylko napisane jak włączyć, wyłączyć i który guzik do czego jest

Śliwieńko nie zrozumiałam. To mamy zgłosić niezgodność czy oddać do naprawy na gwarancji? bo teraz wiem że reklamacja to i niezgodność i gwarancja

Ktosiu tż kupił Mantę, nic więcej mu nie potrzebne bo on chciał to tylko do czytania i oglądania filmów na służbie. Reklamacji door to door nie ma bo oni taką oferują ale przy towarze powyżej 800zł. A z baterią to próbowaliśmy i tak i tak. Wyczytałam na forum manty że i tak i tak się naładuje, tylko że na włączonym będzie to trwało zdecydowanie dłużej. W instrukcji nic o formowaniu baterii nie ma, w ogóle nic o baterii nie jest napisane. W każdym bądź razie, "ładował" się całą noc na kablu pokazuje 100% naładowania a jak się odłączy to dupa za przeproszeniem. Teraz jest podłączony pod kablem i jest włączony wieczorem zobaczymy czy się naładował.

Padam...od 3 godzin sprzątamy z tż mieszkanie. Ja posprzątałam kuchnię i łazienkę a on pokoje. Ja już swoje zrobiłam on się dalej męczy.

Ale miałam stracha..napisałam to wszystko co wyżej i zaczęło mi się coś dziać z netbookiem...okazało się że się rozładował do czysta ale jakimś cudem zachowała mi się moja odpowiedź w przeglądarce

aaa do Legnicy mamy koło 100km :/ ale i tak mamy w planie znowu jechać do mamy więc zajedziemy.
door to door manta ma na wszystkie produkty nie tylko powyżej 800zł
najlepiej zareklamować na niezgodność bo wtedy ty mówisz że chcesz wymianę, a jak zareklamujesz na niezgodność to producent manta może ci naprawić on wtedy decyzuje czy naprawi czy wymieni, a serwis manta niestety nie jest szybki w swoich naprawach z nam z doświadczenia, u mnie np. jakby twój TŻ przyjechał to byśmy mu wymienili od ręki bo nie minęło 7dni ale to zależy od sklepu jakie ma reguły, jak pojedzie do nich i nie wymienią od ręki to ja bym reklamowała w ramach niezgodności

oooooooo a jeszcze mi się przypomniało że możesz żądać zwrotu kosztu dojazdu do sklepu jak reklamujesz w ramach niezgodności, tylko wtedy pismo dołączyć ile cie wyszło dojechanie, skąd dokąd

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2012-02-19 o 11:17
Stary 2012-02-19, 11:17   #2219
india83
Zakorzenienie

bzyczko to niezle sie nacieliscie z tabletem ;/

melduje, że zyje

Impreza suuuuperrr!!! dawno sie tak nie wybawiłam. miałam buty na zmiane, ale w sumie gdzies od połnocy i tak juz tanczyłam na boso. Moj tz mnie mile zaskoczył tanczył jak szalony poza tym inni chłopacy nie dali mi życ, wiec sie wybawiłam za wszystkie czasy sukienka sie nie sprawdziła, podciagała mi sie w czasie tanczenia, ale juz nie zwracałam na to uwagi. dopiero wstałam bo do domu wrócilismy po 4. wypiłam stanowczo za duzo wina, a teraz cierpie. wracam do łozka.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:17   #2220
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
bzyczko współczuję z tym tabletem, mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i wymienią wam na nowy.

Co do moskitiery to właśnie musimy sobie w kilku oknach w tym roku wstawić. Bo rok temu nas komary zasypały

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Mój mąż nie zgadniecie co robi wywalił wszystko z pokoju małej i.... zaczyna malować . I teraz mam zakaz wchodzenia tam aż będzie skończone hehe.
a u nas ani jednego komara a u TŻ rodziny jak byliśmy to jak szarańcze rzuciły się na mnie, pogryziona przyjechałam do domu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości