|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII
Cytat:
![]() ![]() ![]() w pracy mam niemiecki 2x w tygodniu przed praca. Uczy nas kolezanka z pracy, ktora skonczyla filologie niemiecka i dodatkowo przez kilka lat mieszkala w niemczech... oprocz tego staram sie tez w domciu troche sie uczyc
|
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostajecie tam na stałe czy planujecie kiedyś powrót do Polski? ślicznie ![]() A ja po sesji, tzn. jeszcze nie wiem czy zdana... mam wątpliwości co do jednego egzaminu... a najgorsze jest to, że umiałam to tylko sto osób dookoła coś ode mnie chciała, jak to zrobić jak tamto... i nie mogłam się skupić ;/ i jakieś głupoty popisałam No a do tego boli mnie tak gardło, ze nie mogę przełykać śliny... mąż mi własnie zrobił mleko z masełkiem... Jeżeli któraś pamięta to sytuacja z pudrem się wyjaśniła... no ale trzeba było jechać dwa razy czyli więcej na paliwo niż ten puder warty... bo w jedną tsronę 50km... ale tato podjechał "po drodze" bo tak by to nie miało sensu... Z dobrych wieści to jutro idziemy na kabarety
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia wygląda smacznie
Samba gratulacje. Ana trzymam kciuki za sesję. Iwka my wspólnie sprzątamy łazienki. A tak generalnie to mąż więcej w domku sprząta niż ja. Ale jakoś nie protestuje
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywacja ogromna to i 5+ wpadaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no troszkę pomarudzi, ale ogólnie jest ok
|
|||
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza... a myslalam ze sie rozerwe... nio nic siorbie piewczko
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustki
![]() a ja się z tż zdrzemnęłam ![]()
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
A moj tz jest daleko
|
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
już niedługo, testy z języka pozdajesz i będzie cacy
![]() |
|
|
|
#2201 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Amen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Długo już mieszkasz za granicą? Cytat:
|
||||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane foto krolewny sniezki i krasnoludka w k.
![]() u nas milo minelo populudnie-pojechalismy do moich rodzicow z upieczona babka i nic po niej nie zostalo
|
|
|
|
#2203 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
do gory nogamitzn.jak kladzie sie spac normalnie to na drugi dzien znajduje sie glowa w nogach kreci sie i wierci jak jakis zegarek szwajcarski a ja niedosc ze mala w nocy sie przebudza to jeszcze ten pan wiercipietek,na drugi dzien jestemTak tak z rodzinka to inaczej!! lzej jest miec kogos takiego przy sobie Wlosi sa calkiem inni od nas i ich mentalnosc na poczatku jak tu przyjechalam to powiem Wam szczerze ,ze chcialam uciekac zaraz do kraju!!!Hmm.....kto wie ja bym chciala kiedys wrocic??!! Kochane mam fotki na koncie jak ktos zainteresowany zapraszam do grona przyjaciol
|
|
|
|
#2204 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
chyba muszę mniejsze kieliszki kupić, bo moje to dwa wystarczą na butelkę![]() Samba - już niedługo Cytat:
Z tapetą racja, nie wierzę, że te powłoki na papierowych każde zmywanie przetrzymają. Cytat:
India - mam nadzieję, że imprezujesz równo!!!! ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
a myślałam że ja się wiercę
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2012-02-19 o 13:41 |
|||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
no jak mi sie zachce utknac znow w kuchni to masz deser gwarantowany
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
anika spięte tym zabezpieczeniem przed kradzieżą?
mój TŻ obejrzał ten kawałek drzyzgi i pow drugi jerry springer
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie wyspałam się. Kolega poszedł od nas po 2 a ja o 6 już się obudziłam. Po pierwsze z przyzwyczajenia a potem mała mi sie już tak wierciła, że nie zasnęłam. Na 14 przychodzą do nas rodzice na obiad ![]() Pokazałam mężowi moją koncepcję pokoju i powiedział, że to strzał w 10 i tak mi zrobi
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
jakoś nie mam ostatnio weny na pisanie, czytam na bieżąco żeby nie było Anika weź paragon i idź do któregokolwiek sklepu który ma zabezpieczenia i poproś to ci to usuną bo inaczej można sobie zrobić dziurki w bluzeczkach, a szkoda ![]() Dziewczyny mamy problem. Tż wczoraj kupił sobie tableta, chciał go naładować podłączył go pod prąd na 4 godziny min (niby tyle trwa ładowanie) odłączył a bateria dalej pusta, zostawiliśmy to na noc i dalej pusta bateria. Jak jest pod prąd to pokazuje 100% naładowania a jak się tylko odłączy to 9% i wyłącza urządzenie. No i teraz sedno problemu Sprzęt kupiliśmy w Legnicy pewnie tam musimy go odwieźć ale zgłosić reklamację czy niezgodność??? Na baterii powinien działać przynajmniej 4 godziny podczas oglądania filmów słuchania muzyki itd. Na pewno nie 1 minutę Będziemy w Legnicy dopiero za 2 tygodnie a tż nosi tak że szok.
|
|
#2209 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć i czołem kluski z rosołem
![]() ![]() jeśli chodzi o Drzyzgę, to ja przestałam oglądać jakoś z 5 lat temu gdy ku mojemu zdziwieniu zobaczłym swojego kolegę, który opowiadał o tym że jest z domu dziecka, teraz siedzi w poprawczaku, i że ma 3 letnie dziecko ale chce go wychować na porządnego człowieka - nie muszę mówić że ma rodziców z którymi mieszka, nie siedzi nigdzie i dziecięcia też nie miał. Na dyskotece go wyrwali i zaproponowali kasę za wywiad. A na widowni jak siedzisz dostajesz 50zł, a jak sie odezwiesz to 100... porażka baldachimy - dla mnie to zbędny kurzołap, i mam identyczne zdanie jak kliwia polecam moskitiery, iwka na drzwi balkonowe też się nadają, wystarczy ramę zbić z desek pomalować ładnie, doczepić moskitierę, no i dokręcić zawiasy, drzwi wyjdą max 40-50zł, a efekt super i osłona przed komarami, na zimę drzwi można ściągnąć, mój tata takie zrobił 2 lata temu, na prawdę polecam, mi się baldachim nie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co cie tak ściągnęło tam? miłość rodzina praca? długo juz jesteś za granicą? Cytat:
gratuluje!---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Cytat:
tragedia... to chyba nie pozostaje nic innego jak jechać do legnicy.. a ja sie wyspałam byłam o 1 w domku, a wstaliśmy o 8 więc super ![]() zjadłam rewelacyjną jajecznice, teraz zapycham się muffinkami z kiwi i się obijam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak pisze martucha może zadzwońcie najpierw do sklepu by nie jechać na darmo Cytat:
szok a co do komarów to u nas już drugi rok nie było ani jednego
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-02-19 o 09:53 |
||
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
Po pierwsze to tablet przy ładowaniu musi być włączony, inaczej się nie naładuje. Po drugie baterię należy sformatować, nie ważne że jest napisane że po 4 godz jest naładowana, dwa razy trzeba ją sformatować. A po trzecie, jeśli się okaże, że jednak bateria jest trefna, to sprawdź czy nie macie gwarancji door to door. |
||
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam się z rana dzisiaj pospaliśmy do 9, ale wczoraj siedzieliśmy niemalże do 2 i oglądaliśmy m.in. walkę Klicko |
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś instrukcja to zaledwie 3 małe strony na których jest tylko napisane jak włączyć, wyłączyć i który guzik do czego jest
Śliwieńko nie zrozumiałam. To mamy zgłosić niezgodność czy oddać do naprawy na gwarancji? bo teraz wiem że reklamacja to i niezgodność i gwarancja Ktosiu tż kupił Mantę, nic więcej mu nie potrzebne bo on chciał to tylko do czytania i oglądania filmów na służbie. Reklamacji door to door nie ma bo oni taką oferują ale przy towarze powyżej 800zł. A z baterią to próbowaliśmy i tak i tak. Wyczytałam na forum manty że i tak i tak się naładuje, tylko że na włączonym będzie to trwało zdecydowanie dłużej. W instrukcji nic o formowaniu baterii nie ma, w ogóle nic o baterii nie jest napisane. W każdym bądź razie, "ładował" się całą noc na kablu pokazuje 100% naładowania a jak się odłączy to dupa za przeproszeniem. Teraz jest podłączony pod kablem i jest włączony wieczorem zobaczymy czy się naładował. Padam...od 3 godzin sprzątamy z tż mieszkanie. Ja posprzątałam kuchnię i łazienkę a on pokoje. Ja już swoje zrobiłam on się dalej męczy. Ale miałam stracha..napisałam to wszystko co wyżej i zaczęło mi się coś dziać z netbookiem...okazało się że się rozładował do czysta ale jakimś cudem zachowała mi się moja odpowiedź w przeglądarce ![]() aaa do Legnicy mamy koło 100km :/ ale i tak mamy w planie znowu jechać do mamy więc zajedziemy.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2012-02-19 o 11:51 |
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
heja ranne ptaszki
![]() A ja pobilam rekord i spalam do 11 ![]() :brzyda l: sama sie zdziwilam bo slyszalam tescia ze przyszedl z kosciola po 8 i mysle sobie ze jeszcze tylko chwilke poleze, a tu siup i 11 przynajmniej jestem wyspana
|
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko współczuję z tym tabletem, mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i wymienią wam na nowy.
Co do moskitiery to właśnie musimy sobie w kilku oknach w tym roku wstawić. Bo rok temu nas komary zasypały ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Mój mąż nie zgadniecie co robi wywalił wszystko z pokoju małej i.... zaczyna malować |
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
My sobie zamówiliśmy teraz moskitierę bo już od 2 lat się przymierzaliśmy i jakoś się nie udało. W dodatku załapaliśmy się na rabat, bo kuzynka pracuje w firmie produkującej okna i moskitiery.
A wcześniej w starym pokoju mama kupiła rzep, okleiła wnętrze okna i przyczepiła siatkę-tańszy sposób lecz nie polecam, bo tam gdzie rzep strasznie ciężko się myje okno-wręcz jest to niemożliwe |
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej zareklamować na niezgodność bo wtedy ty mówisz że chcesz wymianę, a jak zareklamujesz na niezgodność to producent manta może ci naprawić on wtedy decyzuje czy naprawi czy wymieni, a serwis manta niestety nie jest szybki w swoich naprawach z nam z doświadczenia, u mnie np. jakby twój TŻ przyjechał to byśmy mu wymienili od ręki bo nie minęło 7dni ale to zależy od sklepu jakie ma reguły, jak pojedzie do nich i nie wymienią od ręki to ja bym reklamowała w ramach niezgodności oooooooo a jeszcze mi się przypomniało że możesz żądać zwrotu kosztu dojazdu do sklepu jak reklamujesz w ramach niezgodności, tylko wtedy pismo dołączyć ile cie wyszło dojechanie, skąd dokąd
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2012-02-19 o 12:17 |
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczko to niezle sie nacieliscie z tabletem ;/
melduje, że zyje Impreza suuuuperrr!!! dawno sie tak nie wybawiłam. miałam buty na zmiane, ale w sumie gdzies od połnocy i tak juz tanczyłam na boso. Moj tz mnie mile zaskoczył tanczył jak szalony poza tym inni chłopacy nie dali mi życ, wiec sie wybawiłam za wszystkie czasy sukienka sie nie sprawdziła, podciagała mi sie w czasie tanczenia, ale juz nie zwracałam na to uwagi. dopiero wstałam bo do domu wrócilismy po 4. wypiłam stanowczo za duzo wina, a teraz cierpie. wracam do łozka.
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u TŻ rodziny jak byliśmy to jak szarańcze rzuciły się na mnie, pogryziona przyjechałam do domu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

super! chodzisz na normalny kurs czy jakieś konwersacje?

)mozna dolaczyc do Was kobietki???
chociaz tam juz malo kto mi zostal a z Polski pochodzilam z woj.zachodnio-pomorskiego
moze jest tu ktos z mojego regionu??